PDA

Επιστροφή στο Forum : ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΡΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ

jimmy900
31-03-09, 22:00
Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας πανω στο θεμα μου.
Εχω connx και μολις σημερα εγινε η αναβαθμιση που ειχα ζητησει απο το 1 ΜΒ/s στα 4 MB/s. Ενώ με το πρόγραμμα flashget που κατεβαζω απο το rapidshare πιανει ταχυτητα 450, μετα από καποια ρυθμιση που εκανα πανω σαυτο το προγραμμα, τα torrent που θα ανοιξω να κατεβασω με το uTorrent, πανε σπανια ταχυτητα 300 οταν κατεβαζω και ειναι μονιμα γυρω στο 150 (ταχυτητα), και οταν ανεβαζω τα ιδια torrent (τα δινω με το παρα πολυ 30 ταχυτητα). Τα torrent ειναι σε πληρη λειτουργια και υπαρχουν πανω απο 100 seeders & leechers στο καθενα! Ελπίζω να εγινε κατανοητο το προβλημα μου!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

blackwar
31-03-09, 22:03
αν σου πω οτι μtorrent και εγω απο 1 στα 4 πριν λιγο καιρο ειχε προβλημα μολις εκανα αναβαθμιση..αλλα μετα αρχιζε πανω κατω στα 400 τωρα ειμαι με μια 80 μια 60 μια 90 μια 65 που να δειτε πως ειναι..και flashget μου κατεβαζει καλα...

jimmy900
31-03-09, 22:10
Δηλαδη το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να περιμενω;

3lbereth
31-03-09, 23:38
Για μένα το flashget είναι καλό για rapid, αλλά όσον αφορά τα torrents, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιον client. Ειδικά αν είσαι γραμμένος σε private tracker, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τα στατιστικά σου.

@ ADSLgr.com All rights reserved.