PDA

Επιστροφή στο Forum : The Mall AthensΣελίδες : 1 2 [3]

pelasgian
06-01-06, 01:11
Παίδες, θα έρθει το hooters στο mall!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑ! πάρτυ τάιμ ντουντ!

alfisti
06-01-06, 01:21
Μάλλον εννοείς του ηλεκτρικού(ΗΣΑΠ).
Είναι ο σταθμός Νερατζιώτισσα και έχει φτιαχτεί η πεζογέφυρα.Σε 2 λεπτά από το σταθμό είσαι στο Mall.

ναι τον ηλεκτρικό εννοώ!
ώραια η Αθήνα δεν λέω αλλα ..πολλούς ξένους βρε παιδάκι μου..:roll:
άντε και με το μετρό στην Θεσσαλονίκη (δεν το βλέπω)
πήγα μια βόλτα στην πλατεία στο Σύνταγμα οι ποιο πολλοί ξένοι ήταν!
:offtopic: ξέρει κανείς τον Κοντέλλη (alfa romeo-lancia-fiat); έχει πολύ καλά μεταχειρισμένα το σκέφτομαι σοβαρά για μελλοντική αγορά ..:offtopic:

Νικαετός
06-01-06, 01:31
Παίδες, θα έρθει το hooters στο mall!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑ! πάρτυ τάιμ ντουντ!

Είναι αυτά , που εσύ προσέχεις τα κορίτσια και ...σου σερβίρουν ότι θέλουν για φαγητό ? :twisted::twisted:

(Ελπίζω να επιτρέπεται το κάπνισμα !)

Cafeeine
06-01-06, 01:35
(Ελπίζω να επιτρέπεται το κάπνισμα !)

απο τ'αυτιά σίγουρα ...

pelasgian
06-01-06, 01:40
:offtopic: ξέρει κανείς τον Κοντέλλη (alfa romeo-lancia-fiat); έχει πολύ καλά μεταχειρισμένα το σκέφτομαι σοβαρά για μελλοντική αγορά ..:offtopic:

Θα πάρεις μεταχειρισμένο ... ΙΤΑΛΙΚΟ; :haha

Ο θεός μαζί σου τέκνον μου και κατευθείαν στον ηλεκτρολόγο και για μπιλιοφόρους για να αρχίσουμε! (Μην αρχίσω να λέω κακίες για σκουριά, γιατί θα τελειώσουμε αύριο!)

aesir
06-01-06, 01:40
Παίδες, θα έρθει το hooters στο mall!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑ! πάρτυ τάιμ ντουντ!

Ρε τι μου θύμισες τώρα!!! Ασε και τα είχα ξεχάσει... :twisted:

pelasgian
06-01-06, 02:04
Μα ξεχνιόνται αυτά τα ... μενού;
Θα κάνουν και τα κοντά σορτσάκια άραγες;

Ρε γαμώτο, να μην υπάρχει μία hooter air να πας Αγγλία;

arial
06-01-06, 03:08
Ρε παιδια τι ειναι το hooters ?

Πειτε και σε εμενα την ανιδεη :P

Νικαετός
06-01-06, 03:35
Το google είναι πολύτιμος βοηθός : www.hooters.co με m στο τέλος !

alfisti
10-01-06, 17:18
Μα ξεχνιόνται αυτά τα ... μενού;
Θα κάνουν και τα κοντά σορτσάκια άραγες;

Ρε γαμώτο, να μην υπάρχει μία hooter air να πας Αγγλία;

ε ναι αν δεν φοράνε τα σορτσάκια και τα μπλουζάκια που όλα βγαίνουν έξω πως θα πουλήσουν; πήγα και είδα τι χρειάζεται για franchising..:worthy: 3 million $ θέλουν να έχεις στην μπάντα και 1 milion $ να ρίξεις..

