PDA

Επιστροφή στο Forum : Forthnet Double Play χαμηλός συγχρονισμός



PetApollo
11-12-08, 23:02
Γεια σας παιδιά,

έχει 3 μέρες που ενεργοποιήθηκε η Forthnet (έφυγα από τον ΟΤΕ) και ενώ επέλεξα ταχύτητα εώς 24 mbps το router συγχρονίζει :

Item Downstream Upstream Unit
SNR Margin 7 10 dB
Line Attenuation 39 23 dB
Data Rate 6737 1020 kbps


νομίζω ότι είναι πάρα πολύ χαμηλά. Πριν με τον ΟΤΕ είχα 4άρα γραμμή και δεν είχα πρόβλημα.
Αν είναι και δεν μπορώ να συγχρονιστώ έστω με 8 στην Forthnet τότε να γυρίσω στον ΟΤΕ γιατί είναι κοροιδία να συγχρονίζεις στο 1/4.

gdscream
11-12-08, 23:12
με 39 αττ τόσο πρεπει να συγχρονίζεις.

ariadgr
11-12-08, 23:15
με 39 αττ τόσο πρεπει να συγχρονίζεις.

Υπο ιδανικές συνθήκες δεν πρέπει να συγχρονίζεις τόσο (http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php), απλά εδώ οι συνθήκες προφανώς δεν είναι ιδανικές.

rasta_vrasta
11-12-08, 23:51
Μπααα, θα μπορουσε και παραπάνω..
PetApollo, http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php, εδω μπορεις να δεις στο περιπου ποσο μπορει να φτασει η ταχυτητα σου..
Παρολ'αυτα γιατι εχεις τοση καψα να φτασεις στα 8 Μbps..
8ελω να πω οτι δεν θα δεις καμια θεαματικη διαφορα που 8α κανει μπάμ στο ματι.
Εκτος και αν καιγεσαι να κατεβαζεις με μεγαλες ταχυτητες...
Αλλωστε μην ξεχνας οτι η forthnet δεν σου ειπε ΠΟΤΕ οτι 8α εχεις 24αρα..
Θα επρεπε να το κοιταξεις καλυτερα το 8εμα..
Τελος σκεψου τι εχει σημασια : να πληρωνεις 22.50+14.75 στον ΟΤΕ ΓΙΑ 4 Mbps ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! (μην ξεχναμε και κλησεις,φ.π.α και αλλες μπουρδες)
η 40 ευρω για ολα??? και με λιιιιιιγο παραπανω ταχυτητα......
Δεν κανω διαφημιση, μιλαω για ολες τις εταιριες εκτος ΟΤΕ!
Αν είχες προβληματα αποσυνδεσεων η γενικα δεν ειχες ιντερνετ να το καταλαβαινα να θες να φυγεις...
παντως εγω με το dmt tool κατεβαζω το snr margin απο 7 σε 5.5 και απο 10 Mbps φτανει 12..
:)

hel
11-12-08, 23:59
Γεια σας παιδιά,

έχει 3 μέρες που ενεργοποιήθηκε η Forthnet (έφυγα από τον ΟΤΕ) και ενώ επέλεξα ταχύτητα εώς 24 mbps το router συγχρονίζει :

Item Downstream Upstream Unit
SNR Margin 7 10 dB
Line Attenuation 39 23 dB
Data Rate 6737 1020 kbps


νομίζω ότι είναι πάρα πολύ χαμηλά. Πριν με τον ΟΤΕ είχα 4άρα γραμμή και δεν είχα πρόβλημα.
Αν είναι και δεν μπορώ να συγχρονιστώ έστω με 8 στην Forthnet τότε να γυρίσω στον ΟΤΕ γιατί είναι κοροιδία να συγχρονίζεις στο 1/4.

Ρούτερ, περιοχή;

PetApollo
12-12-08, 02:05
Περιοχη Ρόδος. router D-Link.

Δεν καίγομαι να πιάσω 8άρα. Πάντως το ιντερνετ έχει σχετικά συχνές αποσυνδέσεις. Όχι τόσες ώστε να σου σπάει τα νεύρα.

Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ώστε na ρίξω το line att από το 39 που είναι?

PetApollo
12-12-08, 10:23
Παιδία έκανα σήμερα δοκιμή το SIEMENS που δίνει η φορθνετ και στα στατιστικα που βγάζει αυτά:


Line Mode ADSL2+ Line State Show Time
Line Power State L0 Line Up Time 00:00:01:57
Line Coding Trellis On Line Up Count 2

Statistics Downstream Upstream
Line Rate 9023 Kbps 1020 Kbps
Attainable Line Rate 10536 Kbps 1228 Kbps
Noise Margin 6.1 dB 12.3 dB
Line Attenuation 43.5 dB 22.9 dB
Output Power 0.0 dBm 12.9 dBm


με περισσότερο θόρυβο από πριν συγχρονίζει παραπάνω. Κατέβαζα από nvidia με 1 MB με download manager.

Aias
12-12-08, 10:36
συγχρονισες λιγο παραπανω επειδη επεσε το snr απο 7 στο 6 .Μια χαρα εισαι και στα download σου.Αρκει να μην εχεις αποσυνδεσεις.

hel
12-12-08, 10:55
Περιοχη Ρόδος. router D-Link.

Δεν καίγομαι να πιάσω 8άρα. Πάντως το ιντερνετ έχει σχετικά συχνές αποσυνδέσεις. Όχι τόσες ώστε να σου σπάει τα νεύρα.

Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ώστε na ρίξω το line att από το 39 που είναι?

Δεν γίνεται κάτι για το attentuation.
Μπορείς να αλλάξεις το modulation σε gdmt για να μειωθούν οι αποσυνδέσεις.

........Auto merged post: hel πρόσθεσε 0 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........


συγχρονισες λιγο παραπανω επειδη επεσε το snr απο 7 στο 6 .Μια χαρα εισαι και στα download σου.Αρκει να μην εχεις αποσυνδεσεις.

Και επειδή έβαλε το siemens .

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.