PDA

Επιστροφή στο Forum : Έχει κανείς πρόβλημα με αποσυνδέσεις σήμερα;



Σελίδες : [1] 2 3

Dark Dominion
04-12-08, 19:48
Τις τελευταίες μέρες και ειδικά σήμερα παρατηρώ αποσυνδέσεις κάθε 2 λεπτά. Η ταχύτητα επίσης τον τελευταίο καιρό δεν ανεβαίνει πάνω από 10 mbit. Τι γίνεται επιτέλους με αυτούς τους απατεώνες;

cyberten
04-12-08, 19:51
Ειδικά σήμερα που ρωτάς όχι. Για τα λοιπά επίσης όχι. βέβαια έχω ήδη μειωμένη ταχύτητα λόγω προβληματικής περιοχής, οπότε.... Αλλά γενικά, η απάντησή μου είναι όχι - συγνώμη!

law+order
04-12-08, 20:33
Τις τελευταίες μέρες και ειδικά σήμερα παρατηρώ αποσυνδέσεις κάθε 2 λεπτά. Η ταχύτητα επίσης τον τελευταίο καιρό δεν ανεβαίνει πάνω από 10 mbit. Τι γίνεται επιτέλους με αυτούς τους απατεώνες;

τεραστια προβληματα φιλε.
ακριβως το ιδιο με σενα και εγω...

Dark Dominion
04-12-08, 20:41
περιοχή;

Τα δικά μου στατιστικά είναι αυτά :

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 9729 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
Downstream Margin: 5 db
Upstream Margin: 10 db
Downstream Line Attenuation: 25 db
Upstream Line Attenuation: 6 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db

nnik
04-12-08, 20:48
περιοχή;

Τα δικά μου στατιστικά είναι αυτά :

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 9729 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
Downstream Margin: 5 db
Upstream Margin: 10 db
Downstream Line Attenuation: 25 db
Upstream Line Attenuation: 6 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db

9700 με 25 αττεν και 5 snr προφανώς κάτι συμβαίνει με τη γραμμή σου.
Κάνε το συνήθη έλεγχο πριν πάρεις την τεχνική υπηρεσία δηλ. βάλε το ρούτερ μόνο του στη γραμμή χωρίς τηλ. και σπλίττερ και δες αν φτιάχνει η κατάσταση.

koystado
04-12-08, 21:02
εχω ειχα 2-3 αποσυνδέσεις πριν λιγο αλλα τπτ παραπάνω οσο αφορα την ταχύτητα ολοι ξέρουμε οτι ειναι χάλια

Til3tSiO
04-12-08, 21:21
Μου φαίνεται μόνο εδώ στην επαρχία πάμε καλά…..

Frontier
04-12-08, 21:27
Το ίδιο και εδώ, κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις.

geotown
04-12-08, 21:44
Παιδια και εγω εχω αποσυνδεσεις σημερα μετα απο μια βδομαδα που ειχε σταθεροποιηθει.
Δεν διορθωνεται η κατασταση και απο forthnet καμια βοηθεια!!!

Dark Dominion
04-12-08, 21:59
Τα στατιστικά μου όταν ενεργοποιήθηκα είναι αυτά:

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 12227 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
Downstream Margin: 5 db
Upstream Margin: 11 db
Downstream Line Attenuation: 25 db
Upstream Line Attenuation: 6 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db

Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές, άρα τι παίζει;

Edit: Ρε παιδιά γίνεται να έφτιαξε από μόνο του;

hel
05-12-08, 09:12
Τα στατιστικά μου όταν ενεργοποιήθηκα είναι αυτά:

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 12227 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
Downstream Margin: 5 db
Upstream Margin: 11 db
Downstream Line Attenuation: 25 db
Upstream Line Attenuation: 6 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db

Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές, άρα τι παίζει;

Edit: Ρε παιδιά γίνεται να έφτιαξε από μόνο του;

Έχει θόρυβο η γραμμή σου.
Έχεις αφήσει το ρούτερ μόνο του στην κεντρική πρίζα χωρίς σπλίτερ φίλτρα τηλέφωνα;
Έχεις συναγερμό; Είσαι σε παλιά πολυκατοικία;

Dark Dominion
05-12-08, 18:43
Συναγερμό δεν έχω. Το ρούτερ το έχω συνδεδεμένο σε μια πρίζα στο δωμάτιο μου. Επίσης στις 2 τηλεφωνικές συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι έχω βάλει φίλτρα.