BlindG
11-01-06, 12:47
Α ωραία. Ψίχουλα δηλαδή!
Ποιός είναι για να ανοίξουμε ένα ? :p

CCCPACCCP
20-02-06, 10:44
the mall=remall

kubiak
20-02-06, 11:05
¶

ε ναι αν δεν φοράνε τα σορτσάκια και τα μπλουζάκια που όλα βγαίνουν έξω πως θα πουλήσουν; πήγα και είδα τι χρειάζεται για franchising..:worthy: 3 million $ θέλουν να έχεις στην μπάντα και 1 milion $ να ρίξεις..Σύνολο δλδ $4m;
μούμπλε μούμπλε, πόσους ξέρω που να έχουν στην άκρη $4m;
ummm, ummmm, ummmmmmmmm, none...
¶

no_logo
12-03-06, 16:18
Μοντέρνες εργοδοτικές πρακτικές με την ανοχή Επιθεώρησης Εργασίας και ΟΑΕΔ

Οικειοθελείς ...απολύσειςΠώς θα αντιδρούσατε αν μια ωραία πρωία μαθαίνατε από τον εργοδότη σας ότι είχατε οικειοθελώς εγκαταλείψει τη δουλειά σας -κατόπιν, μάλιστα επισήμου σχετικής "αναγγελίας" της επιχείρησης στον αρμόδιο ΟΑΕΔ; Προφανώς θα σας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, θα ψάχνατε να βρείτε τους προϊσταμένους σας που αυθαιρέτησαν και θα σπεύδατε στον ΟΑΕΔ ζητώντας εξηγήσεις και προστασία.

Αυτό ακριβώς έπραξε πριν από λίγες βδομάδες η εμποροϋπάλληλος κ. Ραχήλ Παυλάντη, εργαζόμενη από το 1997 στην αλυσίδα καταστημάτων "Παρουσίαση". Και τι ανακάλυψε; Οτι ο μεν εργοδότης μ' αυτή τη μεθόδευση ολοκλήρωνε το σχέδιο απομάκρυνσής της από την επιχείρηση (γιατί διεκδικούσε τα δικαιώματά της), ο δε ΟΑΕΔ ένιπτε τας χείρας του, όπως και η Επιθεώρηση Εργασίας, παραπέμποντάς την να ξεμπερδέψει -σε μερικά τέρμινα, όπως πλέον συμβαίνει- την υπόθεσή της στη Δικαιοσύνη. Ως τότε, όχι μόνο θα είναι άνεργη, χωρίς το μισθό των 800 ευρώ έπειτα από 15 χρόνια προϋπηρεσία, αλλά ούτε την αποζημίωση για την άδικη απόλυσή της θα λάβει, ούτε βεβαίως και το επίδομα ανεργίας (έστω αυτά τα 329,25 ευρώ το μήνα) δικαιούται να εισπράξει.

"Δεχόμαστε ό,τι μας δηλώνουν οι επιχειρήσεις και δεν επιμένουμε στη σχετική αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης εργαζομένου να υπάρχει και η δική του υπογραφή", μας λέει ο διοικητής του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναρδάκης. Και πριν προλάβουμε να διαμαρτυρηθούμε, δικαιολογείται: "Επειδή όσοι φεύγουν από τη δουλειά τους οικειοθελώς, συνήθως εξαφανίζονται... είμαστε υποχρεωμένοι, για να προχωρούν οι διαδικασίες, να παραβλέπουμε ορισμένες λεπτομέρειες". Και όταν ανακαλύπτουν οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ότι δεν είναι αλήθεια όσα ισχυρίζονται οι εργοδότες, τι γίνεται; "Οταν διαπιστώνουμε ότι μια επιχείρηση ψευδώς δηλώνει 'οικειοθελή αποχώρηση' υπαλλήλου της, τότε συμβουλεύουμε τον εργαζόμενο να καταφύγει είτε στην Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) είτε στα δικαστήρια".

"Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο", εξηγεί ο κ. Βερναρδάκης, κατά τ' άλλα έμπειρος συνδικαλιστής κι ο ίδιος, πριν, φυσικά, την ανάρρηση της Ν.Δ. στην εξουσία.

