PDA

Επιστροφή στο Forum : ADSL in a box και προπληρωμένος χρόνος ...



Talaiporimenos
10-12-08, 18:55
Καλησπερα αγορασα το πακετο ADSL in a box των 30ε για 6 μηνες τον Αυγουστο και ενεργοποιηθηκε γυρω στις 19/08 εκεινο το διαστημα ο αριθμος τηλεφωνου μου εδειχνε να ειμαι εκτος ιδιοκτητου δικτυου της forthnet μαλλον επειδη ηταν καινουργιο νουμερο (η εγκατασταη εγινε στις 6 Αυγουστου αν θυμαμαι καλα) με αποτελεσμα να ειμαι συνδεδεμενος στα 4096 με την διαβεβαιωση του πωλητη οτι οταν μπω στο ιδιοκτητο θα αναβαθμιστω αυτοματα στα ΕΩΣ 24. Ολα καλα μεχρι εδω. Εμπενα τακτικα στον wizard της forthnet για να δω αν εχω μπει στο ιδιοκτητο αλλα ματαια μεχρι την δευτερα 8 Δεκεμβριου οταν τελικα μπηκαμε στο ιδιοκτητο δικτυο. Αμεσως πηρα τηλεφωνο στο 13831 για να ρωτησω ποτε θα αναβαθμιστει η γραμμη μου. Ο υπαλληλος με τον οποιο μιλησα με διαβεβαιωσε οτι θα γινει εντος της τρεχουσας εβδομαδας και κλεισαμε το τηλεφωνο. Πριν 10 λεπτα επικοινωνησε μαζι μου καποιος απο την forthnet και μου ειπε οτι για να γινει η αναβαθμιση στα ΕΩΣ 24 θα πρεπει να το επιβεβαιωσουμε τηλεφωνικα ΑΛΛΑ θα χασω τους προπληρωμενους μηνες που μου εχουν απομεινει και θα αρχισει κανονικα η χρεωση των 19.5ε η οποια θα γινοτανε κανονικα βαση του συμβολαιου :rtfm: μετα τις 19 Μαρτιου 2009 οταν και ληγουν οι 6 μηνες τους οποιους εχω προπληρωσει απο το καλοκαιρι. Μου ειπε οτι αν δεν θελω να πληρωσω τα 19.5ε θα παραμεινω στα 4096 μεχρι το τελος του εξαμηνου και θα γινει αργοτερα η αναβαθμιση. Προσπαθησα να επικοινωνησω με την forthnet για επιβεβαιωση αλλα μου βγαζει εκτιμωμενο χρονο αναμονης 25 λεπτα και εχω τοσα νευρα που δεν αντεχω την αναμονη :mad: :evil:. Συμβουλες κανεις ?

xolloth
10-12-08, 19:05
δηλαδη τι ποσο θα χασεις;

Talaiporimenos
10-12-08, 19:10
Κανονικα μεχρι τις 19 Μαρτιου δεν θα χρειαστει να πληρωσω τιποτα, αν ομως δεχτω την αναβαθμιση συμφωνα με τα λεγομενα του υπαλληλου θα αρχισω να πληρωνω τα 19.5ε δηλαδη στο αντιστιχο διαστημα εκει που δεν θα πληρωνα μια θα εχω δωσει 58.5ε

xolloth
10-12-08, 19:15
αμα ειναι ετσι ομως η πολιτικη της φορθνετ,δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος απο αυτα που σου ειπανε.
και εγω πριν 2 χρονια περιμενα να τελειωσει το adsl in a box εξαμηνο πακετακι που ειχα,και μετα περασα απευθειας στο 2play.

Talaiporimenos
10-12-08, 19:22
Στην σελιδα αναφερει : Η υπηρεσία διατίθεται με ταχύτητα 4096Κ στις περιοχές που δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά το ιδιόκτητο δίκτυo Forthnet, με αυτόματη αναβάθμιση έως 24Mbps (upload έως 1Mbps), χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10011424 ........... Για 2play δεν χρειαζεται να περιμενω να τελειωσει το εξαμηνο μπορω πλεον ανα πασα στιγμη να κανω αιτηση και δεν θα πληρωσω τελη αποσυνδεσης γιατι δεν φευγω απο την forthnet ετσι τουλαχιστον μου επιβεβαιωσαν 2 υπαλληλοι τους. Το θεμα ειναι η κοροιδια.

xolloth
10-12-08, 19:36
εχω την εντυπωση οτι για ολους τους παροχους ισχυει το ιδιο.
εχεις δικιο βεβαια,αλλα τι να κανεις;
παντως κυνηγησε το μηπως και βρεθει καποια φορμουλα.