Σήμερα και περίπου την ίδια ώρα με χτες μου κάνει τα ίδια. Είναι θόρυβος η κάτι άλλο;

Ξεσύνδεσα τα τηλέφωνα και δεν βλέπω διαφορά πάντως.

Greenleaf
05-12-08, 19:19
Εμένα σήμερα έχει τρελαθεί, συνέχει αποσυνδέεται. Μια πέφτει η DSL μια το Internet, μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, κάθε 1 λεπτό κυριολεκτικά γίνεται και μία αποσύνδεση.

Dark Dominion
05-12-08, 19:49
Και μένα οι αποσυνδέσεις είναι σχεδόν κάθε λεπτό.

Giwrgos_20
05-12-08, 19:54
Γειία σας και απο μένα μένω Ηράκλειο Κρήτης και δεν εχω προβλήματα ουτε στο Internet ούτε αποσυνδέσεις! περιοχη θερισσος!

Dark Dominion
05-12-08, 20:28
Υπάρχει κάποιος άλλος με πρόβληματα στην Ηλιούπολη η στην Δάφνη;

hel
05-12-08, 20:49
Δηλαδή δεν άλλαξαν τα στοιχεία χωρίς τηλέφωνα;
Μάλλον θα πρέπει να καλέσεις τεχνικό για να ψάξει να βρει που είναι ο θόρυβος.
Αλλιώς για να μην κάνει αποσυνδέσεις σου ανεβάζουν το snr margin και πέφτει η ταχύτητα.

Dark Dominion
05-12-08, 20:52
Ναι τα στοιχεία ήταν ίδια για κανένα 10λεπτο που το δοκίμασα. Και το πρόβλημα παρέμενε.

thanoolhs
05-12-08, 22:01
παιδια σημερα δεν περνει ip το router
εχει κανεισ αλλοσ παρομοιο προβλημμα????

spira
06-12-08, 15:20
Παιδιά σημερα με έχει αγανακτήσει. Κάθε λεπτό αποσύνδεσκ και κλειδώνει στα 8000.

Dj_AnGeL
07-12-08, 13:49
Παιδια σημαντικη ερωτηση . Απο το ρουτερ σας σας δείχνει σε όλους που τρώτε Disconnect καθε 2-3 λεπτά οτι είναι συνδεδεμένο ή απλα disconnect κανονικα ?

Γιατι εγώ τρώω Disconnect (δηλαδη σελίδες δεν ανοιγουν με πετάει skype-msn . τα πάντα κανονικα) και το router Μου μου λέει οτι είμαι συνδεδεμένος εδω και 2 ώρες ενώ εχω φάει γυρω στα 50 disconnect σε αυτές τις ώρες.. (και δοκίμασα 2 ρουτερ με ακριβώς την ίδια δουλεια!)

kostas__p
07-12-08, 16:05
και εμενα παιδια εδω και μια εβδομαδα που ενεργοποιηθηκα(ειχα ον τελεκομς) χαλια τελειως απο ταχυτητα..στην ον ηταν πιο γρηγορη η γραμμη:

SNR Margin 6 11 dB
Line Attenuation 15 5 dB
Data Rate 19426 1020 kbps
Max Tx Power : -38 dBm/Hz

law+order
07-12-08, 16:52
Παιδια σημαντικη ερωτηση . Απο το ρουτερ σας σας δείχνει σε όλους που τρώτε Disconnect καθε 2-3 λεπτά οτι είναι συνδεδεμένο ή απλα disconnect κανονικα ?

Γιατι εγώ τρώω Disconnect (δηλαδη σελίδες δεν ανοιγουν με πετάει skype-msn . τα πάντα κανονικα) και το router Μου μου λέει οτι είμαι συνδεδεμένος εδω και 2 ώρες ενώ εχω φάει γυρω στα 50 disconnect σε αυτές τις ώρες.. (και δοκίμασα 2 ρουτερ με ακριβώς την ίδια δουλεια!)