Συνθήκες Ινδοκίνας

Η κ. Ραχήλ Παυλάντη εργαζόταν στο υποκατάστημα Κολωνακίου της "Παρουσίασης" από το 1997 έως τον περασμένο Μάιο, εποχή που η επιτυχημένη αλυσίδα καταστημάτων ακριβών δώρων την μετέθεσε στο νέο της μαγαζί, μέσα στο γνωστό πολυκατάστημα Attica. Εκεί η κ. Παυλάντη, ως και ενεργό μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, διαπίστωσε (πέρα από το ότι για το νέο υποκατάστημα η επιχείρηση δεν προσέλαβε κανένα υπάλληλο) τις ραγδαίες και οδυνηρές επιπτώσεις των "ευέλικτων" κυβερνητικών και εργοδοτικών εργασιακών διευθετήσεων: Οι επτακόσιοι εργαζόμενοι δεν έχουν τουαλέτες, ούτε χώρους βεστιαρίου. Στο ολιγόλεπτο διάλειμμά τους πρέπει να βγαίνουν στα πεζοδρόμια. Οι κάμερες παντού, τους παρακολουθούν μη τυχόν και κάτσουν σε καμιά ακρούλα, διότι το κάθισμα απαγορεύεται στο χώρο εργασίας. Και στο σχόλασμα οφείλουν να υποστούν και τον εξευτελισμό της προσωπικής έρευνας.

Η εργοδοσία αποφεύγει να πληρώνει τις υποχρεωτικές υπερωρίες, προτιμώντας τον "συμψηφισμό" τους, όσο φυσικά επέτρεπαν "οι ανάγκες της αγοράς", με αφαίρεση ωρών σε επόμενες εργάσιμες μέρες. Το ωράριο των εμποροϋπαλλήλων, έτσι ή αλλιώς, ήταν υπόθεση αποκλειστικής "διευθέτησης" για τους έχοντες το "διευθυντικό δικαίωμα" πολύ πριν θεσμοθετηθεί με τον πρόσφατο νόμο. Τη Δευτέρα, λ.χ., η κ. Παυλάντη εργαζόταν στο Attica, 09.00 μέχρι 18.00, την επομένη 14.30 έως 21.00, την Τετάρτη είχε ρεπό, ύστερα 09.00 μέχρι 17.30, το άλλο πρωί 09.00 έως 14.00 και ξανά το απόγευμα 18:00 με 21.00, και το Σάββατο 09.00 έως τις 17.00. Αυτά τις κανονικές εποχές, κατά τις οποίες κανείς εμποροϋπάλληλος δεν τολμά να αμφισβητήσει τη "νόμιμη" εφαρμογή του "κυλιόμενου" συστήματος ωραρίου στην πλάτη του, εφόσον τον έχουν πείσει για την ανά πάσα στιγμή αντικατάστασή του από την αστείρευτη νεοφιλελεύθερη δεξαμενή των ανέργων και των νέων απασχολήσιμων.

