PDA

Επιστροφή στο Forum : ποτε θα κλεισει??????????



noname85
02-12-08, 14:05
ρε παιδια, ποτε θα κοψει ο οτε τα κυκλωματα της teledome???οπως βλεπω δεν υπαρχει κανενα μελος του forum στην teledome.ξερετε τιποτα???

tardin
02-12-08, 15:58
υπάρχουμε απλά δεν έχουμε παράπονα γιαυτό δεν γράφουμε.

gavrinos
02-12-08, 21:17
τι εννοεις να κοψει τα κυκλωματα της teledome? κι εσενα γιατι σε ανησυχει τοσο το αν και ποτε θα κλεισει; το ψωμι σου τρωει;

gecko
03-12-08, 02:39
ποτε θα κλεισει??????????

Ο καιρος γαρ εγγυς.....

ermis333
03-12-08, 12:13
Δεν πρόκειται να κλείσει, κάποιος θα την αγοράσει :) Η Cyta πχ αν θα ήθελε να επεκταθεί στην Αθήνα θα μπορούσε να την αγοράσει και έτσι θα έβρισκε έτοιμες υποδομές.

Γενικά πιστεύω θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

gecko
03-12-08, 22:04
Δεν πρόκειται να κλείσει, κάποιος θα την αγοράσει :) Η Cyta πχ αν θα ήθελε να επεκταθεί στην Αθήνα θα μπορούσε να την αγοράσει και έτσι θα έβρισκε έτοιμες υποδομές.

Γενικά πιστεύω θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

Κοντός ψαλμός αλληλούια... αλλά 99,99% πάει για λουκέτο. ρωτήστε και στο cc αν υπάρχει....

chosen0ne
04-12-08, 00:45
Όταν με το κακό (:p) κλείσετε να κλείσει και άλλη εταιρία που αρχίζει απο ταφ......... ;)
Εκεί θα είναι με το καλό!!!! :lol::rofl::yahoo:

ΥΓ Δεν άντεξα, το είπα! :rofl:

gavrinos
04-12-08, 01:13
Κοντός ψαλμός αλληλούια... αλλά 99,99% πάει για λουκέτο. ρωτήστε και στο cc αν υπάρχει....

εσύ ρωτησες και στο ειπαν;

ermis333
04-12-08, 10:08
Κοντός ψαλμός αλληλούια... αλλά 99,99% πάει για λουκέτο. ρωτήστε και στο cc αν υπάρχει....

Κάτι παραπάνω ξέρω, απλά δεν θέλω να διαδόσω φήμες, για συμφωνία/πώληση πάει πάντως, όχι για κλείσιμο.

gavrinos
04-12-08, 10:34
και θα αναλαβει η εταιρεια που θα την εξαγορασει να αποπληρωσει τα χρεη της προς τον ΟΤΕ; και να παρει μια εταιρεια που την εχει αχτι ο ΟΤΕ επειδη καποτε του μπηκε στο ματι ο Πηλιούνης;;;

cos_dr
04-12-08, 12:22
Παντως το κοψιμο του τηλεφωνου κρατησε κανα διμηνο, και τωρα δουλευει κανονικά

dsl δεν ειχα προβλημα κανενα

Πριν ειχα κάνει 2 εβδομαδες να μιλησω με χειριστή τους, μολις πετυχα εναν , μου ειχε πει για τα προβληματα

Μια κυρια που με πηρε να μου πει αν ειχα πληρωσει τον λογαριασμο, της ειπα , θα τον πληρωνω οποτε γουσταρω αφου οποτε γουσταρετε το σηκωνετε, οποτε γουσταρετε κοβουν τις γραμμες, γενικα με τοση ταλαιπωρια που τραβηξα απο εσας (υπαρχει σχετικο topic μου) , και ακομα σας πληρωνω ο κουκος αηδόνι το διμηνο

δΕν αλλαξα γιατι ουτως η άλλως μετακομιζω και δεν μπορω να δεσμευτω σε αλλη εταιρια, γιατι εκει που παω εχω αλλη γραμμη,

κανα μηνα, και μετα τους ξοφλαω και τελειώνω αν και σκεφτομαι να μην τους πληρώσω και να τραβηχτω στα δικαστηρια μαζι τους λιγάκι, αν μου ζητησουν εξοφληση, μπορει και να πληρώσω , δεν ξέρω, δεν με νοιαζει και πολύ.

