PDA

Επιστροφή στο Forum : F1-2009 Official Thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

haHa
23-08-09, 22:29
ΑΝ δεν τον είχα σε ignore, θα διάβαζα σελίδες αναλύσεων για το πως στη πραγματικότητα εννοούσε κάτι άλλο, που έχει να κάνει με συνεδρία Κρόνου/Αφροδίτης...:hmm:

Με συγχωρείς, αλλά στο εχω ξαναπεί. Επιχειρήματα έχω, απλά δεν τα δέχεσαι.

Κριμα ρε αρουτις , σε ειχα πιο δυνατο. Παλι σε εμενα αναφερεσαι;; ;)

Κανουν που κανουν το ignore ατομα που δεν εχουν επιχειρηματα, εςυ συνεχιζεις τα δικα σου...

Απο επιχειρηματα δικα σου πηξαμε,τι να πρωτοθυμηθουμε: να λες οτι ο barrichelo αδικειται απο τον brawn, παρολο που ολοι οι δημιογραφοι κλπ του χωρου σε διαψευδουν, οι αλλαγες-κ@λοτουμπες στις αποψεις σου μιας κ εισαι οπου φυσαει ο ανεμος..

Επιχειρηματα που πειθουν μονο 5χρονα...

Αλλα να εξακολουθεις να ασχολεισαι μαζι μου ακομα κ μετα το ignore, δειχνει την σοβαροτητα σου...

George_Prix
23-08-09, 23:17
Εγώ είμαι αυτός; :rofl:
Που πριν 2 ποστς παραδέχτηκα την τεράστια εξέλιξη των Μάκας και πως ο ΜΒΕ είναι κορυφαίος οδηγός;
Δλδ αν δεν τα λεγα και αυτά θα πίστευες ότι πριν από κάθε GP πάω και ξεφουσκώνω τα λάστιχα του Χάμιλτον; :rofl:

Εσενα μπορει να σε συμφερει να παμε 2 μηνυματα πισω, οπου σε αναγκασαμε να αισθανθεις οτι εκτιθεσαι και να ανασκευασεις τις ειρωνιες για τη McLaren. :whistle:

Eγω ομως θα σε παω 3 μηνυματα πισω οπου δεν ηξερες τι ελεγες πανω στην πικρα σου για τα κατορθωματα της McLaren και τα χαλια της Ferrari. :twisted:

Μπράβο λοιπόν στην τρομερή και φοβερή ανάκαμψη της McLaren που την έφερε μόλις μια θέση πάνω από την εκτεθειμένη, από την προαναφερόμενη ανάκαμψη, Ferrari!
Θα σας φάει η αντικειμενικότητα.

Ασε το αν έχω επιχειρήματα ή όχι. Εχω δεί τα δικά σου! :rofl:

Με συγχωρείς, αλλά στο εχω ξαναπεί. Επιχειρήματα έχω, απλά δεν τα δέχεσαι.

Not my problem tho friend.;)

Δυστυχως αλλα πολυ συχνα κατασκευαζεις επιχειρηματα. :rtfm:
Επειδη βαριεμαι να σου κανω αναλυση των "επιχειρηματων σου" απλα θα σε παραπεμψω στο τελευταιο post που το ειχα κανει. :p

Παψε να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ επιχειρηματα με το μυαλο σου.

-Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου, το οτι καποιος αλλος εκανε το ιδιο με τον Kimi, δε βγαζει σωστο τον Kimi. Aπλα βγαζει και τον Irvine ιδιο γαιδουρι.

-Παρομοιως, το οτι μπορει ο Schumi να ειναι καλος ανθρωπος (εκτος πιστας :p) δεν κανει το Senna η καποιον αλλο λιγοτερο εναρετους.

-Το οτι υπαρχουν και αλλα γαιδουρια σαν τον Kimi ή αλλοι πιο ευαισθητοποιημενοι ανθρωποι σαν το Senna, δεν ειναι επιχειρημα.

-Εγω ελεγα οτι θα ανεβει το κοστος με το 3ο μονοθεσιο και πολλα αλλα επιχειρηματα.
*Εσυ κατασκευαζες ενα ανυπαρκτο επιχειρημα. Προσπαθουσες να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος γιατι το κοστος δε θα ανεβαινε απο τον ταδε παραγοντα αλλα απο τον δεινα παραγοντα. Στην ουσια ελεγες το ιδιο με μενα (οτι θα ανεβει το κοστος) αλλα ηθελες να μας πεισεις οτι εσυ λες το σωστο. :p

-Εγω θεωρω γαιδουρια αυτο που εκανε ο Kimi.
*Eσυ παλι κατασκευαζεις ανυπαρκτα επιχειρηματα.
Οτι και εσυ στην εταιρια σου δεν παιρνεις τον καθε ενα τηλεφωνο οταν ειναι αρρωστος (σου διαφευγει βεβαια οτι δε μιλαμε για μια καθαριστρια του εργοστασιου της Ferrari που ειχε απλα μια γριπη).

Ολα τα παραπανω, δεν ειναι επιχειρηματα. :nono:
Απλα προσπαθεις να μας τα παρουσιασεις ΣΑΝ επιχειρηματα. :rtfm:

ASFE
24-08-09, 01:16
Συγχαρητηρια στον Μπαρι για την νικη του!!Οδηγησε πολυ καλα!!Μπραβο και στον Ισπανο που τσιμπησε 3 ποντακια σημερα!!Πραγματικα ξεζουμιζει την Ρενω σε καθε αγωνα..Ο Γαλλοελβετος εριξε μερικα εκατοστα παντως στον Αλονσο!!:p (σαν φαστεστ λαπ)

haHa
24-08-09, 01:34
Συγχαρητηρια στον Μπαρι για την νικη του!!Οδηγησε πολυ καλα!!Μπραβο και στον Ισπανο που τσιμπησε 3 ποντακια σημερα!!Πραγματικα ξεζουμιζει την Ρενω σε καθε αγωνα..Ο Γαλλοελβετος εριξε μερικα εκατοστα παντως στον Αλονσο!!:p (σαν φαστεστ λαπ)
Πραγματι ο Γκροσγιαν εκανε γρηγοροτερο γυρο!Περιεργο!

Ο Αλονσο αθορυβα εκανε καλη δουλεια...

Jim Slip
24-08-09, 02:10

Ο Αλονσο αθορυβα εκανε καλη δουλεια..

Ο Grosjean έδειξε πολύ καλή ταχύτητα χτες στο quali. Δεν ήθελε και πολύ να περάσει στο Q3. Και ο Αλόνσο με το ζόρι πέρασε. Ενώ ο κακομοίρης ο Piquet, το βασάνιζε τόσο καιρό, και βγήκε μετά την απόλυση να μιλήσει για την κακή Ρενώ που δεν τον υποστήριξε όσο έπρεπε. Αλλα τέτοιο χαρακτηρα διαμορφώνεις όταν κάνεις καριέρα με τα λεφτά του μπαμπά.

haHa
24-08-09, 02:20
Ο Grosjean έδειξε πολύ καλή ταχύτητα χτες στο quali. Δεν ήθελε και πολύ να περάσει στο Q3. Και ο Αλόνσο με το ζόρι πέρασε. Ενώ ο κακομοίρης ο Piquet, το βασάνιζε τόσο καιρό, και βγήκε μετά την απόλυση να μιλήσει για την κακή Ρενώ που δεν τον υποστήριξε όσο έπρεπε. Αλλα τέτοιο χαρακτηρα διαμορφώνεις όταν κάνεις καριέρα με τα λεφτά του μπαμπά.

