Επιστροφή στο Forum : desktop PC η macintel
konstandinos
18-01-09, 20:02
Καλησπερα,θα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης,αφου σας κατατοπισω πρωτα,εχω H/Y Pentium 4,και εχω δοκιμασει [σε αλλους δισκους] linux,τελευταια εχω το Ubuntu,το οποιο αν και το εχω κανα χρονο,δεν μ'αρεσει,εχει δε γινει,κατα την αποψη μου βεβαια,αργο...
Για ολα αυτα,και προκειμενου να αγορασω νεο PC,στο γιο μου,θαθελα να σας ρωτησω τα εξης: να παρω macintel ? η ν'αγορασω ενα desktop PC και να δοκιμασω το Mac OS, η να παρω iMac,αλλα χωρις να το δοκιμασω δεν κανω βημα.
Γι'αυτες τις αποριες μου,οσοι ειστε γνωστες κατατοπιστεμε σας παρακαλω.
Καλησπερα,θα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης,αφου σας κατατοπισω πρωτα,εχω H/Y Pentium 4,και εχω δοκιμασει [σε αλλους δισκους] linux,τελευταια εχω το Ubuntu,το οποιο αν και το εχω κανα χρονο,δεν μ'αρεσει,εχει δε γινει,κατα την αποψη μου βεβαια,αργο...
Για ολα αυτα,και προκειμενου να αγορασω νεο PC,στο γιο μου,θαθελα να σας ρωτησω τα εξης: να παρω macintel ? η ν'αγορασω ενα desktop PC και να δοκιμασω το Mac OS, η να παρω iMac,αλλα χωρις να το δοκιμασω δεν κανω βημα.
Γι'αυτες τις αποριες μου,οσοι ειστε γνωστες κατατοπιστεμε σας παρακαλω.
επειδή μιλάς για χρήση από το γιο σου,θα έλεγα pc μιας και θα έχει περισσότερες δυνατότητες gaming
Στο Multirama πριν καμμια εβδομαδα ειχε προσφορα iMac 425€
θα σου έλεγα να πάρεις pc για το λόγο του οτι είναι παιδι να ξέρει πάνω κατω τι παίζει με win για να μην έχει πρόβλημα στο σχολείο και στη σχολή του αύριο μεθαύριο. Οταν μάθει να παίζει τα win στα δάχτυλα (πραγμα οχι δύσκολο) θα ψαχτεί απο μονος του να παει παρακάτω
Να του πάρεις iMac, παιδί είναι, με ότι μάθει δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια, καλύτερα Mac ή Linux παρά Windows.
θα σου έλεγα να πάρεις pc για το λόγο του οτι είναι παιδι να ξέρει πάνω κατω τι παίζει με win για να μην έχει πρόβλημα στο σχολείο και στη σχολή του αύριο μεθαύριο. Οταν μάθει να παίζει τα win στα δάχτυλα (πραγμα οχι δύσκολο) θα ψαχτεί απο μονος του να παει παρακάτω
Μπορεί να κάνει dual-boot σε apple με intel επεξεργαστή βάζοντας windows
το μόνο που προβληματίζει είναι η δυσκολία αναβάθμισης της κάρτας γραφικών όταν θα βγει κάποιο απαιτητικό παιχνίδι(κι εφόσον υποστηρίζει mac os ή τρέξει σε windows εγκατεστημένα στο mac)
konstandinos
18-01-09, 21:21
καλως σας ευχαριστω
Στο Multirama πριν καμμια εβδομαδα ειχε προσφορα iMac 425€
425 ????????????!!!!!!!!!!!!!!
425 ????????????!!!!!!!!!!!!!!
Στο Περιστερι ενα Multirama που ειναι διπλα στο Πλαισιο
ή imac του 2004...
εδώ το πλαίσιο πουλάει όλα τα περσινά λάπτοπ και έχει και κανα 2 μαύρα στην άκρη αν ρωτήσεις....
Imac ηταν με core duo 1,8Gb 1Gb Ram 160Gb HD
riotshield
25-01-09, 23:23
Imac G5, είπα και εγω.
@ ADSLgr.com All rights reserved.