Επιστροφή στο Forum : Η Εξαφανιση της Download Queue
johnalepou
25-11-05, 19:31
Μετα απο μια εξοδο και την επιστροφη μου στο σπιτι,το pc ειχε κανει μονο του restart και η download queue του dc++ ειχε κανει φτερα.Τα incomplete αρχεια βεβαιως εχουν διατηρηθει,ομως μολις παω να τα ξανακατεβασω,λεει rollback incosistency και διακοπτεται. Μονο οταν τα διαγραφω και ξαναρχιζω οοολο απο την αρχη, μονο τοτε αρχιζει το download κανονικα.Τι αλλο μπορω να κανω? Υπαρχει αραγε κατι???
Τι τραγωδια!!!1
Μετα απο μια εξοδο και την επιστροφη μου στο σπιτι,το pc ειχε κανει μονο του restart και η download queue του dc++ ειχε κανει φτερα.Τα incomplete αρχεια βεβαιως εχουν διατηρηθει,ομως μολις παω να τα ξανακατεβασω,λεει rollback incosistency και διακοπτεται. Μονο οταν τα διαγραφω και ξαναρχιζω οοολο απο την αρχη, μονο τοτε αρχιζει το download κανονικα.Τι αλλο μπορω να κανω? Υπαρχει αραγε κατι???
Τι τραγωδια!!!1
Δυστυχως... Παρολο που υπαρχει το queue.xml.bak, o κατασκευαστης δεν ελυσε αυτο το προβλημα!
Λίγο καθυστερημένα, αλλά σε περίπτωση που σου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο... Δεν μου έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις υπήρχε ένα προγραμματάκι εν ονόματι Cutoff (για το οποίο δεν έχω link αυτή τη στιγμή), με το οποίο έκοβες 4-5ΜΒ από το κατεστραμμένο κομμάτι του αρχείου και μετά άρχιζε να κατεβάζει κανονικά. Θεωρητικά αυτό το πρόγραμμα δεν το χρειάζεσαι καν, καθώς, όποτε κάνει roll-back κόβει ανάλογα με το πόσο το έχεις βάλει εσύ να κόβει στα options-->advanced-->experts only -ναι, σιγά....- στο πεδίο που ονομάζεται rollback.
@ ADSLgr.com All rights reserved.