Ναι και στο qualy ηταν καλος...

Αλλα τωρα θυμηθηκα τον Badoer και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι:
α)τελευταιος στο qualy με διαφορα απο τον προτελευταιο μεγαλυτερη απο οτι ο προτελευταιος με τον πρωτο
β)4 ποινες για speeding στο pit lane
γ)ποινη γιατι πατησε την ασπρη γραμμη στη εξοδο των πιτ
δ)καταφερε να χασει θεση και να τον προσπερασει αλλος οδηγος μεσα στο pit lane(αυτο ειναι τεραστιο κατορθωμα!!)
ε) τελευταιος στον αγωνα!

Δεν μπορουσε χειροτερα..
Ουτε ο Karthikeyan δεν θα εκανε τετοια...

MNP-10
24-08-09, 03:09
Για τον Kovy ομως διαφωνω φιλε.
Ειναι ο τελειος για μια ομαδα σαν τη McLaren που θελει Νο1 και Νο2 status.
Σημερα εχανε κατα μεσο ορο, γυρω στα 3 δεκατα το γυρο.

Τα μονοθεσια χαμιλτον + κοβαλαινεν ηταν διαφορετικα. Απ'τη μακλαρεν ειπαν γυρω στο 0.2s/lap η διαφορα. Του χαμιλτον ειχε πιο κοντο wheelbase και δυνατοτητα προσθετης μεταφορας βαρους προς τα εμπρος. Το ειπαν στο qualify session στο BBC προ της εναρξης του q1.

George_Prix
24-08-09, 08:00

Ο Αλονσο αθορυβα εκανε καλη δουλεια...

O πιτσαρικας ειναι ταλενταρα !!!

Οσο για τον Alonso, εκανε πραγματι πολυ καλο αγωνα.
Γιατι δεν ειναι μονο ποιος θα κανει για ελαχιστα χιλιοστα ΕΝΑΝ καλυτερο γυρο, αλλα και η σταθεροτητα.
Ο Alonso πιεσε απιστευτα και χωρις λαθος απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο γυρο και βγηκε 6ος με ενα μετριο μονοθεσιο. :)

Απο εχθες ηθελα να το γραψω και ολο το ξεχνουσα !!!

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ του αγωνα, ηταν οτι ο Glock εκανε τον ταχυτερο γυρο. :worthy:
Και δε μιλαμε για μια φαση που ολοι το ειχαν παρατησει και που αυτος παλευε μονος του σαν τρελος.
Μιλαμε οτι την ιδια ωρα ο Button ειχε βαλει τη μαλακη γομα και εγραφε Fastest Laps για να πιασει τον Alonso και ο Hamilton πιεζε οσο μπορουσε μπας και μπορεσει να μπαλωσει το λαθος που εγινε στα pits.
Αυτο που μενει στην Toyota, ειναι να βρουνε γιατι δε μπορουν να βγαλουν την ιδια ταχυτητα στις κατατακτηριες. :hmm:
Μηπως το μονοθεσιο δουλευει μονο με πολυ λαστιχο στην πιστα οποτε πανε καλα μετα τη μεση του αγωνα? :whistle:
Λεω εγω τωρα. :p

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 53 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Απαραδεκτος ο Whitmarsh που ισχυριστηκε οτι ο Hamilton δεν εχασε τον αγωνα απο το λαθος στα pits, αλλα απλα δεν ειχαν την ταχυτητα για να κερδισουν. :down:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090823165743.shtml

Απαραδεκτη η Ferrari που θα δωσει αλλη μια ευκαιρια στον Badoer. Δε λεω, τον επελεξε για τα οσα εχει προσφερει τοσα χρονια στην ομαδα, αλλα τοσο τραγικο οδηγο τον σταματας στη μεση του τριημερου του αγωνα, δεν τον παιρνεις και στον επομενο. :p
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090823195335.shtml

Ο Vettel μετα τους δυο σπασμενους κινητηρες, εχει διαθεσιμο ΜΟΝΟ εναν κινητηρα για τους εναπομειναντες 6 αγωνες. :(
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090823184807.shtml

Ο Alonso ειχε προβλημα με τα φρενα του στις κατατακτηριες. Γεγονος ειναι οτι τα μπλοκαριζε συνεχεια, κατι που δε μας συνηθιζει ο Ισπανος.
Βεβαια ο Briatore το παραχεσε παλι, αφου ισχυριστηκε πως χωρις αυτο το προβλημα θα χτυπουσε την pole. :down:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090823122156.shtml

Bayern7
24-08-09, 08:46
Εσενα μπορει να σε συμφερει να παμε 2 μηνυματα πισω, οπου σε αναγκασαμε να αισθανθεις οτι εκτιθεσαι και να ανασκευασεις τις ειρωνιες για τη McLaren. :whistle:

Eγω ομως θα σε παω 3 μηνυματα πισω οπου δεν ηξερες τι ελεγες πανω στην πικρα σου για τα κατορθωματα της McLaren και τα χαλια της Ferrari. :twisted:

Είτε εσύ έχεις πρόβλημα αντίληψης είτε εγώ πρόβλημα έκφρασης.
Η ειρωνεία πήγαινε προς εσάς, που βρήκατε ευκαιρία (την ανάκαμψη της McLaren) για να βγάλετε χολή για την Ferrari, και όχι για την McLaren.
Όπως έλεγε ο Roz Trieber "I don't have an attitude problem, U have a perception problem".:twisted:

haHa
24-08-09, 11:03
...

Απαραδεκτος ο Whitmarsh που ισχυριστηκε οτι ο Hamilton δεν εχασε τον αγωνα απο το λαθος στα pits, αλλα απλα δεν ειχαν την ταχυτητα για να κερδισουν. :down:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090823165743.shtml...

Γιατι ρε απαραδεκτος?
Γεγονος ηταν οτι και χωρις το προβλημα θα εχαναν κατα πασα πιθανοτητα τον αγωνα..

Ειχαν μολις 3.6sec διαφορα, ενω στο πρωτο πιτ στοπ ο Barrichelo του εφαγε 5 sec. (και τοτε ειχε στον ενα γυρο μπροστα τον Kova,τωρα ο Hamilton θα πηγαινε ακομα πιο αργα οταν εβγαινε λογω σκληρων ελαστικων κλπ κλπ)

George_Prix
24-08-09, 11:30
Γιατι ρε απαραδεκτος?
Γεγονος ηταν οτι και χωρις το προβλημα θα εχαναν κατα πασα πιθανοτητα τον αγωνα..

Ειχαν μολις 3.6sec διαφορα, ενω στο πρωτο πιτ στοπ ο Barrichelo του εφαγε 5 sec. (και τοτε ειχε στον ενα γυρο μπροστα τον Kova,τωρα ο Hamilton θα πηγαινε ακομα πιο αργα οταν εβγαινε λογω σκληρων ελαστικων κλπ κλπ)

Φιλε δεν εξεταζω το αν θα κερδιζανε ή οχι τον αγωνα, γιατι τα πραγματα ηταν τοσο οριακα που δε μπορουμε να πουμε τιποτα με σιγουρια.

Απλα το θεωρησα σαν προσπαθεια υποβαθμισης του λαθους της ομαδας και δε μου αρεσε.
Ειδικα εφοσον ο Hamilton απο την πρωτη στιγμη δεν εριξε ουτε μια σποντα εναντια στην ομαδα ωστε να πρεπει να δικαιολογηθουν καπως.

