PDA

Επιστροφή στο Forum : F1-2009 Official Thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

aroutis
05-09-09, 19:41
Με το δικο σου σκεπτικο και ο Hill που εχει οσα ο Kimi (1 πρωταθλημα) ειναι το ιδιο καλος οδηγος. Oχι, αλλά σιγουρα δεν είναι τόσο καλός όσο ο Schumi. Υποθέτω ότι αν ανοίξουμε τα στατιστικά τους, ο Κίμι έχει καλύτερα... κάτι λέγαμε για τους αριθμούς.. :whistle:

Για τα υπόλοιπα, μια ερώτηση έχω... τι σχέση έχουν αυτά με το απλό γεγονός ότι με επιχειρήματα σου έδειξα ότι οι αριθμοί ΛΕΝΕ την αλήθεια στην F1;

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δε βαρεθήκατε πιά; Αμάν! Ποιός την έχει μεγαλύτερη. Τι σας νοιάζει;
Ο καημένος έκανα μια παρατήρηση...

Τα υπόλοιπα του George... <no comment>

George_Prix
05-09-09, 19:49
Oχι, αλλά σιγουρα δεν είναι τόσο καλός όσο ο Schumi. Υποθέτω ότι αν ανοίξουμε τα στατιστικά τους, ο Κίμι έχει καλύτερα... κάτι λέγαμε για τους αριθμούς.. :whistle:

Για τα υπόλοιπα, μια ερώτηση έχω... τι σχέση έχουν αυτά με το απλό γεγονός ότι με επιχειρήματα σου έδειξα ότι οι αριθμοί ΛΕΝΕ την αλήθεια στην F1;

Tα επειχηρηματα αυτα, δε με πειθουν.

Εγω σου εχω ξαναπει οτι ο Schumacher κατα την αποψη μου, ειναι ΟΔΗΓΑΡΑ και θα ελεγα το ιδιο ακομα και αν ειχε τους μισους τιτλους, νικες και poles.
Σου ειπα οτι ολοι οι παραπανω αριθμοι προκυπουν πολλες φορες απο συγκυριες που δε μετριουνται με το απολυτο οδηγικο ταλεντο (οπως ειναι το μονοθεσιο, η πιθανη απουσια ταλαντουχων αντιπαλων, η πιθανη ευνοια της αρχης του sport, η πιθανη ευνοια του προμηθευτη ελαστικων κτλ κτλ)

Αν δουμε ομως την ταχυτητα, τη σταθεροτητα, το παθος την δυνατοτητα στησιματος και εξελιξης του μονοθεσιου που ειχε ο Schumi ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον καταταξουμε στους κορυφαιους.
Εγω προσωπικα θα το εκανα αυτο ακομα και αν δεν ειχε τοσους τιτλους. :)

Οπως αλλωστε θεωρω κορυφαιο στα MotoGP τον Kevin Schwantz που πηρε ΜΟΝΟ εναν τιτλο. :worthy:

Για να χαλαρωσουμε και λιγο ας διαβασουμε μια ενδιαφερουσα ειδηση. :hmm:
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_5539408,00.html

ASFE
05-09-09, 19:53
Οι αριθμοι λενε πολλα αλλα οχι την απολυτη αληθεια!!!Αυτο για μενα ειναι κανονας..Ο ΜΣ παρα πολλες νικες τις πηρε με το ενα χερι.Λογω καλυτερου μονοθεσιου και ελαχιστου συναγωνισμου.Ειδαμε οτι οταν δεν ειχε καλο μονοθεσιο το 2005 πηρε μια μοναχα νικη (και τι νικη Ιντυ 2005)αλλα οδηγουσε τελειως στα ορια την φερραρι του..Αρα το 2005 αν το δουμε με αριθμους δεν τον συμφερει τον Γερμανο.Αλλα εμεις που ασχολουμαστε παραπανω ξερουμε την αληθεια.

1 νικη ειναι του Σεννα στο Ντονιγκτον οπως 1 νικη ειναι του Σουμι στην Μαλαισια του 2004..Εχουν την ιδια βαρυτητα?

Οπως πχ 1 νικη ειναι του Σουμι με την φερραρι το 96 στην βρεγμενη βαρκελωνη και μια ειναι του Μπατον στην ιδια πιστα φετος..Εχουν παλι καμια σχεση?Πιστευω να πιανετε το point μου για τους αριθμους.

DOU
05-09-09, 20:18
Οπως 2 ειναι τα πρωταθληματα που πηρε ο χακινεν,2 και του αλονσο,εχουν την ιδια σημασια και βαρυτητα?
Σωστα το θετει ο ASFE.

blade_
05-09-09, 21:00
αντε παλι..αλλα λεω γω ο αλλος για τον σουμι μας λεει...

φιλε,αν θες να με ειρωνευτεις καντο σε προσωπικο επιπεδο,οχι δημοσιευοντας κατι σε ενα φορουμ,απορω πως δεν εχεις φαει κανενα μπαν ακομα..

σε λιγο θα την λες ο ιδιος στον εαυτο σου.εχεις καταντησει αστειος.

George_Prix
05-09-09, 21:36
αντε παλι..αλλα λεω γω ο αλλος για τον σουμι μας λεει...

φιλε,αν θες να με ειρωνευτεις καντο σε προσωπικο επιπεδο,οχι δημοσιευοντας κατι σε ενα φορουμ,απορω πως δεν εχεις φαει κανενα μπαν ακομα...

Επειδη μαλλον εχεις καποιο προβλημα με τη μνημη σου, να σου θυμισω οτι η κουβεντα ξεκινησε για τον Schumi. Απορω πως νομιζεις οτι ειμαι off topic που σου απανταω ακριβως στα λεγομενα σου :hmm:

σαν τον σουμαχερ δεν εχει ξεχαστε το

δε ξαναβγαινει οδηγος που παιρνει στις πλατες του ΟΛΗ την ομαδα

OK master. ;)

Το ξεχναμε. :p

περα απο την πλακα..αμφιβαλλεις?

πες μου αλλον εναν εαν ναι( κ με αναλογες επιτυχιες παντα..);)

Στη συνεχεια αρχισα να σου αναλυω την αποψη μου γιατι δε θεωρω οτι ολοκληρη η Ferrari της χρυσης εποχης ηταν μονος του ο Schumi και η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απαντηση σου ηταν..

εδω η ρενω δικαζεται,κ αυτοι μας λενε για τη φερραρι...κοιταξτε τα χαλια σας πρωτα..