Η πρώτη ρήξη της κ. Παυλάντη με την "Παρουσίαση" (δηλαδή την εταιρεία "Οικιακός Εξοπλισμός ΑΕΒΕ", του θεσσαλονικιού "Ομίλου Σαραφίδη"), ήρθε όταν έφτασε η στιγμή της καλοκαιρινής της άδειας. Οι προϊστάμενοί της ήθελαν να την υποχρεώσουν να τη διαιρέσει σε τρεις δόσεις, σε μέρες που δεν ήθελε, κατά παράβαση της Συλλογικής Σύμβασης (όπως κυρώθηκε με το άρθρο 8 του ν. 549/77). Ετσι, προσέφυγε στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας (και για το άδικα "κυλιόμενο" ρεπό και κατά της υποχρεωτικής ορθοστασίας καθ' όλο το χρόνο εργασίας) και μαζί με το σωματείο της προκάλεσαν τριμερή συνάντηση ενώπιον του τμήματος εργατικών διαφορών του υπουργείου Εργασίας στις 24/6/2005. Εκεί η επιχείρηση υποτίθεται ότι δεσμεύτηκε ενώπιον των κρατικών αρχών να συμμορφωθεί, αλλά ίσως επειδή η κ. Παυλάντη έκανε το "λάθος" να απεργήσει με τη ΓΣΕΕ κατά των νέων "ρυθμίσεων" για το ωράριο μαζί με πολλές χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους, λίγες μέρες μετά την απέλυσε, προφασιζόμενη ότι "υπάρχει κρίση στην αγορά και πτώση του τζίρου" -άσχετα αν εκείνη την ώρα η "Παρουσίαση" διέθετε 62 πολυτελή μαγαζιά στην Ελλάδα και 22 στη μακρινή Ανατολή (Κίνα, Ινδονησία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη). Υστερα ωστόσο από κινητοποιήσεις του σωματείου και την προσφυγή της εργαζόμενης στη Δικαιοσύνη (αγωγή 7/9/2005) και εν όψει της βέβαιης (έστω και με τις γνωστές καθυστερήσεις) καταδίκης της "Παρουσίασης", για άκυρη και καταχρηστική απόλυση (δηλαδή αναιτιολόγητη), η εργοδοσία -πέντε μήνες αργότερα, στις 17/12/2005- την επαναπροσλαμβάνει. Αυτή τη φορά τη μεταθέτει στο υπερπολυκατάστημα The Mall, του Αμαρουσίου, αγνοώντας προφανώς το δικαίωμά της να επιστρέψει στα προηγούμενα πόστα της που ήταν γνωστό ότι την εξυπηρετούσαν γεωγραφικά.

Νίκη του συνδικαλιστικού κινήματος; Επίδειξη του ανθρώπινου προσώπου της εταιρείας, κατόπιν ωρίμου σκέψεως για τη βελτίωση του προφίλ της; 'Η απλώς ένα κόλπο για να ακολουθήσει σχέδιο "οικειοθελούς αποχώρησης" της κ. Παυλάντη; Ωστε και να της παρακρατήσει η εταιρεία τα χρήματα της καταβληθείσης αποζημίωσης, συμψηφίζοντάς τα με την τρέχουσα μισθοδοσία για ένα ορισμένο διάστημα, και να τιμωρηθεί στο τέλος της εργασιακής της περιπέτειας με τη συγκεκριμένη εταιρεία με στέρηση του επιδόματος ανεργίας. Οπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, δυστυχώς η εταιρεία επέλεξε τον τρίτο δρόμο.

Νομικό-παγίδες

Φτάνοντας στο The Mall (περισσότερα γι' αυτό στο περιοδικό "Γαλέρα", www.galera.g, τεύχη Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2006), η κ. Ραχήλ Παυλάντη αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή το καψώνι που οργανώνεται εναντίον της. Μπορεί προφορικά να συμφωνείται, με τους προϊσταμένους και τις άλλες εργαζόμενες, ένα σχετικά δίκαιο πρόγραμμα για τις βάρδιες (μία βδομάδα πρωί, μία βδομάδα απόγευμα) αλλά σε ελάχιστο χρόνο εμφανίζεται ένα εντελώς διαφορετικό ωράριο, με την έγκριση μάλιστα και της τοπικής Επιθεώρησης Εργασίας: "Μετά την άκυρη απόλυσή μου και την επιστροφή μου στην εργασία, η εταιρεία προσπαθεί να μου επιβάλλει ένα εξοντωτικό ωράριο που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο εμένα. Στο πρόγραμμα που μου επιδόθηκε όλες τις εβδομάδες (από 17/12/05 έως 21/1/2006 βρίσκομαι στη βραδινή βάρδια για όλες τις Παρασκευές και τα Σάββατα αυτής της περιόδου", σημειώνει η εμποροϋπάλληλος στην αίτησή της για "διενέργεια εργατικής διαφοράς" στο αρμόδιο ΣΕΠΕ (Επιθεώρηση Εργασίας) Ν. Ιωνίας. Η "εργατική διαφορά" συζητείται τελικά στις 12/1/2006, αλλά δεν "επιτυγχάνεται η επίλυσή της" καθώς το ΣΕΠΕ Ν. Ιωνίας αποφαίνεται ότι "το ωράριο εργασίας είναι στο διευθυντικό δικαίωμα του εργοδότη να το καθορίζει, αρκεί να μη γίνεται κατάχρηση της άσκησης αυτού του δικαιώματος και πάντα στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών (...) ειδάλλως συστήνει στην εργαζόμενη την προσφυγή της στα αρμόδια δικαστήρια".

