PDA

Επιστροφή στο Forum : cyta στα Χανιά.αξίζει να αλλάξω το conn-x talk που έχω τώρα?

Σελίδες : [1] 2

HuLuVuZ
02-04-09, 11:09
Καλημέρα

Χθες με πήραν τηλέφωνο από την cyta και με ενημέρωσαν για μια προσφορά double play (http://www.cyta.gr/gr/2playHome.html).

Μου φντ αρκετά δελεαστική ,σε σχέση με τα πάγια που πληρώνω στον ote (connex talk) και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία.

Η προσφορά είναι για ταχύτυτα 2 Mbps. Και μου είπαν ότι μένει σταθερή και σε ώρες αιχμής

Έχω isdn γραμμή με 2 τηλεφωνικά νούμερα (κύριο κ fax) και 8 Mbps σύνδεση

Έσεις τι άποψη έχετε για την cyta?

dzadelis
02-04-09, 13:41
Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να πας στη Cyta. Έχω δύο συνδέσεις 2play και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ταχύτητα των 2Mbps είναι πραγματική, που σημαίνει ότι κατεβάζεις πάνω~κάτω με 230Kb/s. Διατηρείς το νούμερό σου, ενώ θα σου δώσουν και δεύτερο το οποίο μπορείς αν θες να έχεις μόνιμα συνδεμένο με fax. Τέλος, έχεις αστικά, υπεραστικά, κλήσεις σε σταθερά 27 χωρών, καθώς και 60 λεπτά προς κινητά Ελλάδας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Όλα τα παραπάνω μόνο με 19,49 ευρώ/μήνα για τους 6 πρώτους μήνες και κατόπιν 26,37 ευρώ/μήνα, βάσει του τρέχοντα τιμοκαταλόγου της εταιρείας! Πόσα ακουμπάς στον ΟΤΕ κάθε δίμηνο αλήθεια;
;)

Cacofonix
02-04-09, 14:25
HuLuVuZ, πού στα Χανιά μένεις; Ο πατέρας μου μένει στο Ανω Δαράτσο, και δεν έχει διαθεσημότητα κανένας εναλλακτικός.

HuLuVuZ
02-04-09, 14:26
Tα πάγιο μόνο είναι ενα 120ρι ευρω.

Απλώς διαβάζω πολλά για τις περισσότερες εταιρίες και είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Cacofonix
02-04-09, 14:28
Tα πάγιο μόνο είναι ενα 120ρι ευρω.

Απλώς διαβάζω πολλά για τις περισσότερες εταιρίες και είμαι λίγο επιφυλακτικός.
Βάλε όποια θες, εκτός Forthnet,Tellas, Vivodi και Vodafone. Δλδ για τα Χανιά η μόνη σου επιλογή είναι η HOL και η Cyta.

Edit: Ξέχασα την On. Θα ξανάβαζα για ένα και μόνο λόγο: μπορείς να φύγεις ανά πάσα στιγμή.

HuLuVuZ
02-04-09, 14:39
Φίλε cacofonix μένω κεντρικά, δίπλα στο παλιό νοσοκομείο...Βασικά ρώτησα αυτή που με πήρε τηλ. και μου είπε ότι πέρνουν μόνο όσους μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο της CYTA.

gr8_kostas
02-04-09, 14:40
Βάλε όποια θες, εκτός Forthnet,Tellas, Vivodi και Vodafone. Δλδ για τα Χανιά η μόνη σου επιλογή είναι η HOL και η Cyta.

Κορυφαία απάντηση :lol:

ΥΓ : Επί της ουσίας - και μιλώντας από προσωπικές εμπειρίες - έχεις απόλυτο δίκιο...όπως τα λες είναι

ifaigios
02-04-09, 15:10
Όπως τα λέει ο φίλος dzazelis είναι. :oneup: Η Cyta είναι πράγματι κορυφαία επιλογή! ADSL και τηλέφωνο δουλεύουν άψογα (με εξαίρεση την αναγνώριση κλήσης που εμφανίζεται στο δεύτερο ή και στον τρίτο χτύπο). Και σωστά σου είπαν από τη Cyta, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κατά τις "ώρες αιχμής".

aragorn2
16-04-09, 11:17
Καλημέρα παιδιά! Έχει κάποιος cyta στα Χανιά??? Είστε ευχαριστημένοι?