Talaiporimenos
10-12-08, 21:16
Μιλησα παλι με τους ψευτες και μου ειπαν τα ιδια, εστειλα email στο internet-sales@forthnet.gr και τους εγραψα για το τι παιζει, ζητησα αυτα μου λενε να μου τα στειλουν γραπτα, τους εκραξα για αθετηση ορων συμβολαιου και πως θα τους καταγγειλω. Αντε να δουμε τι θα γινει

spsomas
10-12-08, 21:55
Μήπως έχεις κοντά σου κανένα μαγαζί της Forthnet? Να πας από κοντά μην τυχόν και κάνεις τίποτα. Βέβαια θα κρατάς και το συμβόλαιό σου αν το έχεις αλλιώς θα τους παρεπέμψεις στην σελίδα τους.

Talaiporimenos
10-12-08, 23:13
Μιλησα παλι με τους ψευτες και μου ειπαν τα ιδια, εστειλα email στο internet-sales@forthnet.gr και τους εγραψα για το τι παιζει, ζητησα αυτα μου λενε να μου τα στειλουν γραπτα, τους εκραξα για αθετηση ορων συμβολαιου και πως θα τους καταγγειλω. Αντε να δουμε τι θα γινει

Til3tSiO
12-12-08, 09:44
Εμένα με είχαν αναβαθμίσει αυτόματα ενώ είχα προπληρωμένο τότε. Απλά είχα μπει στο internet και μου φαινόταν γρήγορο….μπαίνω στο router και τι να δω , εκεί που έβλεπα 1024 είδα 15000 .
Χωρίς καν να με ειδοποιήσουν ή να πάρω τηλέφωνο

Lagman
12-12-08, 09:58
Τώρα που είσαι στα 4Mbps μπορείς να κάνεις από το command prompt tracert www.esport-servers.de να δούμε τι ms πιάνεις ; Χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα την γραμμή σου... έχω την εντύπωση ότι τώρα που είσαι εκτός ιδιοκτήτου είσαι καλύτερα .

Με άλλα λόγια μπορεί να μην πιάνεις ταχύτητες download εως 24Mbps αλλά η σύνδεση σου μπορεί να είναι ποιο γρήγορη ... Αυτό γιατι στο ιδιοκτηκτο δίκτυο της FORTHnet η γραμμη σου γίνετε αυτόματα interleaved Που σημαίνει έξτρα καθυστέρηση ms... ενώ τώρα πρέπει να είσαι fast path!!! ειδικά για Online gaming είναι ότι πρέπει...

Talaiporimenos
12-12-08, 15:37
Φιλε Lagman δεν καταλαβα τι μου ειπες να κανω. Η γραμμη μου εδω και 10 μερες ειναι στα μαυρα της τα χαλια, οταν συνδεσω και το λαπτοπ εχουμε πανηγυρια ουτε για browsing δεν κανει... να μην αναφερω τα συνεχομενα disconect......

Lagman
12-12-08, 15:49
start->run->cmd πατας ok και σου ανοίγει το command prompt και εκεί γράψε tracert www.esport-servers.de μετα μπορεις να μαρκάρεις τα αποτελέσματα και να τα κανεις paste εδω.

Talaiporimenos
12-12-08, 16:45
Παρακολούθηση της διαδρομής προς : www.esport-servers.de με μεγιστο πλήθος αναπηδήσεων 30 :

1 1 ms 1 ms 2 ms 192.168.1.1
2 * * * Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης.
3 15 ms 13 ms 14 ms core-ath-03-Po!.forthnet.gr [212.251.60.62]
4 55 ms 55 ms 55 ms so-0-0-2-0.fra10.ip.tiscali.net [77.67.66.145]
5 54 ms 54 ms 57 ms xe-3-2-0.fra20.ip.tiscali.net [89.149.187.49]
6 55 ms 54 ms 54 ms 80.95.144.192
7 56 ms 55 ms 56 ms mail.sn4u.de [85.131.132.5]


Η παρακολούθηση ολοκληρώθηκε.

nick89
12-12-08, 17:08
τα ΙΝ-Α-ΒΟΧ ειναι ολα με συμβολαιο 1 χρονου.
οταν ληξει το 6μηνο που εχεις προπληρωσει , και ειναι διαθεσημο το ιδιοκτοτο στην περιοχη σου αυτοματα μεταβαινεις στο ιδιοκτιτο .
αν θελησεις πριν την ληξη του 6μηνου να μεταβεις στο ιδιοκτιτο , χανεις το προπληρωμενο χρονο που απομενει μεχρι να ληξει το 6μηνο.

xolloth
12-12-08, 17:12
αυτο που ειπα και εγω,απλα περιμενε.

Lagman
12-12-08, 22:28
περίμενα καλύτερα νούμερα στα 4Mbps...

Talaiporimenos
12-12-08, 23:08
φιλε lagman η γραμμη ηταν καλυτερη μεχρι και πριν 10 περιπου μερες, φαντασου πως μου πηρε 6 ωρες για να κανω update στο firmware του ps3 οταν ενα φιλαρακι μου εκανε το ιδιο update σε 15 λεπτα, οταν συνδεονται και αλλες συσκευες ολα σερνονται.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.