PDA

Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2009

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

georgef1
15-06-09, 11:37
βάλε κάτι παραπάνω γιατί με τα αποτελέσματα της ρενώ στην f1 φέτος, κάποιοι έχουν καταπιεί μπόλικο ξύδι εκεί στο midfield

Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι είσαι large τύπος, προσφέρεις βιολογικό ξύδι αν και ακριβότερο :oneup: :twisted::rofl::rofl::rofl:

Φροντίζουμε την υγεία των πελατών μας.....:twisted:

Πάντως ευτυχώς που δεν είπες την απαγορευμένη λέξη από Αλ.... και γλύτωσες τις συνέπειες....:p:p:p

ΥΓ.Θα πούμε του Γιατρού να βγάλει κανά εξάρτημα μήπως έτσι χειροτερέψει η μηχανή του και πάρει καμιά νίκη και κανένας άλλος....
Δεν είμαι κομπλεξικός ,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός.........

skapetis
15-06-09, 11:45
Πάντως ευτυχώς που δεν είπες την απαγορευμένη λέξη από Αλ.... και γλύτωσες τις συνέπειες....:p:p:p

Την ποιά? Υπάρχει κάτι τέτοιο? :p

όσο για τις συνέπειες, υπάρχει ένα μαγικο κουμπάκι: Ignore ;)

πάντως απ'ότι βλέπω στο θρεντ πρεπει να παραγγείλεις διπλή δόση :p

και για να σοβαρευτούμε τελειώνοντας με την καζούρα, αυτό το φοβερό θέαμα του motogp με 3-4 προσπεράσεις στον τελευταίο γύρο τελικά δεν υπάρχει πουθενά :worthy: (όσο κι αν μας πονάει εμάς τους φανατικούς της f1 :()

haHa
15-06-09, 11:58
ΥΓ.Θα πούμε του Γιατρού να βγάλει κανά εξάρτημα μήπως έτσι χειροτερέψει η μηχανή του και πάρει καμιά νίκη και κανένας άλλος....
Μπα ,δεν χρειαζεται...
Υπαρχουν οδηγοι με χειροτερη μηχανη που εχουν φετος οσες νικες-βαθμους εχει ο Ροσσι.

Ο Ροσσι ομως παει σχετικα καλα:
με την καλυτερη μηχανη κ με φουλ υποστηριξη εχει καταφερει να εχει οσους νικες-βαθμους εχει ο νεαρος ομοσταβλος του και οσες νικες-βαθμους εχει αναβατης με χειροτερη μηχανη..

Θα μπορουσε να ηταν κ χειροτερα.

EvilHawk
15-06-09, 12:09
Όπως τα λεει ο haha απο την βαρεμάρα στα ξύδια και στα βουλωμένα, γραφικοί οπαδοί.

BTW o Lorenzo έχει την πάστα του μεγάλου οδηγού, τρομερή μάχη, εκπληκτικός ο Rossi στην τελευταία στροφή ...

haHa
15-06-09, 12:15
Όπως τα λεει ο haha απο την βαρεμάρα στα ξύδια και στα βουλωμένα, γραφικοί οπαδοί.

+1

BTW o Lorenzo έχει την πάστα του μεγάλου οδηγού, τρομερή μάχη, εκπληκτικός ο Rossi στην τελευταία στροφή ...
Πραγματι ηταν απολαυση!

thePrince
15-06-09, 12:26
Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του Rossi από κανέναν και, παρόλο που δεν χρειάζεται, μας υπενθύμισε το γιατί είναι ο καλύτερος. Συγχαρητήρια και στον Lorenzo - ελπίζω να αντέξει στον χρόνο. Μπράβο και στον τραυματία (για άλλη μια φορά) Pedrosa, πολύ καλή επίδοση. Κατά τα άλλα, ο αγώνας (με εξαίρεση τους 3 τελευταίους γύρους) ήταν μονόλογος της Fiat Yamaha και από πίσω ο Stoner - υποθέτω πως ήλπιζε σε ένα λάθος των προπορευόμενων γιατί δεν τους έφτανε με τίποτα!

Τέλος, θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι με την χειρότερη μηχανή του grid που είναι η Ducati γιατί έχετε καταντήσει γραφικοί! Οι Honda, Suzuki και Kawasaki είναι πίσω στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ενώ το πρωτάθλημα ομάδων το έχει «καθαρίσει» η Fiat Yamaha και ακολουθούν οι Repsol Honda και η Marlboro Ducati, με μικρή διαφορά, μην ξεχνιόμαστε!

haHa
15-06-09, 12:32
...
Τέλος, θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι με την χειρότερη μηχανή του grid που είναι η Ducati γιατί έχετε καταντήσει γραφικοί! Οι Honda, Suzuki και Kawasaki είναι πίσω στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ενώ το πρωτάθλημα ομάδων το έχει «καθαρίσει» η Fiat Yamaha και ακολουθούν οι Repsol Honda και η Marlboro Ducati, με μικρή διαφορά, μην ξεχνιόμαστε!
Το βασικοτερο ειναι να σταματησει το παραμυθι που λενε μερικοι οτι η Ducati εχει την καλυτερη μηχανη!! :rofl::rofl:
Η Ducati σιγουρα δεν εχει την καλυτερη μηχανη, αυτην την εχει η Yamaha..
Η Ducati ειναι πιο πισω. Αν μαλιστα δεν ειχε τον Στονερ, τοτε θα ηταν πολυυυυυ πισω.

georgef1
15-06-09, 12:49
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν διευθύνσεις για την σχετική αποστολή των φιαλών ξυδίου......το αφεντικό έχει διπλή δόση εντελώς δωρεάν:rofl::rofl::rofl:

George_Prix
15-06-09, 16:00

Φιλε ειλικρινα ειχα αποφασισει να μην ξανασχοληθω με το νημα γιατι αισθανθηκα μεγαλη αδικια μετα το σβησιμο μηνυματων μου και με την αναλυση της λεξης "βαυκαλίζομαι" να μενει στη θεση της.

Ειχα σκεφτει οτι μπορω να τα βαλω με πολλους "κολλημενους" χρηστες, αλλα οχι με εναν "κολλημενο" που σβηνει μηνυματα αναλογα με τα πιστευω του και οχι αναλογα με το υφος των μηνυματων.

Με το παραπανω σου μηνυμα ομως, απεδειξες πως εκανα λαθος και πως δεν εισαι τελικα "κολλημενος", γιατι ξεμπροστιαζεις ολα τα παιδακια που κανουν αναλυση εκ του ασφαλους αν τα παει καλα ο οδηγος τους και απαξιωνουν τους αγωνες στους οποιους χανει. ;)

Οποτε συνεχιζω κανονικα. :twisted:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 9 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Περα απο τα πειραγματα που κανουμε μεταξυ μας, θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΟ το Rossi.

Φετος επειδη η Yamaha δειχνει να ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο, θεωρω οτι ο γιατρος εχει τον πρωτο λογο για τον τιτλο, γιατι ευκολα ή δυσκολα, θα καταφερει να "κοροιδεψει" το Lorenzo και να του παρει τον τιτλο.

Οπως ειχα πει και παλιοτερα, θεωρω δεδομενη την ανωτεροτητα του Rossi εναντι του Lorenzo, τουλαχιστον προς το παρον.

Εχθες ειδαμε εναν καταπληκτικο αγωνα και στο τελος μιλησε η κλαση και η εμπειρια του Rossi.
O Lorenzo ηταν καταπληκτικος, αλλα στο τελος εδειξε την απειρια του.
Στον τελευταιο γυρο ουτε σε μια στροφη δεν ειχε στο νου του να παει γρηγορα, αλλα να κλεισει το Rossi ακολουθωντας συνεχεια λαθος γραμμη. Στην προτελευταια στροφη που εφαγε την προσπεραση εδειξε να φρεναρει και καμποσα μετρα νωριτερα απο το συνηθισμενο του.

Κατι τετοια λαθη ο γιατρος δεν τα συγχωρει ομως. :nono:

Βεβαια για μια ακομα φορα θα κανω το συνηγορο του διαβολου και θα αναρωτηθω πως και δε μπορει ο τρισμεγιστος Rossi να ξεμακρυνει εστω και 1" σε ολοκληρο τον αγωνα απο τον πιτσιρικα ομοσταβλο του. :hmm:

Δε μιλαω για να ριξει μισο-ενα γυρο στον ομοσταβλο οπως κανει εδω και χρονια ο Stoner, αλλα ουτε 1" ? :p

Gordito
15-06-09, 16:02
Yπαρχει δευτερος μετα τον γιατρο;

Ειναι ο μεγαλυτερος του μηχανοκινητου αθλητισμου.

George_Prix
15-06-09, 16:12
Βούλωσαν και κάτι στόματα (φαίνεται ο γιατρός διαβάζει τη λίστα :p) που είχαν παραγγείλει εξωπραγματικό εδώ και 10 μέρες :twisted:

Το δικο μου ο στομα βουλωνει με επιχειρηματα.
Αν μου βρεις εστω και μια φορα που κατηγορισα το Rossi σαν ανικανο πες το μου.

Μεχρι τοτε σου επιτρεπω να το... :x

βάλε κάτι παραπάνω γιατί με τα αποτελέσματα της ρενώ στην f1 φέτος, κάποιοι έχουν καταπιεί μπόλικο ξύδι εκεί στο midfield

Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι είσαι large τύπος, προσφέρεις βιολογικό ξύδι αν και ακριβότερο :oneup: :twisted::rofl::rofl::rofl:

Οπως εχω ξαναπει δεκαδες φορες, δεν κρινω τον καθε οδηγο με βαση τα αποτελεσματα μονο, αλλα και απο αλλα επιμερους στοιχεια που εσυ δεν εισαι ικανος να καταλαβεις.

Με βαση αυτα τα στοιχεια, ο 5ος περσι στην τελικη καταταξη Alonso, ψηφιστηκε απο δεκαδες εντυπα και sites σαν ο καλυτερος οδηγος της χρονιας.

Ετσι και φετος, ακομα και 30 ποντους πισω να τερματισει ο Stoner, στα ματια μου ειναι ΗΡΩΑΣ που παλευει στα ισια πολυ ανωτερες μηχανες. :respekt:

Την ποιά? Υπάρχει κάτι τέτοιο? :p

όσο για τις συνέπειες, υπάρχει ένα μαγικο κουμπάκι: Ignore ;)

Το ignore ειναι πραγματι μαγικο κουμπακι αρκει να το τηρει οποιος το παταει.

Για τους υπολοιπους μια συντομη ενημερωση για τον skapetis που μας το παιζει και βαρυς. :p

Εδω και 1-2 χρονια υποτιθεται οτι με εχει κανει ignore (γιατι παντα τον εξεθετα στις λογομαχιες μας ;)) και ανα τακτα διαστηματα μου απαντουσε σε αυτα που εγραφα.

Μερικες φορες "στηριζομενος" στα quote αλλων χρηστων και μερικες χωρις καν να εχει κανει καποιος quote στα λεγομενα μου. :rofl:

Οποτε κανε πραξη τα λογια σου και μη μου δινεις σημασια. :p

supermario
15-06-09, 16:15
Yπαρχει δευτερος μετα τον γιατρο;

Ειναι ο μεγαλυτερος του μηχανοκινητου αθλητισμου.

Ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα!!

Mick Doohan και Wayne Rainey ειναι τα πρωτα ονοματα που μου ερχονται στο μυαλο.

Και οχι για την δευτερη θεση....

George_Prix
15-06-09, 16:16
Φροντίζουμε την υγεία των πελατών μας.....:twisted:

Δεν είμαι κομπλεξικός ,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός,Δεν είμαι κομπλεξικός.........

Οσο για σενα πραγματι δεν εισαι κομπλεξικος... :nono:

Απλα το αντικειμενο δεν κατεχεις. :lol:

mob
15-06-09, 20:27
μόλις κατάφερα και το είδα :worthy::worthy::worthy:καταπληκτικός αγώνας
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2009/6/14/1244985350386/Valentino-Rossi-001.jpg (http://www.visordown.com/members/images/131251/gallery/motogp-catalunya-grid-girl02.jpg)
μοναδικός ROSSI :respekt:

G.P. Catalunya 2009 last 3 laps - Challenge Rossi-Lorenzo (http://www.youtube.com/watch?v=CK--NMxOOD0)
MotoGP Paddock Girls in Catalunya 2009 (http://www.youtube.com/watch?v=DQ0ncf0RRxw)

George_Prix
15-06-09, 20:53
μόλις κατάφερα και το είδα :worthy::worthy::worthy:καταπληκτικός αγώνας
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2009/6/14/1244985350386/Valentino-Rossi-001.jpg (http://www.visordown.com/members/images/131251/gallery/motogp-catalunya-grid-girl02.jpg)
μοναδικός ROSSI :respekt:

G.P. Catalunya 2009 last 3 laps - Challenge Rossi-Lorenzo (http://www.youtube.com/watch?v=CK--NMxOOD0)
MotoGP Paddock Girls in Catalunya 2009 (http://www.youtube.com/watch?v=DQ0ncf0RRxw)

To αλλο ειναι το θεμα πως το καταφερες... :hmm:

Πατησα στη φωτο που ανεβασες για να τη δω σε μεγεθυνση και μου εμφανιζει αλλη. :what:

Linus
15-06-09, 20:54
Δεν πειραζει καλη ειναι κι αυτη :worthy: :rofl:

George_Prix
15-06-09, 21:30

Τολμω να πω και καλυτερη. :worthy:

Το θεμα ειναι το πως εγινε η αλλαγη. Μηπως αλλαξε φωτο το site και αφησε ιδια τη διεθυνση? :hmm:

Απο τεχνικης πλευρας με εχει φαει η περιεργεια. :p

mob
15-06-09, 21:43

Τολμω να πω και καλυτερη. :worthy:
Το θεμα ειναι το πως εγινε η αλλαγη. Μηπως αλλαξε φωτο το site και αφησε ιδια τη διεθυνση? :hmm:
Απο τεχνικης πλευρας με εχει φαει η περιεργεια. :p

θα σε φάει η περιέργεια :p
τίποτα δεν άλλαξε απλά το θέμα είναι στην ανύψωση του ηθικού της ομάδας ;)

DOU
16-06-09, 00:13
Δλδ αν ο ροσι δεν εφευγε απο την χοντα-οντας η πιο γρηγορη μηχανη- και συνεχιζε μεχρι σημερα στην χοντα τι θα γινοταν? Ειμαι βεβαιος οτι κανενας αλλος δεν θα ειχε παρει πρωταθλημα,ουτε ο χειντεν,ουτε ο στονερ.

Rebel Scum
16-06-09, 00:27
Ο Stoner γιατί ήταν τόσο εξαντλημένος μετά τον αγώνα; Όλοι πάντα φαίνονται κουρασμένοι(λογικό) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αυστραλός φαινόταν σαν να είχε τρέξει 2 αγώνες μαζί...
Είδα λίγο στο τέλος και επειδή η φλυαρία των παρουσιαστών καταντά κουραστική το είχα στο mute...

George_Prix
16-06-09, 06:51
Δλδ αν ο ροσι δεν εφευγε απο την χοντα-οντας η πιο γρηγορη μηχανη- και συνεχιζε μεχρι σημερα στην χοντα τι θα γινοταν? Ειμαι βεβαιος οτι κανενας αλλος δεν θα ειχε παρει πρωταθλημα,ουτε ο χειντεν,ουτε ο στονερ.

Φιλε ολα αυτα ειναι υποθετικα και δεν εχουν μεγαλη σημασια.

Ο Rossi ειναι ταχυτατος οπως ξερουμε και αυτο θα ισχυε οσο γρηγορη και να ηταν η μηχανη του.

Απο εκει και περα ομως, αν βρισκοταν ενας πιτσιρικας ομοσταβλος να τον παιζει στα ισια με την ιδια μηχανη ή ενας σαν το Stoner να τον παιζει στα ισια με πολυ χειροτερη μηχανη, δε θα ηταν εγκλημα να το αναφερουμε.

Μερικοι εδω μεσα μας βριζουνε, απλα επειδη παραθετουμε τις επιδοσεις των αντιπαλων του Rossi. Που να λεγαμε και καμια κακια κουβεντα για τον αγαπημενο τους τι θα ακουγαμε. :(

Ο Stoner γιατί ήταν τόσο εξαντλημένος μετά τον αγώνα; Όλοι πάντα φαίνονται κουρασμένοι(λογικό) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αυστραλός φαινόταν σαν να είχε τρέξει 2 αγώνες μαζί...
Είδα λίγο στο τέλος και επειδή η φλυαρία των παρουσιαστών καταντά κουραστική το είχα στο mute...

Απο το Σαββατο ηταν αρρωστος με πυρετο. Ολοι γυρνουσαν μεσα στην πιστα κανονικα και αυτος εκανε 7 γυρους και σταματησε γιατι κατερρευσε.
Και στον αγωνα την Κυριακη αλλους τοσους γυρους καταφερε να κανει πριν τον προδωσει το σωμα του.

Οσο για τους παρουσιαστες τα εχουμε ξαναπει...
Τετοια καφριλα δεν εχει ξαναγινει σε κανενα αθλημα εδω και 2-3 δεκαετιες που παρακολουθω φανατικα πολλα sports.
Κανενας αλλος παρουσιαστης δεν εκδηλωνεται τοσο φανερα υπερ καποιου. Οσο καλος και να ειναι αυτος, ας μην ξεχνανε οτι καποιοι τηλεθεατες υποστηριζουν καποιον αλλον ή απλα ειναι αντικειμενικοι/ουδετεροι και τους χτυπαει στα νευρα αυτο. :down:

Δε θα ξεχασω περσι στη Laguna, που ο Stoner με το Rossi περνουσαν διαρκως ο ενας τον αλλο...
Σε ολες αυτες τις προσπερασεις, δεν ακουστηκε καμια φορα το ονομα Stoner.
Συνεχει ακουγαμε (με ουρλιαχτα) ... "τι κανει παλι σημερα ο γιατρος", "απιστευτη προσπεραση ο γιατρος" και οταν περνουσε ο Stoner νομιζες οτι πηγαινανε σε κηδεια. :p

Ουτους τους παρουσιαστες δεν τους σωζει κανενας γιατρος. :rofl:

georgef1
16-06-09, 07:58
Πέρα από την πλάκα για ένα χαίρομαι που σε σχέση με το 07 και το 08 το νήμα έχει ανέβει πολύ και αυτό οφείλεται σε μερικούς όψιμους και μερικούς ώριμους οπαδούς του MotoGP και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…:whistle:
Τώρα ας ασχοληθώ και λίγο με τον αγαπημένο :p prix…..
Κατ’ αρχήν σκαπέτη χάνεις πολλά που τον έχεις κάνει ignore…μιλάμε για διασκέδαση….και επειδή είπα Mr prix να πέσω στο επίπεδό σου ας κάνω και εγώ κανένα quote κλπ.

Θαυμάστε λοιπόν κύριοι τις παρακάτω απόψεις και τα συμπεράσματα δικά σας….

Απλα μην ξεχνας, πως αν καποιος κερδισει τον καλυτερο, γινεται αυτοματως ο καλυτερος. :rtfm:

Απο εκει και περα, τα νουμερα ειναι για να τα χρησιμοποιουν οσοι δεν κοβει και πολυ το ματι τους, οποτε διαλεγουν εκ του ασφαλους το Rossi και το Schumacher (και φυσικα και τους δυο, μετα τον 3ο τιτλο). :rofl:

Και εν συνεχεία...αλε ωππππ η ωραία κωλοτούμπα…:rofl::rofl::rofl:.

Συγχαρητηρια στο Rossi για την πολυ καλη χρονια που εκανε και για τον τιτλο που πηρε.

Σε αυτο το νημα θα ποσταρω μια ακομα φορα μετα το τελος του πρωταθληματος για να αναλυσω με αριθμους την κοντρα Stoner-Rossi.

Γιατι κατα την αποψη μου, οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια.

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2357208&postcount=89

Διαλιέχτε,διαλιέχτε…..η ανάλυση του ρήματος σε πείραξε……:rolleyes:.

ΥΓ.Οταν μάθεις ποιός είναι ο ο "κυρ".Διονύσης Χοιδάς όπως τον είχες πεί :rofl: έλα μετά να μας πείς ότι ασχολείσαι με τούς 2Τ κανά 2-3 δεκαετίες.....εσύ Evil πιστεύω να τον γνωρίζεις εεεεε; ;)

EvilHawk
16-06-09, 08:08
Και τι σχέση έχει ο Χοϊδάς με αυτά που γράφεις εδώ?

Πάντως μια και τον αναφέρεις θυμήθηκα ένα άρθρο του που ανέλυε το γιατί έστριβε με πλαγιολισθήσεις ο Rossi με τις 1000ρες Honda, αυτά που για άλλους είναι απλά θέαμα (και μόνο αυτό βλέπουν) για κάποιους είναι φυσική και αριθμοί που λένε πάντα αλήθεια ...

georgef1
16-06-09, 08:17
O προηγούμενος δεν τον ήξερε και ας ασχολείται δεκαετίες.....κατάλαβες ;

EvilHawk
16-06-09, 08:23
Δεν μου φαίνεται και τόσο παράδοξο, είναι ο κορυφαίος δημοσιογράφος μηχανολόγος αλλά σίγουρα όχι ο "δημοφιλέστερος", είτε στην ΜοτοΤεχνική είτεί από τα μεγάλα περιοδικά του χώρου που πέρασε φαντάζομαι ότι λίγοι φανατικοί εραστές της μηχανολογίας μπορούσαν να τον παρακολουθήσουν με άνεση.

georgef1
16-06-09, 09:08
Δεν μου φαίνεται και τόσο παράδοξο, είναι ο κορυφαίος δημοσιογράφος μηχανολόγος αλλά σίγουρα όχι ο "δημοφιλέστερος", είτε στην ΜοτοΤεχνική είτεί από τα μεγάλα περιοδικά του χώρου που πέρασε φαντάζομαι ότι λίγοι φανατικοί εραστές της μηχανολογίας μπορούσαν να τον παρακολουθήσουν με άνεση.

Συμφωνώ απολύτως και αυτό που αναρωτιόμουν από τότε που τον διάβασα για πρώτη φορά στην ΜοτοΤεχνική είναι τι δουλειά έχει ένας τέτοιος τύπος στο Ελλαδιστάν.....:(

George_Prix
16-06-09, 17:15
Πέρα από την πλάκα για ένα χαίρομαι που σε σχέση με το 07 και το 08 το νήμα έχει ανέβει πολύ και αυτό οφείλεται σε μερικούς όψιμους και μερικούς ώριμους οπαδούς του MotoGP και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…:whistle:

Εγω καταλαβα οτι για μια ακομα φορα προσπαθεις να "γλυψεις" καποιους, για να βρεις συμμαχους στις ασχετοσυνες που πετας κατα καιρους. :twisted:

Εδω πας να προσεγγισεις τον EvilHawk και τον skapetis, στο νημα της F1 βαρας το ιδιο βιολι με τον aroutis και απο οσο καταλαβαινω εγω, κανενας τους δε σε παιρνει στα σοβαρα. :whistle:

Τώρα ας ασχοληθώ και λίγο με τον αγαπημένο :p prix…..
Η αλλοιωση καποιου ονοματος ή καποιου nickname, ειναι η πιο φτηνη μορφη αντιπαραθεσης που υπαρχει. :down:

Ειλικρινα δε με χαλαει καθολου οπως και να με πεις... απλα δειχνεις το επιπεδο σου. :rtfm:

Ας αναφερθω τωρα στην παρατηρηση σου, οσον αφορα την αξια των αριθμων.
Αν προσπαθησει καποιος να παιξει με τις λεξεις, απομονωνοντας απλα το ενα σημειο που λεω το ποσο σημαντικοι ειναι οι αριθμοι και το αλλο σημειο που λεω οτι οι αριθμοι δεν ειναι το παν, πραγματι εχεις δικιο.

Αλλα αν καποιος διαβαζει αυτα που εχω πει δεκαδες φορες, δεν υπαρχει ανακολουθια στα λεγομενα μου. :nono:

Απο τη μια, εχω πει πολλες φορες οτι οσον αφορα τις νικες και τους τιτλους, οι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια, γιατι παιζουν τεραστιο ρολο και αλλοι παραγοντες.
-Το ποσο δυνατοτερη ηταν μια μηχανη(ή αλλο οχημα) απο τον ανταγωνισμο...
-Το ποσο γρηγορος ηταν ο ομοσταβλος εκεινη την εποχη...
-Το ποσο καλοι αντιπαλοι υπηρχαν τη συγκεκριμενη περιοδο...
Και παντα χρησιμοποιω το παραδειγμα του Schwantz που πηρε ΜΟΝΟ ενα τιτλο, παλευοντας με ΠΟΛΥ χειροτερη μηχανη, κατι ιερα τερατα σαν τους Lawson, Gardner, Rainey, Doohan...

Απο την αλλη, εχω πει πολλες φορες το ποσο σημαντικοι ειναι οι αριθμοι, οταν συγκρινεις ομοια οχηματα. Αυτο αλλωστε ειναι ΝΟΜΟΣ για οσους ασχολουνται με τον μηχανοκινητο αθλητισμο. (Ρωτα και το Χοιδα :lol:)
Ειχα γραψει μαλιστα ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2461787&postcount=94) στο τελος της περσινης χρονιας, μπας και καταφερω να σου μαθω μερικα πραγματα. Τελικα η προσπαθεια μου αποδειχτηκε ματαιη. :(

ΥΓ.Οταν μάθεις ποιός είναι ο ο "κυρ".Διονύσης Χοιδάς όπως τον είχες πεί :rofl: έλα μετά να μας πείς ότι ασχολείσαι με τούς 2Τ κανά 2-3 δεκαετίες.....

Αρχικα να σου πω οτι εισαι ψευτης γιατι εγω δε χρησιμοποιησα το "κυρ" σε καμια περιπτωση.
Επισης εισαι ψευτης, γιατι δε σου ειπα οτι δεν τον ξερω.
Ας παμε τωρα στη συγκεκριμενη φαση...

Αν θυμαμαι καλα (αν οχι να με διαψευσεις) ειχες παραθεσει ενα κειμενο του Χοιδα που αναφεροταν στη βλακεια, αναφερομενος σε εμενα. Δηλαδη μας ανεφερες τον Χοιδα σε εντελως ασχετη φαση με το μηχανοκινητο αθλητισμο. :down:

Το μηνυμα σου φυσικα διαγραφηκε.

Οπως σου ειχα πει και τοτε σε ΑΥΤΟ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2467898&postcount=110) το μηνυμα, δεν κανω κανεναν ηρωα στη ζωη μου. Ακου και διαβαζω τους παντες αλλα βγαζω τα δικα μου συμπερασματα.

Εσυ στη συγκεκριμενη φαση τι περιμενες να σου πω?
Α, ναι τι ωραια τα λεει ο Χοιδας και στειλε μου μια αφισα του σαν αυτη που εχεις κολλησει εσυ πισω απο την πορτα του δωματιου σου? :rofl:

Τελος πριν μου μιλησεις ξανα για τον Χοιδα ή για τη θεση σου (γιατι ειχες πεταξει και μια τετοια αστειοτητα :worthy:) να ξερεις ενα πραγμα.
Ολα τα tests IQ (που ειχες το θρασος να πεταξεις ακομα και αυτο στη συζητηση μας :worthy:), ειναι φτιαγμενα για να λυνονται απο ανθρωπους με τις βασικες γνωσεις και οχι απο καθηγητες πανεπηστημιου.
Οποτε μην ξεχνας οτι αν δε δουλευει το μυαλο καποιου, οσο και να διαβασει τα γραπτα καποιου σπουδαιου και οσους αγωνες και να παρακολουθησει δεν προκειται ΠΟΤΕ να καταλαβει αυτα που διαβαζει και που βλεπει.

εσύ Evil πιστεύω να τον γνωρίζεις εεεεε; ;)

Η απαντηση μου σε αυτο εχει δοθει ηδη στην πρωτη παραγραφο που μιλαω για το "γλυψιμο" :lol:

georgef1
17-06-09, 09:42
Στο μόνο που αξίζει να σου απαντήσω είναι στον χαρακτηρισμό που κάνεις και αφού οι "αυστηροί" διαχειριστές :hmm: του νήματος δεν το διέγραψαν σου απαντώ...

Εγώ έγραψα χωρίς να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα

Βρήκα κάτι εδώ γραμμένο από τον μεγάλο Διονύση Χοϊδά (τον ξέρετε πιστεύω οι παλαιότεροι…οι νεότεροι ας μελετήσουν λιγάκι) που αφορά και τον εραστή του Schumi (φυσικά ο Schumi είναι από πίσω εεεε ) και για όποιον καταλαβαίνει τι διαβάζει εξηγεί αρκετά για την εικόνα του Alonso με τα λάστιχα της Bridgestone....

και η δική σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απάντηση

Για τον georgef1 τι να πει κανενας.

Ειναι τοσο προβλεψιμος που πραγματικα μου προκαλει γελια.

Μετα απο ενα ακομα ξεμπροστιασμα που του εκανα στο αλλο νημα που συναντιομαστε (MotoGP) εκανε αυτο ακριβως που περιμενα.

Εγραψε απο ενα ανουσιο μηνυμα στα 2 αυτα νηματα ισα ισα για να με προκαλεσει.

Στο MotoGP ειπε κατι που πραγματικα δεν καταλαβα και εδω προσπαθησε με ενα link απο ενα κυριο Διονύση Χοϊδά να μας κανει να ξεχασουμε αυτα που ξερουμε.

Βεβαια για τον ιδιο κατι τετοια αρθρα μπορει να αποτελουν ευαγγελιο γιατι δε μπορει να σχηματισει δικια του αποψη και απλα παπαγαλιζει οτιδηποτε ακουσει και δειχνει να τον συμφερει.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2269448#post2269448

Εντάξει όχι κυρ αλλά "ένας κύριος Διονύσης Χοιδάς θα σε κάνει να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις".....:rofl:

Δεν αξίζεις ούτε ένα γράμμα περισσότερο να σου γράψω.....:closed:

George_Prix
17-06-09, 10:13
@georgef1, εχεις το μεγαλο πλεονεκτημα οτι δε μπορω να παραθεσω τα σβησμενα μηνυματα σου.

Αλλιως θα βλεπαμε ολοι οτι καθε φορα που σε στριμωχνα αρχιζες να βριζεις με αποτελεσμα δυστυχως να με παρασυρεις και να σου απανταω καπως επιθετικα.

Ελπιζω να τηρησεις αυτο που ειπες και να μην ασχολεισαι μαζι μου, αλλα με τα τεκταινομενα στις πιστες.

Παντως μην ξεχνας, οτι το να αρχιζεις να μιλας για ξυδι καθε φορα που κερδιζει ο Rossi ή να αποκαλεις παιδακι και λιγο το Stoner, ενω απο την αλλη οταν χανει ο αγαπημενος σου να ψαχνεις για φτηνες δικαιολογιες ή να μην αναφερεσαι καν στον αγωνα, δειχνει το επιπεδο σου και προκαλει τους "αντιπαλους" σου.

Εισαι ο ΜΟΝΟΣ που το κανεις αυτο και στην F1 και στα MotoGP.

Προβληματισου λιγο για το κατα ποσο ειναι σωστο αυτο και θα δεις ποσο γρηγορα θα σταματησει η αστεια αντιπαραθεση που εχουμε εδω και χρονια. :)

Patentman
17-06-09, 18:12
Δυστυχως τον αγωνα τον ειδα μισο και με χιονια (βλεπε διακοπες).

Ομως οπως απο εναν αγωνα δεν βγαζω τον Stoner αρχηγο, ή οποιον αλλον, ετσι και στον Ροσσι.

Με εναν φετεινο καλο αγωνα δυσκολευομαι να τον εκτιμησω σαν τον οδηγο που καποτε ηταν.
Αλοιμονο αν επεσε το κασε του τοσο πολυ που θα περιμενουμε εναν αγωνα για να δειξει τι ειναι (ηταν).

Αν συνεχισουν οι καλες εμφανισεις (και δεν μιλαω για το αποτελεσμα αλλά για την μαχη) τοτε θα πω οτι ηταν κατι παροδικο η καθοδικη πορεια.

Παρολα αυτα ομως και δυστυχως για μερικους που νομιζουν οτι μια πτωτικη πορεια του Ροσσι θα αναδειξει εναν μεσο οδηγο οι αγωνες παντα βγαζουν την αληθεια μακροπροθεσμα.

georgef1
18-06-09, 09:06
Ρίχνοντας μια ματιά στο νήμα με το ίδιο θέμα των προηγούμενων χρόνων βγάζει κανείς ενδιαφέροντα συμπεράσματα...:)
Κατ'αρχήν υπήρχε ενδιαφέρον και από το έτερον φύλο!, δεύτερον για το 2007 λέγαμε ότι ο Ρόσσι βαρέθηκε ή ότι γέρασε! (για το 2006 δεν υπήρχε καν νήμα!) ,τρίτον οι λίγοι που έγραφαν τότε ,τώρα δείχνουν να είναι εξαφανισμένοι όπως και ότι εμφανίστηκαν και αρκετοί καινούργιοι ,τέταρτον πρέπει να είμαστε πιό συντηρητικοί στις απόψεις μας μιας γιατί οι καταστάσεις αλλάζουν με τρομερό ρυθμό..........αλλά εμένα συγχωρήστε με την καζούρα δεν μπορώ να την κόψω :lol: και φυσικά την δέχομαι κιόλας....
Ο μόνος σταθερός πάντως δείχνει να είναι ο Evil από το 2005....(θυμάσται επί Σέτε και Αυτοκράτορα....χιχι)

Και τέλος θα ήθελα να πώ στον άλλον Γιώργο να σταματήσει να βλέπει "αντιπάλους" γύρω του και έτσι ίσως να έχει πιό υγιείς διαλόγους με τους συνομιλητές του.....

DOU
18-06-09, 11:39
Τα motogp σχεδον παντα προσφερουν θεαμα,ξερεις οτι θα δεις πολλα προσπερασματα ,θα δεις να πεφτουν,
μαχη μεχρι την τελευταια στιγμη. Και φυσικα ειναι λιγοτεροι οι γυροι σε σχεση με την f1 πραγμα που δεν το κανει κουραστικο κ βαρετο.Αυξανονται οι φανς του motogp.

George_Prix
26-06-09, 21:31
Και τέλος θα ήθελα να πώ στον άλλον Γιώργο να σταματήσει να βλέπει "αντιπάλους" γύρω του και έτσι ίσως να έχει πιό υγιείς διαλόγους με τους συνομιλητές του.....

Αυτο ξεχασα να το σχολιασω. :whistle:

Φιλε ειλικρινα δε βλεπω κανεναν αντιπαλο γυρω μου. :nono:
Οσο καποιος δεν προκαλει και δεν προσβαλει αυτον που υποστηριζω, ειναι δικαιωμα του να υποστηριζει οποιον θελει. ;)

Αλλα το να λεει καποιος "λιγο" και "παιδακι" το Stoner ή "κωλοφαρδο" και "ασχετο" τον Alonso, μου δινουν αφορμη να περασω στην αντεπιθεση. :twisted:
Γιατι και οι δυο εχουν πεισει για την αξια τους και μονο καποιος εμπαθης μπορει να τους δωσει τους παραπανω χαρακτηρισμους.

Θεωρω λογικοτατο το να μην υποστηριζουμε ολοι τους ιδιους, αλλα θεωρω παραλογο να ισοπεδωνουμε ταλαντουχους οδηγους και αναβατες απλα γιατι υποστηριζουμε καποιον αλλο. :)

Παμε τωρα στο Assen. :yahoo:
Aπλα να θυμισω οτι ο αγωνας ειναι παραδοσιακα Σαββατο και οχι Κυριακη.
Οποτε αυριο στις 3.00 συντονιστειτε.

Η σειρα εκκινησης εχει ως εξης :

1 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha 1'36.025 293.080
2 3 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 1'36.110 296.948 0.085
3 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team Yamaha 1'36.393 292.445 0.368
4 27 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team Ducati 1'36.633 292.682 0.608
5 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 1'36.760 293.398 0.735
6 65 Loris CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 1'36.953 291.734 0.928
7 7 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 1'37.194 292.286 1.169
8 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 1'37.237 290.791 1.212
9 52 James TOSELAND GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 1'37.323 287.616 1.298
10 14 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP Honda 1'37.473 294.358 1.448
11 15 Alex DE ANGELIS RSM San Carlo Honda Gresini Honda 1'37.637 288.230 1.612
12 36 Mika KALLIO FIN Pramac Racing Ducati 1'37.749 294.518 1.724
13 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Marlboro Team Ducati 1'37.759 295.404 1.734
14 33 Marco MELANDRI ITA Hayate Racing Team Kawasaki 1'37.948 287.386 1.923
15 24 Toni ELIAS SPA San Carlo Honda Gresini Honda 1'38.136 294.358 2.111
16 59 Sete GIBERNAU SPA Grupo Francisco Hernando Ducati 1'38.453 290.322 2.428
17 88 Niccolo CANEPA ITA Pramac Racing Ducati 1'38.605 287.157 2.580
18 72 Yuki TAKAHASHI JPN Scot Racing Team MotoGP Honda 1'38.619 291.655 2.594
19 41 Gabor TALMACSI HUN Scot Racing Team MotoGP Honda 1'39.407 282.944 3

Ο Stoner εφαγε 6 δεκατα απο το γιατρο αλλα θελω να ελπιζω αυριο στον αγωνα να μην ειναι τοσο χαοτικη η διαφορα.
Βασικα γιατι ο Stoner χαραμισε 2 γρηγορους γυρους απο την κινηση που βρηκε και γιατι με τα σκληρα που κατα πασα πιθανοτητα θα τρεξουν στον αγωνα πηγαινε πολυ καλυτερα απο οτι με τα μαλακα. Οπως και να εχει ομως, η Ducati θελει πολυ δουλεια ακομα.

Ευχαριστη εκπληξη ο Pedrosa, που κολλησε πισω απο το Rossi στους 2 τελευταιους γρηγορους γυρους και τον "τραβηξε" ο γιατρος στη δευτερη θεση του grid. :oneup:

Καλο αγωνα να εχουμε. :clap:

thePrince
27-06-09, 16:27
Κατ'αρχάς, συγχαρητήρια στον Rossi για την 100στή νίκη! Μπράβο! Είμαι σίγουρος πως θα δούμε πολλές ακόμα νίκες από αυτόν τον αναβάτη.

Επίδειξη δύναμης από την Yamaha που έχει το πρωτάθλημα στο τσεπάκι. Αγώνας τακτικής από Lorenzo και Stoner - ο τερματισμός είναι πάντα προτιμώτερος από την πτώση. Κρίμα για Pedrosa και Dovizioso, ακόμα πιο κρίμα για τον Kallio στον οποίο ελπίζω να δωθούν οι ευκαιρίες να ωριμάσει. Απρόσμενα ψηλά ο Vermeulen, λιγότερο χάλια (από τους προηγούμενους αγώνες) ο Hayden, στην φυσική του θέση ο Melandri (δεν πάει η Kawasaki, τι να κάνουμε), ο Gibernau έπρεπε να είναι ήδη σπίτι του.

Patentman
27-06-09, 17:36
Γρηγορος ο Ροσσι αλλά ο αγωνας δεν εδειξε μαχη.
Θετικο σημαδι αυτου του αγωνα οτι κραταει ακομα την φορμα/αντοχη του και την διψα του.
Μενει στους επομενους αγωνες να δουμε αν και φετος θα ειναι μια χρονια οπου θα εχει κρατησει το επιπεδο του στα στανταρ που ο ιδιος εχει θεσει εδω και χρονια...

