PDA

Επιστροφή στο Forum : Dcc++0.674

challenge
14-11-05, 13:45
εχω το DCC++0.674 και 8α ηθελα να μαθω αν μπορω να του βαλω εντολη...τι ενοω με αυτο....το McDCPlusPlus εχει επιλογη στο "advanced" για να ειναι μονιμα κλικαρισμενο το "only users with free slots" δηλαδη αμα κανεις μια αναζητηση δεν χρειαζετε να το κλικαρεις εσυ απο την στιγμη που το εχεις επιλεκσει απο το "advanced" !
μπορει να γινει και αυτο στο DCC++0.674 ?
θα μου πειτε γιατι δεν χρησιμοποιεις το McDCPlusPlus?
γιατι απλα μου εχει κολησει με το 0.674

Hwoarang
15-11-05, 04:46
Θα σου πρώτεινα το strong dc++ . ειναι πολύ καλό και μπορείς και τραβάς ένα αρχείο από πολλούς users κάτι το οποίο δεν έχει το απλό dc++.

Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις:thumb_dup

challenge
15-11-05, 22:37
το ξερω φιλε μου,τα εχω δοκιμασει ολα,απλα κολησα στο 0.674

challenge
09-01-06, 16:21
δουλευω το McDC++ και μου εβγαλε αυτο,ξερει κανεις τι ειναι?
http://img241.imageshack.us/img241/2553/10qz2.jpg (http://imageshack.us)

humanious
14-01-06, 20:36
Θα σου πρώτεινα το strong dc++ . ειναι πολύ καλό και μπορείς και τραβάς ένα αρχείο από πολλούς users κάτι το οποίο δεν έχει το απλό dc++.

Ρε παιδιά ενώ είχα κλέισει το DC++ και δούλευα το Strong DC μου έβγαλε "You are still temporarily banned for another 00:05:00 (Hammering will keep resetting your ban) because: Change DC client"
Είναι δυνατόν??? :lol:Τί τον νοιάζει αφού δεν χρησιμοποιώ παραλληλα τα 2 προγράμματα??

Hwoarang
16-01-06, 01:29
θυμάται την IP σου. Άλλαξε IP

AddictedToChaos
16-01-06, 02:23

Εγω προτινω PeerWeb DC++ το οποιο βασιζεται στο strong DC++ και εχει πολλα περισσοτερα features απ το strong DC++. Εχει και μια ευχρηστη μαγκια να το κανεις να φαινεται στο hub πως εχεις το κλασικο DC++ 0.674.

minovg
16-01-06, 03:30
Εγώ πάλι προτείνω το RevConnect, το οποίο είναι κορυφή. Ούτε προβλήματα, επιπλέον συνδέεται και με το δίκτυο Kademlia, κατεβάζει από πολλές πηγές και πάντα πιάνω 35άρια στο χαλαρό με 384 συνδρομή. :D

livadaki
16-01-06, 11:23
To BCDC++ το εχει κανενας?

Ειναι καλο σε συγκριση με τα υπολοιπα που αναφερατε?

humanious
16-01-06, 14:53
Το RevConnect έχει ελληνική μουσική και γενικότερα Greek Hubs?

dgeor
16-01-06, 14:59
To BCDC++ το εχει κανενας?

Ειναι καλο σε συγκριση με τα υπολοιπα που αναφερατε?

Ίδιο με το κλασσικό DC++ είναι.
Οι διαφορές (που εγώ θεωρώ σημαντικές) είναι τα bandwidth limits και η αυτόματη ρύθμιση της IP (όταν είσαι ACTIVE) από το hub.
Official BCDC++ site : utrum.dyndns.org:8000 .

minovg
16-01-06, 15:08
Το RevConnect έχει ελληνική μουσική και γενικότερα Greek Hubs?
Mα χρησιμοποιεί ακριβώς το δίκτυο το δίκτυο του DC, οπότε ισχύουν τα ίδια Hubs με αυτό. Και μόνο το Hub του Aggelos όμως αρκεί για όλα τα ελληνικά. Εγώ βρίσκω τα πάντα εκεί από ελληνικά.

groove54
18-01-06, 23:24

Ενα μονο αρχειο???
Ή αμα εχεις βαλει πχ να κατεβαινει ενα album αυτο κατεβαζει τα κομματια απο πολλους χρηστες?

humanious
19-01-06, 12:32
Το strongDC δεν σε αφήνει όμως να μπεις στου αγγελου το hub!

groove54
19-01-06, 13:17
Το strongDC δεν σε αφήνει όμως να μπεις στου αγγελου το hub!
Οποτε μαυρο στο strong! Και μου αρεσε...
Αλλα γιατι να μην σε αφηνει? Τι κολλήματα ειναι αυτα?