εμενα κανονικα,σβηνουν τα λαμπακια του ρουτερ...

spira
07-12-08, 17:05
Εμένα όπως τύχει. Αν είναι πολύ γρήγορα δεν βγάζει στο router, αλλιως σβήνουν και τα λαμπάκια. Έχει καταντήσει πολύ εκνευρηστικό ειδικά χθεσ και σήμερα. Σίγουρα 30 disconnects την ώρα.

nnik
07-12-08, 19:27
και εμενα παιδια εδω και μια εβδομαδα που ενεργοποιηθηκα(ειχα ον τελεκομς) χαλια τελειως απο ταχυτητα..στην ον ηταν πιο γρηγορη η γραμμη:

SNR Margin 6 11 dB
Line Attenuation 15 5 dB
Data Rate 19426 1020 kbps
Max Tx Power : -38 dBm/Hz

Που τα βλέπεις τα χάλια από αυτά που παραθέτεις;

vrekman32
08-12-08, 09:01
Μεγαλο προβλημα απο δυτική Ελλάδα. Αποσυνδέσεις - απώλεια συντονισμού κάθε 40-43 δευτερόλεπτα πριν τις 08:00 και μετά τις 22:00. Όλα άρχισαν το πρωί της Παρασκευής 5/12. Τότε άρχισαν βέβαια και οι εργασίες της Forthnet. Κατα τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας, έχουμε αποσυνδέσεις περίπου μια φορά κάθε 1 1/2 - 2 ώρες.
Έχω 1024 ταχύτητα και δεν είμαι στο ιδιόκτητο. f200 modem. Δεν έχω άλλες πληροφορίες.

Αν ξέρει κάτι περισσότερο κανένας, ας μας πεί.

nnik
08-12-08, 10:04
Εγώ Πάτρα με δύο γραμμές, κανένα πρόβλημα.

hel
08-12-08, 10:09
Παιδια σημαντικη ερωτηση . Απο το ρουτερ σας σας δείχνει σε όλους που τρώτε Disconnect καθε 2-3 λεπτά οτι είναι συνδεδεμένο ή απλα disconnect κανονικα ?

Γιατι εγώ τρώω Disconnect (δηλαδη σελίδες δεν ανοιγουν με πετάει skype-msn . τα πάντα κανονικα) και το router Μου μου λέει οτι είμαι συνδεδεμένος εδω και 2 ώρες ενώ εχω φάει γυρω στα 50 disconnect σε αυτές τις ώρες.. (και δοκίμασα 2 ρουτερ με ακριβώς την ίδια δουλεια!)

Tι στοιχειά γραμμής;
Έχεις αφήσει το ρούτερ μόνο του πάνω στη γραμμή χωρίς φίλτρα σπλίτερ τηλέφωνα και κάνει τα ίδια;

Dj_AnGeL
08-12-08, 13:16
Tι στοιχειά γραμμής;
Έχεις αφήσει το ρούτερ μόνο του πάνω στη γραμμή χωρίς φίλτρα σπλίτερ τηλέφωνα και κάνει τα ίδια;

Η συνδεσμολογία ρε παιδια ειναι ίδια εδώ και εναμιση χρόνο που έχω 4thnet ...

Μου είπαν να βγάλω το ενα τηλέφωνο πάνω απο τη γραμμή γιατι είχα 2 και οτι ήταν προβληματικό (πράγμα που δεν ισχυει γιατι και πάλι τα ίδια μου κάνει).

Απο την άλλη έστω οτι το κάνω κ δεν μου κάνει πρόβλημα. θα μείνει το σπίτι χωρίς τηλέφωνο?

Αντε να δεχτώ οτι μπορεί να εφταιγε ο χαλκος στην καλωδίωση... Σε ενα τρίμηνο μέσα πάλιωσε και αυτό ?!

nnik
08-12-08, 13:20
Η συνδεσμολογία ρε παιδια ειναι ίδια εδώ και εναμιση χρόνο που έχω 4thnet ...

Μου είπαν να βγάλω το ενα τηλέφωνο πάνω απο τη γραμμή γιατι είχα 2 και οτι ήταν προβληματικό (πράγμα που δεν ισχυει γιατι και πάλι τα ίδια μου κάνει).