Athlon_XP
16-04-09, 11:32
Εγώ προτείνω HOL πολύ απλά γιατί όταν είχα κάνει αίτηση στην cyta και σύμφωνα με τον wizard τους καλύπτοταν η περιοχή μου πήρα τα @@ και μου λέγανε πως φταίει κλασικά ο πΟΤΕ ενώ τελικά φταίγανε αυτοί. Φυσικό επακόλουθο να φανε ένα ωραίο blacklist.

Cacofonix
17-06-09, 21:56
Στείλανε στον πατέρα μου διαφημιστικό από τη Cyta, αλλά όπως βλέπω από το site, στην περιοχή του (Ανω Δαράτσο) δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.
Εχουν στείλει και σε σας ή σε γνωστούς σας;

ChaniaMania
24-12-09, 15:54
Παλικάρια καλησπέρα!
Φέρνω το θέμα στην επιφάνεια καθώς ενδιαφέρομαι και εγώ για την Cyta (Χανιά, παλιά πόλη)
Η forthnet με έχει πουλήσει - απελπίσει - ...ήσει τους τελευταίους μήνες, οπότε πρέπει να αναλάβω δράση (και πολύ έκατσα).

Μετά από τόσους μήνες συνεχίζετε μια χαρά με την cyta???

Η μετάβαση από forthnet σε Cyta πόσο περίπου διαρκεί?? (για πόσο θα μείνω χωρίς net)

ariadgr
24-12-09, 17:26
(για πόσο θα μείνω χωρίς net)

Κανονικά μόνο τη μέρα της αλλαγής για λίγη ώρα.
Όταν πάψει να δουλεύει ο παλιός πάροχος, συνδέεις τον εξοπλισμό του νέου.
Απευθύνεσαι μόνο στο νέο πάροχο, που αναλαμβάνει τη διαδικασία μετάβασης (δεν κάνεις διακοπή στον παλιό).

ChaniaMania
24-12-09, 17:42
Σε ευχαριστώ ariadgr!

Άλλη μια διακοπή να φάω από Forthnet goodbye με χαρά!!!

Edit..
Παλικάρια με αυτό τι παίζει???

1.Από το site της cyta

* Με τη λήξη του συμβολαίου, ο εξοπλισμός παραμένει στην ιδιοκτησία της Cyta και δύναται να επιστραφεί σε αυτήν, εφόσον ζητηθεί στον πελάτη.

2.Πόσο διαρκεί το συμβόλαιο της cyta για το DP12mbit?

ariadgr
25-12-09, 20:22
2.Πόσο διαρκεί το συμβόλαιο της cyta για το DP12mbit?

1 χρονο

netvasilis
18-01-10, 01:47
Τελικά έχει βάλει κανείς cyta στα χανία ; Εντυπώσεις;

ChaniaMania
18-01-10, 14:06
+1
ουδείς βρε κοπέλια! ? :lol:
που εξαφανιστήκατε??

netvasilis
19-01-10, 06:25
Εγώ είμαι απογοητευμένος απο φορθνετ (διασυνδεση με το εξωτερικό) και επειδή έχω συμπληρώσει 12μηνο έφυγα.. Η cyta ειναι σίγουρα στις επιλογές μου γι΄αυτό περιμένω να μου πείτε .... :P

