Επιστροφή στο Forum : Microsoft: Έκτακτο update για την κάλυψη του κενού ασφάλειας στον Internet Explοrer
Η Microsoft μόλις χθες εξέδωσε εκτάκτως ενημερώσεις ασφάλειας για το συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργήθηκε την τελευταία εβδομάδα στον Internet Explorer. Το update αφορά αρκετές εκδόσεις του Internet Explorer από τον 5 έως την Beta 2 του ΙΕ 8.
Για την ακρίβεια η εταιρεία χαρακτηρίζει το πρόβλημα πολύ σοβαρό (critical) για τις ακόλουθες εκδόσεις: Internet Explorer 5.01, Internet Explorer 6, Internet Explorer 6 Service Pack 1 και Internet Explorer 7.
Αν και οι επιθέσεις εξαιτίας του κενού ασφάλειας, που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα, είναι μάλλον λίγες, οι ειδικοί του διαδικτύου είχαν εκδηλώσει την ανησυχία τους για την ενδεχόμενη τροπή που θα μπορούσε να πάρει το πρόβλημα: το exploit έδινε την δυνατότητα σε απομακρυσμένους κακόβουλους χρήστες να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή και να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.
Η Microsoft κάλεσε όλους τους χρήστες του Internet Explorer να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το patch μέσω του Windows Update όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μόλις δύο μήνες που η Microsoft αναγκάζεται να εκδώσει εκτάκτως security patch, πέραν των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων ασφάλειας. Η πρώτη φορά ήταν τον Οκτώβριο και αφορούσε σοβαρό πρόβλημα με το remote procedure call (RPC).
Σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρείας, Christopher Budd, θα ακολουθήσουν και νέα patches για την ενίσχυση του Internet Explorer ενώ δήλωσε πως η Microsoft κατάφερε να κινητοποιήσει όλους τους μηχανικούς ασφάλειας της εταιρείας, σε παγκόσμιο επίπεδο και να προσφέρει λύση στο πρόβλημα μέσα σε 8 μέρες, που είναι πρωτοφανής αριθμός.
Mπορείτε να κατεβάσετε το update της Microsoft που αφορά το κενό ασφάλειας που προέκυψε πρόσφατα από την σελίδα του Windows Update (http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms08-078.mspx)
Πηγή: Techspot (http://www.techspot.com/news/32918-Microsoft-releases-critical-Internet-Explorer-patch-.html)
Σχετικό θέμα στο adslgr.com: Microsoft: Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στον Internet Explorer (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=256999)
Βέβαια 8 μέρες είναι για την Μ$ παγκόσμιο ρεκόρ
http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/security/
Υπαρχουν πληροφοριες για το συγκεκριμενο προβλημα στο Microsoft Seurity Responce Center (MSRC) =
http://blogs.technet.com/msrc/archive/2008/12/17/ms08-078-released.aspx
Βέβαια 8 μέρες είναι για την Μ$ παγκόσμιο ρεκόρ
http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/security/
Μπορώ να σου πω ότι ο firefox σε linux είναι ακόμα πιο ασφαλής :whistle::whistle::whistle:
:onfire: :onfire: :onfire:
Η Microsoft κάλεσε όλους τους χρήστες του Internet Explorer να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το patch μέσω του Windows Update όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ελπιζω να το παρεχουν και σε οσους εχουν πειρατικα windows, γιατι αυτα τα προβληματα δε χωρανε "τι εγινε? δε πληρωσες - α κακο παιδι δε θα παρεις patch-ακι :biggrin:".
Ελπιζω να το παρεχουν και σε οσους εχουν πειρατικα windows, γιατι αυτα τα προβληματα δε χωρανε "τι εγινε? δε πληρωσες - α κακο παιδι δε θα παρεις patch-ακι :biggrin:".
To windows update γίνεται κανονικά απ' όλους.
To windows update γίνεται κανονικά απ' όλους.
ώστε έχεις πειρατικά έ;
:rolleyes:
Βάλε Linux
@kokoretsi
Από που νομίζεις ότι γράφω; Εκ του ασφαλούς.
Οι browsers έχουν πρόβλημα και ανάλογα με το λειτουργικό.
Αν το λειτουργικό έχει τρύπες θα έχουν και αυτοί.
