Επιστροφή στο Forum : Nokia N97: H απάντηση της Nokia στο iPhone έρχεται μέσα στο 2009
Δείτε σε μία σύντομη παρουσίαση σε βίντεο, το νέο Ν97 της Nokia με οθόνη αφής. To N97 έρχεται να αντικαταστήσει το προηγούμενο Ν96. Διαθέτει οθόνη αφής 3.5″, 16:9 και ανάλυση 640 x 360 pixels ενώ το πληκτρολόγιο είναι QWERTY.
Υποστηρίζει τις ακόλουθες συνδέσεις: HSDPA, 3G, WiFi, A-GPS, Bluetooth. H φωτογραφική κάμερα έχει ανάλυση 5 megapixel με φακό Carl Zeiss Tessar.
Όπως και το iPhone διαθέτει επιταχυνσιόμετρο (accelerometer) αλλά και πυξίδα. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το S60 5th Edition.
Αναμένεται εντός του 2009.
Πηγή: Register Hardware (http://www.reghardware.co.uk/2009/01/09/ces_video_nokia_n97/)
Καλό φαίνεται, αλλα λογικά θα είναι πανάκριβο..με το 5800 εχουμε νεότερα?
Ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν το iPhone.
Εχουμε βαρεθεί να βλέπουμε απαντήσεις...
Το iPhone κυκλοφορεί ήδη 2 χρόνια πάντως...
Ευχρηστία είναι το πάν!
Ευχρηστία είναι το πάν!
Εγω δεν θα πω οτι έχω βαρεθει να βλεπω τις... απαντήσεις.... αλλα τις κακες απομιμησεις...
:)
Συμπαθητικό δείχνει αν και δεν τρέχει wm με οτι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται....
Οσο για τιμές, αφού η nokia τιμολόγησε 700 ευρώ το Ν96 (απαράδεκτο για μη touch τηλέφωνο) δεν θέλω να φανταστώ τι θα ζητήσει για το 97...
Καλό φαίνεται αλλά... πάαααλι led φλας ρε γμτ ???? Χάθηκε το xenon να το καθιερώσουν ??? H sony το βάζει συνέχεια πλέον και σκίζει στον τομέα "φωτό" !!!
Για να δούμε... κυρίως με την τιμή θα παιχτεί η δουλειά, αφού ήδη υπάρχει και βασιλεύει το iphone...
καλοκαίρι αναμένεται...μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει :p
πάντως το κινητό είναι τούμπανο...
αλλη μια φτηνη απομιμηση :whistle:
Την οθόνη 800x480 3,8 του HTC-TOUCH-HD πολλοί θα την ζηλεύουν
Ωσπου να ξυπνήσει η nokia... θα της έχουν πάρει και τα βρακιά οι υπόλοιποι.
προς Φεβρουάριο άκουσα επίσημη εισαγωγή :(
Εγώ πάντως θα πήγαινα σε HTC Pro (αν είχα τα λεφτά).
1 μισθός για 1 κινητό...βρε που καταντήσαμε....(Βρε δεν πά' να ...κουρευτεί κι η νόκια με την alpha clopy παρέα)
........Auto merged post: roumanos21r πρόσθεσε 2 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Λιανική
€559.99
Χονδρική
€359.99
Λιανική
€559.99
Χονδρική
€359.99
από παραεισαγωγή αυτά όχι από την Alpha Copy
200E περιθώριο κέρδους; :shock:
Παντως θα το χτυπησουν αρκετα ακριβα πιστευω απο την Νοκια....Θα δουμε
E καλα.
Παλι επρεπε να μπει το iphone στον τιτλο;
Δεν εχει τηλεοραση ?? Αχρηστο τοτε...
Την οθόνη 800x480 3,8 του HTC-TOUCH-HD πολλοί θα την ζηλεύουν
HTC-TOUCH-HD
Ανάλυση: 480 x 800 pixels
Διαγώνιος: 3,80 ίντσες
Χρώματα: 65.536
NOKIA N97
Ανάλυση: 360 x 640 pixels
Διαγώνιος: 3,50 ίντσες
Χρώματα: 16.777.216 (24-bit)
τι ακριβώς έχει να ζηλέψει δεν κατάλαβα.