dzadelis
19-01-10, 12:07
Εκτός από τον ΟΤΕ φυσικά, είχα υπάρξει πελάτης της Forthnet για πολλά χρόνια. Ενώ, πριν καταλήξω στη Cyta, ήμουν για έναν ολόκληρο χρόνο στο ιδιόκτητο της Tellas. Η Forthnet ήταν ουσιαστικά ο πρώτος ISP στην Ελλάδα και ο καλύτερος με διαφορά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της. Σήμερα όμως κατάντησε να είναι ο χειρότερος. Έπιασε κυριολεκτικά πάτο. Η Tellas πάλι αμέσως μας έδειξε τον χαρακτήρα της ως εταιρεία. Η αναξιοπιστία, η απάτη και το μπάχαλο συνιστούν από την αρχή τα κύρια συστατικά της. Ευτυχώς η Cyta έχει δείξει μέχρι στιγμής αρκετά καλά δείγματα γραφής. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από άλλους εναλλακτικούς, οπότε δεν εκφέρω άποψη. Το μέλλον θα δείξει....
:p

a11
19-01-10, 12:14
ειμαι και εγω ενας υποψηφιος πελατης της CYTA.. εχω κανει την αιτηση για νεο αριθμο,
και τους εστειλα πισω με το φαξ , την αιτηση συμπληρωμενη, ,και περιμενω, να με ειδοποιησουν για την εξελιξη....
βεβαια εχω και κονν-χ ιντερνετ και τβ 8μβ,
και για να μην μπω στην διαδικασια να το κοψω για να το μετανιωσω μετα,
ειπα για νεα συνδεση με νεο αριθμο πλεον, να δουμε τι λεει και αυτη σαν υπηρεσια ,
και αν ειναι καλη σταθερη και αξιοπιστη, μελλοντικα θα μεταφερω και το νουμερο του οτε εκει..
εχω ζητησει το πακετο 8μβ, με τα απεριοριστα σταθερα και 20λ, κινητα, ,
συνολο παγιων, 21 Ε. Ο αριθμος που μου εδωσαν απο την αρχη της αιτησης ειναι της μορφης, 28125500...
Μενει να δουμε ποτε θα γινει ενεργοποιηση, οποτε τοτε θα εχω να πω εντυπωσεις προσωπικες,
και βεβαια με συγκριση του οτε που θα τρεχει παραλληλα στην αλλη γραμμη που εχω ηδη..
υποψην, οτι με τον οτε λογω αποστασης εχω οριακα την 8αρα,
να δω αν η 2η γραμμη που θα μου δωσουν, μπορει να την παρει και αυτη την ταχυτητα..... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ..

netvasilis
19-01-10, 14:17
Τελικά έκανα και γώ αίτηση για cyta... δεν άντεξα άλλο με φορθνετ, αν μη τη άλλο θα πληρώνω σχεδόν τα μισά λεφτα... οπότε ίδομεν...

ChaniaMania
19-01-10, 15:28
Είμαι στο αμήν με την Forthnet!

Είχα πει ότι στην επόμενη αποσύνδεση έφυγα και από τότε έχω φάει άλλες 100 :(
Αυτό που με κρατάει ακόμα είναι ότι είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό (το ξέρω, θεός μαζί μου)

Κατά πόσο είναι "γνήσιες" οι γραμμές της Cyta?
Πχ με 24 forthnet το πολύ να πιάσω τα 12

Με μια 8άρα της cyta θα έχω 6 η 2 και πολλά? :p

Ακόμα με την cyta θα μπορώ να βάλω ένα επιπλέον σταθερό νούμερο?

Και αν κάποτε φύγω και απο cyta θα μπορώ να μεταφέρω και τα 2 σταθερά σε άλλη εταιρία? Η το 2ο το χάνω?

Από forthnet μου είπαν ότι ο τεχνικός κάνει 2-3 εργάσιμες. Θα τους αφήσω έως και την Κυριακή και αν δε δω φως Δευτέρα Cyta

NiKapa
19-01-10, 15:34
Τι attenuation εχεις ? εγω με 33 κλειδωνω σταθερα στα 12/1 ..και πριν με Οτε λιγο πιο ψηλα αναλογως και το ρουτερ...