Οπως και να εχει το αποτελεσμα δεν αλλαζει πλεον και ο Barichello ειτε πρωτος ειτε δευτερος 1" πισω, εκανε πραγματι ΠΟΛΥ καλο αγωνα. :oneup:

aroutis
24-08-09, 14:07

Δυστυχως αλλα πολυ συχνα κατασκευαζεις επιχειρηματα. :rtfm:
Επειδη βαριεμαι να σου κανω αναλυση των "επιχειρηματων σου" απλα θα σε παραπεμψω στο τελευταιο post που το ειχα κανει. :p

Ολα τα παραπανω, δεν ειναι επιχειρηματα. :nono:
Απλα προσπαθεις να μας τα παρουσιασεις ΣΑΝ επιχειρηματα. :rtfm:Δεν θα συζητήσω για προηγούμενη συζήτηση. Εχεις να πείς κάτι για το θέμα της Ferrari σε σχέση με ότι εχω επιχειρηματολογήσει ή στρίβεις δια του αρραβώνος; ;)

DOU
24-08-09, 14:22
Οι κινητηρες της ρενω γιατι τετοιο χαλι φετος,ειδικα με τη red bull.

George_Prix
24-08-09, 14:27
Δεν θα συζητήσω για προηγούμενη συζήτηση. Εχεις να πείς κάτι για το θέμα της Ferrari σε σχέση με ότι εχω επιχειρηματολογήσει ή στρίβεις δια του αρραβώνος; ;)

Μα τα ειδαμε και τα επιχειρηματα σου για τη Ferrari...

Ελεγες οτι με την καταργηση των δοκιμων αντε να βελτιωθει...
-Αυτο το επιχειρημα στο κατερριψε η McLaren με την τεραστια ανοδο της ενω ξεκινησε ακομα χειροτερα απο τη Ferrari και πλεον οχι απλα την εφτασε αλλα την ξεπερασε κιολας.

Ελεγες οτι τα χαλια της Ferrari oφειλονται στο οτι εχει παρατησει τη φετινη χρονια...
-Αυτο το επιχειρημα το κατερριψες μονος σου με την παραθεση των λεγομενων του Domenicali που απλα ελεγε ΘΑ σταματησουμε την εξελιξη, αλλα μεχρι τον τελευταιο αγωνα φερανε updates.

Δε σου φτανουν αυτες οι ανακριβειες που ειπες? :hmm:

ASFE
24-08-09, 15:10
Παντως ρητορικο το ερωτημα..αφου απαγορευονται οι δοκιμες εξελιξης,πως η Μακ Λαρεν εξελιχθηκε τοσο???

Μηπως απλα του ταιριαξαν πολυ οι 2 ζεστες πιστες? (Ουγγ-Βαλε)

Για να δουμε και στο Σπα τι θα γινει!!

DOU
24-08-09, 15:22
Παντως ρητορικο το ερωτημα..αφου απαγορευονται οι δοκιμες εξελιξης,πως η Μακ Λαρεν εξελιχθηκε τοσο???

Ρον ντενις ρε φιλε,τι επειδη και καλα λεει οτι εφυγε,καμια μαμουνια θα εκανε.:lol::p

aroutis
24-08-09, 20:44
Μα τα ειδαμε και τα επιχειρηματα σου για τη Ferrari...

Ελεγες οτι με την καταργηση των δοκιμων αντε να βελτιωθει...
-Αυτο το επιχειρημα στο κατερριψε η McLaren με την τεραστια ανοδο της ενω ξεκινησε ακομα χειροτερα απο τη Ferrari και πλεον οχι απλα την εφτασε αλλα την ξεπερασε κιολας.

Ελεγες οτι τα χαλια της Ferrari oφειλονται στο οτι εχει παρατησει τη φετινη χρονια...
-Αυτο το επιχειρημα το κατερριψες μονος σου με την παραθεση των λεγομενων του Domenicali που απλα ελεγε ΘΑ σταματησουμε την εξελιξη, αλλα μεχρι τον τελευταιο αγωνα φερανε updates.

Δε σου φτανουν αυτες οι ανακριβειες που ειπες? :hmm:Ρε george με απογοητεύεις, σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με το θέμα της (μη) περετέρω εξέλιξης της Ferrari και της επικέντρωσης στο μονοθέσιο στο 2010. Εσύ κάθεσαι και πάλι στρίβεις δια του Αρραβώνα. Οσο γυρνάς σε προηγούμενα θέματα δεν θα απαντώ.

Σε οτι αφορά ειδικά τον Domenicalli δεν κατέρριψα ΤΙΠΟΤΑ, αλλά μάλλον ο Bayern τελικά έχει δίκιο σε ότι λέει για σένα (και εξηγεί το ότι νομίζεις οτι δεν έχω επιχειρήματα... ;)

Jim Slip
24-08-09, 21:12
Αλλα τωρα θυμηθηκα τον Badoer και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι:
α)τελευταιος στο qualy με διαφορα απο τον προτελευταιο μεγαλυτερη απο οτι ο προτελευταιος με τον πρωτο
β)4 ποινες για speeding στο pit lane
γ)ποινη γιατι πατησε την ασπρη γραμμη στη εξοδο των πιτ
δ)καταφερε να χασει θεση και να τον προσπερασει αλλος οδηγος μεσα στο pit lane(αυτο ειναι τεραστιο κατορθωμα!!)
ε) τελευταιος στον αγωνα!

Ειδικά το προσπέρασμα στα πιτς ήταν απ' τα άγραφα!! Τι μπορεί να συνέβη εκείνη τη στιγμή; Είδε τον Grosjean στον καθρέπτη, χέστηκε πάνω του και έκανε στην άκρη; Και στο καπάκι πατάει και στην άσπρη γραμμή!! Μα δε γίνονται αυτά τα πράγματα, χαχαχαχ!!!

George_Prix
24-08-09, 21:23
Ρε george με απογοητεύεις, σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με το θέμα της (μη) περετέρω εξέλιξης της Ferrari και της επικέντρωσης στο μονοθέσιο στο 2010. Εσύ κάθεσαι και πάλι στρίβεις δια του Αρραβώνα. Οσο γυρνάς σε προηγούμενα θέματα δεν θα απαντώ.

Μα σου απαντησα ηδη.

Το αν δε θελεις να παραδεχτεις για μια ακομα φορα οτι το επιχειρημα σου δεν ευσταθει ειναι δικο σου προβλημα.
Απο εδω και περα, ΑΝ βγει ο Domenicali να πει οτι ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ
την εξελιξη και αποδειχτει (γιατι οτι και να πει το μονοθεσιο το περνανε οι ειδικοι απο κοσκινο και βλεπουν αν αλλαξανε ακομα και το χρωμα ενα τονο :p) αληθες, θα μπορεις να μας πεις οτι παμε για του χρονου.
Μεχρι και αυτο τον αγωνα, το παλεψατε και τοσο μπορεσατε.
Περαστικα σας. :twisted:

Σε οτι αφορά ειδικά τον Domenicalli δεν κατέρριψα ΤΙΠΟΤΑ, αλλά μάλλον ο Bayern τελικά έχει δίκιο σε ότι λέει για σένα (και εξηγεί το ότι νομίζεις οτι δεν έχω επιχειρήματα... ;)

Βλεπω σε ολα τα τελευταια σου μηνυματα χρησιμοποιεις σαν αποδειξη οτι εχεις δικιο, τα λεγομενα του Bayern. :p
Οπως μας ελεγες οτι ειχε δικιο που δεν πηρε ο Kimi τηλεφωνο το Massa γιατι ουτε ο Irvine ειχε παρει τον Schumi οταν ειχε χτυπησει. :rofl:
Το οτι καποιος αλλος σκεφτεται και κανει τα ιδια με σενα δε σημαινει οτι εχεις δικιο. :nono:

Φιλε μου ο Bayern, o aroutis και ο George_Prix εχουν ο καθενας απο μια αποψη και ειναι ολες σεβαστες. Ή οπως αλλιως λενε, "Opinions are like assholes, everybody's got one". :whistle:
Απο εκει και περα μη μπουμε σε διαδικασια να μετραμε τα κουκια (αποψεις) για το ποιος εχει δικιο, γιατι θα βγεις χαμενος.
Με δεδομενο οτι εισαι οπαδος της ομαδας με το 80% των οπαδων και τοσο πολυ σπανια βρισκεις ατομα που να συμφωνουνε με τις αποψεις σου, δε σε προβληματιζει λιγακι? :hmm:

Jim Slip
24-08-09, 21:27
Για να τελειώνει το θέμα της εξέλιξης της Φεράρι, το f1.com παρουσιάσε στην τεχνικη του ανάλυση το νέο διαχύτη της Σκουντερία.

http://www.formula1.com/news/technical/2009/816/688.html

Αλλα ξέρω τι θα πει ο aroutis, οτι προοριζόταν για το μονοθέσιο του 2010!

'Οσο για το ποιός έκανε καλή δουλειά και ποιός όχι, η ίδια η Φεράρι απέλυσε πρόσφατα τον υπέυθυνο του αεροδυναμικού τμήματος νομίζω, ακριβώς επειδή δεν παρουσίασε την αναμενόμενη εξέλιξη μέσα στη χρονιά.

George_Prix
24-08-09, 21:37
Για να τελειώνει το θέμα της εξέλιξης της Φεράρι, το f1.com παρουσιάσε στην τεχνικη του ανάλυση το νέο διαχύτη της Σκουντερία.

Αλλα ξέρω τι θα πει ο aroutis, οτι προοριζόταν για το μονοθέσιο του 2010!

'Οσο για το ποιός έκανε καλή δουλειά και ποιός όχι, η ίδια η Φεράρι απέλυσε πρόσφατα τον υπέυθυνο του αεροδυναμικού τμήματος νομίζω, ακριβώς επειδή δεν παρουσίασε την αναμενόμενη εξέλιξη μέσα στη χρονιά.

Μα το θεμα εχει τελειωσει ηδη φιλε μου για ολους εκτος απο τον aroutis. :rtfm:

Oσο σε ενα μονοθεσιο παρουσιαζονται νεες λυσεις, δε μπορει να ισχυριστει καποιος οτι εχει σταματησει η εξελιξη του και για αυτο δεν παει καλα.

Απλα πραγματα.

Απλουστατα.

aroutis
25-08-09, 02:14

Αλλα ξέρω τι θα πει ο aroutis, οτι προοριζόταν για το μονοθέσιο του 2010!Nope, Eιναι το ένα από τα μέρη που βγήκαν στο συγκεκριμένο GP, τι ακριβώς παράξενο παρατηρείς, δεν είχαν ανακοινώσει οτι στη Valencia θα τα παρουσιάσουν; (Νομίζω μάλιστα ότι παρουσίασαν ΚΑΙ τη νέα μπροστινή πτέρυγα...). Αλλά ξαναλέω αυτά ήταν προγραμματισμένα και ήταν και τα τελευταία.

Γιατί επιμένεις να εκτίθεσαι is beyond me.

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μα το θεμα εχει τελειωσει ηδη φιλε μου για ολους εκτος απο τον aroutis.Λάθος, το θέμα έχει τελειώσει για μένα, απλά εσεις το συνεχίζετε. Τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που παρέθεσα ειναι ατράνταχτα και εσεις προσπαθείτε να πείτε ότι αυτό που κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια ειναι σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.:rofl:

Oσο σε ενα μονοθεσιο παρουσιαζονται νεες λυσεις, δε μπορει να ισχυριστει καποιος οτι εχει σταματησει η εξελιξη του και για αυτο δεν παει καλα.Μην επαναλαμβανόμαστε.. τα έχουμε πει αυτά. Read up and move on.;)

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 3 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Με δεδομενο οτι εισαι οπαδος της ομαδας με το 80% των οπαδων και τοσο πολυ σπανια βρισκεις ατομα που να συμφωνουνε με τις αποψεις σου, δε σε προβληματιζει λιγακι?Μη το ζορίζεις... πρώτα από όλα δεν μιλάω για τη Ferrari μόνο εδώ. Δευτερο σε μέρη που μιλάω με tifosi, ας πούμε ότι τα πράγματα ειναι λίγο διαφορετικά.

Το ότι κάποιοι εδώ δεν συμφωνούν μαζί μου δεν μου λέει κάτι. Αλλωστε ούτε έρχομαι δω για να είμαι δημοφιλής, ούτε άλλωστε για να αναγκάσω τους άλλους να συμφωνούν μαζί μου (unlike others, it seems).

George_Prix
25-08-09, 08:32
Nope, Eιναι το ένα από τα μέρη που βγήκαν στο συγκεκριμένο GP, τι ακριβώς παράξενο παρατηρείς, δεν είχαν ανακοινώσει οτι στη Valencia θα τα παρουσιάσουν; (Νομίζω μάλιστα ότι παρουσίασαν ΚΑΙ τη νέα μπροστινή πτέρυγα...). Αλλά ξαναλέω αυτά ήταν προγραμματισμένα και ήταν και τα τελευταία.

Μονο που η Ferrari μεχρι και τον τελευταιο αγωνα εφερε αναβαθμισεις για το μονοθεσιο, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτο που ειπες οτι τα χαλια της οφειλονται στο οτι εχει παρατησει την εξελιξη της φετινης χρονιας. Αυτο που ειπες, θα ευσταθουσε αν μας το ελεγες μετα απο 3 αγωνες και αν τοτε πραγματι ειχαν σταματησει να παρουσιαζουν νεες λυσεις για το μονοθεσιο :rtfm:

Μη το ζορίζεις... πρώτα από όλα δεν μιλάω για τη Ferrari μόνο εδώ. Δευτερο σε μέρη που μιλάω με tifosi, ας πούμε ότι τα πράγματα ειναι λίγο διαφορετικά.

Το ότι κάποιοι εδώ δεν συμφωνούν μαζί μου δεν μου λέει κάτι. Αλλωστε ούτε έρχομαι δω για να είμαι δημοφιλής, ούτε άλλωστε για να αναγκάσω τους άλλους να συμφωνούν μαζί μου (unlike others, it seems).

Εσυ ζοριζεσαι. :p

Οταν μας παρουσιαζεις επι 2-3 συνεχομενα μηνυματα τη γνωμη του Bayern με καμαρι, τονιζοντας ξανα και ξανα οτι δεν εισαι ο μονος που τα πιστευει αυτα που λες, τι θελεις να σου πω? :hmm:
Μα πολυ απλα φιλε μου θα σου θυμισω πως η συντριπτικη πλειοψηφεια του νηματος της F1 ΔΙΑΦΩΝΕΙ μαζι σου οποτε δε συμφερει η καταμετρηση αυτων που συμφωνουν ή διαφωνουν με εσενα.

