PDA

Επιστροφή στο Forum : Cisco 877w 2 θέματα! (Dyndns & Wifi)



andreasds
21-12-08, 18:10
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές, Έχω τα παρακάτω δύο θέματα, όπου αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

1. Ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις για το Dyndns, μου παρουσιάζει το εξής περίεργο πρόβλημα.
Για να λειτουργήσει το όνομα που έχω ορίσει, θα πρέπει να κάνω Refresh από το www.dyndns στο account μου. Σε περίπτωση που αλλάξει το Router IP δεν λειτουργεί το dns name που έχω ορίσει και πρέπει να ξανακάνω refresh την IP μου από το .

2. Επίσης σε ότι αφορά το wifi, δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα, όπου θέλω κάποιες οδηγίες για το πως θα το κάνω, όπως επίσης, μπορώ να δώσω δύο διαφορετικές IP μία για το lan και για το vlan?

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων

andreasds
23-12-08, 16:32
Όλοι οι γνώστες είναι διακοπές;

lsavvaid
23-12-08, 16:42
Πέρασες τις ρυθμίσεις για το dyndns και στο ρούτερ σου σωστά? Σωστό domain? Αυτά που υποστηρίζει δηλαδή. Password και user ?
Αν δεν δουλέψει έτσι κατέβασε το προγραμματάκι από το dyndns που κάνει την ιδια δουλειά αν και με το ρούτερ είναι πιο παρακτικό.

Για το δεύτερο που ρωτάς δεν έχω το ίδιο ρούτερ αλλά με μια αναζήτηση στο φόρουμ σίγουρα θα βρεις λύση

andreasds
23-12-08, 17:00
Πέρασες τις ρυθμίσεις για το dyndns και στο ρούτερ σου σωστά? Σωστό domain? Αυτά που υποστηρίζει δηλαδή. Password και user ?
Αν δεν δουλέψει έτσι κατέβασε το προγραμματάκι από το dyndns που κάνει την ιδια δουλειά αν και με το ρούτερ είναι πιο παρακτικό.

Για το δεύτερο που ρωτάς δεν έχω το ίδιο ρούτερ αλλά με μια αναζήτηση στο φόρουμ σίγουρα θα βρεις λύση

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να δώσεις περισότερες πληροφορίες για "το προγραμματάκι από το dyndns"

mspant
23-12-08, 23:02
@andreasds

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω link

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=204954.

Είναι το ενεργό μου startup config, προσοχή όμως έχω πάνω advanced ip services ios (εξού και τα 4 vlan).
Στο advanced security μπορείς να έχεις ένα vlan και φυσικά ip πέρνει το vlan όχι τα fa interfaces που πέρνουν μέρος στο vlan. Και αν έχεις και wireless, ip θα βάλεις στο bvi interface που θα το κάνεις bridge με το vlan1, στο οποίο ανήκουν (λόγω ios) όλα τα fa interfaces.

Ας με συγχωρέσουν οι κατέχοντες βαθύτερη γνώση αν κάνω λάθος. :)

andreasds
23-12-08, 23:45
Ευχαριστώ, πολύ θα επανέλθω σε περίπτωση που έχω κάποια απορία!

@ ADSLgr.com All rights reserved.