Επιστροφή στο Forum : γνωμες για αγορά αποχυμωτή
Καλησπερα σας! Ενδιαφερομαι για αγορα αποχυμωτη (που να μην χαλαει μεσα σε 1 μηνα :p) Η τιμη του δεν θελω να ξεπερναει τα 100 ευρο γιατι δεν υπαρχουν πολλα χρηματα :whistle: ..... Θυμαμαι στην TV εδειχνε εναν στις διαφημισεις και μου ειχε φανηκε αρκετα καλος. Τον εχει αγορασει κανεις; Ακουω γνωμες!
Επισης προτιμω να τον αγορασω απο το internet γιατι εδω στο Κιλκις θα τους βρω 20ευρο παραπανω και βαλε 100% :rofl:
Aυτό που ειδες στην διαφήμιση λογικα ειναι το Mean Juice machine.Και εγώ ψήνομαι να το αγοράσω.Η τιμή του ειναι κατω απο 100 ευρω.Απλα το σκέφτομαι αν το εχω πραγματικα αναγκη.Παντως μπορεις να το βρεις εδω!
http://www.telestarshop.gr/product.asp?pid=137&sid=17&cid=8
Αφού υπάρχουν επώνυμες λύσεις...
http://www.skroutz.gr/search?cat_id=445&keyphrase=&page=4
Εγώ πριν χρόνια βέβαια είχα πάρει έναν από πλασιέ κλπ. που έκανε μετά από μερικές χρήσεις σαν τρένο! Αν και το πρόβλημα με τον αποχυμωτή δεν είναι τόσο το να δουλεύει (γι αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις) αλλά το πλύσιμό του. Έχει φίλτρο και πολλά πλαστικά μέρη που θέλουν πλύσιμο και αν είσαι και λίγο τεμπέλης το σκέφτεσαι να φτιάξεις χυμό. Αν βρείτε κάτι που να πλένεται εύκολα με ενδιαφέρει κι εμένα.
λεω να παρω αυτον http://www.skroutz.gr/s/29897/Silva-AE-6000.html , οικονομικος και καλα rating ;)
Δεν ξέρω για αποχυμωτή, αλλά για ζυμωτήρι αμα θέλεις ξέρω να σου προτείνω! :p
χαχα δεν ενδιαφερομαι για ζυμωτήρι :p τελικα παραραγγειλα τον Silva AE 6000 που αναφερα παραπανω, οταν ερθει θα σας πω γνωμες ;)
Μια χαρα μου φαινεται.Ειναι σημαντικό να μας πεις αν μπορεις να ριξεις ολόκλητα τα φρουτα μεσα χωρις καθάρισμα.Ετσι και γινεται αυτο.την παραγγελνω και εγω.Περιμενουμε απαντήσεις!
Εγώ πάντως πήρα έναν 40 ευρο..(οχι μαρκας) και ρίχνω ολόκληρα τα φρούτα..μηλα,αχλαδια...κτλ...αλλα όσα έχουν μεγάλα κουκουτσια πχ. σαντα-ροζα,βερικοκα,κτλ πρεπει να τα βγαζω..όπως επίσεις και τα φλούδια απο μερικά όπως μπανάνα,ακτυνίδιο,πορτοκάλι....αλλα το χυμό τον βγάζουν καθαρό...χωρίς φλούδια ή κουκουτσάκια....ειναι Γερμανικής εταιρίας αν και νόμιζα οτι θα χαλούσε αμέσως γιατι οτι πληρώνεις περνεις..αλλα σε αυτη την περίπτοση μου εχει βγεί αξιόπιστο..το έχω απο την αρχη καλοκαιριου και όσο για το πλύσημο το περνάω απο το νερο μια φορα και είναι έτοιμο...εχει και ενα βουρτσάκι μεσα για να τρύβω τον τρύφτη στο εσωτερικό του..αλλα και απο εκει φεύγει αμέσως ότι κολίσει...
Εγω δεν ήξερα απο αποχυμωτές και πήρα αυτόν για δοκιμή....γι αυτο δεν αγόρασα επώνημο και τον άφησα 2 μέρες χωρίς να τον πλήνω και σορρυ για την λέξη αλλα βρωμούσε όλη η κουζίνα..και μετα το καταλαβα οτι θέλει πλήσιμο μετά απο κάθε χρήση...:rofl:
Καλησπερα παιδια! Μου ηρθε πριν 1 ωρα, δοκιμασα να κανω εναν χημο με μηλο! Πολυ ωραιος ;) Αυτες η γνωμες μου για αρχη
ΥΓ: Τον φτιαχνει σε δευτερολεπτα! Απλα πιεζεις ισα ισα το καπακι και εγινε ;)
Με 55 ευρω joeyGr , σου εστιβα και εγω τα πορτοκαλια, :p
Καλησπερα παιδια! Μου ηρθε πριν 1 ωρα, δοκιμασα να κανω εναν χημο με μηλο! Πολυ ωραιος ;) Αυτες η γνωμες μου για αρχη
ΥΓ: Τον φτιαχνει σε δευτερολεπτα! Απλα πιεζεις ισα ισα το καπακι και εγινε ;)
To μήλο το βάζεις χωρίς να το καθαρισεις?Το καθαρισμα της μηχανης είναι έυκολο?