Απο την άλλη έστω οτι το κάνω κ δεν μου κάνει πρόβλημα. θα μείνει το σπίτι χωρίς τηλέφωνο?

Αντε να δεχτώ οτι μπορεί να εφταιγε ο χαλκος στην καλωδίωση... Σε ενα τρίμηνο μέσα πάλιωσε και αυτό ?!

Η συνδεσμολογία μπορεί να είναι η ίδια όμως τα σπλίττερ π.χ χαλάνε.

Dj_AnGeL
08-12-08, 15:43
Η συνδεσμολογία μπορεί να είναι η ίδια όμως τα σπλίττερ π.χ χαλάνε.

Αυτο μπορεί να είναι λύση... Θα προσπαθήσω να κάνω μια αλλαγή στο splitter αλλα και πάλι ... μια μέρα μπορεί να μην κάνει καθόλου για 5 ώρες πχ. το πρωί και το βράδυ επι 1 ώρα να τρώω DC καθε 5 λεπτά. Απότι ξέρω αν ήταν το splitter θα ήταν μονιμο το πρόβλημα ετσι δεν είναι ?

Ρωτάω γιατι δεν έχω κάποιο αλλο , και έτσι να μην προβώ σε αγορά χωρις λόγο . Anyway θα το τεστάρω μονο του πάνω στη γραμμή αυριο κ θα σας πω.

Ευχαριστώ :)

........Auto merged post: Dj_AnGeL πρόσθεσε 4 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Σχετικα με το ίδιο θεμα βρηκα ενα αχρησιμοποίητο σπλιττερ αλλά είναι over ISDN . Θα δουλέψει ?

The Ancient Wanderer
08-12-08, 18:29
Παιδιά, οι αποσυνδέσεις, είναι γνωστό φαινόμενο και σε μένα. Αν μιλήσεις με τη Forthnet, αρχίζουν τη γνωστή ιστορία με αποστάσεις καλωδίων, αφαίρεση τηλεφωνικών συσκευών δοκιμαστικά, αλλαγή φίλτρων κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι επειδή το DSLAM βρίσκεται 3-4 χλμ. μακριά, σε άλλη περιοχή, είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια καλή ταχύτητα. Αλλά τα 9-10Mbps είναι απαράδεκτα. Προσωπικά, δεν θυμάμαι να έχω συνδεθεί ποτέ με ταχύτητα παραπάνω από 11Mbps. Εννοείται φυσικά ότι οι έλεγχοι που έχει προτείνει κατά καιρούς η Forthnet, έχουν γίνει κατά γράμμα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.

nnik
08-12-08, 18:56
Παιδιά, οι αποσυνδέσεις, είναι γνωστό φαινόμενο και σε μένα. Αν μιλήσεις με τη Forthnet, αρχίζουν τη γνωστή ιστορία με αποστάσεις καλωδίων, αφαίρεση τηλεφωνικών συσκευών δοκιμαστικά, αλλαγή φίλτρων κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι επειδή το DSLAM βρίσκεται 3-4 χλμ. μακριά, σε άλλη περιοχή, είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια καλή ταχύτητα. Αλλά τα 9-10Mbps είναι απαράδεκτα. Προσωπικά, δεν θυμάμαι να έχω συνδεθεί ποτέ με ταχύτητα παραπάνω από 11Mbps. Εννοείται φυσικά ότι οι έλεγχοι που έχει προτείνει κατά καιρούς η Forthnet, έχουν γίνει κατά γράμμα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.

Αυτό που περιγράφεις είναι το απολύτως φυσιολογικό για την απόστασή σου.
Δες και το δικό μου προφίλ.
Για τα υπόλοιπα δες εδώ.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=158820

cyberten
10-12-08, 00:10
ούτε σήμερα είδα κάτι ιδιαίτερο. Σταθερό σαν.....βράχος!

statsgr
10-12-08, 11:14
εμένα πάλι από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 το βράδυ αρχίζει τα disconnect.. περίπου 2 το λεπτό [ θα ήταν και περισσότερα αλλά δεν προλαβαίνω να συνχρονιστώ... ο άχρηστος!]

cyberten
10-12-08, 12:37
Και τώρα που το κοιτάω πάλι κανένα πρόβλημα, :sorry:!

hel
11-12-08, 09:43
εμένα πάλι από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 το βράδυ αρχίζει τα disconnect.. περίπου 2 το λεπτό [ θα ήταν και περισσότερα αλλά δεν προλαβαίνω να συνχρονιστώ... ο άχρηστος!]

