PDA

Επιστροφή στο Forum : Που είναι το αρχείο ;

pt3
22-03-09, 19:11
Εχω εγκαταστήσει το utorrent χωρίς να έχω προσδιορίσει σε ποια dir θα τοποθετεί τα διαφορα αρχεία αρα λογικά ισχυουν τα default.
Μέχρι τωρα εδώ και ~20 μέρες δηλαδή δεν είχα πρόβλημα όταν το χρησιμοποιουσα. Προχθές αποφάσισα να κατεβάσω ένα τορρεντ το οποίο είχε τα αρχεία που ανφερόταν χωρισμένα σε 3 dir. Απο αυτά και αφου μου έδινε δικαιωμα επιλογής διάλεξα 1 μόνο για να κατεβάσω.

Το πρόβλημα είναι οτι παρ όλο που το κατέβασμα ολοκληρωθηκε στην θέση που συνήθως βρίσκω τα αρχεία (τα εγγραφά μου/Download/..........) το αρχείο αυτό υπάρχει με μέγεθος 0. Αν επιλέξω όμως να τρέξω το αρχείο μέσω του tab files του utorrent αυτό τρέχει. Πως γίνεται αυτό; πως μπορώ να αντγράψω το αρχείο σε άλλο σκληρό δίσκο΄;

Να σημειώσω οτι αν δοκιμάσω να τρέξω το αρχείο με μέγεθος 0 απο windows explorer δεν γίνεται τιποτα.

Gordito
22-03-09, 20:12
Θα κανεις δεξι κλικ πανω στο αρχειο και θα ανοιξεις το φακελο που το περιεχει.

pt3
22-03-09, 20:49
Μπα.... μου βγάζει το ίδιο αρχείο που βλέπω απο windows explorer που το δείχνει με μεγεθος 0 ΚΒ.

Το απίστευτο είναι οτι έκανα τον φάκελο share και μπήκα από τον explorer αλλου υπολογιστή που είναι στο δίκτυο και εκεί το αρχείο εμφανίζεται να έχει το σωστό μέγεθος. Το ίδιο αρχείο δηλαδή ο explorer του υπολογιστή που βρίσκεται το δείχνει 0 και o explorer άλλου υπολογιστή του δικτύου το δείχνει να έχει το κανονικό μέγεθος. Το αντιγράφω τωρα σε άλλο σκληρό να δω τι θα γίνει.

Εχουν δικιο τελικα που τα λένε μηχανάκια του διαβόλου :lol: :lol: :lol:

@ ADSLgr.com All rights reserved.