Οσο για αυτο που λες οτι δεν ερχεσαι εδω μεσα για να εισαι δημοφιλης, οφειλω να στο αναγνωρισω και επισης να σου πω οτι το ιδιο ισχυει και για μενα.
Για αυτο αλλωστε εχω κοντραριστει κατα καιρους με ολους εδω μεσα, γιατι ποτε δε σκεφτηκα "ας μην πω τη γνωμη μου για να μην ερθω σε αντιπαραθεση με τον ταδε"...

aroutis
25-08-09, 10:55
Μονο που η Ferrari μεχρι και τον τελευταιο αγωνα εφερε αναβαθμισεις για το μονοθεσιο, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτο που ειπες οτι τα χαλια της οφειλονται στο οτι εχει παρατησει την εξελιξη της φετινης χρονιας. Αυτο που ειπες, θα ευσταθουσε αν μας το ελεγες μετα απο 3 αγωνες και αν τοτε πραγματι ειχαν σταματησει να παρουσιαζουν νεες λυσεις για το μονοθεσιο a. Το ότι γράφεις με κόκκινο δεν πρόκειται να μας πείσει... Ηρέμησε, life 's too short:)
b. Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτό που είπα (επιτέλους ανάτρεξε και σε κανα post) ειναι ότι η Ferrari είχε αποφασίσει ότι θα κάνει shift στο μονοθέσιο του 2010. Δεν είπα ότι το ότι δεν πάει καλά φταίει ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, είπα ότι έχει project το οποίο και ολοκληρώθηκε με τη παράδοση των τελευταίων parts στη Valencia. Προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις τι σου λέω.. Αλλά το ξαναλέω , αυτό δεν είναι δικό ΜΟΥ πρόβλημα.

Μα πολυ απλα φιλε μου θα σου θυμισω πως η συντριπτικη πλειοψηφεια του νηματος της F1 ΔΙΑΦΩΝΕΙ μαζι σου οποτε δε συμφερει η καταμετρηση αυτων που συμφωνουν ή διαφωνουν με εσενα. 1,000,000 μύγες ξέρεις τι τρώνε, μήπως να τα δοκιμάσουμε και μείς; Με λίγα λόγια το ότι διαφωνούν κάποιοι με μένα δεν σημαίνει ότι έχω λάθος.
Το συγκεκριμένο που λες ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα , αν δεν το έχεις καταλάβει.

Οσο για αυτο που λες οτι δεν ερχεσαι εδω μεσα για να εισαι δημοφιλης, οφειλω να στο αναγνωρισω και επισης να σου πω οτι το ιδιο ισχυει και για μενα.Α γειά σου...

ASFE
25-08-09, 11:10
Αντε να ερθει το 2010 να παει ο Αλονσο στην Φερραρι να ηρεμησετε λιγο:p

George_Prix
25-08-09, 11:27
a. Το ότι γράφεις με κόκκινο δεν πρόκειται να μας πείσει... Ηρέμησε, life 's too short:)

Απλα πιστευα οτι εχεις καποιο προβληματακι με τη μαυρη γραμματοσειρα και δε μπορεις να την κατανοησεις.
Απο εδω και περα θα σου τονιζω αυτα που ειναι απλουστατα και δε λες να τα καταλαβεις με αλλο χρωμα.
Που θα παει... ολο και καποιο χρωμα θα ειναι στο φασμα που αναγνωριζουν τα ματια σου. :lol:

b. Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτό που είπα (επιτέλους ανάτρεξε και σε κανα post) ειναι ότι η Ferrari είχε αποφασίσει ότι θα κάνει shift στο μονοθέσιο του 2010. Δεν είπα ότι το ότι δεν πάει καλά φταίει ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, είπα ότι έχει project το οποίο και ολοκληρώθηκε με τη παράδοση των τελευταίων parts στη Valencia. Προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις τι σου λέω.. Αλλά το ξαναλέω , αυτό δεν είναι δικό ΜΟΥ πρόβλημα.

Επειδη εκτος απο την οραση εντοπιζω και καποιο προβληματακι με τη μνημη, ας σου τη φρεσκαρω λιγο...
Στη σωστη παρατηρηση του Jim Slip για τη στασιμοτητα της εξελιξης της Ferrari...

Εντυπωσιακή η ανάκαμψη της ΜακΛάρεν. Εκθέτει τη στασιμότητα της Φεράρι...
Απαντησες...

Μονο που η Ferrari Ασχολείται με το 2010 και όχι με το 2009...
Να σου θυμισω οτι αυτοι οι διαλογοι γινανε το Σαββατο του αγωνα της Valencia οπου η Ferrari ειχε φερει ενα καρο αναβαθμισεις για το μονοθεσιο της.

ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. :rtfm:

1,000,000 μύγες ξέρεις τι τρώνε, μήπως να τα δοκιμάσουμε και μείς; Με λίγα λόγια το ότι διαφωνούν κάποιοι με μένα δεν σημαίνει ότι έχω λάθος.
Το συγκεκριμένο που λες ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα , αν δεν το έχεις καταλάβει.

Επιτελους ερχεσαι στα λογια μου. :oneup:
Μονο που το καταλαβες πολυ μετα απο εμενα και αφου σε εξεθεσα καμποσες φορες.
Εσυ εκανες χαρουλες και ελεγες ξανα και ξανα οτι ο Bayern συμφωνει μαζι σου. :rofl:
Και μαλιστα 1-2 μερες πριν σου τονισα...

Βλεπω σε ολα τα τελευταια σου μηνυματα χρησιμοποιεις σαν αποδειξη οτι εχεις δικιο, τα λεγομενα του Bayern. :p
Οπως μας ελεγες οτι ειχε δικιο που δεν πηρε ο Kimi τηλεφωνο το Massa γιατι ουτε ο Irvine ειχε παρει τον Schumi οταν ειχε χτυπησει. :rofl:
Το οτι καποιος αλλος σκεφτεται και κανει τα ιδια με σενα δε σημαινει οτι εχεις δικιο. :nono:

Φιλε μου ο Bayern, o aroutis και ο George_Prix εχουν ο καθενας απο μια αποψη και ειναι ολες σεβαστες. Ή οπως αλλιως λενε, "Opinions are like assholes, everybody's got one". :whistle:
Απο εκει και περα μη μπουμε σε διαδικασια να μετραμε τα κουκια (αποψεις) για το ποιος εχει δικιο, γιατι θα βγεις χαμενος.

Εγω ποτε δεν ειπα..."Κοιτα που συμφωνει ο haHa, o ASFE, o Jim Slip... μαζι μου" :nono:
Απλα σου ειπα οτι ακομα και με τον τροπο σκεψης σου (περι συμφωνιας του Bayern) να το βλεπαμε το ζητημα, ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ. :whistle:

Bayern7
25-08-09, 11:40
Στο τέλος θα τις βγάλετε να τις μετρήσετε.... τις απόψεις....

George_Prix
25-08-09, 11:46
Στο τέλος θα τις βγάλετε να τις μετρήσετε.... τις απόψεις....

:rofl::rofl::rofl:

Κραταει χρονια αυτη η κολονια. :p

georgef1
25-08-09, 14:38
Αλλος δεν τον παίρνει ούτε καν ένα τηλέφωνο και άλλος του αφιερώνει την νίκη....τα σχόλια δικά σας....

Ο Barrichello αφιέρωσε τη νίκη του στο Felipe Μassa!
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009, 13:06

Πόπη Παπαμιχαήλ

Η νίκη του Barrichello στη Βαλένθια ήταν από κάθε πλευρά μοναδική για τον Βραζιλιάνο. Ήρθε μετά από 5 χρόνια ανομβρίας ξαναέβαλε τον 37χρονο Βραζιλιάνο στο κυνήγι του φετινού τίτλου και ήταν η 100η βραζιλιάνικη νίκη στην ιστορία των grand prix.

