PDA

Επιστροφή στο Forum : dc++ client with upload limit

underachiever
29-12-05, 19:33
προσφατα εγκατεστησα τα χ64 και εχω τεραστιο προβλημα καθως δεν μπορω να βρω προγραμμα για bandwidth limiting που να παιζει στο λειτουργικο, με αποτελεσμα να μη μπορω να χρησιμοποιησω το dc++, καθως οι αλλοι με τσακιζουν κυριολεκτικα με τα upload τους. Αν ξερει καποιος ενα client με limiting δυνατοτητες που να ΜΗΝ γινεται ban στα hubs (να μην ανιχνευεται με script) ας κανει ενα ποστ η ας μου στειλει ενα ΠΜ.

YΓ δοκιμασα BCDC++ και strongdc++ χωρις επιτυχια μεχρι στιγμης

dgeor
29-12-05, 21:14
στο BCDC, στα favorite hubs, ρυθμίζεις για κάθε ένα το emulate σε DC++ και είσαι ok.
Δοκιμασμένο στο angelos0 και Dark_Angel .

underachiever
29-12-05, 22:40
ναι ειχες δικιο λειτουργει παρατηρησα ομως κατι που δεν βολευει: οταν βαζεις upload limit σε υποχρεωνει να εχεις και download limit το διπλασιο του upload, και ετσι εγω που βαζω upload limit 9kb/sec με υποχρεωνει να εχω και download limit 18kb/sec, ξερεις κανενα αλλο client με βολικοτερη ρυθμιση?

dgeor
30-12-05, 02:45
BCDC++ v0.674b
Για upload από 6 και πάνω, μου δίνει απεριόριστο download.
Με upload 5, μου περιορίζει το download στα 10.
Δίκαιο το βλέπω, μην είμαστε και πλεονέκτες.

pan.nl
08-01-06, 09:17
Επαναλαμβάνομαι, αλλά παραμένω πιστός στο cFosSpeed που κάνει traffic shapping. Ψάξε λίγο στο forum για το εν λόγω πρόγραμμα μέσω της αναζήτησης και θα βρείς ό,τι χρειάζεσαι. Ούτε upload limiting ούτε τίποτα άλλο! Αλλά για να μην είμαι και απόλυτος, αν το DSLam σου βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και κατεβάζεις με 20αρια, τότε απλά ίσως δείς μια μικρή βελτίωση.

underachiever
08-01-06, 14:32
τρεχει σε 64-bit?

AddictedToChaos
09-01-06, 13:25
Δοκιμασε αν θες το PeerWeb DC++. Ειναι απ τα καλυτερα και πλουσιο σε λειτουργιες mod του DC++ που χω δοκιμασει ως τωρα. Αν και σταματησε η αναπτυξη του, η τελευταια εκδοση του ειναι πολυ καλη. Εχει και upload limiting. Εχει και ενα αλλο καλο. Οταν συνδεεσαι σε μεγαλα hub, δεν τρωει εκεινο το εκνευριστικο κολλημα που fullarei και η cpu αν το χεις παθει ποτε.

skyliner34
31-05-07, 02:05
Εγώ παίδες προσπαθώ να κάνω τράφικ σέηπιγκ (traffic shaping - QOS) αλλά όταν τα outbound connections (που ουσιαστικά επειδή το upload είναι ο περιοριστικός παράγοντας κάνει τη γραμμή να σέρνεται) είναι random από 1025-32000 δεν μπορώ να βάλω σε rule ΟΛΑ αυτά τα Ports να έχουν low priority!

Ξέρει κανείς πως γίνεται να πώς στο DC++ να ανοίγει συγκεκριμένα ports για να ανεβάσει π .χ. από 10000-11000;

orestis7
04-06-07, 11:39
Είπαμε να βάζετε limiter αλλά όχι και στο 9.Να το βάζετε ίσα ίσα για να μην μπουκώνει η γραμμή.
Αν δεν σας βολέυει αύτο υπάρχουν και άλλα προγράμματα που μπορείτε κατεβάσετε ;)

skyliner34
05-06-07, 05:47
Είπαμε να βάζετε limiter αλλά όχι και στο 9.Να το βάζετε ίσα ίσα για να μην μπουκώνει η γραμμή.
Αν δεν σας βολέυει αύτο υπάρχουν και άλλα προγράμματα που μπορείτε κατεβάσετε ;)

Σε γραμμή 384/128 στο βόλο οτιδήποτε πάνω απο 4kilobytes/sec μου μπούκωνε τη γραμμή. Τώρα δύσκολα να με laggarei (χωρίς limiter εννοείται)
Αλλά αν είχα QOS θα ήταν μιά χαρά !

WaVe
07-06-07, 13:06
Σε γραμμή 384/128 στο βόλο οτιδήποτε πάνω απο 4kilobytes/sec μου μπούκωνε τη γραμμή. Τώρα δύσκολα να με laggarei (χωρίς limiter εννοείται)
Αλλά αν είχα QOS θα ήταν μιά χαρά !

Η μονη διαφορα είναι ότι έχεις μείνει κάτι μήνες πίσω αφού πια δεν υπάρχει αυτή η ταχύτητα.
Αρα στην χειρότερη με 768/192 με limiter στο 15kb/s νομίζω είμαστε μια χαρά.

Έτσι και αλλιώς αν όλοι έβαζαν limiter στα 6-7-8 kb/s σκεφτείτε απλά ότι ούτε εσείς θα κατεβάζατε!

@ ADSLgr.com All rights reserved.