Αν νομιζεις οτι αυτα που ειπες δειχνουν σοβαρο συνομιλητη και ανθρωπο, να μας το πεις.
Αλλα πριν μας το πεις, φροντισε να διαβασεις προσεκτικα τους διαλογους μας, γιατι καθε φορα μου απαντουσες χωρις να διαβαζεις καν αυτα που σου ελεγα.
Και απο πανω ηθελες να μη σε ειρωνευομαι κιολας. :down:

aroutis
05-09-09, 22:40
Οι αριθμοι λενε πολλα αλλα οχι την απολυτη αληθεια!!!Αυτο για μενα ειναι κανονας..Ο ΜΣ παρα πολλες νικες τις πηρε με το ενα χερι.Λογω καλυτερου μονοθεσιου και ελαχιστου συναγωνισμου.Ειδαμε οτι οταν δεν ειχε καλο μονοθεσιο το 2005 πηρε μια μοναχα νικη (και τι νικη Ιντυ 2005)αλλα οδηγουσε τελειως στα ορια την φερραρι του..Αρα το 2005 αν το δουμε με αριθμους δεν τον συμφερει τον Γερμανο.Αλλα εμεις που ασχολουμαστε παραπανω ξερουμε την αληθεια.Ναι αλλά και τα πρώτα χρόνια του στη Ferrari, πχ το 1996 πήρε 3 νίκες, ας μη ξεχνάμε πχ την επική του νίκη στην Ισπανία στο βρεγμένο που ρεζίλεψε όλους τους υπόλοιπους...

Δεν ειναι λοιπόν θέμα του οτι ήθελε μονοθέσιο ΝΤΕ και καλά για να νικήσει... αλλα ΦΥΣΙΚΑ και ήταν ο συνδιασμός μονοθεσίου ΚΑΙ οδηγού που έφεραν αυτούς τους αριθμούς, κάτι που δεν νομίζω να αρνήθηκα...

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 5 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_5539408,00.html
Αλλη μια απόδειξη γιατί το PF1 ειναι κάτι σαν την Bild ή την Sun.. ;)

Οταν η renault έχει οικονομικά προβλήματα, όταν δεν ξέρει καλά καλά αν θα ειναι στη F1 του χρόνου, πιστεύει κανένας χριστιανός ότι θα τολμούσε να κυνηγά τον Kimi (και το κασέ του) ;

Στο μεταξύ διάβασα σε άλλα fora ότι στις φιλανδικές εφημερίδες η Nokia αρνείται τα περί συμπραξής της με τη Renault σαν αναληθή... φαντάζομαι ότι σύντομα θα ξέρουμε.

George_Prix
05-09-09, 22:57
Αλλη μια απόδειξη γιατί το PF1 ειναι κάτι σαν την Bild ή την Sun.. ;)

Οταν η renault έχει οικονομικά προβλήματα, όταν δεν ξέρει καλά καλά αν θα ειναι στη F1 του χρόνου, πιστεύει κανένας χριστιανός ότι θα τολμούσε να κυνηγά τον Kimi (και το κασέ του) ;

Στο μεταξύ διάβασα σε άλλα fora ότι στις φιλανδικές εφημερίδες η Nokia αρνείται τα περί συμπραξής της με τη Renault σαν αναληθή... φαντάζομαι ότι σύντομα θα ξέρουμε.

Δε θεωρω το PF1 σαν εγγυρο, αλλα οσον αφορα το κασε του καθενος, να ξερεις οτι εχει μια ταση να προσαρμοζεται αναλογα με τις επιδοσεις που εχει. :whistle:

Toν Kimi τον πηρανε στη Ferrari σαν αντικαταστατη του Schumi και τελικα αποδειχτηκε ισος ή και χειροτερος του Massa.
Κατα την αποψη μου απο εδω και περα πρεπει να του δωσουν τα ιδια ή λιγοτερα απο το Massa. :whistle:

Aσχετα με τα οσα ακουγονται για τον Alonso, κατα την αποψη μου οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να παραμεινει στη Ferrari o Kimi.

Yπομονη να δουμε.

aroutis
05-09-09, 23:01
Toν Kimi τον πηρανε στη Ferrari σαν αντικαταστατη του Schumi και τελικα αποδειχτηκε ισος ή και χειροτερος του Massa.
Κατα την αποψη μου απο εδω και περα πρεπει να του δωσουν τα ιδια ή λιγοτερα απο το Massa.Παρόλα αυτά το 1WDC το τσίμπησε και τη στιγμή που μιλάμε παει αρκετά καλά θα έλεγα.

Ασε που το ότι θα φύγει από τη Φερράρι μόνο σίγουρο δεν είναι.

Aσχετα με τα οσα ακουγονται για τον Alonso, κατα την αποψη μου οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να παραμεινει στη Ferrari o Kimi.Ετσι ακριβώς... Ειδες συμφωνούμε !

ksipsi
05-09-09, 23:15
Οπως 2 ειναι τα πρωταθληματα που πηρε ο χακινεν,2 και του αλονσο,εχουν την ιδια σημασια και βαρυτητα?
Σωστα το θετει ο ASFE.
Αν και ειμαι Ferrari, απλα οσον αφορα για τον Χακινεν, μονο και μονο για το προσπερασμα που εκανε στο Σπα το 2000 στον Σουμαχερ -> :worthy::respekt::worthy:

Τωρα οσον αφορα την αριθμολαγνια να πω και εγω την αποψη μου:
Οι αριθμοι λενε την μιση αληθεια κατ'εμε.
Εδω παραλιγο να παρει πρωταθλημα ο Μασα και ο Ιρβαην (οταν εσπασε το ποδι του Σουμαχερ) και εσεις καθεστε και μου λετε οτι δεν παιζει ρολο το μονοθεσιο για τις νικες και τα πρωταθληματα ;
Φετος ο τελειως αχρωμος και αοσμος Μπατον εχει σοβαρες ελπιδες να παρει το πρωταθλημα, αυτο τι σημαινει οτι ειναι το ιδιο καλος για παραδειγμα με τον Αλονσο ;

Απλα ο σεβασμος προς στον Σουμαχερ πηγαζει απο το γεγονος πως οχι μονο ηταν/ειναι ενας παρα πολυ καλος οδηγος με πολλα αποτελεσματα (αν και οχι ιδιαιτερα επιθετικος), αλλα επιπλεον καταφερε και πηρε μια ομαδα στις πλατες του, που απο μονιμως second best που ηταν για σχεδον 2 δεκαετιες, καταφερε με αυτον να γινει παγκοσμια πρωταθλητρια και να κυριαρχει για καποια χρονια.