ChaniaMania
19-01-10, 16:23
Τώρα 16.5 up - 5.3 down με rate 17057/1020 (αλλά πόσα είναι γνήσια είναι άλλο θέμα)

NiKapa
19-01-10, 16:26
Δεν θα εχεις κανενα θεμα στην Cyta ,δινει βεβαια μαξ 12/1 ;)

dzadelis
19-01-10, 17:32
...
Κατά πόσο είναι "γνήσιες" οι γραμμές της Cyta?
...
Με μια 8άρα της cyta θα έχω 6 η 2 και πολλά? :p
Όποια ταχύτητα βάλεις θα την έχεις στο full, αρκεί να τη σηκώνει η γραμμή σου. Η Cyta δεν είναι Forthnet.

...
Ακόμα με την cyta θα μπορώ να βάλω ένα επιπλέον σταθερό νούμερο?Φυσικά και μπορείς να πάρεις 2ο νούμερο από τη Cyta. Απλά θα χρεώνεσαι επιπλέον με 10,49€ το μήνα.

...
Και αν κάποτε φύγω και απο cyta θα μπορώ να μεταφέρω και τα 2 σταθερά σε άλλη εταιρία? Η το 2ο το χάνω?
...Αυτό εξαρτάται κυρίως από τον επόμενο πάροχο που θα επιλέξεις.

;)

NiKapa
19-01-10, 17:39
Όποια ταχύτητα βάλεις θα την έχεις στο full,
;)
Αυτο φυσικα σηκωνει συζητηση..δεν ειναι τοσο απλο;)

srk
27-01-10, 18:44
Παιδια ποσο καιρο πηρε να σας ενεργοποιησουν την συνδεση μετα την αιτηση;Εκανα αιτηση πριν λιγες για 12mbps adsl μονο και μου ειπανε απο το καταστημα οτι θα παρει περιπου ενα μηνα.Απο την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν δυο εβδομαδες.Εσας ποσο χρονο εκανε; Αν εχει κανεις cyta στα Κουνουπιδιανα ας γραψει εντυπωσεις να ξερω τι να περιμενω

NiKapa
27-01-10, 18:58
25 μερες μαξ σε φορητοτητα ,σε νεα γραμμη κανει παραπανω..
..Παρε τηλ τωρα 13877 και ρωτα αν ολα ειναι οκ με την αιτηση σου ..μετα>
θα στειλουνε sms με τους κωδικους και το ρουτερ κατ'οπιν..
Με το καλο!

srk
27-01-10, 23:02
Θα τους παρω την Παρασκευη να χει περασει ενα ευλογο διαστημα απο την Δευτερα που εκανα την αιτηση.Για την cyta ηξερα εδω και μια πενταετια ποσο καλη εταιρεια ειναι απο φιλους Κυπριους.Αυτο που εκανε εντυπωση ηταν οτι η εξυπηρετηση πελατων απαντησε αμεσως (στο τριτο χτυπο του τηλεφωνου !) και μαλιστα σε υποτιθεμενη ωρα αιχμης.Συνηθισμενος απο αντιστοιχα κεντρα εξυπηρετησης πελατων (Forthnet,HOL,OTE) που φτιαχνεις φαγητο,τρως,κοιμασε και μετα απαντουν ηταν μια εκπληξη για μενα.Μεχρι στιγμης εχουν δειξει πολυ θετικα σημαδια οποτε αισιοδοξω οτι θα χω μια καλη συνδεση