A και κάτι αλλο.Το μήλο χωραει ολόκληρο?
θελει συνεχεια πλυσιμο ο αποχυμωτης,,, παλια εκανα εκει συνεχεια καροτοχυμους αλλα μετα βαρεθηκα και δεν ξερω που βρισκεται...
τωρα χρησιμοποιω το γνωστο διαβολακι της μουλινεξ ...αλεθει τα παντα :lol:
να δωσω κ μια συνταγη: μπανανα με γαλα κ λιγες κουταλιες γ:lol: γιωτης σοκολατα
απλα :respekt:
Μολις παράγγειλα αυτόν http://www.skroutz.gr/s/51102/Severin-Severin-ES-3559.html
α αφου αγορασες αλλον οκ λοιπον! :p το μηλο το μετριο σε μεγεθος το χωραει ναι, λιγη ταλαιπωρια ειναι το καθαρισμα του αποχυμωτη αλλα τι να κανουμε; Ολα ετσι ειναι
α αφου αγορασες αλλον οκ λοιπον! :p το μηλο το μετριο σε μεγεθος το χωραει ναι, λιγη ταλαιπωρια ειναι το καθαρισμα του αποχυμωτη αλλα τι να κανουμε; Ολα ετσι ειναι
Tελικα πήρα ακριβως τον ιδιο που πήρες και εσυ,γιατι με ενημερωσαν οτι αυτος που ηθελα δεν υπήρχε διαθέσιμος.Δεν τον χρησιμοποίησα ακομα.Θα τον χρησιμοποιήσω αυριο που θα πάρω φρουτα.Εχω ομως καποια απορια.Τα φρουτα πρεπει να τους αφαιρεσεις τα κουκουτσια?Τ πορτοκαλια,μηλα αχλάδια,δεν χρειαζόντε ουτε ξεφλούδισμα ουτε ξεκουκουτσιασμα σωστα;Αν χρειαζοντε ειναι λιγο κρίμα,γιατι τον αγορασα για αυτον ακριβώς το λόγο,επειδή βαριέμαι να καθαρίζω.Το mean juice machine του telemarketing ειναι 400w και αποχυμώνει τέλεια τα πορτοκάλια,χωρις ξεφλουδισμα.Ο δικος μας που ειναι ακομα δυνατοτερος στα 600w δεν ειναι πιο ισχυρος;Eυχαριστω!!
Το πορτοκαλι δεν χρειαζεται ξεφλουδισμα, για το μηλο για καλο και για κακο το κοβω στην μεση και αφαιρω το κουκουτσι απο το κεντρο. Διαβασε τις οδηγιες για περαιτερω πληροφοριες.
Εφτιαξα χυμο.Τελεια μηχανη,και εβαλα και ολοκληρο το πορτοκαλι,και το ελιωσε σε δευτερολεπτα!!Ομως,δεν προκειτε να ξαναβάλω ολοκληρο πορτοκάλι,γιατι η φλουδα του πορτοκαλιου μεταδιδει στον χυμο μια υπερβολικη πικριλα.Αυτη η πκριλα μεταδιδεται και απο το μανταρινι και απο το γρειπφρουτ.Εφτιαξα μετα ενα χυμο απο αχλαδι κομενο στη μεση,ενα μηλο κομενο στη μεση,και πορτοκαλι χωρις την φλουδα,και βγηκε μια χαρα χωρις πικριλα!
Καλησπέρα.Ο silva 3000 που είναι πιο φθηνός είναι καλός?Θέλω να στίβει ολόκληρα τα φρούτα.Ποιά η διαφορά του από τον silva 6000?Aς μου απαντήσει όποιος έχει πάρει αυτόν ή τον silva 6000.
Ο silva 6000 ειναι600w.Ο silva 3000 ειναι 300w.Αρα καταλαβαινεις οτι ο 3000 δεν εχει τοσο δυνατό μοτέρ και θα τα παιξει.Τώρα απ΄οτι φαινεται στην φωτογραφια δεν χωραει με τιποτα ολοκληρα φρουτα,και εχει μονο μια ταχυτητα.Με λιγα λόγια για να πιεις χυμό πρεπει να αφαιρεσεις κουκουτσια και να τεμαχισεις τα φρουτα για να χωρανε.Η γνώμη μου ειναι ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ!Η μάνα μου ειχε παρει εναν με 20 ευρω πριν τρία χρονια,και μετα απο δυο χρησεις τον εβαλε στο τουλαπι και δεν το ξαναχρησιμοποίησε.Ηταν τεράστιο μανίκι το καθαρισμα,και τα φρουτα έπρεπε να τα καθαρισεις ,και απο τη φλούδα,και απο τα κουκούτσια.Επίσης έκανε πολύ θόρυβο,και ζεσταινοταν πολυ,και βρωμαγε πλαστικο.Αυτος που εχω εγώ και ο joeyGR,ειναι τελειος.Τα περισσοτερα φρουτα χωρανε ολοκληρα μεσα,και βγάζει τελειο χυμο.
yeap ο αποχυμωτης ειναι ολα τα λεφτα! και τον χημο τον κανει σε λιγα δεπτερολεπτα! ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.