George_Prix
05-09-09, 23:17
Παρόλα αυτά το 1WDC το τσίμπησε

Ειναι αυτο που λεω συνεχεια.
Πηρε τον τιτλο κανοντας ενα μετριοτατο πρωταθλημα.
Εμενα δε μου λεει τιποτα.
Πολυ περισσοτερα μου ειπε η 3η θεση που πηρε στο πρωταθλημα του 2005 ο Schumi ή η 5η που πηρε περσι ο Alonso. ;)

και τη στιγμή που μιλάμε παει αρκετά καλά θα έλεγα.

Tο φετινο που λες δεν ειναι καλα, αλλα ειναι "καλα".
Οπως ειπαμε καμια 500αρια φορες, χωρις το μετρο συγκρισης του ομοσταβλου δε μπορεις να κρινεις εναν οδηγο. Οσο ετρεχε ο Massa ο Kimi σερνοτανε και στον πρωτο αγωνα που εμεινε μονος του αρχισαν να μιλανε ολοι για καλες εμφανισεις.
Ειπαμε για τις 2 κουρτινες. Μην επαναλαμβανομαστε. :whistle:

Ασε που το ότι θα φύγει από τη Φερράρι μόνο σίγουρο δεν είναι.

Ετσι ακριβώς... Ειδες συμφωνούμε !

Ή λογικη λεει οτι θα τον κρατησουνε τον Kimi.
Εχει τεραστιο συμβολαιο ωστε να πεταξουν τοσα χρηματα και στο φιναλε καλος οδηγος ειναι. Με ενα καλο μονοθεσιο μπορει να φερει αποτελεσματα.

aroutis
06-09-09, 00:43
Ειναι αυτο που λεω συνεχεια.
Πηρε τον τιτλο κανοντας ενα μετριοτατο πρωταθλημα.Που σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι οδηγοί επίσης κάναν μετριότατο πρωτάθλημα και χειρότερο από τον Kimi.

Tο φετινο που λες δεν ειναι καλα, αλλα ειναι "καλα".
Οπως ειπαμε καμια 500αρια φορες, χωρις το μετρο συγκρισης του ομοσταβλου δε μπορεις να κρινεις εναν οδηγο. Οσο ετρεχε ο Massa ο Kimi σερνοτανε και στον πρωτο αγωνα που εμεινε μονος του αρχισαν να μιλανε ολοι για καλες εμφανισεις.
Ειπαμε για τις 2 κουρτινες. Μην επαναλαμβανομαστε.Nομίζω ότι στο συγκεκριμένο συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε.

Ή λογικη λεει οτι θα τον κρατησουνε τον Kimi.
Εχει τεραστιο συμβολαιο ωστε να πεταξουν τοσα χρηματα και στο φιναλε καλος οδηγος ειναι. Με ενα καλο μονοθεσιο μπορει να φερει αποτελεσματα.Ακριβώς. Αρα ενα ερώτημα ειναι τελικά τι θα γίνει με τον Αλόνσο;

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εδω παραλιγο να παρει πρωταθλημα ο Μασα και ο Ιρβαην (οταν εσπασε το ποδι του Σουμαχερ) και εσεις καθεστε και μου λετε οτι δεν παιζει ρολο το μονοθεσιο για τις νικες και τα πρωταθληματα ;Δεν ξέρω ποιός το λέει αυτό.. πάντως εγώ λεω

Δεν ειναι λοιπόν θέμα του οτι ήθελε μονοθέσιο ΝΤΕ και καλά για να νικήσει... αλλα ΦΥΣΙΚΑ και ήταν ο συνδιασμός μονοθεσίου ΚΑΙ οδηγού που έφεραν αυτούς τους αριθμούς, κάτι που δεν νομίζω να αρνήθηκα...αυτό ;)

George_Prix
06-09-09, 00:56
Που σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι οδηγοί επίσης κάναν μετριότατο πρωτάθλημα και χειρότερο από τον Kimi.
Oι υπολοιποι οδηγοι ηταν ο Massa που επισης εκανε ενα μετριο πρωταθλημα και οι Alonso-Ηamilton με ελαφρως χειροτερο μονοθεσιο που εκτος απο αυτο τρωγοντουσαν μεταξυ τους.
Και μονο που εκανε ντερμπυ εκεινη τη χρονια ο Kimi δειχνει ποσο κακο πρωταθλημα εκανε. :whistle:

Ακριβώς. Αρα ενα ερώτημα ειναι τελικά τι θα γίνει με τον Αλόνσο;

Ας κανει οτι νομιζει και ο Alonso.

Eγω παρακολουθουσα F1 πολυ πριν να εμφανιστει και θα παρακολουθω και μετα το τελος της καριερας του.
Και επισης η θεωρια μου οτι οι νικες και οι τιτλοι δεν ειναι το παν, μου επιτρεπουν να θεωρω επιτυχημενες κατι χρονιες σαν την περσινη που τερματισε τελικα 5ος.
Πιεζοντας στο οριο απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο γυρο του πρωταθληματος.
Κανοντας ελαχιστα λαθη.
Κανοντας 17-0 στις κατατακτηριες στον ομοσταβλο του και σχεδον το ιδιο σκορ στους αγωνες.

Ας χαλιουνται μερικοι αλλοι που νομιζουν οτι μονο οι νικες σημαινουν ταχυτητα. :whistle:

kakos poly
06-09-09, 04:26
Ο George_Prix ειναι πραγματικα kakos poly με κατι παιδακια που δεν εχουν τι να πουνε.

by George_Prixtis

George_Prix
06-09-09, 07:49
Ο George_Prix ειναι πραγματικα kakos poly με κατι παιδακια που δεν εχουν τι να πουνε.

by George_Prixtis

Eιδες τι προβλεψιμος εισαι? Δεν εχεις επιχειρηματα. Απλα δε με γουσταρεις γιατι δε μπορεις να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος σε αυτα που λεω και δε σε συμφερουν.

Τελικα δεν εισαι kakos poly :nono:

Εισαι ligos poly :twisted:

kakos poly
06-09-09, 13:17
Eιδες τι προβλεψιμος εισαι? Δεν εχεις επιχειρηματα. Απλα δε με γουσταρεις γιατι δε μπορεις να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος σε αυτα που λεω και δε σε συμφερουν.