Μεχρι στιγμης ειμαι ταμιακως ενταξει για το επομενο διμηνο,

Παντως δεν φταινε οι υπάλληλοι, στα μεσα της κρισης τους εκφραζω την αλλυλεγγυη μου και την συγνωμη μου και δημοσια για αυτα που ακουσαν τα αρνητικα , αν και σε καθενα ξεχωριστα απο αυτους οταν τους μπινελικωνα τους ελεγα οτι δεν ειναι προσωπικο, δεν αναφερεται σε αυτους, αλλα στην εταιρια.

Αυτοι εργαζομενα παιδια ειναι με περισσή υπομονη , γιατι ακομα μια εταιρια που μπακαλοστήθηκε, και δεν μπαινω στον κοπο να γραψω γι αυτο, δεν μπορει να διασφαλισει στους υπαλληλους αξιοπρεπεις συνθηκες εργασιας και επικονωνιας με τον πελάτη, τους πληρωνει με ψιχουλα που δεν ανταποκρινονται σε ευρωπαϊκο μισθό αλλα σε επιδομα επιβιωσης κ.λ.π.

Να αγοραστεί απο μια εταιρια για να εχουν εργασια τα παιδιά, που κανα δυο απο αυτα, ασχοληθηκαν μαζι μου και μου συμπαρασταθηκαν οταν τραβαγα μαζι τους αυτα που τραβαγα

Καποιος με ειπε μαζοχα και δεν ειχε και αδικο, ειμαι μαζοχας αλλά ετσι ερευνας τον κοσμο που ζείς, μαζοχιζομενος, και τον γνωρίζεις.

gavrinos
04-12-08, 14:55
κι εγω ημουν πελατης της teledome μεχρι τελη οκτωβριου. μετα τις 12.9, χωρις προβλημα στο dsl αλλα με προβλημα στο τηλεφωνο. τελικα εφυγα. μαλλον cos_dr δεν το γνωριζεις αλλα εδώ και 20 μερες ο οτε τους εχει αποκαταστησει τα κυκλωματα αλλα αυτό θα είναι μέχρι τις 16.12 οποτε και θα τους ξανακοψει, εκτος αν εχουν πληρωσει μεχρι τοτε τις οφειλες τους.

cas
04-12-08, 20:22
Εγώ αναγκάστηκα να φύγω γιατί φοβήθηκα μήπως χάσω εντελώς τον τηλεφωνικό μου αριθμό.
Το Ιντερνετ δεν είχε προβλήματα, αλλά το τηλέφωνο είχε.
Δεν το ήξερα ότι είχε ξαναδώσει ο ΟΤΕ τα κυκλώματα και θα στενοχωρηθώ πολύ άν συνεχίσει η εταιρεία με άλλη επωνυμία, τη στιγμή που εγώ έφυγα.
Είχε πολλά ευγενικά παιδιά εκεί που σου έλυναν τα προβλήματα και ελπίζω να μην μπλέξω σε νέες περιπέτειες με τον νέο μου πάροχο.
Πληροφοριακά έβαλα HOL και γράφω τις εμπειρίες μου στο thread της HOL.
Μπερδεμένα πράγματα πρός το παρόν αλλά όλα σχετικά καλά...

gavrinos
04-12-08, 20:28
μια απο τα ιδια κι εγω, στην τελας πηγα και υφισταμαι τις τεχνικες δυσλειτουργίες της, εστω και σε μικρότερο βαθμό από όσο λένε στα thread. ωστόσο δεν το μετανιωνω που εφυγα, μπορει να μην ειχα προβληματα σε τηλεφωνο και ιντερνετ μεχρι τον σεπτεμβριο αλλα δεν ηταν ποτε εντιμοι απεναντι μου.

MNP-10
05-12-08, 15:00
ρε παιδια, ποτε θα κοψει ο οτε τα κυκλωματα της teledome??

Η τελευταια ειδηση ειναι επανασυνδεσης κυκλωματων: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=249068

Οσο για τα μελλουμενα και το σπεκουλο περι αυτων.. :lock:

@ ADSLgr.com All rights reserved.