Με τα νέα αυτά δεδομένα, η εταιρεία θεωρεί με εξώδικό της (κοινοποίηση 26/1/2006) προς την κ. Παυλάντη ότι: "Παρά τη συζήτηση που έγινε στην Επιθεώρηση Εργασίας και το πόρισμά της εξακολουθείτε την παράνομη και αντισυμβατική συμπεριφορά σας και δεν ακολουθείτε το πρόγραμμα εργασίας του καταστήματος στο οποίο παρέχετε τις υπηρεσίες σας. Επειδή η μονομερής, αυθαίρετη και αντισυμβατική αυτή συμπεριφορά σας δημιουργεί αναστάτωση στη λειτουργία του καταστήματος (...) σας καλούμε εντός δύο ημερών από την επίδοση της παρούσας να ακολουθείτε το πρόγραμμα εργασίας και να τηρείτε τις συμβατικές σας υποχρεώσεις, διαφορετικά σας δηλώνουμε ότι θεωρούμε ότι απουσιάζετε αδικαιολόγητα από την εργασία σας και ότι καταγγέλλετε μονομερώς τη σύμβαση εργασίας σας".

Η κ. Παυλάντη δεν συνεμορφώθη -για μία ακόμη φορά- προς τας υποδείξεις και στις 17 Φεβρουαρίου της απαγόρευσαν να εργαστεί, κραδαίνοντάς της την "Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησής" της που την προηγουμένη η εταιρεία είχε καταθέσει στον ΟΑΕΔ.

Τώρα περιμένει να ικανοποιηθεί τουλάχιστον η αίτησή της προς τον ΟΑΕΔ, από τον οποίο ζητά -όπως έχει συνταγματικό δικαίωμα- να της απαντήσει γραπτά και επίσημα το πώς ο Οργανισμός αποδέχεται σαν να μην τρέχει τίποτα την ανύπαρκτη "οικειοθελή της αποχώρηση" που επικαλείται ψευδώς η εργοδοσία. Περιμένει όμως και κάτι ακόμα από τις συναρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, μέχρις ότου να βρεί το δίκιο της κάποτε στα δικαστήρια: τουλάχιστον ο ΟΑΕΔ να πάψει να απαιτεί από μια εκ νέου απολυμένη (που δεν τη θεωρεί άνεργη και συνεπώς δεν την επιδοτεί) την επιστροφή των 1.975 ευρώ τα οποία της είχε πληρώσει όταν εκείνη βρισκόταν επί πέντε μήνες στην ανεργία, μετά την πρώτη της απόλυση από την "Παρουσίαση".


http://www.iospress.gr/mikro2006/mikro20060311.htm

JohnGR
12-03-06, 23:50
:down:

mrsaccess
13-03-06, 00:07
Το συγκεκριμένο κείμενο δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το The Mall (το οποίο μου είναι αδιάφορο) αλλά με τα καταστήματα παρουσίαση.
Το καλύτερο που μπορούμε να τους κάνουμε imho είναι εμπάργκο. Ας μην ξαναψωνίσει κανείς από εκεί και ας προτείνει και στους γνωστούς του να κάνουν το ίδιο εξηγώντας τους το λόγο.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν τα καταστήματα δεν μας υπολογίζουν ως εργαζόμενους, θα μας υπολογίσουν ως πελάτες.

no_logo
13-03-06, 00:31
Το καλύτερο που μπορούμε να τους κάνουμε imho είναι εμπάργκο. Ας μην ξαναψωνίσει κανείς από εκεί και ας προτείνει και στους γνωστούς του να κάνουν το ίδιο εξηγώντας τους το λόγο.


