gassim
20-10-05, 10:31
Έχω έναν υπολογιστή με την ακόλουθη σύνθεση:
P IV 2,53
512 MB DDR
Maxtor IDE 120 GB
Maxtor IDE 80 GB
Nvidia 4800 SE
Soundblaster live ! 5,1
Tv tuner PCTV stereo
PCI to Firewire card
DVD+-RW TEAC
DVD ROM (δεν θυμάμαι την μάρκα)
PSU ένα καλής ποιότητας (δεν θυμάμαι μάρκα) 350W
WIN XP Pro
Τον ογδοντάρη δίσκο τον αγόρασα πρόσφατα επειδή ο παλιός μου (40 gb) τα έπαιξε.
Και κάπου εκεί αρχίζουν και τα προβλήματα…….
Κατέβασα τους τελευταίους drivers από το site της nvidia (78.κάτι) όταν ανοίγω όμως τον υπολογιστή οι drivers έχουν χαθεί και το σύστημα βλέπει την default vga.
Θεωρώ ότι είναι τυχαίο το γεγονός και την ξαναεγκαθιστώ (αυτό έγινε 2,3 φορές), αμέσως βγάζουν πρόβλημα οι COM1 και COM2, με τα πολλά λύνεται και αυτό αλλά μετά από λίγο αρχίζουν τα restart…..κάνει 2 restart με διαφορά 5 λεπτών οπότε και αποφασίζω να πάω για ύπνο και να περιμένω την επόμενη μέρα μπας και με βοηθήσει κανένας πιο έμπειρος στο adslgr.com
Αυτό που σκέφτηκα εγώ είναι ότι δεν επαρκεί το τροφοδοτικό μου για όλες αυτές τις συσκευές, αλλά το θέμα είναι τόσο καιρό πως επαρκούσε; Μπορεί η αλλαγή του δίσκου να έκανε την διαφορά; Τραβάει πιο πολύ ρεύμα ένας πιο μεγάλος δίσκος;
Παρακαλώ πείτε καμιά ιδέα.
P IV 2,53
512 MB DDR
Maxtor IDE 120 GB
Maxtor IDE 80 GB
Nvidia 4800 SE
Soundblaster live ! 5,1
Tv tuner PCTV stereo
PCI to Firewire card
DVD+-RW TEAC
DVD ROM (δεν θυμάμαι την μάρκα)
PSU ένα καλής ποιότητας (δεν θυμάμαι μάρκα) 350W
WIN XP Pro
Τον ογδοντάρη δίσκο τον αγόρασα πρόσφατα επειδή ο παλιός μου (40 gb) τα έπαιξε.
Και κάπου εκεί αρχίζουν και τα προβλήματα…….
Κατέβασα τους τελευταίους drivers από το site της nvidia (78.κάτι) όταν ανοίγω όμως τον υπολογιστή οι drivers έχουν χαθεί και το σύστημα βλέπει την default vga.
Θεωρώ ότι είναι τυχαίο το γεγονός και την ξαναεγκαθιστώ (αυτό έγινε 2,3 φορές), αμέσως βγάζουν πρόβλημα οι COM1 και COM2, με τα πολλά λύνεται και αυτό αλλά μετά από λίγο αρχίζουν τα restart…..κάνει 2 restart με διαφορά 5 λεπτών οπότε και αποφασίζω να πάω για ύπνο και να περιμένω την επόμενη μέρα μπας και με βοηθήσει κανένας πιο έμπειρος στο adslgr.com
Αυτό που σκέφτηκα εγώ είναι ότι δεν επαρκεί το τροφοδοτικό μου για όλες αυτές τις συσκευές, αλλά το θέμα είναι τόσο καιρό πως επαρκούσε; Μπορεί η αλλαγή του δίσκου να έκανε την διαφορά; Τραβάει πιο πολύ ρεύμα ένας πιο μεγάλος δίσκος;
Παρακαλώ πείτε καμιά ιδέα.