PDA

Επιστροφή στο Forum : Static routes



nstamoul
13-11-08, 00:10
Προσπαθώ να περάσω μία static route σε ένα 837 και αρνείται πεισματικά να τη δεχτεί.

Μπαίνω σε global configuration mode και δίνω
ip route 10.0.0.0 255.0.0.0 192.168.1.1

Όλα καλά,όλα ωραία,κανένα error ( για ποιό λόγο άλλωστε;) αλλά δεν την παίρνει.Αν δώσω σε enable mode
show ip route static παίρνω


ccna#show ip route static
Default gateway is 192.168.1.50

Host Gateway Last Use Total Uses Interface
ICMP redirect cache is empty

Κάτι μου διαφεύγει σίγουρα αλλά τί;

Mighty Mouse
13-11-08, 00:11
Μη βαράτε:
Μπορεί να χει σχέση με το DHCP.

karavagos
13-11-08, 00:39
conf t
ip routing

nstamoul
13-11-08, 00:57
Μη βαράτε:
Μπορεί να χει σχέση με το DHCP.

Αν η ηλικία σου στο profil είναι σωστή μόνο να σε βαρέσουμε δεν πρέπει ;)




conf t
ip routing


Σωστός (όπως πάντα)

Μια που σας βρήκα ας ρίξω και ένα 2ο,άσχετο από το πρώτο.Στην εικόνα βλέπετε κάποιο λάθος που το βιβλίο φαίνεται να μην αναγνωρίζει (αλλά ούτε τα errata από το site) or is it just me;

euri
13-11-08, 01:18
Η 10.1.13.3 στο S0/1 του R2 είναι η broadcast του 10.1.13.0/30; :hmm:

nstamoul
13-11-08, 01:19
Ακριβώς!Tnx για την επιβεβαίωση.

@ ADSLgr.com All rights reserved.