Οι Ηοντα (που αντιπαθω κιολας) εδειξαν οτι μενουν στο τι`χες Γιαννη, τι`χα παντα...
Η προοδος γι`αυτες μαλλον ειναι πισωγυρισμα.
Νεο πλαισιο, βελτιωμενο και χανεις το μπροστινο, οπως ακριβως 10 χρονια πριν...

George_Prix
27-06-09, 19:16
Περιπατο ο Rossi. :oneup:

Οι Yamaha σε αλλο επιπεδο φετος, οποτε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, ο γιατρος παει για εναν ακομα τιτλο. :whistle:

Ευχαριστη η ανοδος του Hayden, γιατι ειναι κριμα να βλεπεις εναν παγκοσμιο πρωταθλητη να σερνεται στις τελευταιες θεσεις.

Ο Stoner φετος εχει αναθεωρησει εντελως κατα τη γνωμη μου.
Βλεπει οτι η μηχανη του ειναι πολυ πισω απο τις Yamaha και απο το να πιεσει με ρισκο την πτωση ωστε να κρατησει απλα επαφη με τους πρωτους, ψιλοπαραταει τους αγωνες και αρκειται στην 3η θεση που ετσι και αλλιως θα επαιρνε. :(

Αντε παμε τωρα στην πισταρα τη Laguna Seca την επομενη εβδομαδα. :yahoo:

georgef1
30-06-09, 15:20
Ωχχχχχχ τον χτύπησε φαίνεται η ίδια αρρώστεια που χτύπησε και τον πάλε ποτέ Αυτοκράτορα Μάξ ,και τον άλλο "χαμένο" Sete.....:p....εάν θυμάστε.....;)

Η περίεργη και μυστήρια αρρώστια του Casey Stoner έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Ducati. Ο Livio Suppo, αφεντικό της ιταλικής ομάδας, δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει ακριβώς με τον Αυστραλό αναβάτη, αλλά ανέφερε ότι οι άνθρωποι στην Clinica Mobile γνωρίζουν καλά τι έχει συμβεί. Ο Suppo επίσης στάθηκε στην απόδοση του Stoner στον αγώνα του Assen και τόνισε ότι αν όλα ήταν καλά με την υγεία του θα είχε ακολουθήσει τους Rossi και Lorenzo σε όλο τον αγώνα.

«Κάτι δεν πάει καλά, αυτό είναι προφανές. Προσπαθήσαμε να βρούμε ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Clinica Mobile: Μιλήσαμε με τον Dr Macchiagodena και περιμένουμε ένα από τα θαύματά του στη Laguna Sea», είπε ο Suppo. «Ο αγώνας ήταν θετικός. Αν δεν είχε τόσα προβλήματα, σίγουρα θα ήταν πιο κοντά στους Rossi και Lorenzo, καθώς αυτοί είναι που παλεύουν για τον τίτλο αυτή τη στιγμή».

Η δουλειά που κάνει ο Preziosi έχει δώσει το δικαίωμα στον Hayden να ανεβάσει το επίπεδό του. «Αυτές οι βελτιώσεις αποδεικνύουν την υπέροχη δουλειά του Filippo Preziosi και του Vittoriano Guareschi στη μοτοσικλέτα. Τώρα το μοναδικό μας πρόβλημα είναι να φέρουμε ξανά τον Casey σε κορυφαία φόρμα».

Ο Casey Stoner από τη μεριά του ευχαρίστησε τον γιατρό της Clinica Mobile «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dr Macchiagodena και τον φυσικοθεραπευτή, Freddie Dente, οι οποίοι με περιποιήθηκαν τόσο στην Καταλονία όσο και εδώ. Δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι τη Laguna αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Ο Casey Stoner βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς μακριά από τον Rossi.

http://www.msfree.gr/6860/2009-06-29/Suppo:-den-exoume-katalabei-to-problhma

George_Prix
02-07-09, 16:00
Ωχχχχχχ τον χτύπησε φαίνεται η ίδια αρρώστεια που χτύπησε και τον πάλε ποτέ Αυτοκράτορα Μάξ ,και τον άλλο "χαμένο" Sete.....:p....εάν θυμάστε.....;)

http://www.msfree.gr/6860/2009-06-29/Suppo:-den-exoume-katalabei-to-problhma

Παμε παλι απο την αρχη το μαθημα, με πιο κοσμιες εκφρασεις αυτη τη φορα. :whistle:

Πιστευεις οτι ο Stoner κανει τον αρρωστο ολο το 3ημερο για να πεισει εσενα οτι αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο θα τερματισει 3ος? :hmm:

Εξαλλου οι δηλωσεις μεσα απο την ομαδα, δεν ειπανε πως αυτο ευθυνεται για την 3η θεση. Ειπανε ξεκαθαρα οτι θα ηταν πιο κοντα στους πρωτους και δε θα τερματιζε 25" πισω. :rtfm:

Το οτι θα τερματιζε 3ος ηταν αναμενομενο με δεδομενο οτι εχει τοσο χειροτερη μηχανη απο τους αλλους.

Το μονο που βλεπουμε φετος και δεν ειναι αναμενομενο, ειναι οτι ο Lorenzo παιζει τοσο καλα απεναντι στο Rossi.
E αυτο δεν αλλαζει, οσο και να προσπαθεις να κοροιδεψεις τους υπολοιπους (ή μηπως πρωτιστως τον ιδιο σου τον εαυτο? :hmm:) κραζοντας συνεχως το Stoner. :p

Οσο συνεχιζεις αυτο το τροπαρι, απλα θα εκτιθεσαι. :down:

Θα σου θυμισω οτι και στα 2 νηματα που συναντιομαστε (F1, MotoGP) παροτι υποστηριζεις οτι και ο πολυς ο κοσμος (Ferrari, Rossi) και παροτι κανεις συνεχεια τον καλο (για να μην πω το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο) σε ολους με τους οποιους ερχομαι εγω σε αντιπαραθεση, δεν εχω δει κανεναν να συμφωνει μαζι σου και κανεναν να σε παιρνει στα σοβαρα.
Αν ημουνα στη θεση σου, θα προβληματιζομουν εντονα. :twisted:

Patentman
02-07-09, 16:48
George_Prix μεγαλη επιμονη με τον Στονερ εχεις.

George_Prix
02-07-09, 19:46
George_Prix μεγαλη επιμονη με τον Στονερ εχεις.

Φιλε πιστεψε με, το Stoner, τον Alonso και ολα αυτα τα παιδακια που βγαζουν την ημερα οσα θα βγαλω εγω σε ολη μου τη ζωη, τα εχω χεσμενα.

Πανω απο ολα ειμαι λατρης της ταχυτητας.
Μετα το Senna περασανε 15 χρονια για να διαλεξω σαν επομενο οδηγο μου τον Alonso και μετα το Schwantz περασανε αλλα 15 χρονια ωστε να αρχισω να υποστηριζω το Stoner.

