PDA

Επιστροφή στο Forum : Η vivodi άνοιξε τις πόρτες!!

GP
02-01-06, 16:28
Μόλις παρατήρησα ότι η vivodi άνοιξε τις πόρτες της!!! Εννοώ φυσικά τις 25,80 και 110 που ήταν κλειστές εδώ και πολύ καιρό (τουλ. σε μένα). Άλλαξε πολιτική ή είμαι απλά τυχερός;

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος με vivodi.

psyxakias
02-01-06, 16:30
Μακάρι να συνειδητοποίησαν πόσο χαζό και καταχρηστικό ήταν ένα τέτοιο μέτρο. Dynamic είσαι έτσι; (διότι σε static έπαιζαν πάντα είχα ακούσει)

GP
02-01-06, 16:33
Μακάρι να συνειδητοποίησαν πόσο χαζό και καταχρηστικό ήταν ένα τέτοιο μέτρο. Dynamic είσαι έτσι; (διότι σε static έπαιζαν πάντα είχα ακούσει)

Dynamic of course. Αν και έχω να αλλάξω ip από τον Μάη... :thumb_dup

gerokost
03-01-06, 07:38
Ναί, οι πόρτες ανοίξανε :)

nikoskar
03-01-06, 09:21
και τι κερδισαμε με το ανοιγμα αυτων των πορτων?

SuperManth
05-01-06, 08:43
Dynamic of course. Αν και έχω να αλλάξω ip από τον Μάη... :thumb_dup
same here :-k!!!

και τι κερδισαμε με το ανοιγμα αυτων των πορτων?
Μέσω της θύρας 80 επικοινωνούν οι φυλλομετρητές! Άρα μπορείς πλέον να έχεις προσωπική ιστοσελίδα στην "dynamic" διεύθυνσή σου και ότι αυτό συνεπάγεται :thumbsup1.

andrew_sh
06-02-06, 16:22
Me pire enas filos mou kai mou eipe pws tou anoikse i porta 80! To tsekara kai sti dikia mou sindesi kai einai anoixti!!!!

Gia tsekarete to!!!

aroutis
06-02-06, 16:25
Αν έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του Forum σίγουρα γνωρίζεις οτι τα greekglish δεν επιτρέπονται.

Κατόπιν τούτου σε παρακαλω διορθωσε το post ...

Απο κει και πέρα εισαι σε static ή σε dynamic ;

Σε static δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα.

andrew_sh
06-02-06, 16:38
Αν έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του Forum σίγουρα γνωρίζεις οτι τα greekglish δεν επιτρέπονται.

Κατόπιν τούτου σε παρακαλω διορθωσε το post ...

Απο κει και πέρα εισαι σε static ή σε dynamic ;

Σε static δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα.

Τι πρόβλημα έχετε με τα greeklish? Ελληνικα + τεχνολογία = θάνατος.
Πως να πεις το DVD? Ψηφιακό Πολυμορφικό Δίσκο???
Ή μήπως να πατάς 20 φορές Alt+Tab για να γράψεις ένα Post?
Εγώ για αυτό το post πάτησα Alt+Tab περισσότερες από 10 φορές.

Anyway, έχουμε και οι δύο dynamic

apok
06-02-06, 17:06
Πως να πεις το DVD? Ψηφιακό Πολυμορφικό Δίσκο???
Ή μήπως να πατάς 20 φορές Alt+Tab για να γράψεις ένα Post?
Εγώ για αυτό το post πάτησα Alt+Tab περισσότερες από 10 φορές.