Αν μπορείς βγάλε διάγραμμα με το DMT για εκείνες τις ώρες.

xolloth
11-12-08, 09:53
Mια χαρα ειναι και στον Κορυδαλλο.

Letorib
11-12-08, 15:43
...εμένα όλα αυτά που λέτε,συμβαίνουν κάθε μέρα.Το να ρθει τεχνικός,να πάρει τα φράγκα και να μην κάνει τπτ με οδηγεί στην διακοπή.ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ

Dark Dominion
11-12-08, 18:45
Εμένα από τις 6 μέχρι τις 10 και. Μου το κάνει πόσες μέρες τώρα. Μίλησα με μια κοπέλα τη Δευτέρα, μου πε ότι θα το κοιτάξουν και ότι φταίει μάλλον κάτι από την πλευρά τους αλλά δεν βλέπω διαφορά τόσες μέρες. Πάντως μου φαίνεται κουφό να έχω πρόβλημα με θόρυβο και αυτός να εκδηλώνεται στις 6 ακριβώς το απόγευμα. Εγγλέζος ο κύριος :p

athina_livadi
11-12-08, 21:39
Παιδιά έχω τρομερό πρόβλημα κι εγώ απο σήμερα το μεσσημέρι μου κάνρι συνεχώς αποσυνδέσεις. Εχω το DLink και μένω Ανω Γλυφάδα. Πήρα τη Forthnet τηλ και μου είπαν τα γνωστά για αποσύνδεση τηλεφωνικής συσκευής και έλεγχο καλωδίων. Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Εχω αγανακτήσει πραγματικά. Δεν μπορούν να κάνουν μια σωστή εξυπηρέτηση και περιμένουμε και ώρες μέχρι να απαντήσουν! Μήπως να αλλάξω modem;

Dark Dominion
11-12-08, 23:34
Επίσης να αναφέρω ότι εκείνη την ώρα όταν συνδέεται πολλές φορές μου εμφανίζει στο downstream margin κάτι τιμές του μεγέθους περίπου 2147483642 db. Αυτό μήπως υποδεικνύει βραχυκύκλωμα;

hel
12-12-08, 00:08
Επίσης να αναφέρω ότι εκείνη την ώρα όταν συνδέεται πολλές φορές μου εμφανίζει στο downstream margin κάτι τιμές του μεγέθους περίπου 2147483642 db. Αυτό μήπως υποδεικνύει βραχυκύκλωμα;

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό που λες.
Αλλά δεν αποκλείεται να είναι πρόβλημα του ρούτερ . Εμένα το ST 536 μου έκανε αποσύνδεση κάθε μέρα στις 4 το πρωί επί 1 χρόνο+. Διορθώθηκε με αλλαγή firmware αν θυμάμαι καλά.

........Auto merged post: hel πρόσθεσε 0 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Παιδιά έχω τρομερό πρόβλημα κι εγώ απο σήμερα το μεσσημέρι μου κάνρι συνεχώς αποσυνδέσεις. Εχω το DLink και μένω Ανω Γλυφάδα. Πήρα τη Forthnet τηλ και μου είπαν τα γνωστά για αποσύνδεση τηλεφωνικής συσκευής και έλεγχο καλωδίων. Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Εχω αγανακτήσει πραγματικά. Δεν μπορούν να κάνουν μια σωστή εξυπηρέτηση και περιμένουμε και ώρες μέχρι να απαντήσουν! Μήπως να αλλάξω modem;

Δοκίμασε και πες μας. Αν έχεις speedtouch ή siemens δώσε διάγραμμα από DMT tool.

el nino
12-12-08, 00:16
Υπάρχει κάποιος άλλος με πρόβληματα στην Ηλιούπολη η στην Δάφνη;
απο ηλιουπολη...disconnections απο τις 17:00 και μετα...μιλαμε για ασυλληπτο αριθμο μεχρι τις 12 το βραδυ...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει η τελος παντων ποτε θα διορθωθει???