«Ήταν πραγματικά μια φανταστική μέρα για μένα» δήλωσε ευτυχισμένος ο Barrichello. «Είμαι ενθουσιασμένος με τη σημερινή νίκη μετά από ένα πολύ δύσκολο αγώνα.Είναι ένα καταπληκτικό σαββατοκύριακο για μένα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ακόμα και μετά από 5 χρόνια δεν ξεχνάς πώς είναι να νικάς. Το συναίσθημα είναι τόσο όμορφο»

«Ο αγώνας για μένα ήταν εξαιρετικά δύσκολος γιατί είχαμε βαρύτερο φορτίο από ότι τα McLarens, ήξερα ότι θα έπρεπε να πιέζω συνεχώς σε όλο τον αγώνα. Ο μηχανικός μου Jock Clear έκανε εκπληκτική δουλειά σήμερα με καθοδηγούσε και με ενθάρρυνε διαρκώς. Επίσης η ομάδα έκανε δυο εκπληκτικά pit-stops που μου χάρισαν τη νίκη. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

«Θα ήθελα τη νίκη μου αυτή να την αφιερώσω σε όλους τους Βραζιλιάνους και ιδιαιτέρως στον πολύ καλό μου φίλο Felipe Massa. Ήμουν μαζί του όλη την προηγούμενη εβδομάδα και πραγματικά του αξίζει μια τέτοια αφιέρωση. Πιστεύω ότι όλη η Βραζιλία ελπίζει στην γρήγορη ανάρρωσή του και την επιστροφή του στις πίστες».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=59001&cid=12

George_Prix
25-08-09, 14:44
Αλλος δεν τον παίρνει ούτε καν ένα τηλέφωνο και άλλος του αφιερώνει την νίκη....τα σχόλια δικά σας....

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=59001&cid=12

Και να συμπληρωσω αυτο. :whistle:

60564

Jim Slip
25-08-09, 14:50
Να αφήσουμε τις κόντρες, παιδιά. Το αν η Φεράρι έχει μετατοπίσει το βάρος της εξέλιξης στο 2010 δεν ενδιαφέρει κανένα, ούτε αποτελεί δικαιολογία για την κακή φετινη χρονιά. Να θυμήσω οτι η Red-Bull ήταν ταχύτατη και χωρίς διπλό διαχύτη, για όσους παραπονιούνται οτι οι αλλαγές στους κανονισμούς "αλλοίωσαν" το πρωτάθλημα.

Προσωπικά περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το Σπα, που και οι Red-Bull θα είναι ταχύτερες, και οι Brawn πιθανόν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

ASFE
25-08-09, 15:15
Να χουμε και κανα καιρο οπως περσυ..Σουπερ!!!

Παντως ειναι μεγαλη μ@λ@κια τα λαστιχα να παιζουν τοσο ρολο για μια ομαδα!!

aroutis
25-08-09, 15:47
Να σου θυμισω οτι αυτοι οι διαλογοι γινανε το Σαββατο του αγωνα της Valencia οπου η Ferrari ειχε φερει ενα καρο αναβαθμισεις για το μονοθεσιο της.Το diffuser αναβαθμίσαν και τη μπροστινή πτέρυγα... "καρο" ;

Μονο που το καταλαβες πολυ μετα απο εμενα και αφου σε εξεθεσα καμποσες φορες.Εαυτό εκθέτεις... όπως πριν, με τα κάρα αναβαθμίσεων :p

Εγω ποτε δεν ειπα..."Κοιτα που συμφωνει ο haHa, o ASFE, o Jim Slip... μαζι μου" Oχι, λες "μα όλοι διαφωνούν μαζί σου"... :whistle: (και άρα συμφωνούν μαζί σου, αλλά δε το λες αυτό..):rofl:

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Να αφήσουμε τις κόντρες, παιδιά. Το αν η Φεράρι έχει μετατοπίσει το βάρος της εξέλιξης στο 2010 δεν ενδιαφέρει κανένα, ούτε αποτελεί δικαιολογία για την κακή φετινη χρονιά. Να θυμήσω οτι η Red-Bull ήταν ταχύτατη και χωρίς διπλό διαχύτη, για όσους παραπονιούνται οτι οι αλλαγές στους κανονισμούς "αλλοίωσαν" το πρωτάθλημα..Μα πότε είπε κάποιος ότι το shift στο μονοθέσιο του 2010 ειναι δικαιολογία για κάτι τέτοιο ;;

Οσο για το θέμα των κανονισμών, εδώ και καιρό έχω πει πως η Redbull αξίζει συγχαρητήρια (ο Newy ειδικά) για το πως έχει καταφέρει αυτό που κατάφερε.:oneup:

George_Prix
25-08-09, 16:59
Μια χαρουλα. :)

Το τελευταιο σου μηνυμα ηταν το κουνημα της λευκης πετσετας. :whiteflag

Απο εδω και περα, θα μεινω σταθερος στις αρχες μου να μην τα βαζω με τον αμαχο πληθυσμο και δε θα σε εκθεσω αλλο. (προς το παρον :twisted:)
Οτι ειχες να πεις μας το ειπες σε αυτο το μηνυμα.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ. :rofl:

Τωρα ξερεις εσυ, γραψε κατι τελευταιο που θα σου θρεψει το αιωνιο κολλημα να λες την τελευταια λεξη.:lol:
Αυτο να ξερεις ομως, ΘΕΛΩ και σε αφηνω να το κανεις. Ειναι μια κινηση συμπαραστασης προς τον χαμενο. Γιατι αν σου στερησω και αυτη τη χαρα, φοβαμαι μηπως δε με ξαναπαιξεις. :rofl:

aroutis
25-08-09, 20:00
Μια χαρουλα. :)

Το τελευταιο σου μηνυμα ηταν το κουνημα της λευκης πετσετας. :whiteflag
Ως συνήθως, οταν πλέον δεν έχεις κάτι να πεις, τα πετάς στον άλλο ότι δλδ. πετά λευκή πετσέτα.

Typical;)

Κατανοώ λοιπόν ότι πετάς λευκή πετσέτα και δέχομαι την ανευ όρων παράδοσή σου.;)

Απο εδω και περα, θα μεινω σταθερος στις αρχες μου να μην τα βαζω με τον αμαχο πληθυσμο και δε θα σε εκθεσω αλλο. (προς το παρον :twisted:)Για να σε δω! Δλδ. δεν θα συνεχίσεις να postαρεις για το συγκεκριμένο; :whistle:

Οτι ειχες να πεις μας το ειπες σε αυτο το μηνυμα.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ. :rofl:Everyone is entitled to their opinions, and you do know what's they say bout opinions, right? :rofl:

Tωρα ξερεις εσυ, γραψε κατι τελευταιο που θα σου θρεψει το αιωνιο κολλημα να λες την τελευταια λεξη.:lol:Μα με συγχωρείς, περίμενες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μην απαντήσω, να σε αφήσω να κάθεσαι να λες ότι λες; Κοιτα, αν το έκανα αυτό θα ήταν σαν να το παίζω "στους τρελλούς λέμε πάντα ΝΑΙ".. αυτό θες ;:twisted:

Αυτο να ξερεις ομως, ΘΕΛΩ και σε αφηνω να το κανεις. Ειναι μια κινηση συμπαραστασης προς τον χαμενο. Γιατι αν σου στερησω και αυτη τη χαρα, φοβαμαι μηπως δε με ξαναπαιξεις. :rofl::rofl::rofl:Αχου το ... :rofl:

Bayern7
25-08-09, 20:41
Και να συμπληρωσω αυτο. :whistle:

60564

Ρε τον σαλιάρη τον γερο-Ρούμπενς. Απαπαπα...:rofl:

Καλώ στο βήμα τον συνήγορο υπεράσπισης κύριο arouti!:p

George_Prix
25-08-09, 20:44
Ρε τον σαλιάρη τον γερο-Ρούμπενς. Απαπαπα...:rofl:

Καλώ στο βήμα τον συνήγορο υπεράσπισης κύριο arouti!:p

Τωρα καταλαβα τι σας συνδει με τον aroutis. ;)

H αγαπη προς τους συνανθρωπους μας. :twisted:

aroutis
25-08-09, 22:00
Τωρα καταλαβα τι σας συνδει με τον aroutis. ;)

H αγαπη προς τους συνανθρωπους μας. :twisted:Καλή προσπάθεια!;)

Bayern7
26-08-09, 00:13
David Coulthard however believes that with Massa out for now, it's not a huge issue who is at the wheel of the second red car. "They are already looking to 2010 so the rest of this season is pretty much about testing. Who better to report back to the engineers than your regular test driver?" the Scot wrote in a column for the Daily Telegraph.

