sabb1960
18-09-08, 23:24
Τελικά είδα κι απόειδα και προμηθεύτηκα το Session with Fast Track USB της M-AUDIO από το e-bay, που σου επιτρέπει όχι μόνο να ηχογραφήσεις όργανο με φωνή αλλά και διάφορα loops, συνοδεία μπάσων, ντράμς, εφέ κιθάρας και φωνής κλπ..το δυστύχημα είναι ότι αφού εγκατέστησα με επιτυχία το software, όταν προσπάθησα να ανοίξω το εικονίδιο εμφανίστηκε ένας πίνακας που πληροφορεί πως "το στοιχείο session executable σταμάτησε να λειτουργεί - τα windows θα κλείσουν το πρόγραμμα γιατί το session executable σταμάτησε να λειτουργεί σωστά"..έκανα 3 φορές απεγκατάσταση κι επανεγκατάσταση αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα..Σκέφτηκα μήπως το software δεν είναι συμβατό με τα vista , αλλά το manual με πληροφορεί πως είναι.. Τελικά επικοινώνησα με μέιλ με το support team της M-AUDIO που με συμβούλεψε να κατεβάσω - αφού καταχωρήσω το S/N του προιόντος - μια αναβάθμιση του συγκεκριμένου προγράμματος, πράγμα που επίσης έκανα, αλλά μάταια, γιατί εμφανίζεται πάντα το ίδιο πρόβλημα...Τελικά για να μην πετάξω όλα αυτά τα χρήματα και το χρόνο που έχασα (εκτός από τα νεύρα μου που γίναν νερό..), μήπως κανείς γνωρίζει κάποιο tip που θα μου έλυνε το πρόβλημα ή να θεωρήσω πως το software είναι ελαττωματικό και να κοιτάξω μήπως μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω - αν και δεν μου φαίνεται πιθανό να πάρει κανείς λεφτά πίσω από αγορά on line - ή έστω αντικατάσταση του προιόντος με έξοδα του πωλητή ? :hmm: