PDA

Επιστροφή στο Forum : Azureus προβλημα με ports

apnet
06-04-09, 20:52
καλησπερα σε ολους. αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το azureus. εχω ανοιξει κανονικα το port που θελω απο τις ρυθμισεις του modem (εχω δοκιμασει πολλα port οποτε δεν τιθεται θεμα να επεσα σε δεσμευμενο) και ενω για αρκετο διαστημα λειτουργουσαν ολα κανονικα με τα ανθρωπακια πρασινα και το port test να λεει "port ok!" ξαφνικα μου βγαζει κιτρινο το εικονιδιο του nat κατω λεγοντας το γνωστο να κανω check αν το port is propertly configured. αλλαζω port απο τις ρυθμισεις του modem ξανα και ολα καλα. μετα απο λιγο καιρο ομως παλι τα ιδια και αυτη τη φορα το εικονιδιο του nat κατω λεει firewalled και ειναι κοκκινο. οσα port και αν εχω δοκιμασει δεν εχω δει αποτελεσμα αλλα παρολαυτα κατεβαζει εχω την αισθηση με ελαφρως μειωμενες ταχυτητες ομως και τα ανθρωπακια ολα κιτρινα η μπλε. ξερει μηπως καποιος τι μπορει να συμβαινει;

Υ.Γ πως γινεται το test του μtorrent να μου λεει πως το port ειναι ανοιχτο και το test του azureus πως ειναι κλειστο...;;!!

Petros
08-04-09, 23:53
δες μήπως κάποιο firewall εμποδίζει το azureus. Επίσης σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής σου έχει static ip και δεν παίρνει ip από το modem!

@ ADSLgr.com All rights reserved.