Παιδες καλημερα,αξιζει να δωσω 150eura για ενα ibook clamshell ?
Δεν το θελω σαν μηχανημα απαιτησεων αλλα ρωταω αν ειναι ευκαιρια :hmm:.
Ποσο κανουν αυτα στα μεταχειρισμενα, ebay κοιταξα και παιζει 100-200 EURO,αλλα εδω Eλλαδα παιζουν αλλες τιμες :hmm:.
Ευχαριστω και αναμενω ;)
macgiorgosgr
12-02-09, 15:15
Το "καπάκι τουαλέτας"; G3 έχει, αργό δίσκο, υποτυπώδη κάρτα γραφικών, μνήμη που απλά αρκεί να σηκώσει τα νεότερα λειτουργικά. Αν είναι το πρώτο iBook, χωρίς Firewire, μην το σκεφτείς, δεν αξίζει παρά μόνο ως συλλογή. Αν είναι το Firewire, ίσως να το έπαιρνα με 100€. Έχε υπόψη σου ότι θα μπορεί να πάρει μέχρι 10.4.11, η μνήμη του δεν θα επαρκεί για άλλα πράγματα, ο δίσκος με το swapping θα δουλεύει συνεχώς, για να μην μιλήσουμε ότι 10GB δεν φτάνουν ούτε για MacOS X + iLife. Βάλε στο παιχνίδι και ξελιγωμένη μπαταρία. Με άλλα λόγια, αν θες να κάνεις δουλιά, μην το πάρεις. Αν το θες ως ένα φορητό "για το σπίτι", να είσαι με τις παντόφλες σου στον καναπέ σου και να σερφάρεις (δεδομένου ότι έχει την προαιρετική τότε Airport), οκ, αλλά μην περιμένεις να δεις youtube με φουλ frame rate…
Το ειχα ξεχασει οτι το λεγανε καπακι τουαλετας :lol::lol::lol:... ναι λεω να το παρω για την συλλογη μου, εχω καπου 10-12 κομματια αλλα δεν εχω laptop.
Με 9.2 που εχει επανω δεν περιμενω να κανω πολλα, το airport δεν νομιζω να ειναι επανω αλλα δεν με απασχολει για net.
Ευχαριστω για την απαντηση :oneup: