PDA

Επιστροφή στο Forum : Προσωρινο σημα ασφαλισης και ισχυς του για την Τροχαια



Insomniac
02-02-09, 12:35
Πηγα πριν λιγο στην Τροχαια Καλιθεας και ηρθε ενας οδηγος να παρει πινακιδες , διπλωμα και αδεια κυκλοφοριας ενας γιατι τον ειχαν γραψει οτι δεν ειχε ασφαλιση. Ο οδηγος ειχε το προσωρινο σημα αλλα κατα δηλωση αυτου που ηταν στον κισε παραλαβης πινακιδων το προσωρινο σημα εχει ισχυ μονο για την ασφαλιστικη και οχι για την Τροχαια και το προστιμο ειναι η αφαιρεση των παραπανω στοιχειων και 500 ευρω προστιμο που ομως δεν το καταβαλλουμε οταν παμε να παρουμε τα παραπανω εαν προσκομισουμε το κανονικο ασφαληστιριο. Μεχρι τοτε ομως δεν εχουμε ουτε πινακιδες ουτε τιποτα !!!

Πηρα πριν λιγο τηλ στην Τροχαια Νεας Ιωνιας και μου δειευκρινησαν οτι το προσωρινο σημα εχει ισχυ μονο αν εχει και σφραγιδα του ασφαλιστη με τα στοιχεια του και το ΑΦΜ του. Σαν αιτια μου ειπαν οτι αυτο το ζητανε γιατι το προσωρινο σημα δεν εχει τυπωμενο τον αριθμο κυκλοφοριας που ειναι χειρογραφος και μπορει καποιος να βρει ενα σημα και να γραψει τον δικο του αριθμο.

Δεν ειμαι σιγουρος τελικα τι ισχυει απο τα παραπανω αλλα καλα ειναι να ζηταμε και την σφραγιδα του ασφαλιστη.

Manolis_karas
05-02-09, 15:35
Αν πας δικαστήριο αθωώνεσαι. Άλλωστε το προσωρινό ισχύει 1 μήνα μόνο.

Insomniac
05-02-09, 15:37
Το θεμα ειναι να μην μεινουμε χωρις πινακιδες κλπ και να μην τρεχουμε σε δικαστηρια.

blade_
10-02-09, 13:14
ισα ισα...το προσωρινο σημα γι αυτο λεγεται ετσι...κ γι αυτο το δινουμε οχι για μας αλλα για την τροχαια...ελεος δλδ...ποσο αγραμματοι μπορουν ναναι οι μπατσοι..

λογω δουλειας προσωρινο σημα δινεται μονο απο τις εταιριες κ κοβεται εκεινη την ωρα που συναπτεται το συμβολαιο...παντα χειρογραφο

@ ADSLgr.com All rights reserved.