wolfman
19-01-06, 13:43
Εχω μια απορία λεβέντες. Γιατί κάθε φορά που μπαίνουμε στο πρόγραμμα πρέπει να βάζουμε την νέα ip; Δεν μπορεί το πρόγραμμα να την ανιχνεύει αυτόματα; (Εγώ δεν χρησιμοποιώ no-ip διεύθυνση). Υπάρχει απάντηση στο ερώτημα;

dgeor
19-01-06, 18:11
Το BCDC++ το κάνει αυτό που ζητάς.
Μόλις συνδεθείς στο hub, τραβάει την ip σου από το hub και την βάζει στο σχετικό πεδίο.
Ακόμη καλύτερο όμως είναι, να φτιάξεις μια δυναμική ip και να χρησιμοποιείς αυτή.

groove54
19-01-06, 21:59
Ναι ομως στο angelos0 συνδεεται????

dgeor
19-01-06, 22:37
Χρησιμοποιείς το Emulate DC++ και συνδέεται.
Δοκιμασμένο με angelos0 και Dark_Angel.

groove54
19-01-06, 22:48
τι ειναι αυτο?

dgeor
19-01-06, 22:52
Τι είναι ποιο;
πμ αν θες να γεμίζουμε το νήμα.

blackjim
07-02-06, 15:41
Εγώ πάλι προτείνω το RevConnect, το οποίο είναι κορυφή. Ούτε προβλήματα, επιπλέον συνδέεται και με το δίκτυο Kademlia, κατεβάζει από πολλές πηγές και πάντα πιάνω 35άρια στο χαλαρό με 384 συνδρομή. :DΑυτο το Revconnect ειναι πραγματικα το κατι αλλο. Στην ουσια ειναι το DC++ με μονο προσθετο το οτι κανει segmented downloading ( τυπου καζαα δλδ :whistle: ).
Οτι ελειπε απο το DC++! :up::up:
To εχω εδω και 3 μερες και ειναι κολλημενο στα 110 ( 1024/256 ).
Το προτεινω κι εγω ως το καλυτερο...

ΥΓ , αυτο το Kademlia τι ακριβως ειναι? Επιπλεον δικτυo...?

Chris_Nik
07-02-06, 15:55
Από το απλό DC++ μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία που δεν έχουν τελειώσει στο Revconnect????

blackjim
07-02-06, 16:00
Από το απλό DC++ μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία που δεν έχουν τελειώσει στο Revconnect????Aυτο τωρα με ψιλομπερδεψε. Εβαλα στο RevConnect ως φακελο για τα incomplete τον ιδιο με το DC++ και μπορεσα και συνεχισα ενα αρχειο. Για αλλο ομως που πηγα να κανω δεν επιασε!! ( εβαλα απλα να κατεβασει ενα αρχειο με το ιδιο TTH και στις 2 περιπτωσεις ).
Πλεον το παρατησα το απλο DC++ και τα εχω ολα στο revc.

Chris_Nik
07-02-06, 16:04
Οκ.... ευχαριστώ...
Θα το προσπαθήσω στο σπίτι και θα ποστάρω αν έχω κανένα καλύτερο αποτέλεσμα

AddictedToChaos
07-02-06, 17:58
Από το απλό DC++ μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία που δεν έχουν τελειώσει στο Revconnect????

Φυσικα μπορεις. Οχι μονο απ' το dc++ αλλα απο οποιοδηποτε mod του dc.Απλα αντιγραφεις τα αρχεια Queue.xml και Queue.xml.bak απ το φακελο του παλιου dc στο program files και τα πετας στο καινουριο dc. Ετσι στο download queue του νεου dc θα εμφανιστουν τα αρχεια του παλιου τα οποια θα μπορεις να τα συνεχισεις. Φυσικα θα δωσεις το path οπου βρισκονται τα ημιτελη αρχεια αλλιως θα αρχισουν απ' την αρχη.Επισης μπορεις να μεταφερεις και τα favorite hubs και users αν αντιγραψεις τα αρχειο Favorites.xml.

Δοκιμαστε επισης και το PeerWeb DC++ (http://ascendentnetwork.geekgalaxy.com/PeerwebDC/PWDC_v0.41_Installer.exe) το οποιο υποστηριζει και αυτο segment downloading.Βασιζεται στο strong dc και με χει αφησει ικανοποιημενο. Εχω δοκιμασει τα απειρα mods του dc και αυτο ειναι το πιο πλουσιο σε λειτουργιες που βρηκα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.