PDA

Επιστροφή στο Forum : ADSL σε Κάτω Πατήσια-Αγιο Νικόλαο

zeovani
05-01-09, 09:58
Hello σε όλους και καλή χρονιά....

Ανήκω στην περιοχή όρια Κάτω Πατήσια-Αγιος Νικόλαος και επειδή επιθυμώ να βάλω τηλεφωνία και internet.
Από εμπειρίας, τι εταιρεία συμφέρει να βάλω?
Ακούω προβλήματα με όλες τις εταιρείες που πληρώνεις το 40άρη και τρέχεις και δεν φθάνεις μετά και είμαι λίγο επιφυλακτικός...

Στον ΟΤΕ πάλι σκας 100 ευρώ το μήνα....

Vitruvian78
06-01-09, 11:51
100€ το μήνα μου ακούγεται λίγο υπερβολικό θα έλεγα. Αν βάλεις το Conn-x Talk, αποκλείεται να σου βγαίνει 100€ ακόμη και αν βάλεις την υψηλότερη ταχύτητα που προσφέρει.... Μήπως εννοείς το δύμηνο; Αν εννοείς το μήνα, τότε το πακέτο που έχεις δεν σε συμφέρει, γιατί με το Conn-x Talk έχεις τις εξής χρεώσεις:

14,75 το πάγιο + 14,90 οι απεριόριστες κλήσεις + 29,90 Conn-x 24Mbps = 59,55 το μήνα (δεν έχω υπολογήσει το ΦΠΑ που νομίζω πρέπει να είναι 19%).

Όσο για το ποιός εναλλακτικός είναι καλύτερος στην περιοχή σου, αυτό θα πρέπει να το ψάξεις. Πάντως αν είσαι κοντά στο DSLAM της περιοχής σου τότε όλοι καλά θα παίζουν, αν όχι τότε όλοι θα σου παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα, οπότε στην περίπτωση αυτή μένεις με ΟΤΕ, εκτός κι αν δεν σε νοιάζουν οι πολύ υψηλές ταχύτητες στο ίντερνετ, οπότε τότε βάζεις εναλλακτικό.

@ ADSLgr.com All rights reserved.