mavrid777
03-04-09, 21:59
Καλησπερα!Νεος στο Forum νεος κ στο δικτυο της Vivodi με το προγραμμα TELEFONET+.Το προβλημα μου ειναι οτι εκανα το εξης εχω συνδεδεμενο το Vood στη κεντρικη πριζα του τηλεφωνου οπου απο εκει εχω τραβηξει καλωδιο UTP τα δυο ζευγη καλωδια τα χρησιμοποιω για τις δυο γραμμες τηλεφωνου που βγαζει το Vood για να εχω τηλ κ στα αλλα δωματια.
Το τριτο ζευγος το εχω συνδεσει απευθειας απο το κεντρικο ζευγος οπου ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη το οποιο συνδεεται κ το Vood και το εχω καταληξει σε ενα δωματιο οπου εχω ενα Linksys WAG200 με ενα PC το οποιο ηθελα να συνδεομαι απευθειας με το Internet χωρις να εχω σχεση με το Vood!
Προς μεγαλη μου απογοητευση παρατηρησα οτι αν ειναι και τα δυο συνδεδεμενα μαζι στη γραμμη δεν δουλευει τιποτα!
Ανεξαρτητα ομως το καθε ενα μονο του δουλευει!
Υπαρχει τροπος να δουλεψουν και τα δυο μαζι ;
Ελπιζω να μην σας κουρασα κ να εγινα κατανοητος.
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Το τριτο ζευγος το εχω συνδεσει απευθειας απο το κεντρικο ζευγος οπου ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη το οποιο συνδεεται κ το Vood και το εχω καταληξει σε ενα δωματιο οπου εχω ενα Linksys WAG200 με ενα PC το οποιο ηθελα να συνδεομαι απευθειας με το Internet χωρις να εχω σχεση με το Vood!
Προς μεγαλη μου απογοητευση παρατηρησα οτι αν ειναι και τα δυο συνδεδεμενα μαζι στη γραμμη δεν δουλευει τιποτα!
Ανεξαρτητα ομως το καθε ενα μονο του δουλευει!
Υπαρχει τροπος να δουλεψουν και τα δυο μαζι ;
Ελπιζω να μην σας κουρασα κ να εγινα κατανοητος.
Ευχαριστω προκαταβολικα!