Τελικα δεν εισαι kakos poly :nono:

Εισαι ligos poly :twisted:

μας έχεις κουράσει

Οβελίξ
06-09-09, 13:35
Εχουμε φέτος το πιο αμφίρροπο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα εδώ και χρόνια, με γεγονότα τόσο μέσα στην πίστα όσο και έξω, και στο «επισημο» θρεντ του adslgr το μόνο που διαβάζεις είναι προσωπικές αντιδικίες, εξυπνάδες, «σου' πα-μου'πες» και προσβολές μεταξύ των μελών.

Κουράστηκα.

Οταν δεν με ενδιαφέρει ένα θέμα, απλά δεν παρακολουθώ το θρεντ. Οταν όμως με ενδιαφέρει το θέμα και το θρεντ έχει γίνει hijacked από τέσσερις-πέντε που απλώς παραθέτουν ο ένας τα λόγια του άλλου για να χλευάσουν, και μιλάνε για τις ομάδες λες και είναι δικές τους («εχω δύο οδηγούς στη φεράρι» γράφει ο ενας, «πήραμε το πρωτάθλημα» λέει ο άλλος...)

Σόρι, αλλά έχετε καταλάβει μερικοί ότι είστε αστείοι? Αστείοι και ενοχλητικοί. Θέμα συζήτησής σας δεν είναι πια η F1 αλλά ο διπλανός σας. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο pathetic είναι αυτό...

George_Prix
06-09-09, 16:10
Κοιτατε λοιπον τα εμπεριστατωμενα και γεματα επιχειρηματα μηνυματα του φιλου μας στο νημα της F1...

kimi :cool:

Τα σπασμένα βέλη :lol:

Πρωταθλητής φέτος είναι o κιμι ανεξαρτήτως βαθμών

ειναι αληθεια πως το George_Prix μας εχει λιγο κουρασει :p

by George_Prixtis

μας έχεις κουράσει

Και οι προσωπικες επιθεσεις απεναντι μου, γινανε φανταζομαι επειδη τολμησα να πω τη γνωμη μου για τις μετριες επιδοσεις του kimi τα τελευταια χρονια ή οτι δε θεωρω πως οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια στην F1.

Ειναι δικαιωμα σου να διαφωνεις μαζι μου και με μεγαλη μου χαρα να ακουσω τα επιχειρηματα σου (αν εχεις).
Εγω την καθε μου αποψη, την παραθετω με ενα τσουβαλι επιχειρηματα, τα οποια δε μπαινεις καν στον κοπο να διαβασεις, γιατι κολλαει το μυαλο σου στο πρωτο μολις σκαλοπατακι, οτι λεω κατι διαφορετικο με αυτο που πιστευεις εσυ, οποτε ειναι λαθος.

Αν αισθανεσαι οτι σε εχω πρηξει και οτι σε εχω κουρασει, κανε με ignore ωστε να μη διαβαζεις αυτα που λεω.
Αλλα να ξερεις οτι ακομα πιο κουραστικος και πρηχτης, ειναι καποιος σαν εσενα που επιμενει σε κατι, χωρις να εχει παραθεσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ωστε να το υποστηριξει. :rtfm:

ownagE_
06-09-09, 16:23
Σόρι, αλλά έχετε καταλάβει μερικοί ότι είστε αστείοι? Αστείοι και ενοχλητικοί. Θέμα συζήτησής σας δεν είναι πια η F1 αλλά ο διπλανός σας. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο pathetic είναι αυτό...

Επιτέλους! :worthy:

aroutis
06-09-09, 17:03
Oι υπολοιποι οδηγοι ηταν ο Massa που επισης εκανε ενα μετριο πρωταθλημα και οι Alonso-Ηamilton με ελαφρως χειροτερο μονοθεσιο που εκτος απο αυτο τρωγοντουσαν μεταξυ τους.
Και μονο που εκανε ντερμπυ εκεινη τη χρονια ο Kimi δειχνει ποσο κακο πρωταθλημα εκανε. :whistle:Δηλ. για να το καταλάβω, το ότι η McLaren είχε ελαφρώς χειρότερο μονοθέσιο , αυτόματα κάνει το πρωτάθλημα του Kimi κακό ;

Αστιευεσαι...

George_Prix
06-09-09, 19:39
Δηλ. για να το καταλάβω, το ότι η McLaren είχε ελαφρώς χειρότερο μονοθέσιο , αυτόματα κάνει το πρωτάθλημα του Kimi κακό ;

Αστιευεσαι...

Δεν αστειευομαι καθολου. :nono:
Ενας καλος οδηγος ή ενας καλυτερος Kimi, εκεινη τη χρονια θα επρεπε να ειχε καθαρισει χαλαρα τον τιτλο.

To να παρεις τον τιτλο στον τελευταιο αγωνα με την ψυχη στο στομα, με καλυτερο μονοθεσιο, απο καποιους που σφαζονται μεταξυ τους οπως οι Alonso και Hamilton ,με εναν μετριοτατο και με πολλα λαθη Massa σαν ομοσταβλο και μαλιστα με "πιθανη βοηθεια" απο το Massa στον τελευταιο αγωνα, δε θεωρειται αθλος κατα τη γνωμη μου. :rtfm:

Οσο για το ελαφρώς καλυτερο μονοθεσιο, απλα το εθεσα ετσι για να αποφυγουμε τα πολλα λογια.
Θυμαμαι να στα εξηγει ο haHa με εκατονταδες παραδειγματα και αριθμους και να μη λες να το καταλαβεις με τιποτα. :whistle:

aroutis
06-09-09, 19:47
Δεν αστειευομαι καθολου.
Ενας καλος οδηγος ή ενας καλυτερος Kimi, εκεινη τη χρονια θα επρεπε να ειχε καθαρισει χαλαρα τον τιτλο.

To να παρεις τον τιτλο στον τελευταιο αγωνα με την ψυχη στο στομα, με καλυτερο μονοθεσιο, απο καποιους που σφαζονται μεταξυ τους οπως οι Alonso και Hamilton ,με εναν μετριοτατο και με πολλα λαθη Massa σαν ομοσταβλο και μαλιστα με "πιθανη βοηθεια" απο το Massa στον τελευταιο αγωνα, δε θεωρειται αθλος κατα τη γνωμη μου.