Anyway, έχουμε και οι δύο dynamic

To πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι απαγορεύονται. Διάβασε μια τους κανόνες με τους οποίους συμφώνησες κατα τη διάρκεια της εγγραφής σου και θα το διαπιστώσεις και μονος σου. Όσο για το DVD που αναφέρεις δεν ειναι grreklish αλλά Αγγλικά. Έχω την εντύπωση πως βλέπεις τη διαφορά μεταξύ των 2 αυτών έννοιων σωστά??
Και κάτι άλλο.. Αυτό που λες έχει αναφερθεί εδώ και καιρό. Κάνε μια αναζήτηση και θα το δεις το θέμα;)

pts
06-02-06, 17:36
Επειδή θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν τελικά η Vivodi έχει ανοίξει το εισερχόμενο 80 σε dynamic μπορούν κάποιοι που έχουν τέτοια πακέτα να το διασταυρώσουν;

aroutis
06-02-06, 19:39
Πως να πεις το DVD? Ψηφιακό Πολυμορφικό Δίσκο???Δεν σου ζητά κανείς να μεταφράζεις τις έννοιες στα Ελληνικά, σου ζητάν όμως οταν γράψεις να γράψεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Δεν νομίζω οτι ειναι παράλογο, αλλά ετσι και αλλιώς δεν τιθεται θέμα ΚΡΙΣΗΣ των κανονισμών, αυτοί ειναι και κάτι χιλιάδες μέλη κάνουν χρήση του forum εφαρμόζοντάς τους.

laylow
09-02-06, 19:56
θα παρακαλουσα να μου πει καποιος τις διαφορες μεταξυ static ip και dynamic ip .τι ρολο παιζει αν δεν σε ενδιαφερει το voip? πχ για gaming και p2p?

Clouseau
09-02-06, 20:04
Απο απλή περιέργεια : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙΣ γιατί θα πας φυλακή. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σκοτώσεις γιατί ένας άνθρωπος θα χάσει τη ζωή του και πάλι θα πας φυλακή. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα greeklish, επειδή...??????:twisted:

Τι όμορφη που είναι η "ελευθερία" στο internet!:lol:

apok
09-02-06, 20:10
Απο απλή περιέργεια : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙΣ γιατί θα πας φυλακή. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σκοτώσεις γιατί ένας άνθρωπος θα χάσει τη ζωή του και πάλι θα πας φυλακή. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα greeklish, επειδή...??????:twisted:

Επειδή η γλώσσα μας ειναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι τα Φραγκολεβέντικα. Και στην τελική όταν επέλεγες " συμφωνώ " σους όρους δεν το είχες διαβάσει???? 22/10/05 εγγραφή έκανες.. τώρα σε χάλασε?

nrg_polini
09-02-06, 20:12
Επειδη βαριεμαι και ειναι κουραστικα να τα διαβαζω.

andreasp
10-02-06, 11:06

Ενας κυριος λόγος ειναι οτι θα πρεπει να λειτουργεί σωστά το search.
Αν τα μισα Post ειναι greeklish , τοτε ειναι αχρηστο, γιατι πολυ απλα δεν θα εχει αποτελεσμα.

geodimis
10-02-06, 12:20

Ευτυχώς που έχουμε την τιμή να γίνονται μέλη τόσο μορφωμένα άτομα στο forum που εξισώνουν τους νόμους του κράτους με τους απλούς κανόνες ενός forum και θέλουν και ελευθερίες, μη χ***....Είσαι σε καλά βήματα πάντως, αλλά πρόσεξε, ειπαμε γρίκλις, όχι greeklish!

sdn
10-02-06, 15:11
Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχει λεχθεί και είναι σημαντικός λόγος για εμένα να γράφουμε ελληνικά. Τα κείμενα μας τα διαβάζουν εκατοντάδες άτομα. Και όσο τεχνικά προσανατολισμένο και αν είναι το φόρουμ υπάρχουν μαργαριτάρια που βγάζουν μάτια. Έτσι, το αναμενόμενο κράξιμο ΜΑΣ κάνει να προσέχουμε περισσότερο και να βελτιώσουμε την ορθογραφία μας. Καλό είναι...

JiKL
10-02-06, 18:23
:ontopic::ontopic:

alefgr
10-02-06, 21:13
Τελικά η Vivo άνοιξε ή δεν άνοιξε τις πόρτες; Ακόμα δεν έχω καταλάβει...

evagelos
10-02-06, 22:16
Εδώ έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα με τα greeklish
πάντως ενημερωτικά τις έχει ανοίξει

@ ADSLgr.com All rights reserved.