Πριν 8 μέρες κυκλοφόρησε ο IE 5.01? :whistle:
ώστε έχεις πειρατικά έ;
:rolleyes:
Βάλε Linux
Διαβάζεις την υπογραφή μου; :whistle:
Θελω να ρωτησω το εξης =
Μετα την εγκατασταση του παραπανω patch δεν υπαρχει προβλημα ασφαλειας (απο την συγκεκριμενη αιτια) σε ενα καθαρο υπολογιστη.
Τι γινεται ομως με τους ηδη μολυνσμενους υπολογιστες που απ' οτι διαβαζω ειναι πανω απο 2 εκατ.;
Δεν αναφερομαι στα στοιχεια που μπορει να τους εχουν ηδη υποκλαπει, αλλα το απο εδω και μετα.
Δηλαδη αν το patch εγκατασταθει σε εναν ηδη μολυνσμενο υπολογιστη αφαιρει και τον οποιο κακοβουλο κωδικα υπαρχει και κατοπιν αυτος ο υπολογιστης ειναι ενταξει;
Ευχαριστω.
Eκτός του Ι.Ε. αναβαθμίσθηκαν & ο OPERA & O FF.
Aν θελετε εναν ευκολο τρόπο για να βλέπετε τι χρειάζεται πατσάρισμα πηγαίνετε στο λινκ που δινω πιό κάτω.Βρισκει και τα της M.S. αλλά και αλλων προγραμμάτων.
http://secunia.com/
Μπορείτε να κάνετε & On Line SCAN αλλά και να κατεβάσετε το Secunia Personal Software Inspector.
Tο συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
ΤΟ Secunia Scan ειναι ΜΟΝΟΝ για Αγγλικά Windows
Θελω να ρωτησω το εξης =
Μετα την εγκατασταση του παραπανω patch δεν υπαρχει προβλημα ασφαλειας (απο την συγκεκριμενη αιτια) σε ενα καθαρο υπολογιστη.
Τι γινεται ομως με τους ηδη μολυνσμενους υπολογιστες που απ' οτι διαβαζω ειναι πανω απο 2 εκατ.;
Δεν αναφερομαι στα στοιχεια που μπορει να τους εχουν ηδη υποκλαπει, αλλα το απο εδω και μετα.
Δηλαδη αν το patch εγκατασταθει σε εναν ηδη μολυνσμενο υπολογιστη αφαιρει και τον οποιο κακοβουλο κωδικα υπαρχει και κατοπιν αυτος ο υπολογιστης ειναι ενταξει;
Ευχαριστω.
Όχι. Αν κατάλαβα τι ρωτάς: Η αφαίρεση όποιου κακόβουλου κώδικα δεν είναι δουλειά του patch και δεν πρέπει να είναι. Αυτό που κάνει το patch είναι να "κλείνει την τρύπα" που υπήρχε από πριν στον Browser, ώστε όταν το ξανατρέξεις, να μην μπορεί κάποιος επιτιθέμενος να ξαναχρησιμοποιήσει το ίδιο τέχνασμα.
Για όποιο τυχαίο κώδικα πρόλαβε να τρέξει στις 8 μέρες της έκθεσης του υποτιθέμενου χρήστη σε κίνδυνο, υπάρχουν άλλα εργαλεία εντοπισμού και αφαίρεσης (anti-virus/anti-spyware πχ)
Μπορώ να σου πω ότι ο firefox σε linux είναι ακόμα πιο ασφαλής :whistle::whistle::whistle:
:onfire: :onfire: :onfire:
Σε windows ΚΑΙ ο mozilla είναι ευάλωτος.... έχω κολήσει ιο ΚΑΙ απο αυτόν..... ;)
Απλά 1)έχεις την αίσθηση ότι είσαι πιο ασφαλής και 2)τρέχει λιγότερα "καλούδια" απο τον IE και άρα είναι λιγότερο ευάλωτος ως προς αυτά...
Μην νομίζετε όμως ότι με mozilla και windows μπαίνεται όπου θέλετε και ακίνδυνα.......
