PDA

Επιστροφή στο Forum : Tellas και δυναμική IP



cpolitop
17-11-05, 17:12
Να ρωτήσω κάτι έχω πάρει δυναμική IP στον ρουτερ (speedstream 5400) και κάνω ping σε αυτή την ip του ρουτερ απο ενα pc που ειναι στο ιντερνετ γιατί δεν παίρνω καμία απάντηση;
Η συνδεση μου στο web ειναι μια χαρά.
Τι φταίει και δεν απαντά στο ping o router;
Να φταίει η ΤΕΛΛΑΣ;

Να φταίει ο router;
Να φταίει η IP που δίνει η Τελλας στον royter μου;

TraceRoute to 84.254.5.58 [ipa58.5.tellas.gr]
TraceRoute to 84.254.5.58 [ipa58.5.tellas.gr]
Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name
1 3 2 2 66.98.244.1 gphou-66-98-244-1.ev1.net
2 2 1 1 66.98.241.7 gphou-66-98-241-7.ev1.net
3 1 2 1 66.98.240.13 gphou-66-98-240-13.ev1.net
4 3 1 1 129.250.11.137 ge-1-2-0.r02.hstntx01.us.bb.verio.net
5 9 10 10 129.250.5.100 p16-0-3-0.r21.dllstx09.us.bb.verio.net
6 8 9 9 129.250.3.29 p16-2-0-0.r00.dllstx09.us.bb.verio.net
7 12 10 9 204.255.169.21 0.so-0-0-1.br6.dfw9.alter.net
8 9 9 9 152.63.99.1 0.so-3-3-0.xl1.dfw9.alter.net
9 9 28 10 152.63.0.193 0.so-0-0-0.tl1.dfw9.alter.net
10 46 47 49 152.63.9.221 0.so-7-0-0.il2.dca6.alter.net
11 48 48 46 146.188.13.42 so-0-0-0.ir2.dca4.alter.net
12 128 127 124 146.188.15.25 so-0-0-0.tr1.lnd9.alter.net
13 189 188 199 146.188.3.234 pos1-0-0.xr2.ath1.alter.net
14 191 195 190 146.188.4.246 311.atm0-0-0.gw1.ath1.alter.net
15 195 192 195 146.188.68.202 tellas-3-gw.customer.alter.net
16 196 197 191 62.169.192.76 -
17 Timed out Timed out Timed out -
18 Timed out Timed out Timed out -
19 Timed out Timed out Timed out -
20 Timed out Timed out Timed out -


για πείτε μου μετά αποτο 62.169.192.76 τι υπάρχει;

apok
17-11-05, 17:33
Να φταίει ίσως το firewall που έχεις? ( ειτε software είτε του router σου )?
Μήπως δεν έχεις ανοίξει τις wan connections μέσα από το router σου??

Να ειναι πρόλβημα του πάροχου δε νομίζω.. μιας και δεν κόβει ο πάροχος το ping προς την Ιp σου.. Δεν έχει λόγο άλλωστε;)

cpolitop
17-11-05, 18:02
Να φταίει ίσως το firewall που έχεις? ( ειτε software είτε του router σου )?
Μήπως δεν έχεις ανοίξει τις wan connections μέσα από το router σου??

Να ειναι πρόλβημα του πάροχου δε νομίζω.. μιας και δεν κόβει ο πάροχος το ping προς την Ιp σου.. Δεν έχει λόγο άλλωστε;)


Δεν ξέρω βρε παιδί μου.
Θα ψάξω να δώ τι γίνεται με το router και αν βρώ καμια άκρη θα απαντήσω μόνος μου.

apok
17-11-05, 18:06
Πες μας και εμάς να ξέρουμε:D

Κουράγιο και καλό search :thumbsup1

alefgr
18-11-05, 17:54
H Tellas ΔΕΝ κόβει τα pings. Καρατσεκαρισμένο....

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.