PDA

Επιστροφή στο Forum : Κλοπή αυτοκινήτου

vagelisabatzis
02-02-09, 20:24
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τους διαχειριστές και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, αν η δημοσίευση αυτή κριθεί καταχρηστική.

Σήμερα, 2/2/09, εκλάπη αυτοκίνητο μάρκας VW, μοντέλο EOS TSi, χρώματος μαύρου, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΑ-4417, στη περιοχή Περιστερίου.

Παρακαλώ θερμά, αν κάποιος έχει κάτι σχετικό στην αντίληψη του, να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm.

Επίσης, αν το συγκεκριμένο μήνυμα μπορεί να διαδοθεί σε φίλους και γνωστούς, ίσως κερδίσουμε κάτι.

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων και ζητώ και πάλι συγγνώμη...:(

PELAGIA
02-02-09, 23:18
Φιλαράκι δε σε ξέρω αλλά σε ευχαριστώ πολύ που έβαλες αυτό το θέμα.

Το αυτοκίνητο που εκλάπη είναι του αδερφούλη μου :sorry::cry:και εύχομαι να βρεθεί.

Ζητώ συγνώμη και γω από τα παιδιά και τους διαχειριστές του φόρουμ και παρακαλώ αν μπορούν να προωθήσουν το μήνυμα.

Σας ευχαριστώ!

VW EOS TSI
χρώμα Μαύρο
αρ κυκλ ΙΜΑ 4417

Manos29
04-02-09, 18:04
Που ηταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο?
Μηπως σε κανα πεζοδρομιο επάνω? μηπως εμπόδιζε την κυκλοφορία πεζών ? αυτοκινήτων? λεωφορείων?

Τροχαία ρωτήσατε? μην το πηρε κανας γερανός?

vagelisabatzis
04-02-09, 19:13
Που ηταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο?
Μηπως σε κανα πεζοδρομιο επάνω? μηπως εμπόδιζε την κυκλοφορία πεζών ? αυτοκινήτων? λεωφορείων?

Τροχαία ρωτήσατε? μην το πηρε κανας γερανός?

όχι, δυστυχώς....ο ιδιοκτήτης κατέβηκε από το αμάξι για ένα λεπτό αφήνοντας τα κλειδιά επάνω και μπήκε κάποιος, το άρπαξε κι έφυγε...

(κοντά στη Κέννεντυ έγινε, αν όχι πάνω σε αυτή - δε το θυμάμαι...)

nickolas2005
04-02-09, 19:36
Ε ρε παιδιά, είναι δυνατόν να αφήνεις τα κλειδιά πάνω στο αμάξι? Εστω και για ενα δευτερόλεπτο...

Μακάρι να βρεθεί πάντως...

@ ADSLgr.com All rights reserved.