Οσο για το ελαφρώς καλυτερο μονοθεσιο, απλα το εθεσα ετσι για να αποφυγουμε τα πολλα λογια.
Θυμαμαι να στα εξηγει ο haHa με εκατονταδες παραδειγματα και αριθμους και να μη λες να το καταλαβεις με τιποτα.α. Εννοείς να μη ΣΥΜΦΩΝΩ. Τα έχουμε ξαναπεί, δεν ειναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα ούτε φυσικά το ότι επειδή συ και ο haha συμφωνείτε σημαίνει ότι έχετε και δίκιο.:nono:
β. Το πρωτάθλημα του 2007 όντως ηταν ένα παράξενο πρωτάθλημα. Οι οδηγοί της McLaren σφαζόντουσαν, οι οδηγοί της Ferrari δεν πηγαιναν οσο καλά θα μπορούσαν, η Ferrari ειχε προβλήματα γιατί ηταν στο Transition μετά τη Schumacher εποχή (ή μήπως να πω ότι ΑΡΧΙΖΕ). Από κει και πέρα όμως δεν σημαίνει ότι ο WDC τελικά δεν ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τη χρονιά αυτή, ούτε ότι τελικά δεν ηταν αυτός που έκανε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρωτάθλημα -τελικά- από τους υπόλοιπους.

Και αυτό ακριβώς δείχνει ο τίτλος του WDC.

George_Prix
06-09-09, 20:15
α. Εννοείς να μη ΣΥΜΦΩΝΩ. Τα έχουμε ξαναπεί, δεν ειναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα ούτε φυσικά το ότι επειδή συ και ο haha συμφωνείτε σημαίνει ότι έχετε και δίκιο.:nono:
β. Το πρωτάθλημα του 2007 όντως ηταν ένα παράξενο πρωτάθλημα. Οι οδηγοί της McLaren σφαζόντουσαν, οι οδηγοί της Ferrari δεν πηγαιναν οσο καλά θα μπορούσαν, η Ferrari ειχε προβλήματα γιατί ηταν στο Transition μετά τη Schumacher εποχή (ή μήπως να πω ότι ΑΡΧΙΖΕ). Από κει και πέρα όμως δεν σημαίνει ότι ο WDC τελικά δεν ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τη χρονιά αυτή, ούτε ότι τελικά δεν ηταν αυτός που έκανε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρωτάθλημα -τελικά- από τους υπόλοιπους.

Και αυτό ακριβώς δείχνει ο τίτλος του WDC.

Ρε φιλε για αυτο κουραζουμε τελικα ολο τον κοσμο.
Γιατι λεω κατι που στην τελικη συμφωνεις και εσυ ( οι οδηγοί της Ferrari δεν πηγαιναν οσο καλά θα μπορούσαν) και απλα θελεις να το πεις με δικα σου λογια και σαλτσες γιατι αισθανεσαι οτι απαγορευεται να κατηγορουμε την ομαδα και τον οδηγο σου. :rtfm:

Οσο για το τι δειχνει ο τιτλος του WDC ειναι αυτο που λεω εδω και πολλες μερες.
Ειναι απλα ενας τιτλος που μενει στην ιστορια.
Δε δειχνει σε καμια περιπτωση τον καλυτερο οδηγο της χρονιας. :nono:
Ενας που οπως λες και εσυ "δεν πηγαινε οσο καλά θα μπορούσε" δεν ειναι ο καλυτερος οδηγος της χρονιας απλα επειδη για διαφορους λογους τερματισε 1ος.
Ο καλυτερος οδηγος της χρονιας ειναι καποιος που κινουταν ταχυτατα και αλανθαστα ακομα και αν τερματισε 6ος.

aroutis
06-09-09, 20:39
Ρε φιλε για αυτο κουραζουμε τελικα ολο τον κοσμο.
.
.
.
.
.
http://jerryong.com/blog/boring.jpg

aroutis
07-09-09, 00:48
http://www.f1sa.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16989&Itemid=219
:hmm:

georgef1
07-09-09, 08:24
Οπως το πάνε στο τέλος προβλέπω ο Μάσσα να ανακηρύσσεται WC για το 08....:p:rofl:

Audie_Murphy
07-09-09, 13:03
με οοοοοοολα αυτα που εχουν γινει μην το βλεπεις απιθανο ενας να κανει την λακαμια να πει οτι θα τα πω και θα ανοιξουν χιλιαδες αλλα στοματα

Jim Slip
08-09-09, 14:45
Αλήθεια, τώρα που η Φεράρι αντικατέστησε κακήν κακώς τον How-bad-you-are (Badoer), τι λένε όσοι μιλούσανε για την τεράστια μαγκιά της Σκουντερία, που θα έβαζε τον δοκιμαστή της να προετοιμάσει το μονοθέσιο για το 2010; Lulz.

aroutis
08-09-09, 15:48
Monza installs higher kerbs at chicanes

By Jonathan Noble
Tuesday, September 8th 2009, 11:41 GMT

Robert Kubica rides a kerb at the Spanish GPFormula 1 drivers will be discouraged from cutting the first and second chicanes at Monza this weekend following the installation of higher kerbs.

The problem of cars straight-lining the kerbs at Rettifilo and Roggia has been an issue at the Italian Grand Prix for several years, despite big efforts being made to find a solution that both the governing body and the drivers are happy with.

This year, the FIA has approved plans for high combination kerbs to be fitted at the apexes of the first and second chicanes - which should deter drivers from trying to cut the corners.

The combination kerb concept has already proved to be a big success after being fitted at the Veedol Chicane at the Nurburgring and the new Barcelona chicane (see picture).http://www.thescuderia.net/forums/showthread.php?t=25311

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αλήθεια, τώρα που η Φεράρι αντικατέστησε κακήν κακώς τον How-bad-you-are (Badoer), τι λένε όσοι μιλούσανε για την τεράστια μαγκιά της Σκουντερία, που θα έβαζε τον δοκιμαστή της να προετοιμάσει το μονοθέσιο για το 2010; Lulz.
Lulz?

Πόσο χρονών ειστε ;:rofl:

Jim Slip
08-09-09, 18:05
Μου 'κανες τη μούρη κρέας, arouti. Και όμως, δεν είμαι εγώ ο φανατίλας οπαδός εδώ μέσα. Επομένως..

aroutis
08-09-09, 20:44
Μου 'κανες τη μούρη κρέας, arouti. Και όμως, δεν είμαι εγώ ο φανατίλας οπαδός εδώ μέσα. Επομένως..
Could've fooled me.. εισαι φανατίλας στις απόψεις σου και στον τρόπο που τις εκφράζεις...
;)

Jim Slip
09-09-09, 13:25
Ναι, arouti, οτι πεις. Κατα τ' άλλα..

