Επιστροφή στο Forum : τα παιδια απο την πατρα
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
miltmaster3
30-11-08, 21:06
Λοιπόν επέστρεψα. Ένα έχω να πώ. Υπάρχει πολλήηηηηηηηηηηηη φτώχεια.... Τριτοκοσμικές καταστάσεις. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν ακόμα με bentley, cayenne, chrokee κτλ κτλ...
ειδες τι κανει η κριση ε !!!! λοιπον ολοι μαζι μαγκες να κανουμε ερανο !
Λοιπόν επέστρεψα. Ένα έχω να πώ. Υπάρχει πολλήηηηηηηηηηηηη φτώχεια.... Τριτοκοσμικές καταστάσεις. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν ακόμα με bentley, cayenne, chrokee κτλ κτλ...
:shoot::2guns::gun::hammer::tease::rifle::dwarf:viking:nurse:
miltmaster3
01-12-08, 14:08
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Hello απουσία σήμερα .Ψόφησα στη δουλειά.
miltmaster3
01-12-08, 23:59
την γλυτωσες στο παρα 5 :p:p:p:p
miltmaster3
02-12-08, 18:09
nnik μαλλον θες να γινεις πλουσιος
nnik μαλλον θες να γινεις πλουσιος
Καλά πάω.
Εγώ παντως γράφω πρόοδο την επόμενη Πέμπτη στα υλικά και με έχω ένα άγχος. :whistle:
Μπα, καλύτερα θα στηρίξω ΠΚΣ αύριο στη συνέλευση για να το κλείσουν τα παιδιά :lol:
(ranger λαμβάνει?:lol:)
miltmaster3
02-12-08, 21:44
Εγώ παντως γράφω πρόοδο την επόμενη Πέμπτη στα υλικά και με έχω ένα άγχος. :whistle:
Μπα, καλύτερα θα στηρίξω ΠΚΣ αύριο στη συνέλευση για να το κλείσουν τα παιδιά :lol:
αχ αυτη η νεολαια ;)
Πάντως, που λές για τους βαθμούς μου, 6.7 έχω μέχρι τώρα, βγάζω λίαν καλώς και με τα αλλα 12 που χρωστάω δε ξέρεις τι γίνεται..
Μπα, μην ελπίζεις.
Ότι και να κάνεις, δε το γλυτώνεις... Υπάρχει ήδη εναλλακτικό.
Και ξέρεις τι λένε.
Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάτσε και απόλαυσε το ;)
Πρόοδος;!!!!
Ωρέ την είχα ξεχάσει αυτή τη λέξη.
Πρόοδος;!!!!
Ωρέ την είχα ξεχάσει αυτή τη λέξη.
Ωρέ την έχω ξεχάσει εγώ αυτή τη λέξη, τι να λέμε τώρΑ?
:lol::lol:
miltmaster3
03-12-08, 15:01
τωρα να σε δω στα δυσκολα ( αντε ολο blog blog):rofl:
nnik τι δουλεια κανεις δεν μας ειπες??
Για άλλο λόγο την έχω ξεχάσει ρε συ. Γιατί είχαμε μόνο στο 2ο έτος, μετά πάπαλα. Τώρα που έιμαι πτυχιο α', που να τις θυμάμαι.
miltmaster3
03-12-08, 15:39
Για άλλο λόγο την έχω ξεχάσει ρε συ. Γιατί είχαμε μόνο στο 2ο έτος, μετά πάπαλα. Τώρα που έιμαι πτυχιο α', που να τις θυμάμαι.
αρχοντας !!!!
αρχοντας !!!!
Ο άρχοντας θέλει-πρεπει να τελειώσει φέτος, να υπηρετήσει την μαμά,πατρίδα και μετά να σας αφήσει..να πάει προς τα έξω..
Γιατρός είμαι.
miltmaster3
03-12-08, 16:06
Γιατρός είμαι.
γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου !!!! αντε θα εχουμε και μεσο
Κανα καροτσάκι θέλω να μου γράψεις ή καμια ζώνη για την μέση μου, για να πάω να αγοράσω κάρτα γραφικών.
miltmaster3
03-12-08, 19:19
Κανα καροτσάκι θέλω να μου γράψεις ή καμια ζώνη για την μέση μου, για να πάω να αγοράσω κάρτα γραφικών.
οπ τι θελει να πει ο ποιητης
οπ τι θελει να πει ο ποιητης
Βαρύς gamer.
miltmaster3
04-12-08, 11:14
και ενω το βαρελι ειναι καπου στα 44,74 απο αυριο η τιμε καυσιμων πανε πανω λογο αλλαγης προδιαγραφων (diesel 10 euro /1000lit unleaded 2 euro /1000lit)
τα βενζινάδικα στην κανελοπούλου πάνε στα 400,000 τζίρο τη βδομάδα... στην εθνική μάλλον τα ίδια λόγω πιο πολλών ιχ...
λάθος δουλειά κάνουμε :mad:
miltmaster3
04-12-08, 19:10
ερωτημα! ποιος απο εμας τρωει παντοφλα................:p:p:p:p:p:p:p
........Auto merged post: miltmaster3 πρόσθεσε 0 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
τα βενζινάδικα στην κανελοπούλου πάνε στα 400,000 τζίρο τη βδομάδα... στην εθνική μάλλον τα ίδια λόγω πιο πολλών ιχ...