οπ. τι λέει ο Σαγόνιας; Κάτι που όλοι πλην george_prix έχουμε καταλάβει;:whistle:

George_Prix
26-08-09, 00:23
David Coulthard however believes that with Massa out for now, it's not a huge issue who is at the wheel of the second red car. "They are already looking to 2010 so the rest of this season is pretty much about testing. Who better to report back to the engineers than your regular test driver?" the Scot wrote in a column for the Daily Telegraph.

οπ. τι λέει ο Σαγόνιας; Κάτι που όλοι πλην george_prix έχουμε καταλάβει;:whistle:

Εγω σε αντιθεση με εσενα καταλαβαινω αυτα που βλεπω. :rtfm:
Εσυ σαν γνησιος ασχετος, παπαγαλιζεις τη γνωμη τριτων. :lol:

Εγω λοιπον ειδα μεχρι και τον τελευταιο αγωνα, οτι η Ferrari προσπαθησε να βελτιωσει το μονοθεσιο της.
Αν προσεχως δεν κανει τιποτα νεες αλλαγες, θα θεωρησω οτι πραγματι παρατησε τη χρονια και κοιταζει το επομενο πρωταθλημα.

Μεχρι τοτε... :x

Jim Slip
26-08-09, 02:41
Για να έχει βάση το οτι η Φεράρι χρησιμοποιεί τον Μπάντοερ στους αγώνες περισσότερο σα δοκιμαστή και λιγότερο σαν οδηγό αγώνων, θα πρέπει και να χρησιμοποεί υβριδικο μονοθέσιο 2009/2010, αλλιώς δεν έχει νόημα.

'Ετσι κι αλλιώς η μεγαλύτερη αλλαγή για του χρόνου είναι το ντεπόζιτο, το οποίο προφανώς θα είναι μεγαλύτερο και θα παίζει ρόλο στην κατανομή βάρους. Αεροδυναμικά θα είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια.

Υπόψη οτι οι ομάδες εκτός ΦΟΤΑ δεν δεσμεύονται να μη χρησιμοποιήσουν ΚΕΡΣ. Η Williams έχει πει οτι θα χρησιμοποιήσει το σύστημα της μόλις το τελειώσει, με οτι αυτό συνεπάγεται (πλεονέκτημα σε εκκινήσεις κλπ).

georgef1
26-08-09, 08:35
Μου αρέσει πάντως που και οι μη οπαδοί της Ferrari έρχονται και "κατακεραυνώνουν" την ομάδα για το έλλειμα ανταγωνιστικότητας φέτος περισσότερο ακόμη και από τους ίδιους τους tiffosi.....αυτά παθαίνεις εάν δεν έχεις ομάδα να υποστηρίξεις ή όταν τα δικά σου χάλια είναι δέκα φορές χειρότερα.....:whistle:

Bayern7
26-08-09, 09:04
Εγω σε αντιθεση με εσενα καταλαβαινω αυτα που βλεπω. :rtfm:
Εσυ σαν γνησιος ασχετος, παπαγαλιζεις τη γνωμη τριτων. :lol:

Εγω λοιπον ειδα μεχρι και τον τελευταιο αγωνα, οτι η Ferrari προσπαθησε να βελτιωσει το μονοθεσιο της.
Αν προσεχως δεν κανει τιποτα νεες αλλαγες, θα θεωρησω οτι πραγματι παρατησε τη χρονια και κοιταζει το επομενο πρωταθλημα.

Μεχρι τοτε... :x

Ε βέβαια. Ποιοι είναι οι DC και Domenicali για να μετρήσει η γνώμη τους μπροστά στον σκοτεινό παντοκλώστη George_Prix!! Ότι είδες εσύ από την 40άρα LCD σου, αυτό θα ισχύει.:rofl:
Περιμένουμε την κωλοτούμπα σου χθεσινέ άσχετε.
(πάνω από 4-5 χρόνια δεν παίζει να βλέπεις f1. Με τίποτα όμως. Και μην απαντήσεις με γελάκια και ιστορίες ότι βλέπεις από το 1821. Απλά δεν πείθεις.).:rofl:

georgef1
26-08-09, 09:22
Πω πω πω Bayern άνοιξες τους Ασκούς του Αιόλου......(μόνο πρόσεχε πως εκφράζεσαι γιατί παραμονεύει ο σερίφης...;) )

George_Prix
26-08-09, 09:42
Ε βέβαια. Ποιοι είναι οι DC και Domenicali για να μετρήσει η γνώμη τους μπροστά στον σκοτεινό παντοκλώστη George_Prix!!

Αγορακι μου δεν τιθεται θεμα γνωμης. :nono:
Ειναι θεμα δεδομενων. :rtfm:

Και για να σου φρεσκαρω τη μνημη, ο Jim Slip ειπε :

Εντυπωσιακή η ανάκαμψη της ΜακΛάρεν. Εκθέτει τη στασιμότητα της Φεράρι

ο aroutis απαντησε...

Μονο που η Ferrari Ασχολείται με το 2010 και όχι με το 2009

Και εγω απλα συμφωνησα οτι οσο ενα μονοθεσιο ερχεται σε μια πιστα με σημαντικες αναβαθμισεις (οπως αυτο το 3ημερο στη Valencia), δε μπορουμε να ισχυριστουμε οτι η ομαδα δεν ασχολειται πλεον με αυτο.

Εχεις καμια αντιρρηση σε αυτο?
Αν ειναι να στο ξαναπω καμια 300αρια φορες.
Που θα παει, θα το καταλαβεις. :twisted:

Ότι είδες εσύ από την 40άρα LCD σου, αυτό θα ισχύει.:rofl:
Mου κλεβεις inches και δε μου αρεσει. :p

Περιμένουμε την κωλοτούμπα σου χθεσινέ άσχετε.
(πάνω από 4-5 χρόνια δεν παίζει να βλέπεις f1. Με τίποτα όμως. Και μην απαντήσεις με γελάκια και ιστορίες ότι βλέπεις από το 1821. Απλά δεν πείθεις.).:rofl:

Αν σου στειλω τιποτα βιντεοκασετες με αγωνες απο τα τελη της δεκαετιας του 80, υποσχεσαι να μας αφησεις ησυχους και να μιλας για F1 μονο στο καφενειο του χωριου σου? :hmm:
Για την ακριβεια F1 βλεπω συστηματικα απο τα μεσα της δεκαετιας του 80, απλα στα τελη της δεκαετιας ευτυχισαμε να αγορασουμε Video. ;)
Δεν υπολογιζω καν τις σκορπιες εικονες που εχω στο μυαλο μου απο τοτε που ημουν ακομα μικροτερος και καθομουνα παρεα με τον πατερα μου στην TV που επαιζε F1.
Μιλαω για το ποτε αρχισα συνειδητα να περιμενω πως και πως τον επομενο αγωνα. :whistle:

Και τωρα 2 ερωτησουλες για σενα...
1) Ειχες γεννηθει τοτε? (γιατι δε γραφεις ηλικια στο προφιλ σου) :hmm:
2) Ειχε ελθει η TV στο χωριο σου εκεινη την περιοδο? :hmm:

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μου αρέσει πάντως που και οι μη οπαδοί της Ferrari έρχονται και "κατακεραυνώνουν" την ομάδα για το έλλειμα ανταγωνιστικότητας φέτος περισσότερο ακόμη και από τους ίδιους τους tiffosi.....αυτά παθαίνεις εάν δεν έχεις ομάδα να υποστηρίξεις ή όταν τα δικά σου χάλια είναι δέκα φορές χειρότερα.....:whistle:

Φιλε η Ferrari δε χρειαζεται να πεισει κανεναν σαν εμενα εσενα ή τον οποιονδηποτε για το ποσο δυνατη ειναι.
Μιλαει η ιστορια της.
Αν διαβασεις προσεκτικα λιγο πιο πανω, εξηγω οτι εγω δεν πεταξα σποντες οσον αφορα τη Ferrari.
Aπλα διαφωνω με το αλοθι που πηγε να δωσει ο aroutis στη φετινη μετρια πορεια της.

Η Ferrari φετος το παλεψε μεχρι και τον αγωνα της Valencia, αλλα δεν τα καταφερε καλα.
Μακαρι του χρονου να παει καλυτερα και μαλιστα να εχει στις ταξεις της και τον Alonso. :)

Bayern7
26-08-09, 09:43
Μακαρι του χρονου να παει καλυτερα και μαλιστα να εχει στις ταξεις της και τον Alonso. :)

Θα σταματήσεις να βγάζεις χολή αν πάρει η scuderia τον αγαπημένο σου πιλότο;:hmm:

George_Prix
26-08-09, 09:50
Θα σταματήσεις να βγάζεις χολή αν πάρει η scuderia τον αγαπημένο σου πιλότο;:hmm:
Φιλε απλα ΕΛΠΙΖΩ να σταματησουμε τις κοντρες.

Εγω λεω τη γνωμη μου οσο μπορω πιο αντικειμενικα.

Και πιστεψε κατι.
Τη Ferrari τη γουσταρω παραπανω απο τη McLaren αλλα αυτο δε με εμποδιζει να λεω οτι φετος η McLaren εκανε καλυτερη δουλεια.
Το Schumi και τον Hamilton δεν τους γουσταρω καθολου, αλλα αυτο δε με εμποδιζει να παραδεχτω την τεραστια αξια του πρωτου και το ταλεντο του δευτερου.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ να ειμαι αντικειμενικος, αλλα σιγουρα οπως ολοι μας επηρρεαζομαι πολλες φορες απο συμπαθειες και αντιπαθειες. :(

Bayern7
26-08-09, 11:52
Φιλε απλα ΕΛΠΙΖΩ να σταματησουμε τις κοντρες.

Εγω λεω τη γνωμη μου οσο μπορω πιο αντικειμενικα.

Και πιστεψε κατι.
Τη Ferrari τη γουσταρω παραπανω απο τη McLaren αλλα αυτο δε με εμποδιζει να λεω οτι φετος η McLaren εκανε καλυτερη δουλεια.
Το Schumi και τον Hamilton δεν τους γουσταρω καθολου, αλλα αυτο δε με εμποδιζει να παραδεχτω την τεραστια αξια του πρωτου και το ταλεντο του δευτερου.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ να ειμαι αντικειμενικος, αλλα σιγουρα οπως ολοι μας επηρρεαζομαι πολλες φορες απο συμπαθειες και αντιπαθειες. :(

Πλάκα κάνω εγώ.:)

Το θέμα της Ferrari φέτος είναι ακριβώς (μα ακριβώς) η περίπτωση που κάποιος μπορεί να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και κάποιος άλλος μισογεμάτο.
Πχ. λεμε ότι η McLaren έκανε καλύτερη δουλειά. Εγώ πιστεύω ότι εκτός από την αδιαμφισβήτητα πολύ καλή πρόοδο που παρουσίασαν, έτυχαν και σε 2 πίστες με παρόμοια χαρακτηριστικά που τους βόλεψαν, και ότι στο :worthy:Σπα θα είναι ισοδύναμη με Φερράρι. Αν τερματίσει 4η πίσω από τους κόκκινους θα μπορούμε να το λέμε αυτό;

f1 είναι, δεν είναι μπάλα. Δεν χωράνε φανατισμοί.;)

aroutis
26-08-09, 12:02
@george,

Τα έχουμε ξαναματαπεί.. και έχω πεί οτι δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα όσο και αν με τρώει (όταν σε βλέπω να λες αυτά που λες).

Τα γεγονότα τα έχω παραθέσει, σου τα έχω εξηγήσει και απο κει και πέρα στο χεράκι σου ειναι αν θες να το καταλάβεις. Το οτι η Ferrari έφερε parts που είχε scheduled για το συγκεκριμένο αγώνα δεν σημαίνει ότι ασχολείτο με το μονοθέσιο του 2009 με τον τρόπο που για παράδειγμα ασχολείται η McLaren ως και αυτή τη στιγμή. Ειναι προφανές ότι η ομάδα έχει κάνει shift στο 2010 (και αν με ρωτησεις και καλά έχει κάνει) και το τελευταίο πράγμα που θα δείς (λογικά) για την F60 θα ειναι το πακέτο για την Monza.

Τώρα, εσυ μπορείς να διαφωνείς , να πιστεύεις πως όλο το Maranello ασχολείται (ως και τη Valencia) με την F60 και το πρωτάθλημα, αλλά sorry it aint so.

Aπλα διαφωνω με το αλοθι που πηγε να δωσει ο aroutis στη φετινη μετρια πορεια της.Δεν νομίζω ότι υποστήριξα ποτέ κάτι τέτοιο. Εχω εδώ και καιρό πεί ότι η Ferrari δεν τα πήγε καλά - θες λόγω DDD πιο πολύ, θες λόγω του ότι μετά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.. πάντως αυτό που λες δεν ισχύει.

George_Prix
26-08-09, 12:12
Να σου πω κατι και εγω γιατι μπορει να μην εγινα κατανοητος.

ΣΙΓΟΥΡΑ η Ferrari δεν εξελισσει με την ενταση που το εκανε περσι που παλευε με τη McLaren ποντο-ποντο μεχρι τον τελευταιο αγωνα. :nono:

Απο εκει και περα, μονο που εκτος απο τη Valencia, βαζεις στις πιθανες αναβαθμισεις και μια στη Monza, σιγουρα δεν το εχουν παρατησει εντελως το φετινο μονοθεσιο.

Και επειδη και οι δυο μιλαμε στο περιπου γιατι δεν ξερουμε αν η Ferrari και η McLaren εχουν κανει κατανομη του χρονου και χρηματος αναμεσα στο φετινο και το επομενο μονοθεσιο κατα 20%/80% ή 40%/60% απλα θεωρουμε οτι φετος και οι δυο ομαδες ηταν εκτος των στοχων τους και ειχαν μια κακη χρονια.

Γιατι ουτε η McLaren ουτε η Ferrari ενδιαφερονται τοσο πολυ για το ποια απο τις δυο θα κατακτησει την 3η θεση. ;)

@ ADSLgr.com All rights reserved.