Μην ξεχνάτε ότι μερικές ιστοσελίδες ο ίδιος ο firefox σας τις εμφανίζει ως "κακόβουλες".......σκεφτείται μέχρι να τις ανακαλύψουν, πόσοι τις επισκέφτηκαν και την "πάτησαν".... :whistle:
Σόρρυ για το εκτός θέματος. :oops:
Για τον IE τώρα που λένε ότι το λύσαν μόνο σε 8 ημέρες......απο την στιγμή που έχει περίπου το 85% της αγοράς ο ΙΕ, μας είπαν πόσα εκατομύρια χρήστες μολύνθηκαν απο ιούς??? :rofl::lol:
@ c4lex,
Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Καπως ετσι το καταλαβαινα και εγω και εκανα την ερωτηση (για επιβεβαιωση).
Τωρα για το προβλημα που συζηταμε, υπαρχει και αυτο =
Thu, 11 December 2008
... Avira users don’t need to worry about these known threats: The German IT security solution already recognizes and blocks them. The threats and their variants are called EXP/XMLSPAN.A, Avira recognizes with the VDF file 7.01.00.223.
http://www.avira.com/en/security_news/virus_writers_abuse_vulnerability_in_internet_explorer.html
Τώρα που έκανα το update είμαι ασφαλής.....?????:rofl::rofl::rofl:
Εμενα γιατι μου λεει οτι "Δεν επαρκη ο αποθηκευτικος χωρος για την εγκατασταση" ?
Εχω Vista Premium SP1
DSLaManiaC
18-12-08, 13:17
Συνήθως τα πειρατικά έχουν απο μόνα τους rootkits, δε χρειάζονται βοήθεια. :p
εγω την κατέβασα την ενημέρωση αλλα και πάλ δεν θα χρεισιμοποιησω ποτε τον ΙΕ.:evil:
Ρε παιδιά έκανα τα πάντα..
Και το Update από την Microsoft και με το S&D αποσυνδεδεμένος από το Internet και και και..
Αλλά και πάλι τα ίδια..
Όποτε κάνω scan πάντα αυτά μου βγάζει..
EDIT: όσα και να διάβασα στο internet, μάλλον η μόνη λύση είναι το format.. :S
Vassilis_X
18-12-08, 14:06
Ρε παιδιά έκανα τα πάντα..
Και το Update από την Microsoft και με το S&D αποσυνδεδεμένος από το Internet και και και..
Αλλά και πάλι τα ίδια..
Όποτε κάνω scan πάντα αυτά μου βγάζει..
googlare λιγο και βρες ενα προγραμματακι για να βγαλεις το virtumode απο το συστημα σου.. επισης οταν κανεις κανεις scan με το spybot να εχει κλειστο το ιντερνετ σου.. οταν λεω κλειστο εννοω disable τη θυρα επικοινωνιας σου..
Δοκιμασε και το http://www.softpedia.com/get/Antivirus/VundoFix.shtml
Το patch κλείνει τρύπα ασφάλειας, δεν αφαιρεί ιούς που προυπάρχουν στο σύστημά σου, και από ότι βλέπω καλά πας. :)
Το patch κλείνει τρύπα ασφάλειας, δεν αφαιρεί ιούς που προυπάρχουν στο σύστημά σου, και από ότι βλέπω καλά πας. :)
Είπαμε ρε φιλαράκι, δεν είμαστε και χαζοί..
........Auto merged post: t4ur1n3 πρόσθεσε 0 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το VundoFix δεν μου βρήκε τπτ...
Τώρα που έκανα το update είμαι ασφαλής.....?????:rofl::rofl::rofl:
Xα χα χα βεβαίως, τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος :lamer :lamer:lamer
Σε windows ΚΑΙ ο mozilla είναι ευάλωτος.... έχω κολήσει ιο ΚΑΙ απο αυτόν..... ;)
Απλά 1)έχεις την αίσθηση ότι είσαι πιο ασφαλής και 2)τρέχει λιγότερα "καλούδια" απο τον IE και άρα είναι λιγότερο ευάλωτος ως προς αυτά...
Μην νομίζετε όμως ότι με mozilla και windows μπαίνεται όπου θέλετε και ακίνδυνα.......
Μην ξεχνάτε ότι μερικές ιστοσελίδες ο ίδιος ο firefox σας τις εμφανίζει ως "κακόβουλες".......σκεφτείται μέχρι να τις ανακαλύψουν, πόσοι τις επισκέφτηκαν και την "πάτησαν"....