λάθος δουλειά κάνουμε :mad:
ποιο απο ολα (kolki8as-bp)
ερωτημα! ποιος απο εμας τρωει παντοφλα................:p:p:p:p:p:p:p
........Auto merged post: miltmaster3 πρόσθεσε 0 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εγώ από αύριο θα λείπω, δικαιολογήμενες απουσίες δλδ. και γυρνάω την επόμενη βδομαδα.
Όταν θα βαριέμαι στην Αθήνα, θα περνάω να πω κανά γειά..:whistle:
miltmaster3
05-12-08, 09:49
παιδες παω αθηνα για να δω μητερα μου και δευ -τρι meeting τα λεμε
alexjm θα σε βρω αθηνα.......:rofl:
και τα 2 στο ίδιο είναι περίπου. πιο πολλά βγάζει το κάτω γιατί δουλεύει με νταλίκες
kolokithas είναι και το νέο Aegean (πρώην Shell) στη ΝΕΟ δίπλα στο μουσείο.
Και έχει και ένα τρίτο αν δεν κάνω λάθος.
έχει 5-6 Χ ~400.000/μήνα = άλλη μια ferrari στη πάτρα ;)
παιδες μην θεωρηθει πως κανω και διαφημιση αλλα καλη βενζινη εχει η ελιν στα τει κοντα,βαζω καιρο απο κει και το αμαξι παει πολυ καλα και εχει και χαμηλες τιμες ο τυπος...
Γενικά προς τα ΤΕΙ είναι πιο φθηνά τα βενζινάδικα (αν και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί...)
Από ποιότητα δε το έχω ψάξει.
πολύ πιο φτωχός ο κόσμος. και στην ανατολική πάτρα υπάρχει φτώχια αλλά υπάρχει και πιο πολύ ψώνιο.
βενζίνη χρόνια τώρα βάζω στο πρώτο μετά το νέο μουσείο.
κανα πλυντήριο της προκοπής; ήταν ένα Γ@Μ@Τ@ στην κιλκίς με 4 κοπέλες αλλά έκλεισε. μιλάμε είχε 12Ε μέσα έξω και έπαιρνες το αμάξι λες και είχε βγει απο το εργοστάσιο. πάντα άφηνα +5Ε...
βενζίνη χρόνια τώρα βάζω στο πρώτο μετά το νέο μουσείο.
Όπως βγαίνουμε; Αυτό λέω ότι είναι kolokithas.
Πρώην shell, εδώ και κάνα χρόνο aegean
iloxos καλο πλυντηριο ειναι ενα στα τει οπου εχει στην σειρα μηχανηματα,βαζεις χρημματα μεσα και το χρησιμοποιεις για ενα ορισμενο χρονικο διαστημα...
για ετοιματζιδικο καλο ειναι μετα τον βασιλοπουλο η aegean...
ranger θα ετυχε....και προς ριο εχει καποια καλα πρατηρια,δοκιμασμενα...
ranger θα ετυχε....και προς ριο εχει καποια καλα πρατηρια,δοκιμασμενα...
Έχεις να προτείνεις κάποιο;
Οι γνώμες διίστανται...
απο μενα δοκιμασμενα ειναι τα revoil (πηγαινοντας στα φερρυ μποουτ απο εθνικη,δεν στριβεις αριστερα για γεφυρα αλλα συνεχιζεις ευθεια και μετα απο 100 μετρα στο δεξι σου χερι) και η εκο-πρωην ελιν- στην εγνατιας..
miltmaster3
07-12-08, 23:47
παιδες μην θεωρηθει πως κανω και διαφημιση αλλα καλη βενζινη εχει η ελιν στα τει κοντα,βαζω καιρο απο κει και το αμαξι παει πολυ καλα και εχει και χαμηλες τιμες ο τυπος...
και βεβαια ειναι αφου δικο μας πρατηριο ειναι:p
Μην βάζετε απο Θωμα, Κολοκυθα, Στεφανόπουλο. Εγγυημένα θα βρείτε λάσπη στο φίλτρο βενζίνης.
Εντάξει που να μη βάζουμε, που να βάζουμε δε ξέρει κανείς; :p
Να μην βάζεις. Επιτέλους κάνε phd στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Και μετά θα ψάχνω να βρω ποιος δεν έχει νοθευμένο υδρογόνο...:p
miltmaster3
08-12-08, 09:35
καλημερα απο αθηνα !!!!!!
;)
καλημερα απο αθηνα !!!!!!
;)
Στα επεισόδια ήσουνα;
Εγώ ήμουν εξάρχεια το μοιραίο βράδυ, χώρις να ξέρω τι είχε συμβεί, τυχαία για μια συναυλία.
Ντροπη & αίσχος.
Είμαι εξοργισμένος.
Εγώ ήμουν εξάρχεια το μοιραίο βράδυ, χώρις να ξέρω τι είχε συμβεί, τυχαία για μια συναυλία.
Ντροπη & αίσχος.
Είμαι εξοργισμένος.
Αίσχος δις.
Τζάμπα πήγε το παιδάκι.
Βέβαια τώρα τι φταίνε οι βιτρίνες και τα αυτοκίνητα του κόσμου είναι άλλο κεφάλαιο.
Ούτε το παιδί έφταιγε σε τίποτα.
Ούτε το παιδί έφταιγε σε τίποτα.
Ακριβώς αυτό είπα και εγώ.
Απλώς συμπληρώνω ότι δεν φταίει η περιουσία του κόσμου και ότι η βία δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για παραπάνω βία και ιδίως προς παντελώς αθώους όπως άλλωστε ήταν και το παλικάρι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.