πολύ καλή ιδέα.
μπορούμε επίσης να το στείλουμε μαζικά σε φίλους και γνωστούς το κείμενο. Ωραίο κράξιμο:oneup:

kubiak
13-03-06, 02:32
Όχι ότι πατάω συχνά αλλά σε "Παρουσίαση" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω κάτι: Όταν ένας "επαγγελματίας" με ενοχλήσει (με δει λ.χ. σαν ένα υποκείμενο που γράφει επάνω του "Μ@Λ@Κ@Σ*), τότε λέω ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο μαγαζί του.

Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω να πατήσω σε μαγαζιά και περίπτερα άνω της δεκαετίας επειδή με υποτίμησαν σαν πελάτη.

Και όχι μόνο αυτό, φρόντισα να το μάθουν και όλοι οι γνωστοί μου.

Για το λόγο αυτό, αυτό που έγραψα πιο πάνω για την "Παρουσίαση" έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους (π.χ. το κράτος). Ας αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση. Προς όφελος όλων μας θα είναι.

BlindG
15-03-06, 18:12
Τι να πω. Ντρέπομαι για αυτήν την κατάντια.
Δυστυχώς οι μεγάλες εταιρίες βρίσκουν τρόπους για να κάνουν τέτοιες κινήσεις και δυστυχώς αυτά γίνονται και με την υποστήριξη του κράτους.

Δεν αφορά την Ελλάδα αλλά διάβασα οτι στην Phillip-Morris οι εγαζόμενοι την Παρασκευή, δεν είναι σίγουροι αν θα είναι την Δευτέρα στη θέση τους. Όλα γίνονται με ένα και μόνο τηλεφώνημα που λέει "Παραιτήσου". Και γιατί κανείς δεν μιλάει? Γιατί είναι "μαγκιά" να έχεις την PM στο βιογραφικό σου....

Απίστευτα χάλια.

Προτείνω να δουλεύουμε 54 ώρες την εβδομάδα. Αφού ο μέσος όρος ζωής έχει μεγαλώσει, πρέπει να ανταποκριθούμε στις καινούριες συνθήκες.

Οβελίξ
31-05-06, 14:27
Δεύτερο Μall πολύ κοντά στο πρώτο σχεδιάζει η Lamda Development.

Εξασφάλισε την εκμετάλλευση του κτιρίου πρώην IBC (Κηφισίας και Σπύρου Λούη) και εκεί θα στεγάσει ένα νέο εμπορικό κέντρο.

Ολόκληρη η είδηση:
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18550&m=N43&aa=1

HaRRy
31-05-06, 14:38
E ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ1!
Αυτό το κτίριο υπήρχε σχέδιο να δωθεί σε πλήθος Δημοσίων Υπηρεσιών και κυρίως σε αυτές που εργάζονται για τα Κοινοτικα Πλαίσια Στήριξης και είναι διάσπαρτες σε όλο το Λεκανοπέδιο...
Και τώρα ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ έδωσαν το κτίριο στο Λάτση για να κάνει Mall και μάλιστα δίπλα σε Μαιευτήριο (ΙΑΣΩ)...

manoulamou
31-05-06, 18:46
Καλα εσεις που δεν μενετε στο Μαρουσι, χανετε μεγαλη διασκεδαση.
Δεν μαθατε οτι θα ανοιξουμε το πρωτο ΕλληνοΑμερικανικο μη κρατικο
(τυποις δημοτικο) Πανεπιστημιο και μπηκαν οι φοιτητες των ΑΕΙ/ΤΕΙ
σαν ταυροι μαινομενοι στο δημοτικο Συμβουλιο, κατα το οποιο ο μοναδικος μας
ανυπερβλητος βωβοδημαρχος τους εστολισε με σωρεια κοσμητικων επιθετων, και καπακι
τους απειλησε ανοιχτα για το τους περιμενει αν τολμησουν να ξαναδιαμαρτυρηθουν!

megahead13
31-05-06, 23:25
Ωραία που περνάμε εμείς στο Villabaho...

