PDA

Επιστροφή στο Forum : DC++ PROBLEMS



dihonoia
01-11-03, 14:33
Enw syndomai kanonika den borw me tipota na syndethw me allon na dw to list tou giati mou kanei TIMEOUT h sindesi.Xrisimopoiw Zonealarm.Kserw oti to DC++ exei provlima me to sygekrimeno firewall,alla apo tin stigmi pou borw na syndethw me ta hub giati na min borw na syndethw me allous xristes?
Yparxei tropos?

roiy1
01-11-03, 14:55
Xrhsimopoio DC++ mazi me Zonealarm kathe mera xoris problhma. Gia des kala tis rythmiseis sou sto Zonealarm. Prepei nai einai yes kai san server oxi mono san access.

dihonoia
01-11-03, 15:02
ti rythmiseis prepei na valw?
Otan trexw to DC++ me rwtaei an thelw na exei to DC++ access sto INTERNET kai meta an thelw na leitourgisei ws SEVER.Apantw kai stadyo YES.Akoma eksakolouthei to provlima.
Ti allo borw na kanw?Mipws prepei na kanw kai kapoies rythmiseis sto DC++?

ssotiris
02-11-03, 02:35
xoris to zone alarm mporeis na sindetheis me tous xristes?

kourou
02-11-03, 02:57
Sto DC++ dokimase apo ta Settings -> Connection Settings -> Passive

Dokimase na to valeis passive kai des.

sdikr
02-11-03, 03:00
@dihonia, δεν μας ειπες με τι εισαι συνδεμενος στο δικτυο, dialup, isdn και τι modem αν εισαι με adsl.
φιλικα

Stelios
02-11-03, 12:52
Για να δουλεψεις σε Αctive πρεπει να "ανοιξεις" συγκεκριμενα ports στο Zonealarm.

Aκολουθα αυτες τις οδηγιες :

"Supposing you want to use DC++ with port 1412

open and address to your local IP address the following ports:

tcp 1412
udp 1412
tcp 4000-4999 (open the whole port-range)
udp 4210

then as IP address use the one who is reported clicking here

enjoy the power to be active !!!! "

dihonoia
02-11-03, 14:56
sdikr,eimai me adsl 384 kai modem to JETSPEED 500i.
Efxaristw gia tin voitheia paidia alla elysa to provlima prin boresw na diavasw ta POSTS sas.Anoiksa 2 ports kai ola eina entaksei.
Mono ligo dyskolo-dystropo einai to DC++ sto xeirismo tou!!!

SlotKiller
02-11-03, 21:33
Ola ta kala.. einai kai duskola.. Ur choice :wink:

AID
03-11-03, 04:39
sdikr,eimai me adsl 384 kai modem to JETSPEED 500i.
Efxaristw gia tin voitheia paidia alla elysa to provlima prin boresw na diavasw ta POSTS sas.Anoiksa 2 ports kai ola eina entaksei.
Mono ligo dyskolo-dystropo einai to DC++ sto xeirismo tou!!!

Φίλε, και εγώ έχω Jetspeed 500i και χρησιμοποιώ το zonealarm.
Στο DC++ μου δουλεύει μόνο ως passive.
Οταν λες ότι ανοιξες τα 2 ports πως ακριβώς το έκανες;Από το firewall ή από κάπου αλλού;
Ευχαριστώ :)

vagelis
03-11-03, 14:09
παιδιά ,
μου βγάζει μύνημα "No slots available". Συνέχεια κάνει connecting και μετά από λίγο το ίδιο μύνημα .Καμιά απάντηση?

JediMasterMANIAC
03-11-03, 14:25
αληθεια τι ειναι το DC++ P2P ?

SlotKiller
03-11-03, 19:35
I metafora ginetai p2p. Alla ta hubs einai servers.

XTCgr
05-11-03, 01:04
παιδιά ,
μου βγάζει μύνημα "No slots available". Συνέχεια κάνει connecting και μετά από λίγο το ίδιο μύνημα .Καμιά απάντηση?


