Επιστροφή στο Forum : Πληρωμη ebanking
Θελω να πληρωσω το ποσο που σας οφειλω μεσω ebanking απο την Πειραιως αλλα δεν μπορω παρολο που υπαρχει πληρωμη για cyta!!!
Μου ειπαν τηλεφ εναν 4ψηφιο και cyta πχ 2345cyta και το ποσο αλλα δεν το κανει ετσι το συστημα
Κανω μεταφορα η πληρωμη ????
Θελω να πληρωσω το ποσο που σας οφειλω μεσω ebanking απο την Πειραιως αλλα δεν μπορω παρολο που υπαρχει πληρωμη για cyta!!!
Μου ειπαν τηλεφ εναν 4ψηφιο και cyta πχ 2345cyta και το ποσο αλλα δεν το κανει ετσι το συστημα
Κανω μεταφορα η πληρωμη ????
https://www.easypay.gr/Payments/Payments.asp?SID=P5ED966FFA7944FA3AE6C330703383A3B63B0B6FCBFC04519AE3869119528E8CC18885E58BB0642F&lang=1
Ετσι γινετε να πληρωσω τα 305e ????
Αλλος τποπος μεσω ebanking ?????
Θα μου απαντησει καποιος στην ερωτηση(το sms λεει σε 4 μερες να πληρωσω)
Στο 13877 δεν ξερουν να μου απαντησουν!!!
Εαν στειλω email θα μου απαντησουν απο βδομαδα......
Παντως η τραπεζα λεει οτι μπορω να το κανω ετσι και εαν εχω λαθος κανουν αντιλογισμο ......
Καποιος????????
Θα μου απαντησει καποιος στην ερωτηση(το sms λεει σε 4 μερες να πληρωσω)
Στο 13877 δεν ξερουν να μου απαντησουν!!!
Εαν στειλω email θα μου απαντησουν απο βδομαδα......
Παντως η τραπεζα λεει οτι μπορω να το κανω ετσι και εαν εχω λαθος κανουν αντιλογισμο ......
Καποιος????????
Μπορείτε να κάνετε τη πληρωμή μέσω ebankinkg μόνο αν αφορά μηνιαίο λογαριασμό.
Για τα προπληρωμένα πακέτα η πληρωμή γίνεται στις τράπεζες Εθνική και Αγροτική.
Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα !!!Βρηκατε 2 τραπεζες που ουτε απο εξω δεν περναει κανεις και ο χρονος αναμονης ποτε δεν ειναι κατω απο 1 -1 1/2 ωρα!!!
Αντι να υποστηριξετε την Κυπρου .....(δεν εχει και κοσμο ακομη!!!)...
Για να δουμε ........παντος απο αλλη τραπεζα με διαβεβαιωσαν οτι το ebanking θα το δεχτει απλα ο λογαριασμος πελατη θα εχει ονομα και οχι αριθμο και θα γινει απο εσας
@ ADSLgr.com All rights reserved.