όσο για το iphone μην αρχίσω.. mms με την πίστη κ ΑΝ πάει.. greeklish μια ζωή
κ bluetooth μόνο για handsfree για μεταφορά δεδομένων παλιά... (edit: ξέχασα την καταπληκτική του camera)
Δεν λέω ότι είναι λογική η nokia απαράδεκτη με τέτοια τιμολόγια αλλά υπάρχουν κ μεγαλύτεροι απατεώνες
προφανώς την ανάλυση και τις ίντσες έχει να ζηλέψει...
όσο για τα χρώματα αν δεν κάνω λάθος τα windows mobile δεν παίζουν σε πάνω από 65k...
υπάρχει και το Omnia, γιατί δεν το αναφέρει κανένας σας?
δεν μου αρέσει ιδιαίτερα :p
δεν μου αρέσει ιδιαίτερα :p
Ούτε και μένα...:twisted:
Ευχρηστία είναι το πάν!
Πόσα iphone έχει πουλήσει η Vodafone στην Eλλάδα και πόσα Nokia; Eμπορική αποτυχία είναι και για θα το καταλάβεις καλύτερα αν επισκεφτείς μια πολυσύχναστη καφετέρια και κοιτάξεις πάνω στα τραπέζια, iphone σπάνια βλέπεις.;)
Πόσα iphone έχει πουλήσει η Vodafone στην Eλλάδα και πόσα Nokia; Eμπορική αποτυχία είναι και για θα το καταλάβεις καλύτερα αν επισκεφτείς μια πολυσύχναστη καφετέρια και κοιτάξεις πάνω στα τραπέζια, iphone σπάνια βλέπεις.;)
Καλά μην πάμε και στο άλλο άκρο! Πόσα τηλέφωνα έχει στην γκάμα της η nokia και πόσα η apple και με τι ευρος τιμών; Με το τι κινητά υπάρχουν πάνω στα τραπέζια δεν μπορείς να κρίνεις μια συσκευή μην τρελαθούμε!
Επίσης η αγορά της Ελλάδας δεν ειναι ούτε για αστείο αντιπροσωπευτική για το πόσο καλό ή άχρηστο είναι το iphone!
Προφανώς οταν ενα κινητό εχει σχεδιαστεί για να μπαίνει για τα πάντα στο internet δύσκολα θα αναδειχθεί στην Ελλάδα με τις χρεώσεις και τα απαράδεκτα προγράμματα της voda;)
Οι μισοί που τα εχουν τα εχουν για μούρη και μόνο...:down:
Eγω θα σταθω σε ενα απλο θεμα ...
SMS θα εχει η θα χρειαζεται πατεντες για τις απλες και βασικες λειτουργειες ενος κινητου ?
Eγω θα σταθω σε ενα απλο θεμα ...
SMS θα εχει η θα χρειαζεται πατεντες για τις απλες και βασικες λειτουργειες ενος κινητου ?
symbian θα τρεχει δεν νομίζω οτι θα εχει τέτοια προβλήματα...
Μπορει να το θεωρισουν και αυτοι περιτο μεσα στην πληθωρα εφαρμογων που θα τρεχει και αυτο ...
εγω πάντως πήρα το iphone 3g (8gb) απο εξωτερικό με 300 ευρώ, μέσω paypal (330 με τα μεταφορικά)
και είμαι υπερευχαριστημένος, είναι το κάτι άλλο.....
υπάρχει και το Omnia, γιατί δεν το αναφέρει κανένας σας?
Προφανώς δέν τό χουν δουλέψει το εργαλείο;)
Προφανώς δέν τό χουν δουλέψει το εργαλείο;)
Αυτό δεν ξέρω από που ακριβώς το συμπεραίνεις αλλά προσωπικά οι εντυπώσεις (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2541794&postcount=59) που μου άφησε το "εργαλείο" στην πρώτη επαφή μαζί του εκτός καταστήματος δεν ήταν και οι καλύτερες (δες το link να μην τα ξαναγράφω)
Τωρα αν είναι τόσο καλό και το παρεξηγήσαμε, sorry τι να πω...:confused:
Ο κολλητός μου, που είναι πολύ πρακτικός τύπος, έχει το Omnia και ορίστε οι εντυπώσεις του κατα γράμμα:"Παιδιά να σας πώ την αλήθεια, την δουλειά μου δεν την κάνω"
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του;)
mmannollass
13-01-09, 21:28
Μπορει να το θεωρισουν και αυτοι περιτο μεσα στην πληθωρα εφαρμογων που θα τρεχει και αυτο ...
Κατι τετοιο θα γινει μαλλον...
@ ADSLgr.com All rights reserved.