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090908161638.shtml

'Ετσι. Βάλτε και κάτι ανάλογο στο Σπα, να μην κάνουν εξυπνάδες οι οδηγοί.

haHa
09-09-09, 14:08
Ναι, arouti, οτι πεις. Κατα τ' άλλα..

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090908161638.shtml

'Ετσι. Βάλτε και κάτι ανάλογο στο Σπα, να μην κάνουν εξυπνάδες οι οδηγοί.

Λαθος λινκ. Αυτο πρεπει να εννοουσες:
FIA confirms higher kerbs for Monza race (http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090908193546.shtml)

DOU
09-09-09, 14:09
Η mercedes σε ποσες ομαδες θα δινει κινητηρα να πουμε,οι μισες ομαδες mercedes θα εχουν?

George_Prix
09-09-09, 14:19
Η mercedes σε ποσες ομαδες θα δινει κινητηρα να πουμε,οι μισες ομαδες mercedes θα εχουν?

Αν ειναι κορόιδα οι υπολοιποι και το δεχτουν. :whistle:

Ο κανονισμος λεει μεχρι 2 ομαδες ο καθε κατασκευαστης κινητηρα. :rtfm:

aroutis
09-09-09, 19:11

Ο κανονισμος λεει μεχρι 2 ομαδες ο καθε κατασκευαστης κινητηρα. :rtfm:Μπα μπα... εδώ δε βλέπω να σχίζεσαι για τις FiA πρακτικές και τις "αδερφικές" σχέσεις της Mercedes με τη FIA.. :whistle:

Ηδη η Mercedes προμηθεύει 3 ομάδες -Mclaren, Force India, Brawn, μιλάνε για τη προμήθεια του χρόνου ισως ΚΑΙ της Williams ..

George_Prix
09-09-09, 19:25
Μπα μπα... εδώ δε βλέπω να σχίζεσαι για τις FiA πρακτικές και τις "αδερφικές" σχέσεις της Mercedes με τη FIA.. :whistle:

Εγω βλεπω οτι για μια ακομα φορα μεταφραζεις οπως θελεις τα πραγματα. :down:

Και τωρα ταχθηκα εναντια στο ενδεχομενο να δινει η Mercedes κινητηρα σε τοσες πολλες ομαδες. :rtfm:
Και στην αρχη της φετινης χρονια εκραζα που πηρε παρατυπα η Brawn κινητηρες Mercedes ενω ηδη το Γερμανικο εργοστασιο τροφοδοτουσε 2 μονοθεσια που οριζει ο νομος. :rtfm:

Ασε που ισως να μην παιζουν ρολο οι σχεσεις FIA-Μercedes αλλα να απαιτειται απλα συμφωνη γνωμη απο τη FOTA.
Oτι απο αυτα και να ισχυει ομως, εγω το κατακρινω. :closed:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 1 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

...Ηδη η Mercedes προμηθεύει 3 ομάδες -Mclaren, Force India, Brawn, μιλάνε για τη προμήθεια του χρόνου ισως ΚΑΙ της Williams ..

Αυτο το ξεχασα... :p

Ισως και της Red Bull. :rant:

Mετα τα απανωτα σπασιματα του κινητηρα της Renault διαβαζα καθημερινες αναφορες για αυτη την πιθανοτητα. :whistle:

aroutis
09-09-09, 20:18
Εγω βλεπω οτι για μια ακομα φορα μεταφραζεις οπως θελεις τα πραγματα.Καθόλου. Θες να σου δείξω τα γνωστά σου post περί των οπαδών της Ferrari που δεν παραδέχονται τις αδικίες της FiA κλπ;

Δεν βλεπω το .. ΠΑΘΟΣ σου ενάντια στη φανερή αδικία και προφανώς διαπλοκή που συμβαίνει εδώ.. MECU, το θέμα με τις 3, συντομα 4 ομάδες που θα χρησιμοποιουν κινητήρα Merc, ακόμα και το safety car Merc ειναι...

Κατά τα άλλα, Ferrari shop η FiA.. :whistle:

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 1 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αυτο το ξεχασα... :p

Ισως και της Red Bull. :rant:

Mετα τα απανωτα σπασιματα του κινητηρα της Renault διαβαζα καθημερινες αναφορες για αυτη την πιθανοτητα. :whistle:Αν δεν απατόμαι, η Red Bull περιέργως θα μείνει στη Renault...

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 38 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78446

Race-day meeting key to Renault case

By Jonathan Noble and Michele Lostia
Wednesday, September 9th 2009, 16:20 GMT

Nelson Piquet Jr at the 2008 Singapore GPA meeting between Nelson Piquet, Flavio Briatore and Pat Symonds hours before last year's Singapore Grand Prix is central to the race fixing allegations surrounding the Renault team, AUTOSPORT has learned.

With the FIA's World Motor Sport Council due to meet on September 21 for Renault to answer charges that the team caused a deliberate crash in Singapore last year to help Fernando Alonso win, sources have confirmed for the first time background details of the case.

AUTOSPORT understands that key to what happened in the race is the discussion that took place in one of Renault's offices at the Singapore track on the Sunday, where race tactics were discussed between Piquet, team principal Briatore and director of engineering Symonds.

Sources claim that in evidence submitted to the FIA by Nelson Piquet, the Brazilian driver says he was asked by Briatore and Symonds to crash deliberately early in the race so as to help Alonso win.

Piquet says that he agreed to do so because he felt uncomfortable about his situation at the team, with Renault having not renewed his contract for 2009 at that time - and Briatore was stalling on making a firm commitment. Piquet suggests that he only went ahead and caused the accident because he felt he would be rewarded for his actions.

In his evidence, Piquet claims that he was taken aside by Symonds after the first meeting and instructured that he should crash on lap 13 or 14, shortly after Alonso's scheduled first stop, at Turn 17.

The reason this part of the track was singled out was because there were no cranes present there to lift the car away, so any accident would virtually guarantee a safety car.

Piquet's claims have, however, been denied by both Briatore and Symonds in documents that are believed to have been submitted with the FIA. Although they confirm that the meeting between the three of them took place, both suggest that it was Piquet's own suggestion to cause an accident.

Sources claim that the Singapore race-fix matter came to light on July 26 - the day of Piquet's last race for Renault in Hungary - when his father Nelson contacted FIA president Max Mosley to make him aware of what had happened.