Patentman
31-05-06, 23:44
Ειναι πολυ ασχετο να θεσω σαν γνωμη οτι το the mall δεν μου αρεσει καθολου, το βρισκω αχαρο και απαισιο;
Ξερετε τωρα, βαβουρα, μουσικη απο δυο μεριες, καταστηματα περιπτερα, καφετεριες περιπτερα κτλ. Σαν ενα πραγμα αεροδρομιου που καθεσαι αναγκαστικα καποια ωρα και θελεις πως και πως να μπεις στο αεροπλανο.

megahead13
01-06-06, 18:52
Μια χαρά τα λες Πατέντα! Εγώ τι να πω που τη Mallακία την έχω απένταντί μου;; Ειδικά τον πρώτο καιρό που είχε ανοίξει, η γειτονιά μου είχε γίνει κόλλαση με το αυτοκινητομάνι. Άι σιχτίρ με το @#$@#$% που έχουμε για δήμαρχο τόσα χρόνια :angryr: :angryr: :angryr: :angryr: :angryr:

Cafeeine
01-06-06, 18:56
Τελικά το μόνο ωραίο που έχει το the mall είναι η θέα απο τα εστιατόρια, κι αυτό μαλλον το "έκλεψε" απο αυτούς που τώρα το βλέπουν φάτσα-κάρτα...

megahead13
01-06-06, 23:28
Nα σου πω: Επίτηδες το κάνεις;;; :angryr:

Cafeeine
01-06-06, 23:54
Οχι, απλά μόλις τώρα το σκέφτηκα έτσι, γιατί πράγματι το μόνο άξιολογο πράγμα εκει μέσα είναι η θέα .Δεν το είπα εμπρηστικά :oops:

Οβελίξ
02-06-06, 00:00
Πάντως ρε παιδί μου εκείνο το απαγορευτικό στον κάθετο δρόμο (Εξαιρούνται, λέει, μόνιμοι κάτοικοι και λεωφορεία) εδώ μου κάθεται. Και φροντίζω να το παραβιάζω δεόντως. :p

Όσο για το χάλι με τα παρκαρισμένα, κάθε φορά που περνάω από εκεί σας σκέφτομαι εσάς τους περίοικους. Από την άλλη, δεν πληρώνετε πάρκινγκ στο Μαλλ και έχετε δίπλα σας μαγαζιά, σινεμά κλπ χαχαχαχαχα. Για σκέψου και εμάς που οδηγούμε για να έρθουμε :p

HaRRy
02-06-06, 08:41
Αυτο το απαγορευτικό είναι η προσωποποίηση της αλητείας του Τζανίκου...
Ακου λέει ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!!
ή το βάζεις ή δε το βάζεις ρε λακαμά τζανίκο!!

DVader
12-02-11, 12:14
Ετυχα σε μια κουβέντα σήμερα και μου είπαν ότι θα γκρεμίσουν το Mall. Εχει βγεί αποφαση του ΣτΕ που θέτει το Mall ώς παράνομο και άμεσα σφραγιστέο και μόλις καθαρογραφτεί η απόφαση σε 11 μήνες δηλαδή θα το κλείσουν ..???????

Στο ελλάντα ?????????????

:whistle:

Rebel Scum
12-02-11, 12:42
Ετυχα σε μια κουβέντα σήμερα και μου είπαν ότι θα γκρεμίσουν το Mall. Εχει βγεί αποφαση του ΣτΕ που θέτει το Mall ώς παράνομο και άμεσα σφραγιστέο και μόλις καθαρογραφτεί η απόφαση σε 11 μήνες δηλαδή θα το κλείσουν ..???????

Στο ελλάντα ?????????????

:whistle:

Με ατομική βόμβα; Για να γκρεμιστεί θέλει όσα σχεδόν για να χτιστεί.

Στην καλύτερη να κλείσει, που κι αυτό θα γίνει αν βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.