PDA

Επιστροφή στο Forum : Emule jetspeed 500i kai 384

bronco
08-11-03, 10:18
Poia einai ta kalytera settings sto emule gia
1) taytoxrono browsing
2)optimal download

bronco
08-11-03, 19:56
Elpizw kapoios gnwsths na mou apanthsei syntoma... giati sernomai

AID
11-11-03, 23:17
Καταρχήν πρέπει να ανοίξεις τα ports 4662 tcp και 4672 udp απο τις ρυθμίσεις του jestpeed για να μπεις με high-id στο emule.
Στη συνέχεια οι ρυθμίσεις που έχω εγώ στο emule είναι:
Donwload 48-limit 40
Upload 16-limit 10
Max Connections 250
Hard limit 300

Βέβαια με τις ίδιες αυτές ρυθμίσεις πριν 5-6 μέρες κατέβαζε πολύ καλά ενώ τις τελευταίες μέρες δεν κατεβάζει τίποτα οπότε είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Γενικά πάντως πρέπει να το αφήσεις αρκετή ώρα(ή ώρες) για να πάρεις προτεραιότητα στα queues και να αρχίσει να κατεβάζει.

sdikr
12-11-03, 13:40
down 48/ 38
upload 11/8
max con 100
hard limit 200

Αν δεις καπου μεσα στα φορουμ εχουν πολλα Info.
ducklord πχ πολυ σωστα αναφερει οτι εχουμε να κανουμε με credits οποτε καλο ειναι αυτο που θες να κατεβασεις να ειναι κατι που καποιος θα το παρει και απο εσενα.
στην αρχη ολα ειναι καλα , οταν πας να κατεβασεις το πρωτο σου αρχειο γιατι ακριβως εχεις credit σε αυτους που κατεβαζουν απο εσενα, μετα απο καποιο διαστημα και διαφορετικα αρχεια αρχιζει το προβλημα γιατι αυτοι που εχουν πχ το αρχειο δεν μπορουν να μπουν στ upload slots που εχεις εσυ ωστε να παρεις credit
σορρυ αν ειναι λιγο μπερδεμενα.
φιλικα

venom82se
12-11-03, 15:32
tha xriasteistai kai to netlimiter!!!apo oti katalaba alla den ksero ego mexri stigmis na to litourgiso!!

patiste sto search netlimiter

sdikr
12-11-03, 15:44
Το νετλιμιτερ το παιρνεις και απλα βαζεις το ιδιο οριο με αυτα που δινεις στο μουλαρι, γιατι καμια φορα το οριο στο μουλαρι δεν δουλευει και σου τρωει ολο το upload οποτε παει και το download
φιλικα

fumantsu
13-11-03, 15:07
εγω παντως στο netlimiter εχω βαλει overall limit στο upload ωστε κανενα application να μην μποκωνει την γραμμη.

@ ADSLgr.com All rights reserved.