a11
28-01-10, 12:09
ειμαι και εγω ενας υποψηφιος πελατης της CYTA.. εχω κανει την αιτηση για νεο αριθμο,
και τους εστειλα πισω με το φαξ , την αιτηση συμπληρωμενη, ,και περιμενω, να με ειδοποιησουν για την εξελιξη....
βεβαια εχω και κονν-χ ιντερνετ και τβ 8μβ,
και για να μην μπω στην διαδικασια να το κοψω για να το μετανιωσω μετα,
ειπα για νεα συνδεση με νεο αριθμο πλεον, να δουμε τι λεει και αυτη σαν υπηρεσια ,
και αν ειναι καλη σταθερη και αξιοπιστη, μελλοντικα θα μεταφερω και το νουμερο του οτε εκει..
εχω ζητησει το πακετο 8μβ, με τα απεριοριστα σταθερα και 20λ, κινητα, ,
συνολο παγιων, 21 Ε. Ο αριθμος που μου εδωσαν απο την αρχη της αιτησης ειναι της μορφης, 28125500...
Μενει να δουμε ποτε θα γινει ενεργοποιηση, οποτε τοτε θα εχω να πω εντυπωσεις προσωπικες,
και βεβαια με συγκριση του οτε που θα τρεχει παραλληλα στην αλλη γραμμη που εχω ηδη..
υποψην, οτι με τον οτε λογω αποστασης εχω οριακα την 8αρα,
να δω αν η 2η γραμμη που θα μου δωσουν, μπορει να την παρει και αυτη την ταχυτητα..... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, .. αυτα στις 19-1-10
σε συνεχεια του μηνυματος αυτου .. τα νεοτερα ειναι οτι μολις ελαβα ενα μηνυμα στο κινητο μου, που μου μιλαει για πιθανη ενεργοποιηση στις 22-2-10, και οτι εντος 4 ημερων απο την ενεργοποιηση θα επικοινωνησει τεχνικος για τα υπολοιπα
. μου εδωσαν username και pass, απλα τωρα θα περιμενουμε.......

Cacofonix
30-01-10, 15:52
Στα Χανιά τι router δίνουν;

alexcool
01-02-10, 00:15
Οχι μην το αλλαξεις εαν δεν εχεις προβλημα με το οικονομικο η δοκιμασε αλλη εταιρια π.χ φορθνετ.

ZhenXlogic
01-02-10, 11:47
Στα Χανιά τι router δίνουν;

Thomson TG782

dzadelis
01-02-10, 16:15
Οχι μην το αλλαξεις εαν δεν εχεις προβλημα με το οικονομικο η δοκιμασε αλλη εταιρια π.χ φορθνετ.
Η Forthnet :down: αποτελεί σήμερα τη χειρότερη επιλογή εναλλακτικού παρόχου. Μακριά!!!

Cacofonix
01-02-10, 16:33
Μακρυά από Forthnet και Tellas.

NiKapa
01-02-10, 16:41
Kαι τι μενει..η Χολ? Για Κρητη μιλαμε παντα..
Ενα χαλι και μισο ειναι ολοι τους με πρωτο και καλυτερο τον νταβατζη

utp
03-02-10, 23:38
Παιδια voip ειναι της cyta η τηλεφωνια στα Χανια?

dzadelis
03-02-10, 23:50
Παιδια voip ειναι της cyta η τηλεφωνια στα Χανια?
Η Cyta παρέχει παντού VoIP τηλεφωνία!

utp
04-02-10, 00:57
Η Cyta παρέχει παντού VoIP τηλεφωνία!

Mειονεκτημα ειναι αυτο νομιζω.Πρεπει να τρεχεις πισω απο το ρουτερ με την συσκευη...Και η τηλεφωνια στηριζετε αποκλειστικα στην παροχη ιντερνετ, και στην παροχη της ΔΕΗ κατι που δεν βρισκω και πολυ αξιοπιστο...γνωμη μου.

dzadelis
04-02-10, 02:37
Mειονεκτημα ειναι αυτο νομιζω.Πρεπει να τρεχεις πισω απο το ρουτερ με την συσκευη...Και η τηλεφωνια στηριζετε αποκλειστικα στην παροχη ιντερνετ, και στην παροχη της ΔΕΗ κατι που δεν βρισκω και πολυ αξιοπιστο...γνωμη μου.
Φίλε utp, το μέλλον κατατείνει στη πλήρη ψηφιοποίηση του ήχου, της εικόνας και των τηλεπικοινωνιών.