Το πρόβλημα με τον IE είναι (ήταν) ότι ο κακόβουλο πρόγραμμα τρέχει αυτόματα, δηλ. χωρίς να ερωτηθεί ο χρήστης. Μόνο που μπαίνει σε μία ιστοσελίδα αρκεί.
Αν πας σε κάποιο κ@@site και κλικάρεις πχ. σε εικόνα που έχει .exe, το ανοίξεις και μολυνθείς δεν σου φταίει ο browser. Το πρόγραμμα περιήγησης δεν είναι antivirus να ελέγχει κάθε αρχείο. Ίσα-ίσα, στο status bar βγάζει το όνομα του link αν περάσεις από πάνω το ποντίκι, και σε ρωτάει όταν θέλεις να ανοίξεις εκτελέσιμο. Τι άλλο θέλεις να σου κάνει;
Ακόμα και στο φλασάκι που εχω τον φαιρφοξ ειναι περισσότερο ασφαλής απο τις τρύπες του ΙΕ και τον πάτσαρα σήμερα πρωι πρωι...
Μπράβο ταχύτητα η Microsoft.Ακου 8 μέρες και να λένε ότι το έκαναν γρήγορα.
Ας το κάνατε εσείς πιο γρήγορα κύριοι. Οταν ένα πρόγραμμα είναι τόσο δημοφιλές δεν μπορει να βγαίνει ένα patch στο άψε σβήσε όσο και απλό να φαίνεται. Πρέπει να περάσει από ένα κάρο test γλωσσών, εκδόσεων Windows και άλλων προβλημάτων.
Διαβάζεις την υπογραφή μου; :whistle:
Άλλο απάντησες.
Άλλο απάντησες.
Πρέπει δηλαδή απαραίτητα να χρησιμοποιώ windows για να το ξέρω;:nono:
Πρέπει δηλαδή απαραίτητα να χρησιμοποιώ windows για να το ξέρω;:nono:
:oneup:
Την σκαπούλαρες προς το παρόν.
Εχετε υπ' οψιν σας και αυτο =
.. Marcus recommended that users be cautious about opening Word documents, keep their security software up to date, and apply the IE patch as soon as possible.
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9123898
H MS εξηγεί πως της ξέφυγε το bug του Ι.Ε.
Microsoft's developers missed a critical bug in Internet Explorer because they weren't properly trained and didn't have the right testing tools, a noted proponent of the company's secure code development process acknowledged last week.
The bug, which Microsoft patched last week with an emergency update, had gone undetected for at least nine years.
Τα υπόλοιπα εδώ :
http://bink.nu/default.aspx
Aκου 9 χρόνια!!!!!Αραγε τι άλλο μας επιφυλάσει η ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗ;;;;;;;;;;:evil::(
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Σε κάθε software ασχέτως τύπου ή εταιρείας υπάρχουν πλήθος τέτοιων bugs τα οποία όμως δεν έχουν γίνει exploited ακόμα. Κάθε προγραμματιστής γνωρίζει πως πρακτικά είναι αδύνατος ο εντοπισμός όλων, οτι εργαλεία και όσοι άνθρωποι και αν χρησιμοποιηθούν. Αυτός είναι και λόγος που συνήθως πρώτα εμφανίζονται τα exploits και στη συνέχεια βγαίνουν τα fixes. Να είσαι σίγουρος ότι σε κάθε software που χρησιμοποιούμε υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες τέτοια, που όμως ακόμα δεν "αξιοποιήθηκαν".
Όλα εσκεμμένα γινόνται ρεεεεε...
Ε! Όχι και όλα.
Τα περισσότερα οφείλονται σε κακογραμμένο βασικό κώδικα και σχεδιασμό.
Κατ΄αρχήν ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ σε όλους!!!!
Θα συμφωνήσω & εγώ πως ΔΕΝ γίνονται εσκεμμένα αλλά σε "ΒΙΑΣΤΙΚΑ πολύ Βιαστικά κακογραμμένο ΚΩΔΙΚΑ & σχεδιασμό.
Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για αυτή την βιασύνη;;;;;; Πάντως ΟΥΔΕΙΣ απο εμάς.
