PDA

Επιστροφή στο Forum : "Πρέπει" να απενεργοποιηθεί το Voip?



digitdoc
30-01-09, 16:16
Καλησπέρα σας! Έχω μία ερώτηση,διαθέτω τηλεφωνία(double play) pots απο hol και παράλληλα ανάβει το λαμπάκι Voip στο NetFaster.Πρέπει να το απενεργοποιήσω(θα κερδίσω κάτι?) ή απλώς να το αφήσω στην ησυχία του? :hmm: Thanks!

akilleas
30-01-09, 17:07
Περίεργο.:hmm:
Έχει και ο αδερφός μου POTS τηλεφωνία, αλλά το λαμπάκι στον ρούτερ που δείχνει VOIP δεν ανάβει. Μέσα στον ρούτερ,στο » VoIP Status and Call Logs τι σου γράφει;;;
Δε βλέπω κάποιο τρόπο να απενεργοποιείται...

digitdoc
30-01-09, 17:26
Ολα τα calls ειναι μηδενικα.Στο Voip Account εχει μια επιλογη "activated" η οποια ειναι επιλεγμενη,υποθετω οτι αν το αποεπιλεξω θα σταματησει να λειτουργει το Voip! Το τηλεφωνο δεν ειναι συνδεδεμενο πανω στο router,ειναι πανω σε τηλεφωνικη πριζα με splitter.

Georgevtr
30-01-09, 17:38
Περίεργο.:hmm:
Έχει και ο αδερφός μου POST τηλεφωνία, αλλά το λαμπάκι στον ρούτερ που δείχνει VOIP δεν ανάβει. Μέσα στον ρούτερ,στο » VoIP Status and Call Logs τι σου γράφει;;;
Δε βλέπω κάποιο τρόπο να απενεργοποιείται...

Οver POTS είναι ο σωστός όρος.
Λογικό είναι να μήν έχεις ένδειξη Voip,απ'την στιγμή που έχεις άλλο είδος τηλεφωνίας.

seventy_eight78
31-01-09, 07:03
Και σε μένα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει. Μου έστειλαν εξοπλισμό POTS και το λαμπάκι Voip ανάβει. Στις οδηγίες λέει ότι σε αυτή την περίπτωση συνδέουμε το τηλέφωνο στο Phone 1. Όταν όμως το κάνω αυτό, αν επιχειρήσω κλήση βγαίνει μήνυμα ότι η κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Οπότε επιστρέφω στην κανονική συνδεσμολογία, αφού είναι ο μόνος τρόπος να λειτουργεί το τηλέφωνο. Αναρωτήθηκα κι εγώ αν κάνω κάποιο λάθος... και ιδίως επειδή δεν έχω ανάλυση κλήσεων προς το παρόν στο myholaccount.

Αλλά είμαι άσχετος και γι' αυτό τα αφήνω όλα όπως είναι, αφού λειτουργούν.:lol:

dimitris_v
31-01-09, 10:07
Εγώ έκανα αίτηση για 2play lite και προς το παρόν έχω παραλάβει μόνο το netfaster και περιμένω τα sms κλπ. Το λαμπάκι voip ανάβει και είδα ότι στο management tools είναι ενεργοποιημένη η hol fixed line sip όπου εκτός από τον κανονικό μου αριθμό 2310 υπάρχει και ένας ακόμα 2313 από τον οποίο μπορώ να καλέσω κανονικά αλλά όταν τον καλώ το τηλέφωνο δε χτυπάει αλλά το λαμπάκι στο ρούτερ δείχνει ότι δέχεται κλήση.

digitdoc
31-01-09, 11:22
Καλημερα! Η ερωτηση μου ειναι η εξης: οσοι εχουμε τηλεφωνια POTS και απενεργοποιησουμε το Voip στο NetFaster,αν θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα στο internet(το Voip "τρωει" bandwidth οσο ειναι ενεργοποιημενο?)?

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.