koystado
12-12-08, 00:27
Επίσης να αναφέρω ότι εκείνη την ώρα όταν συνδέεται πολλές φορές μου εμφανίζει στο downstream margin κάτι τιμές του μεγέθους περίπου 2147483642 db. Αυτό μήπως υποδεικνύει βραχυκύκλωμα;

αυτο ακριβως το ειχα και εγω οταν είχα τηλεφωνική συσκευή και ειχα αποσυνδέσεις αλλα εδω και καιρο για να γλυτώσω απο αυτο την εχω καταργήσει τελείως την συσκευή αλλα και παλι δεν παυει το internet να σέρνεται πάρα πολύ καθημερινά τι να πεις ...

Dark Dominion
12-12-08, 00:30
Έχω το τελευταίο της forthnet το 08. και με το 06 δεν είδα διαφορά όταν το δοκίμασα.

cyberten
12-12-08, 08:50
Χτες είχα πρόβλημα από το πρωί νωρίς κατά τις 5 δηλαδή. Παρατήρησα ότι είχαν χαθεί το password μου μέσα από το router και όταν το ξαναέγραφα μου επέστρεφε authentication failed παρόλο που το έγραφα σωστά. Το απόγευμα στις 5 όμως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε από μόνο του!

athina_livadi
12-12-08, 13:52
Χθες πέρασα τα βασανιστήρια του μεσαίωνα με τους βλάκες. Συνεχόμενα disconnects απο τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα και έκανε και σήμερα το πρωί. Εκτός του οτι η εξυπηρέτησή τους είναι απαράδεκτη δεν σε βοηθάνε και καθόλου. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μου μαζί τους όλη την ημέρα τα δοκίμασα όλα. Αλλαξα modem router έβαλα ένα sagem που είχα μήπως έφταιγε το d-link. Αποσύνδεσα τη συσκευή τηλεφώνου και άφησα μόνο το internet, έλεγξα τα καλώδια, μόνο τούμπες δεν έκανα. Κατά τις 12.30 το βράδυ που μιλούσα πάλι στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση, μου είπε ένας τύπος οτι η γραμμή μου συγχρονίζεται στα 11-12 και δεν το σηκώνει και μου το κατέβασε στα 8 για να σταματήσουν οι αποσυνδέσεις. Μεταξύ 12.40 - 3.30 με μεσάνυχτα δεν μου έκανε καμία αποσύνδεση αλλά σήμερα το πρωί που κόπηκε το ρεύμα λόγω κεραυνού και άνοιξα το modem συνδέθηκε μετά απο 5 λαπτά μου έκανε πάλι αποσύνδεση και μετά επανήλθε μόνο του πάλι. Τι κατάσταση είναι αυτή η υπομονή μου έχει φτάσει στα όρια της. Το γελοίο είναι οτι ο γαμπρός μου που είναι στον κάτω όροφο, με forthnet δεν είχε κανένα πρόβλημα!

JULIANIK
12-12-08, 15:50
...Το γελοίο είναι οτι ο γαμπρός μου που είναι στον κάτω όροφο, με forthnet δεν είχε κανένα πρόβλημα!
Nα σε ρωτησω...
Μηπως προσεξες αν τα ποιοτικα χαρακτηριστικα της γραμμης σου,
Noise Margin & Attenuation
ηταν ιδια οταν ειχες το προβλημα και πριν που δεν ειχες προβλημα;
Γιατι σε μενα ηταν τα ιδια με συχρονισμο στα 20Mbit και χωρις αποσυνδεσεις επι 15 μηνες,
και τα ιδια στα 3Mbit με αποσυνδεσεις ανα τριλεπτο... (!) οταν ξαφνικα αρχισε το προβλημα.

Αν δεν εχει λυθει το προβλημα σου,
ή αν ξαναγινει,
δοκιμασε να μπεις απο τη δικια σου γραμμη, με τα στοιχεια του account του γαμπρου σου
κι ας κανει κι αυτος το ιδιο με τα δικα σου στοιχεια.
Θα εχει ενδιαφερον το αποτελεσμα..................... :hmm:

DimitrisKTM
12-12-08, 17:04
Προβληματα και εγω παιδια, σημερα συνεχεια αποσυνδεεται και συνδεεται οπου κατσει.
Απελπισια.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.