PDA

Επιστροφή στο Forum : βοήθεια με Zyxel 650R 33 over isdn



JediMasterMANIAC
02-11-03, 00:59
λοιπον .. ακουστε ... :)
εχω το zyxel 650r 33 over isdn γραμμη και συνδεση isp tellas
λοιπον αφου εχω δοκιμασει σχεδον καθε δυνατη περιπτωση για συνδιασμο!
το μονο λαμπακι που δεν αναβει ειναι το PPPoE/ACT που αναβει καθε λιγο και λιγακι(αυτο που εχουν αναφερει πολυ για κανα 2 sec)
εκανα τις ρυθμισεις αλλα dsl ΤΙΠΟΤΑ!!! athlon XP εχεις βοηθησει πολους .. ελπιζω να με βοηθησεις!!
η μονη ρυθμιση που δεν βρηκα ειναι αυτη με το authentication thingy ! :S

sdikr
02-11-03, 01:10
Στο status σου δινει ip?
αν ναι, στην καρτα δικτυου εχει δωσει τα dns,gateway?
φιλικα

JediMasterMANIAC
02-11-03, 01:18
AAAAh ναι και κατι αλλο .... το λαμπακι τΟυ DSL πριν ηταν αναμενο και τωρα ΕΣΒΗΣΕ!!! τι σημαινει αυτο?

οσον αφορα τα diagnostics poy moy ekane ... μονο τα 2 πρωτα μου εβρισκε...

JediMasterMANIAC
02-11-03, 01:19
AAAAh ναι και κατι αλλο .... το λαμπακι τΟυ DSL πριν ηταν αναμενο και τωρα ΕΣΒΗΣΕ!!! τι σημαινει αυτο?

οσον αφορα τα diagnostics poy moy ekane ... μονο τα 2 πρωτα μου εβρισκε...

Axilleass
02-11-03, 17:34
εμενα που δεν αναβει ουτε το dsl λαμπακι ?? :( !! Ακομα να με συνδεσουυυννν !!! grrrrrrrrr !! ή μαλλον με εχουν συνδεσει κανονικοτατα (αλλα οχι με το dslam !! :) )

JediMasterMANIAC
02-11-03, 20:27
ε αρα δεν εχουν ασχοληθει μαζι σου ? :P εκτος αν το modem σου το dsl λαμπακι αναβει μονο οταν παιρνεις απαντηση απο to ATM loopback

Axilleass
02-11-03, 20:40
Λες ?? Θα ξαναδω το προσπεκτους... Αλλα δεν νομιζω...ΜΑλλον το πρωτο ισχυει..

avatarious
03-11-03, 01:42
to anameno dsl lampaki ipodilwnei pliri sichronismo me dslam diladi thesi se thira

Axilleass
03-11-03, 02:17
Axα ! Αλλιως δεν αναβει καθολου ??

avatarious
03-11-03, 02:28
alliws an anavosvinei:the prestige is initializing the dsl line
an einai svisto:den iparxei epafi me to dslam
i metafrasi diki sas den thelw na mperdepsw

Axilleass
03-11-03, 02:39
Επομενως προκυπτει οτι ακομα δεν με εχουν συνδεσει καθολου με το dslam ? ετσι δεν ειναι ??

JediMasterMANIAC
03-11-03, 13:50
εγω οπως ειπα πιο πανω δεν λαμβανω ανταπορισω απο ATM loopback του πΟΤΕ

yiapap
03-11-03, 16:56
Axα ! Αλλιως δεν αναβει καθολου ??
Μπορεί και να αναβοσβήνει (ενδεικτικό ότι προσπαθεί να κουμπώσει). Συνήθως συμβαίνει όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή (π.χ. μεγάλη απόσταση S/N ratio κλπ.). Πάντως αν το loopback test αποτυγχάνει μην ψάχνεις authentication κλπ.κλπ... δεν κουμπώνεις κάν στο DSLAM

JediMasterMANIAC
03-11-03, 21:40
εμενα ομως μου αναβει .. τα πρωτα δευερολεπτα αναμοσβυνει μονο το λαμπακι του dsl ..πηρα το 134 σημερα .. μου ειπαν : δεν περασαν οι 12 μερες!!
ειχα ξαναπαρει και μου εδωσαν τα τηλ. 8222485 ΄κ 8227080
εκει ενεργοποιω την συνδεση μου?
βαρεθηκα να περιμενω!! LOL ολα ετοιμα τα εχω ετσι κι αλλιως

yiapap
03-11-03, 21:43
To να σου ανάβει σημαίνει ότι έχει κουμπώσει στο DSLAM. Μετά πρέπει να το δρομολογήσει ο ΟΤΕς (κοινώς να περάσει στο κουμπιούτερ 2 αράδες) και βέβαια να δηλώσεις το authentication (user@isp.gr + password) στο Zyxel. Τα τηλ. δεν έχω ιδέα τι είναι (Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ρεεεεεε!)

xenbast_
04-11-03, 11:20
USER@ISP χωρίς το .gr

yiapap
04-11-03, 11:24
Γιατί βρε xenblast_? Εγώ έχω ΚΑΙ το .gr!!!

sdikr
04-11-03, 12:55
Απο οσο γνωριζω ο μονος isp που δεν εχει .gr στο τελος ειναι η anc, οι αλλοι εχουν και το .gr, otenet,forthnet.tellas.
φιλικα

Lee
04-11-03, 13:28
Oute ths ACN exei .gr ;o)

BTW vre paidia, mhpws prepei oloi na paroun kana tel. sthn Digital Sima kai na arxisoun na zhtane zyxel modemakia bas kai 3upnhsoun ?
Phra xtes mesw ths etaireias mou, hr8an shmera 5 mono temaxia 650HW, eutuxws krathsan 1 gia mena. Mou eipan oti ka8e paraggelia kanei 30 meres, o de "Aris" sth Solomou kai autos me paraggelia paizei mono. Autos mou eipe (kai mallon exei dikio) oti epeidh oi times paizoun polu panw-katw apo vdomada se vdomada, oti den 8a htan kai oti kalutero na tou meinei stock me "palies" times kai den borei na 3epoulhsei.
O monos tropos vevaia na stokaroun oi promh8eutes einai me zhthsh, opote piaste ta tel.