Σιγά -σιγά ολοι μας θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας (ΕΛΠΙΖΩ).
Μακάρι να υπήρχε κάποιος εδώ στο ΦΟΡΟΥΜ που να'ξερε να μας πει τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ που επικρατούν μέσα στα εν λόγω τμήματα.
Αν λοιπον κάποιος "ΓΝΩΡΙΖΕΙ κάτι που να μπορεί να το τεκμηριώσει" τον αναμένω-ουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Διότι τα 9 χρόνια που πέρασαν με μιά ΤΡΥΠΑ Ναααα!!!!!!! ΔΕΝ δικαιολογείται με τίποτα.
:evil:
Υ.Γ. Αν υποθέσουμε πως τα ΠΑΝΤΑ λειτουργούν κάτω απο τον ΒΩΜΟ του κέρδους του "ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ" τότε μας πήρε και μας σήκωσε.
Παρακαλώ ας μην μου απαντήσουν κάποιοι : ΒΑΛΕ LINUX.
Προσωπικά ΔΕΝ εχω χρόνο να μάθω αυτά που κάνω με τα Windows ( XP PRO or VISTA ) με τα LINUX.:hmm:
Βάλε Linux. :p
Anyway:
Ο mini (http://minimsft.blogspot.com/) κάνει καλή δουλίτσα στο να εκθέτει inside info για την MS αν ψήνεσαι. :p :p :p
:christmas :1000ballo :christmas :1000ballo :christmas :1000ballo
WagItchyef
26-12-08, 12:48
Παρακαλώ ας μην μου απαντήσουν κάποιοι : ΒΑΛΕ LINUX.
Προσωπικά ΔΕΝ εχω χρόνο να μάθω αυτά που κάνω με τα Windows ( XP PRO or VISTA ) με τα LINUX.:hmm:
Βάλε το Ubuntu Desktop Edition (http://www.ubuntu.com). Μπορεί να εγκατασταθεί και μέσα στα Windows ως κανονική εφαρμογή για να το δεις πως είναι (wubi), και μπορεί να απεγκατασταθεί από τα Windows ως κανονική εφαρμογή.
Αν σου αρέσει, τότε μπορείς να κάνεις κανονική εγκατάσταση. Έτσι δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
Βάλε SUSE 11.1 είναι ίδιο με τα σβίστα μόνο γρηγορότερο και χωρίς τρύπες και λάθη. Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου.
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.
Α! έχει και τα πάντα εξ' αρχής.
manual2100
26-12-08, 14:52
Σε όλες τις εταιρείες λογισμικού επικρατεί το ρητό "security through obscurity". γλυτώνει χρόνο και χρήμα...
Το θέμα δεν είναι για το "λινακς" εδώ....Το λίνακς έχει πιο πολλές τρύπες και από σουρωτήρι....
ο καθένας εδώ το μακρύ του και το κοντό του. Απο την πολη έρχομαι οποιος βιάζεται μπιφτέκι.
το θέμα είναι οτι ο εξπλόρερ πρέπει να σταματήσει να είναι το χρυσό παιδί τραπεζών οπου τον απαιτούν για να κάνεις κάποιες δουλειές. προσωπικά που να εμπιστευτώ ξανα να τον ανοιξω για να μπορέσω να στείλω λεφτά απο την τράπεζα μου... Ξυπνάτε ρεεεεεεε
Ξυπνάτε ρεεεεεεε
Δηλαδή πιστεύεις πως αν στο σύστημά σου υπάρχει κάποιο keylogger ή οτιδήποτε spyware θα σε προστατεύσει ο εναλλακτικός browser; Γιατί αν το πιστεύεις τότε άλλος μάλλον πρέπει να ξυπνήσει. :p
Σε όλες τις εταιρείες λογισμικού επικρατεί το ρητό "security through obscurity". γλυτώνει χρόνο και χρήμα...
Το θέμα δεν είναι για το "λινακς" εδώ....Το λίνακς έχει πιο πολλές τρύπες και από σουρωτήρι....
Security through obscurity (http://en.wikipedia.org/wiki/Security_through_obscurity). I do not think it means what you think it means. :p :p :p
Αν μη τι άλλο, αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιείται κατά των κλειστών συστημάτων... :p
Μην μπερδεύεις το obscurity με το Diversity....
manual2100
26-12-08, 18:14
I do not think it means what you think it means.