Ολα αυτα τα χρονια, δεν υποστηριζα κανεναν οδηγο/αναβατη, αλλα δεν εχανα αγωνα.
Διαβαζα τις εξελιξεις, τις αλλαγες στους κανονισμους, στις ομαδες, τις νεες τεχνολογιες και ολα τα τεκταινομενα.

Απλα για να καταληξω, δεν αντεχω την αδικια και το να λεει καποιος το Stoner "λιγο", "παιδακι", "κωλοφαρδο" ή οτιδηποτε μειωνει το τεραστιο ταλεντο του με εξοργιζει.
Πιστεψε με, το ιδιο ακριβως θα εκανα αν ερχοταν καποιος και ελεγε τα ιδια για το Schumacher ή το Rossi, τους οποιους δεν πολυσυμπαθω κιολας.

Πριν απο 2-3 χρονια, η κοντρα που ειχαμε με τον aroutis στο νημα της F1, ηταν απιστευτη. Μπροστα στα λογια που αλλαζαμε μεταξυ μας, αυτα που λεμε εδω με τον georgef1, μοιαζουν με λογια αγαπης.
Ο λογος δεν ηταν γιατι υποστηριζαμε διαφορετικο οδηγο, αλλα γιατι εβριζε μερα/νυκτα τον Alonso και κυριως γιατι τον χαρακτηριζε με λιγα λογια "οδηγο της πλακας".

Προς τιμην του o aroutis, ειδε οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι και αναθεωρησε.
Ακομα δεν τον θελει στην ομαδα του...
Ακομα δεν τον γουσταρει καθολου σαν ατομο...
Ακομα διαφωνουμε συχνα και λεει ο καθενας μας την αποψη του...
Αλλα ειναι δικαιωμα του και το σεβομαι.
Αλλα πλεον δεν ριχνουμε και οι δυο χαμηλα το επιπεδο μας οπως και αυτο του forum.

Δε με πειραζουν οι διαφορετικες αποψεις που μπορει να εχει καποιος. :nono:
Η ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. :)

georgef1
03-07-09, 14:24
Πως είπαμε ότι τον λέμε τον τούρκο Μαυρομάτη; :rofl::rofl:

Ingenius
05-07-09, 00:57
Το high siding πάει σύννεφο :mad:
Τουλάχιστον εύχομαι να μη τραυματίστηκαν σοβαρά οι Στονερ και Λορενθο :(

thePrince
05-07-09, 01:06
Άσχημα πράγματα συμβαίνουν! Είμαι πτώμα και δεν αντέχω να περιμένω να μάθω πως πάνε αυτοί οι δύο αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Οψόμεθα!

DOU
06-07-09, 07:12
Λιγο ευθεια αν ειχε παραπανω κ ο δοκτορ παλι στην τελευταια στροφη θα εκλεβε την νικη.

ASFE
06-07-09, 10:01
δεν υπηρχε περιπτωση..Ο Ντανι απλα ελεγχε την κατασταση..Απλα ο Διατσιδης ειναι λιγο αλλου το παληκαρι..

thePrince
06-07-09, 10:35
Κι εγώ πιστεύω πως ακόμα κι αν υπήρχε χώρος και χρόνος, δεν θα «έπεφτε» αμαχητί ο Pedrosa κι ας λέει ο Διατσίδης ότι θέλει! Συγχαρητήρια στον Pedrosa για τη νίκη λοιπόν, χαίρομαι ιδιαίτερα που επανέκαμψε, δεν χαίρομαι που επανέκαμψαν και οι Honda :twisted:
Οι δύο τραυματίες (Lorenzo και Stoner) το πάλεψαν αλλά ο Stoner έμεινε πίσω - η Ducati απαιτεί το 100% από τον αναβάτη και όσο ο Stoner δεν μπορεί (ή δεν «μπορεί») θα μένει πίσω. Τουλάχιστον παίρνει βαθμούς και είναι σημαντικό!
Σημαντικοί είναι και οι βαθμοί του Hayden, για τον ίδιο βέβαια, το πρωτάθλημα είναι χαμένο για την Ducati αλλά, λες να έμαθε να δαμάζει το θηρίο;
Ο Dovizioso έπεσε, από μπροστινό, ξανά, ο Gibernau δεν έχω καταλάβει γιατί αγωνίζεται ακόμα, ο Capirossi το ίδιο, ο Talmacsi είναι πολύ φρέσκος και δικαιολογείται να πέφτει, ο Toseland θα πρέπει να κοιτάει τις ταμπέλες πότε-πότε και οι υπόλοιποι πιστεύω τερμάτισαν με τη αναμενόμενη σειρά.

georgef1
06-07-09, 11:31
Αναπάντεχα καλή εμφάνιση από τον Dani και σίγουρα έτσι δικαιώνονται και αυτοί που υποστηρίζουν ότι σε αυτήν την πίστα δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τον νικήτη από πρίν...Πάντως ότι και να λέμε η Laguna είναι η καλύτερη πίστα του πρωταθλήματος....:clap:
Ρε συ Γιώργη που πας να περάσεις τον Γιατρό ενώ είσαι και χτυπημένος...εδώ και καλά να είσαι είναι σχεδόν αδύνατον να το κάνεις αυτό :p...όσο για τον Πετρή...πάει αυτός θέλει το μεγάλο service για να συνέλθει :) η εικόνα του μόλις κατέβηκε από την μοτό του ήταν αποκαρδιωτική....

mob
06-07-09, 12:49
γενικά την εικόνα του Stoner κι εγώ δεν την πολυκαταλαβαίνω, γιατί είναι λες και καβάλαγε στο ροντέο εδώ και 2-3 αγώνες :hmm:

georgef1
20-07-09, 08:12
Ti διάολο...όλοι για μπάνιο είχατε πάει χθές :)...τέλος πάντων χθές ήταν το Γερμανικό motoGP καλός αγώνας με ενδιαφέρουσες φάσεις και ωραία μάχη για την κορυφή...ο Χόρχε συνεχώς προσπαθεί αλλά στο τσάκ δεν τα καταφέρνει...για να δούμε μέχρι να φύγει ο Γιατρός θα τα καταφέρει να τον νικήσει στα ίσια καμιά φορά; :)

εγώ είμαι από τους σχετικά τυχερούς γιατί στην κυριολεξία η θάλλασα= 2 minutes from home... :)

EvilHawk
26-07-09, 20:23
Ωραίος ο αγώνας και στο Donington, άστατος καιρός, οι ομάδες ρίσκαραν με τις επιλογές τους, οι κορυφαίοι βγήκαν από τον αγώνα ή έχασαν χρόνο από πτώσεις, δίκαιη η πρώτη νίκη του Andrea Dovizioso στην μεγάλη κατηγορία ...

@ ADSLgr.com All rights reserved.