PDA

Επιστροφή στο Forum : Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε δικο μας μοντεμ (Zyxel 662) στην HOL double play?



Fotis_Greece
28-01-09, 02:41
Παιδια για καποιον που θελει να συνδεθει στα πακετα double play μπορει να χρησιμοποιησει δικο του μοντεμ Ζyxel 662 η πρεπει σωνει και καλα να βαλει αυτα που δινει η εταιρεια?
Υποθετω βεβαια οτι πρεπει να ζητησω pstn τηλεφωνια η την δινουν οπου κατσει?

ariadgr
28-01-09, 02:50
Παιδια για καποιον που θελει να συνδεθει στα πακετα double play μπορει να χρησιμοποιησει δικο του μοντεμ Ζyxel 662 η πρεπει σωνει και καλα να βαλει αυτα που δινει η εταιρεια?
Υποθετω βεβαια οτι πρεπει να ζητησω pstn τηλεφωνια η την δινουν οπου κατσει?

Για αρχή πάρε τηλέφωνο και μαθε αν στην περιοχή σου δίνουν PSTN τηλεφωνία.

Fotis_Greece
21-02-09, 01:07
Λοιπον πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για εδω Πατησια-Κυψελη και μου ειπαν οτι δινουν πλεον μονο pots.
Οποτε λοιπον μπορω να χρησιμοποιησω το σκυλι Zyxel 662HW-D1 και να ησυχασω πλεον απο θεμα μοντεμ?

P.S Αληθεια διαβαζω για πολλα παραπονα συνδρομητων με το Fritz 7140. Ειχε προβλημα σε θεμα τηλεφωνιας-Voip η και προβλημα με το ιντερνετ της HOL γενικα?

Fotis_Greece
21-02-09, 23:33
Ελα ρε παιδια, δεν εχει χρησιμοποιησει κανεις zyxel για να ξερουμε?

Vitruvian78
22-02-09, 10:17
Δεν θα έχεις πρόβλημα. Απο τη στιγμή που η τηλεφωνία σου θα είναι POTS, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρούτερ της αρεσκίας σου. Εγώ έχω VoIP, σαν παλιός συνδρομητής, που σημαίνει οτι το τηλέφωνό μου είναι συνδεδεμένο πάνω στο ρούτερ, και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιο ρούτερ θέλω, γιατί δεν θα έχω τηλέφωνο. Εγώ έχω πρόβλημα αποσυνδέσεων, όμως δεν φταίει το ρούτερ, αλλά το γεγονός οτι είμαι μακρυά από το αστικό κέντρο της ΧΟΛ.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.