...
Διάβασε σχετικά με τη VoIP τηλεφωνία στο παρακάτω link:
H ραγδαία ανάπτυξη της τηλεφωνίας VoIP (http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=1493)
:)

Ο Αμερικανικός incumbent σταθερών γραμμών ΑΤ&Τ χαρακτήρισε τα κλασικά σταθερά δίκτυα, όπως τα PSTN και POTS, ως "απομεινάρια μίας περασμένης εποχής" και ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC - το αντίστοιχο της Ελληνικής ΕΕΤΤ) να θέσει ημερομηνία τερματισμού λειτουργίας των συγκεκριμένων δικτύων προκειμένου να απεγκατασταθούν, σύμφωνα με το Reuters.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ο στόχος της κυβέρνησης για να επιτευχθεί καθολική πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες θα επιτευχθεί μόνο εφόσον οι πόροι μετακινηθούν από τις παλαιότερες υπηρεσίες. Στο υπόμνημα της προς την FCC, η ΑΤ&Τ γράφει:

"Ο στόχος του Κογκρέσου για καθολική ευρυζωνική πρόσβαση δε θα επιτευχθεί ούτε έγκαιρα αλλά ούτε και με αποτελεσματικό τρόπο εφόσον οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να επενδύουν και να συντηρούν δύο δίκτυα. Εξαιτίας της τεχνολογικής πρόοδου, των αλλαγών των καταναλωτικών συνηθειών και των δυνάμεων της αγοράς, το ερώτημα είναι πότε, και όχι αν, οι υπηρεσίες τύπου POTS που παρέχονται μέσω PSTN θα καταστούν παρωχημένες".

Πηγή: Telegeography (http://www.telegeography.com/cu/article.php?article_id=31475&)
Συνεπώς η POTS/PSTN τηλεφωνία αποτελεί απομεινάρι του παρελθόντος.
;)

utp
04-02-10, 14:34
Και αλλη μια ερωτηση:
Η τιμη των 18,49 ευρω/μηνα για 8mbit λεει ειναι για τον πρωτο χρονο. Μετα ποσο παει? Γιατι δεν το γραφει?

........Auto merged post: utp πρόσθεσε 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Φίλε utp, το μέλλον κατατείνει στη πλήρη ψηφιοποίηση του ήχου, της εικόνας και των τηλεπικοινωνιών.

Συνεπώς η POTS/PSTN τηλεφωνία αποτελεί απομεινάρι του παρελθόντος.
;)

Συμφωνω οτι ειναι το μελλον η ψηφιοποιηση, αλλα εδω στα Χανια εχουμε διακοπες ρευματος συχνοτατα, ουτε σε χωριο δεν ειναι ετσι!!Για αυτο δεν μου αρεσει το τηλ. να εξαρταται απο την ΔΕΗ. Οχι οτι εχω τιποτα με την τεχνολογια voip. Aπλα η ΔΕΗ εδω ειναι απομειναρι του τωρα.:p

dzadelis
04-02-10, 14:56
Και αλλη μια ερωτηση:
Η τιμη των 18,49 ευρω/μηνα για 8mbit λεει ειναι για τον πρωτο χρονο. Μετα ποσο παει? Γιατι δεν το γραφει?
Ο 1 Χρόνος αφορά αποκλειστικά στη προσφορά που παρατάθηκε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου για Δωρεάν Απεριόριστα Σταθερά Ελλάδος, πάντα με προϋπόθεση την επιλογή Χρόνου Ομιλίας προς Κινητά Ελλάδος ή/και Διεθνή Σταθερά. Δηλαδή αν για παράδειγμα επιλέξεις το 2play στα 8Mbps με 20' προς Κινητά Ελλάδας, θα έχεις για 1 χρόνο δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς Σταθερά Ελλάδος που κανονικά, βάσει του τρέχοντος τιμοκαταλόγου της εταιρείας, χρεώνονται επιπλέον με 9€ το μήνα. Άρα, για αυτό το πακέτο σύνδεσης, το πρώτο χρόνο θα πληρώνεις μηνιαίο πάγιο 21,49€ αντί για 30,49€.
;)

