PDA

Επιστροφή στο Forum : *** Connection timeout

giannis_cc
29-11-05, 17:05
Παιδια εβγαλα το crypto f200 γιατι απλα δε συγχορνιζε με τιποτα με τη γραμμη και εβαλα ενα ρουτερ που μου στειλε ο οτε δωρο ΖΤΕ zxdsl 831a.

Λοιπον ολα καλα μονο που δεν συνδεεται με τιποτα στα hubs του DC++ και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα ... καμια ιδεα ;

Reef
29-11-05, 19:17
Παιδια εβγαλα το crypto f200 γιατι απλα δε συγχορνιζε με τιποτα με τη γραμμη και εβαλα ενα ρουτερ που μου στειλε ο οτε δωρο ΖΤΕ zxdsl 831a.

Λοιπον ολα καλα μονο που δεν συνδεεται με τιποτα στα hubs του DC++ και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα ... καμια ιδεα ;

Οι router κρατανε κλειστα τα ports πρεπει λοιπον να ανοιξεις την port που χρησιμοποιει το DC++ στο ρουτερ σου , εγω το εχω κανει για το shareazza οποτε δεν ξερω να σου πω πιο port πρεπει να ανοιξεις πηγαινε σε αυτο το site εχει οδηγιες για ολα τα progs/ routers

http://www.portforward.com/

giannis_cc
29-11-05, 22:31
το χω κανει δεν γινεται τιποτα .

2fast4u
30-11-05, 12:05
... εβαλα ενα ρουτερ που μου στειλε ο οτε δωρο ΖΤΕ zxdsl 831a

ΟΤΕ και δωρο μαζι ? Για κινεζικο μοιαζει ... :lol: Εχει τουλαχιστον οδηγιες για τις πορτες ?

WaVe
05-12-05, 18:32

Την hublist στην κατεβάζει ??

@ ADSLgr.com All rights reserved.