PDA

Επιστροφή στο Forum : zyxel prestige 650r kai tellas



avatarious
21-10-03, 11:35
exw ypopsin mou na parw to zyxel prestige 650r me tellas sindesi perimenontas tin apeleftherwsi....ektos apo tellas mporei kapoios na xerei tis rythmiseis gia ta zyxel mias kai den iparxoun sto net?efxaristw poli!!!!!!!!

avatarious
21-10-03, 14:43
ennow tis ip rythmiseis gia to modem,mipws parexontai apo tin zyxel?

Athlon_XP
21-10-03, 17:26
Πάρτο εσύ με το καλό το Zyxel και εμείς είμαστε εδώ.

JediMasterMANIAC
01-11-03, 22:16
παδια εγω το πηρα to modem ολα ετοιμα isp συνδεση τα παντα ....ρυθμισεις ομως?? τα εχω λιγο χαμενα δεν μπορω να συνδεθω με τον ISP (tellas)μαλλον να πω δεν ξερω να τα ρυθμισω

JediMasterMANIAC
01-11-03, 22:18
επισης το προτοκωλο επικοινωνιας ειναι PPPoE

Dimitris
02-11-03, 00:49
Εγώ τη Δευτέρα θα έχω το 652R-13. Κατέβασα απο το site της Zyxel το User Guide και είναι πολύ κατατοπιστικό. Ρίξε μια ματιά κι εσύ στο βιβλίο οδηγιών και πιστεύω θα τα καταφέρεις :)
Επειδή έχω κι εγώ Tellas τα βασικά είναι:
Username: user@tellas.gr
Password: κωδικός σύνδεσης
DNS1: 62.169.194.17
DNS2: 62.169.194.18
Authentication: CHAP

JediMasterMANIAC
02-11-03, 01:16
το authentication ομως δεν το βρηκα πουθενα στο web configurator

sdikr
02-11-03, 01:24
το auth ειναι auto στο zyxel don't worry,
ριξε μια ματια στο status κανε τα τεστ εκει .

JediMasterMANIAC
02-11-03, 01:36
τελικα ηταν επειδη δεν δεν με εχει συνδεσει "κανονικα" ακομα ο πΟΤΕ...
diagnostics ... : DSL Loopback ATM failed :S τωρα καθε μερα θα κανω το ιδιοτ τεστ για να δω ποτε θα ειναι ετοιμο :D

ermis333
02-11-03, 02:11
Θα κοιτάξεις αν το λαμπάκι που λέει DSL αναβοσβήνει...αν αναβοσβήνει σημαίνει οτί δεν σε έχει ενεργοποιήσει ο ΟΤΕ αν όμως το φώς από το λαμπάκι ΔΕΝ αναβοσβήνει τότε φταίει κάτι στις ρυθμίσεις σου, γιατί έχεις ενεργοποιηθεί!!

Για πές το λαμπάκι αναβοσβήνει;

sdikr
02-11-03, 02:20
στον οτε εχει δυο σταδια η ενεργοποιηση,
1. βαζουν την γραμμη σου στο dslam οποτε το modem σου το βλεπει.
2. στα κεντρικα περνανε τις ρυθμισεις για να βλεπει το atm δικτυο του οτε.
οποτε αν απλα εχει γινει το πρωτο, ναι μεν το λαμπακι ειναι αναμενο, αλλα adsl δεν εχεις.
φιλικα

JediMasterMANIAC
02-11-03, 02:50
αφου εμαθα για το loopback ATM :D τωρα θα ξερω :)
λογικα το φωτακι PPPoE/ACT αναβει οταν συνδεομαι με ISP? ή οταν ειμαι τελειως ετοιμος για DSL :)?

sdikr
02-11-03, 02:51
Οταν εισαι συνδεμενος με τον isp, και δουλευεις το internet
φιλικα

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.