Piquet Jr. then visited the FIA's headquarters in Paris on July 30 to present a statement to FIA representatives, believed to be stewards' advisor Alan Donnelly, and external investigators from the Quest agency.

Following Piquet's testimony, the three stewards from the Singapore Grand Prix, plus two external investigators from Quest, were flown to the Belgian Grand Prix to conduct interviews with Renault representatives.

A report in Italian magazine Autosprint also suggests that telemetry data from Piquet's car has emerged as another reason why the matter has gone to the WMSC.

At Turn 17 where Piquet crashed, normally the rear wheels of the Renault would lose grip on the exit - requiring the driver to ease off the throttle briefly. However, on the lap he crashed, Piquet kept accelerating even though the rear wheels had lost grip.

Briatore is reported to have claimed that he was: "a victim of extortion by the Piquet family.

"I confirm the meeting with Piquet on Sunday morning, but nothing like that was ever talked about. I also remember that Piquet at Singapore was in a very fragile state of mind. Besides that, there are the audio recordings where I express disappointment when I see on the screens that Piquet had crashed."

Symonds is also reported as saying: "It's true, during the Sunday meeting with Piquet the issue of deliberately causing a SC deployment came up, but it was proposed by Piquet himself. It was just a conversation."

Renault has said it will not comment on the matter officially before the WMSC hearing later this month. Αμ μου φαίνεται ότι μάλλον ειναι ένοχη η Renault... και αν είναι θέλουν ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!!!

George_Prix
09-09-09, 20:20
Καθόλου. Θες να σου δείξω τα γνωστά σου post περί των οπαδών της Ferrari που δεν παραδέχονται τις αδικίες της FiA κλπ;

Δεν βλεπω το .. ΠΑΘΟΣ σου ενάντια στη φανερή αδικία και προφανώς διαπλοκή που συμβαίνει εδώ.. MECU, το θέμα με τις 3, συντομα 4 ομάδες που θα χρησιμοποιουν κινητήρα Merc, ακόμα και το safety car Merc ειναι...

Κατά τα άλλα, Ferrari shop η FiA.. :whistle:

aroutis σου εχω πει 100αδες φορες να μη με προκαλεις γιατι εκτιθεσαι. :twisted:
Εγω σε αντιθεση με εσενα, ειμαι αντικειμενικος. Δε φορω παρωπιδες.

Ημουν ο πρωτος μεσα σε αυτο το νημα που εκραζα τη Brawn που φοραει κινητηρες Ferrari.
Διαβασε τι ελεγα 5 μηνες πριν για αυτο το θεμα.

Aν δεν τους πιασουν οι αστειοτητες περι ενοτητας της FOTA, πρεπει να μην παρει μια η Brawn.

Kαι κανονικα ουτε κινητηρα Mercedes επρεπε να φορανε. Οι νομοι ειναι οι ιδιοι για ολους.

Ετσι οπως δεχτηκαμε οι υπολοιποι οτι η ακριβης μεταφραση του κανονισμου καθιστα νομιμο το diffuser της Brawn και μπορει με αυτο τον τροπο να χτυπησει τιτλο, ας εμεναν με τον κινητηρα της Honda ή ας φορουσαν κανεναν Cosworth, εφοσον ηδη 2 ομαδες φορανε τον κινητηρα της Mercedes. :rtfm:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. :twisted:

Και σημερα παλι ειπα οτι θα ειναι κορόιδα οι υπολοιποι αν αφησουν τη Mercedes να δωσει κινητηρα σε τοσες πολλες ομαδες.
Απλα ειπα οτι θα ειναι κορόιδα οι υπολοιποι γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι θεμα FIA αλλα πρεπει να συμφωνησουν οι υπολοιπες ομαδες που απαρτιζουν τη FOTA.

Ο κανονισμος λεει μεχρι 2 ομαδες ο καθε κατασκευαστης κινητηρα. :rtfm:

Εσυ κραζεις ΜΟΝΟ οτι ειναι αντιθετο με τα συμφεροντα της ομαδας σου. :whistle:
Εσυ εισαι τοσο φανατικος οπαδος που ΠΟΤΕ δεν εχεις πει οτι η ομαδα σου εκανε καποιο λαθος. :whistle:

Εγω τη μια θα κραξω τη Ferrari, την αλλη τη McLaren, την αλλη θα παραδεχτω καποιο λαθος του Alonso...

Eσυ τι ηθελες δηλαδη?
Να αλλαξω την υπογραφη μου και να γραψω για την αδικια με τους κινητηρες της Mercedes για να σε πεισω οτι το θεωρω λαθος? :hmm:
Ετσι και αλλιως καποιος σαν εσενα που φοραει παρωπιδες δε βλεπει την αληθεια οσο ξεκαθαρη και να ειναι. :p

aroutis
09-09-09, 21:38
Εσυ κραζεις ΜΟΝΟ οτι ειναι αντιθετο με τα συμφεροντα της ομαδας σου.
http://4.bp.blogspot.com/_qBmbuQCpXeI/SZjUsh272JI/AAAAAAAABV0/vn9ca-PXtnU/s320/603338.jpgΔεν σκεφτομουν τη Ferrari οταν ειπα ότι είπα..αλλά εκει συ... :p

Αυτό το παθος να ειχες πριν, δεν θα ειχαμε αυτό τον διάλογο :p

DOU
09-09-09, 21:41
Bλεπω μια προσπαθεια απο την mercedes να στηριξει πολυ την brawn και γιατι να μην το κανει φυσικα,αυτο ομως δεν θα εχει σαν αποτελεσμα να ειναι εις βαρος της mclaren? Δλδ απο την μια θα στηριζεις την brawn η οποια ισως ειναι τοσο δυνατη ωστε να πηγαινει για πρωταθλημα και απο την αλλη την mclaren που σαν μεγαλη δυναμη εστω και θεωρητικα παντα παει για πρωταθλημα,καπου μπερδευονται τα πραγματα.

Το συμβόλαιο της Mercedes με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος του 2011 και οι Γερμανοί εκτιμούν ότι μέχρι τότε θα ελέγχουν το 75% των μετοχών της Brawn GP χάρη στους Άραβες επιχειρηματίες που επιθυμούν να διαθέσουν τα χρήματα τους.

