PDA

Επιστροφή στο Forum : DC++: μετά την εγκατάσταση, τι;;

Arwyn
19-12-05, 19:23
Μια που τοσο το KazaaLite, to LimeWire και το eMule με ταλαιπωρουν για διαφορους λογους το καθενα, ειπα να δοκιμασω και αυτο το DC++ που τοσο επαινειτε...

Το φορτωσα, το εγκατεστησα και... τιποτα! Δεν βγαζει τιποτα στην αναζητηση! Φανταζομαι οτι κατι παιζεται παλι με τις πυλες που πρεπει να ανοιξω στο netRoute2 για να δουλευει. Ή κατι άλλο φταιει;; Αν διαλεξω passive, γλιτωνω προβληματα με το router αλλα μειονεκτω σε τι;

Και, αισθανομενη τελειως ηλιθια τωρα, πώς δουλευουν τα hubs;; Μηπως πρεπει να διαλεξω hub και μετα να αναζητησω;;

Δεν ειμαι χαζη, χρονια τα καταφερνω με τα διαφορα κατεβασματα. Γιατι τωρα τοσο το eMule οσο και το DC++ δεν λειτουργουν; Θα αρχιζω να καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη που εβαλα ADSL, γιατι κατι μου λεει οτι τα routers μου κανουν τη ζημια! :mad:

Και εχω τοσα πραγματακια που θελω να κατεβασω... Βοηθεια.... :cry:

Υ.Γ. Αν επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια, εχετε την αδεια μου να σβησετε αυτο το θεμα. Μονο παρακαλω ενημερωστε με με μηνυμα.

sotirios
19-12-05, 20:07
ναι πρέπει να συνδεθείς σε κάποιο dchub για να μπορείς να ψάξεις στους χρήστες του συγκεκριμένου hub ;)

anodizer
19-12-05, 20:39
Αν διαλεξω passive, γλιτωνω προβληματα με το router αλλα μειονεκτω σε τι;

αυτό κάνε, δεν μειονεκτείς σε τίποτα. σ' εμένα τουλάχιστον έτσι δουλεύει μια χαρά.

blackjim
19-12-05, 20:50
αυτό κάνε, δεν μειονεκτείς σε τίποτα. σ' εμένα τουλάχιστον έτσι δουλεύει μια χαρά.Σιγουρα χανεις καποια καλα hubs που δεν επιτρεπουν search στους passive ;)

Xguru
20-12-05, 01:37
Μειονεκτεί επίσης στο γεγονός ότι αν είσαι passive μπορείς να κατεβάσεις μόνο από active και έχεις λιγότερα search results

Gedo
20-12-05, 11:56
Ανοιξες την πορτα 1412 στο ρουτερ σου?

Καθε φορα που ανοιγεις το DC++ βαζεις στα settings την ιp σου?

Εκανες share τουλαχιστον 10gb απο τον σκληρο σου?

Ειναι η version 0674?

wolfman
20-12-05, 21:04
Ανοιξες την πορτα 1412 στο ρουτερ σου?

Καθε φορα που ανοιγεις το DC++ βαζεις στα settings την ιp σου?

Εκανες share τουλαχιστον 10gb απο τον σκληρο σου?

Ειναι η version 0674?
Σωστός ο Gedo. Επιπλέον μήπως χρησιμοποιείς και firewall σε software, οπότε θα πρέπει να ανοίξεις την 1412 σε TCP & UDP?
Δώσε καμμιά πληροφορία με το σύστημά σου. Κι εμείς είχαμε προβλήματα με το DC++, τα "τσακάλια" όμως βοήθησαν και τα ξεπεράσαμε..

loudbass
23-01-06, 19:49
Το netroute2 νομίζω δεν δουλέυει σωστά με τα 1412 αλλά με τα 30000,1 κλπ.

tolisB
05-02-06, 23:20
υθμίσεις πρέπει να κάνω ? Μόλις εγκαττέστησα το dc++.

WaVe
06-02-06, 13:18
υθμίσεις πρέπει να κάνω ? Μόλις εγκαττέστησα το dc++.

Πήγαινε στο www.angelos0.com (http://www.angelos0.com) στα sections HowTo, FAQ και θα τις βρείς όλες. Αν έχεις ακόμα απορίες, εδώ είμαστε!

Kazaamdum
14-02-06, 23:04
και εγώ έχω πρόβλημα με τα ports και θα ήθελα κάποιος να μου πει τι κινήσεις να κάνω για να μπορέσε να γίνω active ευχαριστώ πολύ:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.