PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερωτηματικό που αναβοσβήνει!

athina_livadi
02-02-09, 23:20
Παιδιά είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Δεν είναι ούτε 2 μήνες που πήρα το imac και πριν λίγο που το άνοιξα εμφανίστηκε η γνωστή άσπρη οθόνη αλλά αντί να εκκινήσει κανονικά ένας γκρί φάκελος με ένα άσπρο ερωτηματικό που αναβοσβήνει εμφανίστηκε, κι αυτό ήταν όλο. Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο τις προτεινόμενες λύσεις που βρήκα. Εβαλα το Mac DVD και δεν βλέπει σκληρό δίσκο ούτε στο disk utility. Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη και στενοχωρημένη γιατί το μηχάνημα είναι καινούργιο. Ξέρει κανεις αν μπορώ να το επιστρέψω στη document και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;

macgiorgosgr
02-02-09, 23:32
Μάλλον ο δίσκος καπούτ. Πας για αλλαγή δίσκου εντός εγγύησης.

Flareman
04-02-09, 01:21
Δεν υπάρχει λόγος να το παρατήσεις και να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων, απλώς έτυχες να είσαι το 1% που χαλάει ο δίσκος εντός εγγυήσεως. Τους το πας, σου αλλάζουν/συνδέουν καλύτερα το δίσκο, επαναφέρεις το backup σου από το Time Machine και συνεχίζεις τη δουλεία σου μέσα σε μέρες.

athina_livadi
04-02-09, 21:12
Το πήγα στη Document χθες το απόγευμα. Σήμερα το μεσημέρι επικοινώνησα μαζί τους και δυστυχώς κάηκε ο σκληρός δίσκος. Οτι υποπτευόμουν δηλ., το χειρότερο. Δυστυχώς δεν είχα σκληρό δίσκο να ενεργοποιήσω το Time Machine, οπότε τα έχασα όλα. Τους πήγα και τα MacOSX cds για να εγκαταστήσουν το λειτουργικό. Αντε πάλι απο την αρχή....

Flareman
04-02-09, 21:42
Είναι αρκετά σκληρό, αλλά πιστεύω έμαθες το μάθημά σου: πάντα backup:) Το Leopard βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση με το Time Machine, δεν είναι πρόβλημα να πάρεις έναν εξωτερικό και να τον κοτσάρεις πάνω - γλυτώνεις πολλούς μπελάδες και δε χρειάζεται να μπλέξεις ούτε με ρυθμίσεις ούτε με φασαρίες.

Περαστικά πάντως:)

athina_livadi
04-02-09, 22:07
Ευχαριστώ πολύ, αισθάνομαι απαίσια που ήρθαν έτσι τα πράγματα!:(

riotshield
05-02-09, 15:23
καλα ντε, δεν χαθηκε και ο κοσμος, μερικα αρχεια μονο. chin up!

@ ADSLgr.com All rights reserved.