dzadelis
04-02-10, 15:24
...
Συμφωνω οτι ειναι το μελλον η ψηφιοποιηση, αλλα εδω στα Χανια εχουμε διακοπες ρευματος συχνοτατα, ουτε σε χωριο δεν ειναι ετσι!!Για αυτο δεν μου αρεσει το τηλ. να εξαρταται απο την ΔΕΗ. Οχι οτι εχω τιποτα με την τεχνολογια voip. Aπλα η ΔΕΗ εδω ειναι απομειναρι του τωρα.:p
Όμως με ένα οικονομικό UPS λύνεται και αυτό το ζήτημα...
;)

srk
04-02-10, 18:53
Μολις με ειδοποιησαν σημερα μετα απο δυο εβδομαδες αφοτου εκανα την αιτηση οτι η cyta δεν καλυπτει Κουνουπιδιανα.Το περιεργο ειναι οτι οταν εκανα την αιτηση με ειχαν βεβαιωσει οτι η περιοχη καλυπτεται.Τι να πεις...

Cacofonix
05-02-10, 18:17
Ξέρουμε πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα στο Δαράτσο;

........Auto merged post: cacofonix πρόσθεσε 7 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο από ΟΤΕ και Tellas, την οποία δεν τη θέλω με τίποτα.

ZhenXlogic
06-02-10, 12:08

Για το θέμα την συσκευή πίσω απο το Router δεν είναι απαραίτητο ένα γεφύρωμα όπως γίνετε στην ISDN θες και τσουπ τηλεφωνία σε όλες τη πρίζες του σπιτιού! (Search υπάρχουν πολλά Topics), τώρα για την ΔΕΗ!? UPS σώζει εδώ αθήνα έχω 2 ένα 800αρη & ένα 1100αρη το μεγάλο για τα PC οθόνες κ.τ.λ. το μικρο για ταμ External HDDS Modem \ Routers κ.τ.λ. και την βγάζω λάδι πάντα. ;)

dzadelis
06-02-10, 18:14
Για το θέμα την συσκευή πίσω απο το Router δεν είναι απαραίτητο ένα γεφύρωμα όπως γίνετε στην ISDN θες και τσουπ τηλεφωνία σε όλες τη πρίζες του σπιτιού! (Search υπάρχουν πολλά Topics), τώρα για την ΔΕΗ!? UPS σώζει εδώ αθηναϊκή έχω 2 ένα 800αρη & ένα 1100αρη το μεγάλο για τα PC οθόνες κ.τ.λ. το μικρο για ταμ External HDDS Modem \ Routers κ.τ.λ. και την βγάζω λάδι πάντα. ;)
Σωστότατο σε βρίσκω μεγάλε... Εύγε!!! :oneup:

ChaniaMania
07-02-10, 13:56
Έκανα το μπαμ τελικά αφού η forthnet εξακολουθεί να με δουλεύει!!!
(και πολύ τους άφησα τόσους μήνες)

*Ξέχασα να ρωτήσω..
Έχει η cyta online realtime παρακολούθηση λογαριασμού?

nikomak
07-02-10, 14:24
καταρχήν δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να συγκρίνεις π.χ την Forthnet , hol, Ote, κλπ με την Cyta , διοτι συγκρίνεις ανόμοιες υπηρεσίες.
Αν στην τελική δεν χρειάζεσαι το τηλέφωνο, γιατί όταν κοπεί το ρεύμα ή οταν δεν θα έχεις Internet ή όταν θα κάνεις download και δεν θα έχεις τηλ. τοτε η λύση είναι ΜΙΑ !! ΒΑΛΕ CYTA!!

@ ADSLgr.com All rights reserved.