PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Ericsson επελέγη ως ο αποκλειστικός προμηθευτής ευρυζωνικής πρόσβασης από την TeliaSoner



EvilHawk
18-03-05, 12:08
|Κόσμος|Η TeliaSonera στη Δανία επέλεξε την Ericsson για την προμήθεια της λύσης της Ethernet DSL Access, η οποία παρέχει νέες δυνατότητες ευρυζωνικής σύνδεσης στους συνδρομητές της TeliaSonera. Σύμφωνα με το συμβόλαιο αποκλειστικού προμηθευτή, η Εricsson παρέχει τόσο τη λύση της Ethernet DSL Access καθώς και τις σχετικές υπηρεσίες. Οι παραδόσεις υλικού έχουν ήδη ξεκινήσει.
Το νέο, εξελιγμένο δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης IP/Ethernet θα δώσει τη δυνατότητα στην TeliaSonera να προσφέρει υπηρεσίες triple play, όπως η ταυτόχρονη πρόσβαση Internet υψηλής ταχύτητας, χρήση φωνής και video/TV, τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επιχειρηματικούς χρήστες με έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο.



“Προτιθέμεθα να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην ευρυζωνική αγορά της Δανίας και η τεχνολογικά προηγμένη λύση της Ericsson Ethernet DSL Access θα ενισχύσει την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών μας”, δήλωσε ο κ. Peter Bredgaard, CEO της Telia Networks στη Δανία. “Αναμένουμε μια γραμμική ανάπτυξη προς το σενάριο IP/Ethernet και με το διαβαθμίσιμο και ανθεκτικό στο χρόνο σύστημα DSLAM της Ericsson, θα είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της αγοράς στη Δανία.”



“Είμαστε ικανοποιημένοι που επιλεχθήκαμε ως αποκλειστικός προμηθευτής για την υλοποίηση της ευρυζωνικής πρόσβασης υψηλής απόδοσης της TeliaSonera,” δήλωσε ο κ. Steinar Tveit, Head of Market Unit Nordic & Baltics της Ericsson, “η λύση Ethernet DSL Access της Ericsson είναι σήμερα μια πολύ καλά πιστοποιημένη πλατφόρμα για την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών και θα δώσει τη δυνατότητα στην TeliaSonera να επιτύχει τους στόχους της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά DSL με την προσφορά εξελιγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών.”



Η λύση Ethernet DSL Access της Ericsson αποτελεί το πιο ευρέως υλοποιημένο IP/Ethernet DSLAM παγκοσμίως με περισσότερα από 60 συμβόλαια ανά τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία ADSL2+ με Gigabit Ethernet uplinks. Η λύση αυτή αποτελεί επίσης το πιο ώριμο IP DSLAM της αγοράς, εφόσον βρίσκεται σε εμπορική χρήση σε δίκτυα ανά τον κόσμο εδώ και πάνω από δύο χρόνια.



Πηγή: Δελτίο Τύπου Ericson Hellas

@ ADSLgr.com All rights reserved.