Αν μη τι άλλο, αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιείται κατά των κλειστών συστημάτων... :p
Μην μπερδεύεις το obscurity με το Diversity....
δηλαδή η MS είναι οπεν σόρς ?
η πολυμορφία (diversity) τι σχέση έχει..
Εγώ πάντως με αυτό που είπα (και απαντώ εμμέσως και στο φίλο
Διότι τα 9 χρόνια που πέρασαν με μιά ΤΡΥΠΑ Ναααα!!!!!!! ΔΕΝ δικαιολογείται με τίποτα.
εννοώ ότι πολλές φορές μια εταιρεία ενώ ξέρει για την ύπαρξη μιας τρύπας δεν ασχολείται (και το κρύβει) μέχρι αυτή να βγει στην επιφάνεια και να γίνει σούσουρο... Αυτό τη γλιτώνει όπως είπα από χρήμα και χρόνο..
@manual2100 Δίκιο έχεις, κατάλαβα λάθος τι έλεγες. :oneup:
Συμφωνούμε. Η μέθοδος (http://blog.mozilla.com/security/2007/11/30/critical-vulnerability-in-microsoft-metrics/) κάποιον εταιρειών από άποψη ασφαλείας είναι λάθος imho. Απλά να προσθέσω ότι: ο λόγος που βλέπεις να αναφέρονται τόσα bugs σε open source εφαρμογές (μαζί και το linux), είναι ακριβώς γιατί είναι ευκολότερο για κάποιο τρίτο πρόσωπο να ελέγξει τον κώδικα (και άρα να αναφέρει πρόβλημα). Αυτό είναι κάτι το επιθυμητό. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι με κάποιο μαγικό ραβδί οι vendors κλειστού κώδικα έχουν λιγότερα bugs. :lol:
manual2100
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την απάντηση.
Οι υπόλοιποι το ρίξατε και καλά στην πλάκα (με το ΒΑΛΕ LINUX).
Μονον που δεν πρεπει να το ρίχνουμε στην πλάκα οταν κάποιος ζητάει μιά ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Τα παιδία ΔΕΝ παίζει πάντα!!!!!!
Ok Αδόλφε! Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σου! :oneup:
Να μια φράση που δεν περίμενα να γράψω ποτέ... :crazy:
Merry Christmas and a Happy New Year!
:1000ballo :christmas :1000ballo :christmas :1000ballo :christmas
Σοβαρά τα γράψαμε Αδόλφε.:oops:
Βάλε Linux.
Όταν θα έρθουν τα Windows7 θα με θυμηθείς - θα πάθεις την πλάκα σου με τις αλλαγές που θα έχουν.
Για αυτό βάλε Linux. Όποτε έχεις καιρό μαθαίνεις και κάτι άλλο. Δεν σου αλλάζουν τα φώτα κάθε τόσο.
Βάλε GNU/Linux. Είναι σταθερό και ευμετάβλητο, ίδιο και διαφορετικό, τα τελευταία 40 χρόνια.:rolleyes:
Χάιλ.;)
Βάλε Linux.
Ή τουλάχιστον άλλαξε το στήσιμο και τον τρόπο δουλειάς στα windows να γίνει όπως στο Linux. Δεν είναι πλάκα.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb456992.aspx
Και εσείς ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμένα δεν μπορείτε να καταλάβετε κατι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.Δεν εχω χρόνο ουτε να αναπνευσω (που λεει ο λόγος) Οποτε απο την στιγμή που εχω -λόγω δουλειάς-μειώσει ακόμα και τον υπνο μου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ με το μέρος σας,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ βρε παιδιά!!!ΔΕΝ & Ξανά ΔΕΝ προλαβαίνω.
Οχι να μάθω LINUX αλλά ουτε να δω τα φιλαράκια μου.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ κατάσταση αστετα να πάνε.:down::down:
Τεςπάντων.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Α και ξεχασα να πω οτι τωρα πιά δουλευω τα VISTA Ultimate 64 SP1 + 1 κάρο Hotfixes & Updates
XAIΛ Κοnenas:respekt:
@ ADSLgr.com All rights reserved.