Επιστροφή στο Forum : 9107 & Dc++
Γεια σας και πάλι...
λοιπόν θέλω να γίνω active στο DC αλλά η προκαθορισμένη ρύθμιση είναι passive.
πατάω active και βάζω για πόρτες 1412 τις οποίες έχω βάλει και στον virtual server στο 9107. τι IP πρέπει να βάλω????? ξέρετε???
προσπάθησα να ακολυθήσω τα βήματα για το 9105 αλλά δεν μπορώ να κάνω search. μόνο hublists κατεβάζω... ευχαριστώ πολύ παιδιά
Πάς στο dyndns.org, κάνεις έναν λογαριασμό και είσαι έτοιμος (δωρέαν)
μαλιστά... σε ευχαριστώ... αλήθεια τι κάνει αυτό??? καμιά άλλη ρύθμιση θέλει το DC?
Κανονικά πρέπει να βάζεις την internet ip Που έχεις, αλλά λόγο dynamic κάνεις τον λογαριασμό στο dyndns, και είναι σαν να έχεις static
μετά απλά βάζεις στο DC πχ το Hwoarang (tekken? ), Hwoarang.dyndns.org
Κανονικά πρέπει να βάζεις την internet ip Που έχεις, αλλά λόγο dynamic κάνεις τον λογαριασμό στο dyndns, και είναι σαν να έχεις static
μετά απλά βάζεις στο DC πχ το Hwoarang (tekken? ), Hwoarang.dyndns.org
Ναι Τεκεν ειναι . χεχε
δηλαδή αυτό Hwoarang.dyndns.org το βαζώ στην Ip ετσι?? όχι στο nickname
Ναι Τεκεν ειναι . χεχε
δηλαδή αυτό Hwoarang.dyndns.org το βαζώ στην Ip ετσι?? όχι στο nickname
εφόσον κάνεις τον λογαριασμο στο dyndns ;)
εφόσον κάνεις τον λογαριασμο στο dyndns ;)
Φιλαράκο δεν κάνει τίποτα. Έκανα λογαριασμό, τον έβαλα και στην IP το ονομα του λογαριασμου όπως είπες αλλά από search ακόμα τπτ :cry::cry:
ports άνοιξες;
τα software και hardware(router) firewalls τα ρύθμισες;
Αν η απάντηση είναι όχι :-k μην περιμένεις μαγικές λύσεις από τον sdikr ή άλλους χρήστες. Δεν υπάρχουν
DC 1412 1412 TCP/UDP 1412 1412 192.168.1.2
DC 411 411 TCP 411 411 192.168.1.2
DC 412 412 TCP 412 412 192.168.1.2
τα δικά μου πόρτς
κάνε και μία επανεκκίνηση
με το κουμπάκι απο πίσω ( ΟΝ/OFF)
γιατί απο το web interface κάνει reset!!!
Ρε φιλαράκο το δήλωσα ότι δεν ξέρω τι κάνω με τις πόρτες στο 9107. Λίγη βοήθεια ζήτησα απο το παιδί που φαίνεται να ξέρει πολλά...
Δεν ζήτησα μαγικά
Anyway, θα το ψάξω μόνος μου να δω. thanks guys
Ρε φιλαράκο το δήλωσα ότι δεν ξέρω τι κάνω με τις πόρτες στο 9107. Λίγη βοήθεια ζήτησα απο το παιδί που φαίνεται να ξέρει πολλά...
Δεν ζήτησα μαγικά
Anyway, θα το ψάξω μόνος μου να δω. thanks guys
Απλά σε αυτή την δουλειά είσαι αναγκαστικά μόνος σου. Τα παιδια έχουνε κάνει κάποια how to για p2p προγράμματα αλλά και για routers. Δεν νομίζω να υπάρχει παραπάνω βοήθεια
@ ADSLgr.com All rights reserved.