τι εννοείς? προσπαθείς να συνδεθείς με κάποιο hub και σε αποσυνδέει ενω παράλληλα σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα?
αν συμβαίνει αυτό αύξησε τα slots σου-είναι η πολιτική μερικών hubs να δέχονται μόνο χρήστες που έχουν περισσότερα απο ένα αριθμό slots, συνήθως 2

waste
07-11-03, 19:33
ναι ακριβως κι εαν για παραδειγμα εισαι συνδεδεμενος σε δυο χαμπ που θελουν απο 2 slots τοτε πρεπει να εχεις ανοικτα 4σλοτσ κλπ

ssotiris
08-11-03, 12:53
εγω ειμαι συνδεδεμενος σε 2 hub που το ενα θελει 3 σλοτ και το αλλο 4 και εχω συνολικα 4 σλοτ.
δεν νομιζω να ειναι προσθετικα τα σλοτ που απαιτουνται σε καθε hub.

runnerma
08-11-03, 20:01
αναλογως τα hub. Μερικα χρειαζονται πχ 3slot/hub, και μερικα 3slot total.
Vageli: το μυνημα no slots avaliable σημαινει οτι ο χρήστης που διαλεξες να κανεις DL το αρχειο σου δεν εχει διαθεσιμα slot. Δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ και search for alternatives(στο download queue).
To DC παντως προσφέρει τις μεγαλυτερες ταχυτητές σε p2p. Φτανει να βρεις τα καταλληλα hubs. (αλλο για games, αλλο για dvdrips, mp3s, anime, etc)

XTCgr
08-11-03, 20:44
To DC παντως προσφέρει τις μεγαλυτερες ταχυτητές σε p2p. Φτανει να βρεις τα καταλληλα hubs. (αλλο για games, αλλο για dvdrips, mp3s, anime, etc)


....συμφωνώ κ επαυξάνω! :D

waste
10-11-03, 07:02
Το DC++ ειναι εντυπωσιακο προγραμμα, αν και δεν εχει τοσο καλο D/L management οσο το emule. Δηλαδη ειναι καποιες φορες που δεν μπορεις να κατεβασεις το αρχειο απο 2διαφορετικους χρηστες ειτε συγχρονως ειτε εναλλαξ.

παντως το μυστικο ειναι να κολατε σε ενα-δυο-τρια hub και να ειστε συχνοι. Τα hub ειναι σαν κοινοτητες και οι χρηστες μεταξυ τους αποκτουν σχεσεις. δηλαδη προτιμας να κατεβασεις απο καποιον που ειναι συχνος και ξερεις οτι και αυριο θα κατεβασεις απο αυτον εαν σου κοπει στη μεση παρα απο καποιον που μπορεις να μην τον βρεις ποτε.

dramdrum
11-11-03, 12:50
sdikr,eimai me adsl 384 kai modem to JETSPEED 500i.
Efxaristw gia tin voitheia paidia alla elysa to provlima prin boresw na diavasw ta POSTS sas.Anoiksa 2 ports kai ola eina entaksei.
Mono ligo dyskolo-dystropo einai to DC++ sto xeirismo tou!!!

Φίλε, και εγώ έχω Jetspeed 500i και χρησιμοποιώ το zonealarm.
Στο DC++ μου δουλεύει μόνο ως passive.
Οταν λες ότι ανοιξες τα 2 ports πως ακριβώς το έκανες;Από το firewall ή από κάπου αλλού;
Ευχαριστώ :)

Από το Configuration -> Security -> Advanced NAT Configuration -> Add Reserved mapping

blackjim
11-11-03, 14:05
Re paidia ,vazw auto to URL: http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2
gia Hublist kai enw leei Hublist Downloaded den emfanizei tous servers.
To exw afisei na perna apo to ZoneAlarm kai to exw kanei kai ShutDown alla de...
Exw Tellas 384 me ZyXEL Prestige 630 kai DC++ 0.301 se WinXP Pro EN
ligo help...