Cheers

JediMasterMANIAC
04-11-03, 13:34
USER@ISP χωρίς το .gr
δεν ξερω για τους αλλους ISP αλλα με τελλας πρεπει να βαλεις ΚΑΙ το .gr

Axilleass
04-11-03, 23:53
Δεν αναβει καθολουυυυ !! (Sniifffff ! :( )
:)

Axilleass
05-11-03, 00:12
Oute ths ACN exei .gr ;o)

BTW vre paidia, mhpws prepei oloi na paroun kana tel. sthn Digital Sima kai na arxisoun na zhtane zyxel modemakia bas kai 3upnhsoun ?
Phra xtes mesw ths etaireias mou, hr8an shmera 5 mono temaxia 650HW, eutuxws krathsan 1 gia mena. Mou eipan oti ka8e paraggelia kanei 30 meres, o de "Aris" sth Solomou kai autos me paraggelia paizei mono. Autos mou eipe (kai mallon exei dikio) oti epeidh oi times paizoun polu panw-katw apo vdomada se vdomada, oti den 8a htan kai oti kalutero na tou meinei stock me "palies" times kai den borei na 3epoulhsei.
O monos tropos vevaia na stokaroun oi promh8eutes einai me zhthsh, opote piaste ta tel.

Cheers

Για τα τηλεφωνηματα εχεις δικιο.. ας πεσουν !

Οσο για το σκεπτικο αυτων των εμπορων... ωραιοι επαγγελματιες ειναι.. Προκειμενου μην τυχον και ζημιωσουν 5-6 € προτιμανε να τους ζητανε εμπορευμα και να λενε δεν εχω !

βρε δεν πανε να ανοιξουν κανα ψιλικατζιδικο καλυτερα..!! Να αισθανονται και πιο ασφαλεις οι ανθρωποι...

sdikr
05-11-03, 00:33
αμα εκανες και εσυ τον εμπορο θα ειχες τωρα αλλες ιδεες, μην ξεχνας οτι μολις τωρα αρχισε το παιχνιδι να δινουν και αλλοι adsl modems
φιλικα

Axilleass
05-11-03, 01:29
Τον ειχα κανει και το εμπορο.. (μεταξυ αλλων :) )

Και ενταξη εχεις δικιο... Μεχρι τωρα ηταν λιγακι φλου τα πραγματα μια και ο οτε επεμενε να δινει υποχρεωτικα και το μοντεμ...
Αλλα τωρα αυτο δεν ισχυει..-και ηταν γνωστο απο πιο πριν το οτι -και ποτε- θα επαυε η ισχυς αυτου του καθεστωτος.. Γιατι λοιπον δεν υπαρχει πλεον επαρκεια στην αγορα ??

Αμ, δεν φταινε αυτοι ! Τα εργοστασια φταινε που δεχονται να τους στελνουν πεντε-πεντε τα τεμαχια λες και κανουν λιανικη..!

Γνωμη μου : Οποιος ζηταει πραγμα απο αντιπροσωπο και δεν το εχει, χωρις δευτερη σκεψη, email στο εργοστασιο."ζητησα το ταδε απο την αντιπροσωπια σας στην Ελλαδα και δεν το ειχε"
Και ας κρινουν τα εργοστασια με ποιους θελουν να συνσεργαζονται και να τους εμπιστευονται την φιρμα τους, και με ποιους οχι...

Για να μην αναφερω τα φαινομενα αισχοκεδιας απο ορισμενους εμπορους : spliter εναντι 30 € !!! Σε λιγο θα τα περνουμε στην μαυρη αγορα δλδ !!

JediMasterMANIAC
06-11-03, 08:38
ναι ρε αυτο με το splitter το επαθα εγω :D :P :lol: μαλακα με επιασαν :roll:

ariadgr
28-11-03, 19:54
Πως θα εγκαταστήσω ένα 650-r33 σε ένα pc που έχει κάρτα δικτύου; Εκτός του wizard μέσω του web interface, χρειάζεται να δώσω στο pc συγκεκριμένες IPs/gateway κ.λπ. ή τις παίρνει αυτόματα από το zyxel?

georgeadams
28-11-03, 21:39
Απλώς, άφησε τις ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου στο PC στο auto, και βεβαιώσου πως ο DHCP server του Zyxel είναι ενεργοποιημένος. Ο DHCP θα αναθέσει αυτόματα στο pc μια IP από το 192.168.1.33 μέχρι το 192.168.1.65 (συνήθως την 192.168.1.33 αν έχεις μόνο ένα pc).

Αλλιώς, δώσε του χειροκίνητα εσύ μια (εκτός από τις παραπάνω), πχ την 192.168.1.2 (προσοχή, όχι την 192.168.1.1 γιατί αυτή την παίρνει ο ίδιος ο router), με mask: 255.255.255.0 και gateway: 192.168.1.1

JediMasterMANIAC
28-11-03, 23:29
KAI επισης να βαλεις τους DNS server του ISP που χρησημοποιεις ;)

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.