Τώρα σχετικά με το Νίκο Ρόσμπεργκ, η Mercedes υπολογίζει να τον κάνει δώρο στη Brawn GP το χειμώνα και όχι στη McLaren ως αντικαταστάση του Χέικι Κοβαλάινεν.

http://www.sport24.gr/html/ent/514/ent.314514.asp

aroutis
09-09-09, 21:58
Ισως να βγώ λάθος αλλά λογικά η Merc θα πάει στη Brawn και θα αποσυρθεί απ΄τη McLaren. Μικρότερο footprint επένδυσης, από την άλλη υπάρχει ο Ross και ο οποίος ειναι ιδιαίτερα efficient. Γιατί όχι;

Jim Slip
10-09-09, 01:50
haHA, σωστός, thanks!

Ουπς, άσχημα τα πράματα για τη Ρενώ σύμφωνα με το autosport. Στημένο αποτέλεσμα με στούκα είναι πολύ βαριά κατηγορία, πολύ πιο βαριά απ' το spygate.

Και ναι, λέγεται οτι η Brawn θα αγοράσει μεγάλο ποσοστό στη Brawn βάζοντας για αχυράνθρωπο επενδυτή απ' τη Μέση Ανατολή για όσο καιρό δεσμεύεται απ' τη ΜακΛάρεν. Ας μην ξεχνάμε πως η Mercedes έχει πιέσει για εξαγορά της McLaren στο παρελθόν, αλλα ο Ρον Ντένις πούλησε τις μισές μετοχές του σε επενδυτή απ' το Μπαχρέϊν.

georgef1
10-09-09, 08:42
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μερικοί σφυρίζουν αδιάφορα σε ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο....άσε που φαίνεται ότι πολλοί από την ομάδα της Ρενώ το γνώριζαν άρα adios moutsatsos όπως λένε και οι Ισπανοί.....:whistle:

aroutis
10-09-09, 09:43
Και ναι, λέγεται οτι η Brawn θα αγοράσει μεγάλο ποσοστό στη BrawnH Mercedes?

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 23 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Monza, 9 September 2009 - While the teams are getting ready at the box for the Italian GP in a meeting room at the race track the FOTA met under the presidency of Luca di Montezemolo. At the end of the meeting the press release mentioned the comeback of Force India and Williams in the teams’ association, the launch of an initiative for the stakeholders of Formula One (including the media, the sponsors and the organisers) and the intention to start a round table for discussions with the FIA and the commercial rights holder about the future of the sport after 2012.

“We spoke about the future, the possibility of a third car on the track and the possibility to give young drivers the chance to test: this has become the only sport where you can’t train and maybe we’ve exaggerated a bit,” Montezemolo said after the meeting. “As far as Ferrari is concerned, this will be a Grand Prix, which is traditionally not very good to us, but we will give it everything for a good result. I am happy that I’ve chosen an Italian driver, Fisichella, to race here and also Raikkonen is in great form. I’ll be back here tomorrow to talk about a new partnership, but that doesn’t mean anything in terms of choices for the near future: I want to say it again, that the drivers are chosen by Ferrari and not by the sponsors."Σιβυλλική δήλωση του LDM...

George_Prix
10-09-09, 10:04
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μερικοί σφυρίζουν αδιάφορα σε ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο....άσε που φαίνεται ότι πολλοί από την ομάδα της Ρενώ το γνώριζαν άρα adios moutsatsos όπως λένε και οι Ισπανοί.....:whistle:

Ποιος σφυριζει αδιαφορα Γιωργακη? :hmm:

Εγω απο οσο διαβασα ΟΛΑ τα μηνυματα του νηματος, οποιος αναφερθηκε στο ζητημα, ειπε να τους πατησουν κατω αν αποδειχτει οτι κανανε τετοιο εγκλημα. :rtfm:

Εσυ θελεις να κατσουμε στα εδρανα και να κανουμε εμεις τη δικη?
Αυτοι που εχουν στα χερια τους τα στοιχεια θα δικασουν.
Οχι σαν εσενα που περσι δικασες μονος σου ολοκληρη την Toyota με μοναδικο κριτηριο το αρρωστημενο σου μυαλο. :nono:

georgef1
10-09-09, 11:33
Γιωργάκη κάνε λιγάκι τουμπεκί αγόρι μου...γιατί ποτέ δεν ξέρεις...ποτέ δεν ξέρεις...ποιό αρωστημένο από το ότι θα στουκάριζαν επίτηδες για να κερδίσει κάποιος άλλος (αλήθεια ποιός :whistle: )δε νομίζω να υπάρχει ...κατάλαβες μικρέ μου.....;)

Αλήθεια εάν ακυρωθεί ο Αλφόνσο για εκείνο τον αγώνα τότε τι γίνεται;:hmm:

Jim Slip
10-09-09, 14:21
H Mercedes?

Ουπς, η Μercedes, δεν ξέρω τι έχω πάθει, ίσως είμαι ερωτευμένος.

Για την υπόθεση της Ρενώ, αν είναι αλήθεια όσα λέγονται, οτι οι Briatore και Pat Symonds κανόνισαν με τον Piquet JR να τρακάρει σε πριβέ συνάντηση, το σωστό κατα την άποψη μου είναι να μην τιμωρηθεί η ομάδα και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι σε αυτή (που είναι ασχετοι με την υπόθεση), αλλα να φάνε ban εφόρου ζωής στην Φ1 οι Briatore, Symonds, Piquet JR και όσοι άλλοι εμπλέκονται.

Δηλαδή φαντάσου οτι δουλεύεις κάπου, και σου λένε οτι απολύεσαι επειδή ο διευθυντής (ούτε καν ο εργοδότης, αφου τα λεφτά τα βάζει η Ρενώ) έκανε απάτη.

shaq141a
10-09-09, 14:29
Δύσκολα θα τη γλιτώσει η Ρενώ. Βέβαια το μεγάλο θέμα της ιστορίας είναι αν θα μπλεχτεί και ο Αλόνσο στην ιστορία. Αν μπλεχτεί θα έχουμε περιέργες εξελίξεις.

toubn
10-09-09, 14:42
Δύσκολα θα τη γλιτώσει η Ρενώ. Βέβαια το μεγάλο θέμα της ιστορίας είναι αν θα μπλεχτεί και ο Αλόνσο στην ιστορία. Αν μπλεχτεί θα έχουμε περιέργες εξελίξεις.

Πάντως εκτός από λόγια πρέπει να αποδειχθούν κι' όλας κάποια πράγματα. Ένα από όλα είναι η τηλεμετρία που από ότι διάβασα κάπου δείχνει ότι ο μικρός δεν πήρε το πόδι του από γκάζι.

@ ADSLgr.com All rights reserved.