sallax
21-11-03, 07:34
Παιδιά λίγο τα φώτα σας και σ'αυτό:
1.Είμαι και γω ένας ακόμα χρήστης dc++ (v. 0.303) με adsl (φόρθνετ 384) και μπαίνω ως passive γιατί δε γίνεται αλλιώς. Υπάρχει λοιπόν οποιαδήποτε περίπτωση να μπορούμε να συνδεθούμε κι ως active??
2.Επίσης όσοι έχετε adsl κι έχετε ανοικτό το dc++, σας σέρνεται το browsing όπως εμένα? Γιατί εμένα μου σέρνεται ανεξάρτητα απ΄το downloading του dc. Πχ είτε κατεβάζω συνολικά 5k είτε κατεβάζω 35k, μου σέρνεται το ίδιο. Υπάρχει συσχέτιση με το 1 που λέω πιο πάνω και το passive mode?

Πλιζ χελπ :cry:

blackjim
21-11-03, 09:48
Kalo to DC++... exei poly prama...
egw tin vrika tin akri... : NetLimiter kai eimai isixos.
exw to DC++ 0.304 kai exw osa slots thelw anoixta (me upload limit 2kB/sec... :lol: ).
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
gia osous theloun na to psaxoun : www.hublist.org

XTCgr
21-11-03, 10:59
Παιδιά λίγο τα φώτα σας και σ'αυτό:
1.Είμαι και γω ένας ακόμα χρήστης dc++ (v. 0.303) με adsl (φόρθνετ 384) και μπαίνω ως passive γιατί δε γίνεται αλλιώς. Υπάρχει λοιπόν οποιαδήποτε περίπτωση να μπορούμε να συνδεθούμε κι ως active??
2.Επίσης όσοι έχετε adsl κι έχετε ανοικτό το dc++, σας σέρνεται το browsing όπως εμένα? Γιατί εμένα μου σέρνεται ανεξάρτητα απ΄το downloading του dc. Πχ είτε κατεβάζω συνολικά 5k είτε κατεβάζω 35k, μου σέρνεται το ίδιο. Υπάρχει συσχέτιση με το 1 που λέω πιο πάνω και το passive mode?

Πλιζ χελπ :cry:

σημασία δεν έχει μόνο το download sou αλλά και το upload, δηλαδή η ταχύτητα με την οποία παίρνουν αρχεία από εσένα. Πρόσεξε την ταχύτητα του upload σου, αν είναι μεγάλη θα μπουκώνει το download. Χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα σαν το netlimiter για να περιορίσεις το upload μιας και το DC++ δεν έχει κόφτες

whitehed
05-01-04, 01:05
Παιδακια ξερει κανεις κανα ελληνικο Hub στο DC++ :?:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!:

whitehed
05-01-04, 18:48
ANYBODY? :?

sonic
17-01-04, 23:14
Αργκκκκκ :evil: :evil:

Ρε παιδιά μου την έχει δώσει, δεν μπορώ να γίνω active με τίποτα.

Έχω ανοίξει τα πορτς που αναφέρονται σε άλλο ποστ του θρέντ απο το σεκιουριτι τριγγερ κονφιγκ (αρε Ducklord), έχω γραφτεί στο no-ip, τρέχω το προγραμματάκι, έχω επιλέξει active mode," Invalid IP in ConnectToMe, this might be because of in passive mode", τι κάνω λάθος ρε γμτ.
:(

WeaseL
28-01-04, 21:48
ελληνικο HUB angelos0dc.no-ip.info:1411

ρε παιδια ας βοηθηση καπιοιος αν ξερει
και εγω μονο passive μπαινω στο DC++
και στο ICQ δεν μπορω να δεχτω αρχεια

...εχω το Ζυχελ 650r+33 me to τελευταιο firmware
.... διαβαζω καιρο τωρα για τα ports ...βαλε αυτο εδω :shock: βαλε το αλλο εκει :!: αλλα δεν καταλαβενω την τυφλα μου ...ΜΗΠΩΣ μπορει να ωοιθησει καπιοις ?

nEC
28-01-04, 22:44
blackjim: εισαι lamer και το διαφημίζεις κιολας?!?!

Μήν αφήνεις τόσα πολλά...Θα σου κλέψουν τα πολύτιμα πειρατικά σου data! (που φυσικά εσυ θές να τα κατεβάζεις με 40)

.no offence.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.