PDA

Επιστροφή στο Forum : restart οταν παιζω nfs

apxwv
02-01-06, 22:07
εδω και καιρο παιζω το nfs most wanted. ολα ωραια και καλα μεχρι χθες που οταν παιζω κανει restart το Pc απο μονο του. δεν αλλαξα τιποτα τοσο καιρο ουτε ενα προγραμμα δεν εβαλα. μπηκε το 2006 και την ακουσε?:evil:

ZORO
02-01-06, 22:57
Αυτό συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ή γενικά σε όλα τα παιχνίδια; Τι κάρτα γραφικών έχεις; Εάν συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια και έχεις μια από τις γρήγορες κάρτες γραφικών οι οποίες θέλουν αρκετή ισχύ μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό, αλλιώς απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκίνηση του υπολογιστή σου όταν συμβαίνει crash στα windows, ώστε να δεις το μήνυμα σφάλματος και μετά το google είναι φίλος σου.

apxwv
02-01-06, 23:47
μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι. εχω μια nvidia fx5200. πως απενεργοποιω την επιλογη για αυτοματη επανεκκινηση?

lamesaint
03-01-06, 03:00
μήπως παραζεσταίνεται η CPU ή η κάρτα γραφικών???

apxwv
03-01-06, 03:20
δεν νομιζω. σε αλλα παιχνιδια δεν το κανει οπως το fear που οταν το παιζω ολα δουλευουν σο full

cakavera
03-01-06, 04:25
μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι. εχω μια nvidia fx5200. πως απενεργοποιω την επιλογη για αυτοματη επανεκκινηση?

Δεξι κλικ στο my computer/properties/advanced/startup and recovery/settings και ξετσεκαρε το automatically restart.
Καλου κακου ριξε και καμια ματια για κανα patch.

Gothic
03-01-06, 09:23
Δεξι κλικ στο my computer/properties/advanced/startup and recovery/settings και ξετσεκαρε το automatically restart.
Καλου κακου ριξε και καμια ματια για κανα patch.
Και πές μας όταν βαρέσει τίλτ τι λάθος έβγαλε στην αγαπητήν μπλέ οθόνη (όχι όλα τα αλφανουμερικά, δέν είμαστε ΤΟΣΟ άρρωστοι... :D)
Με το 2006 πάντως μια χαρά τα πάει (όπως και το Lancer μου πατάει τις Λαμποργκίνες, μπγουάχαχα).

Ducklord
04-01-06, 01:05
Ξανάμανα.... ...η κλασσική οδηγία:
Start, Administrative Tools, Event Viewer, πες μας πού έχεις κόκκινα θαυμαστικά ΚΑΙ στις τρείς κατηγορίες...

Γκόθικα; Εσύ; Και δεν του το πρότεινες; Ού, να μου χαθείς! Φέρε ρε την Αμίγκα σου! ΤΩΡΑ!

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Gothic
04-01-06, 14:41
Start, Administrative Tools, Event Viewer, πες μας πού έχεις κόκκινα θαυμαστικά ΚΑΙ στις τρείς κατηγορίες...

Γκόθικα; Εσύ; Και δεν του το πρότεινες; Ού, να μου χαθείς! Φέρε ρε την Αμίγκα σου! ΤΩΡΑ!

Φιλικά
Παπιάρχοντας
Εεεεεεεεεε.... έχω να αντιμετωπίσω πρόβλημα τόσο καιρό που δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό το event viewer....... :oops: :oops: :oops: :oops: Χώρια που το BSOD σου δείχνει κατευθείαν το πρόβλημα, ότι πρέπει για τεμπέληδες :D

... ποιά απο τις τρείς; Την διχίλιαρη με το Video Toaster ξέχνα την πάντως :lol: :lol: :lol:

Ducklord
04-01-06, 23:17
Ένα με διπλό, σκέτο, λυωμένο τυρί, ξεροψημένο στις άκρες όπως χύνεται έξω από τις φέτες...

Αααχ....
Toaster...
:D

Φιλικά
Παπιάρχοντας

apxwv
05-01-06, 19:14
αργησα λιγο να μπω οταν παιξω το παιχνιδια θα σας πω τι γραφει.

κοκκινα θαυναστικα δεν βρηκα. error ομως δεκαδες

metalmike
05-01-06, 19:37
Aσχετο...παιζει το fear σε fx5200???:shock: !'Η μηπως "τα παιζει"???

Ducklord
06-01-06, 12:50
Άρχων, βγάζεις άκρη από κανένα έρορ σου;

Μεταλικέ Μικέ:
Μάαααλλον όχι. Και να "παίζει", δεν θα... "παίζει", μα "θα κλαίγεται"
Έχω Athlon 64@3200 (754, είμεθα πτωχοί) και 6800GT (AGP, είμεθα γέροι)
Σέεεεερνεται

Με σχεδόν τα πάντα στο φουλ, εκτός από AA, AF και Soft Shadows (σκότωμα στα παιχνίδια), τρέχει με μέσο όρο 20-30 καρέ σε 1280x960.

Φιλικά
Παπιάρχοντας

@ ADSLgr.com All rights reserved.