Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2009
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Rebel Scum
28-10-09, 16:13
George και πάλι αυτό που λες προϋποθέτει ότι έχουν οι ομόσταβλοι ακριβώς ίδιες μηχανές...άσε που και αυτό δεν είναι απόλυτο γιατί κάθε αναβάτης έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία που παίζουν ρόλο στον αν θα πάρει το 100% από το εκάστοτε μηχάνημα. Αλλά θα συμφωνήσω ότι πιο ασφαλείς συγκρίσεις γίνονται μεταξύ ομόσταβλων.
Στο αν οι τίτλοι είναι για άσχετους σε βρίσκω λάθος...όπως είπα δεν είναι το απόλυτο κριτήριο (πχ δε θεωρώ ότι ο Nigel Mansel στην F1 ήταν τεράστιος οδηγός επειδή η Williams του ήταν ουσιαστικά με αυτόματο πιλότο) αλλά στο τέλος αυτό μετράει. Όταν οι παράμετροι μέσα στις ομάδες είναι τόσες πολλές που δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα, αυτό που μένει είναι οι τίτλοι.
Ειδικά για κάποιον σαν τον Ρόσσι που έχει τόσους και με διαφορετικές ομάδες.
ΥΓ Και στο πρώτο που λες δε διαφωνώ ότι κανείς δε θέλει να πέφτει δέυτερος, ειδικά ένας άνθρωπος με μεγάλο εγώ όπως ο Ρόσσι, αλλά έστω και υποσυνείδητα η κούραση έρχεται...πέραν τούτου η ηλικία παίζει ρόλο στις αντοχές στα αντανακλαστικά κτλ (εγώ πάντως ήδη το βλέπω ότι δεν είμαι όπως ήμουν στα 22 :p) . Σε ένα βαθμό η εμπειρία αναπληρώνει τα προβλήματα που προκαλεί η ηλικία αλλά σε 1-2 χρόνια τον βλέπω τον Γιατρό να μην μπορεί να αντισταθεί άλλο στην επέλαση των πιτσιρικάδων;)
George_Prix
30-10-09, 20:27
wtf :hmm:
Παταω να ανοιξω το http://www.motogp.com και μου ανοιγει την Ιαπωνικη σελιδα http://www.motogp.com/ja :(
Τωρα δοκιμασα και μου την ανοιγει κανονικα.
George_Prix
30-10-09, 20:39
Τωρα δοκιμασα και μου την ανοιγει κανονικα.
Τωρα και σε εμενα ανοιξε κανονικα. :)
Για καποιον λογο την ειχαν κανει redirect φαινεται. :hmm:
George_Prix
09-11-09, 10:19
Παει και αυτος ο αγωνας, παει και αυτη η χρονια. :cry:
Μαπα το καρπουζι εχθες...
-O Stoner εφαγε την πρωτη του τουμπα φετος και μαλιστα ηταν και βλακωδης. :p
Κριμα γιατι σε ολα τα σκελη (FP1, FP2, Qualifying, Warm Up) ηταν σχεδον 0.5sec απο τον δευτερο. :respekt:
Οσο για αυτους που εμειναν ορθιοι, μαλλον κανανε μια τελευταια αγγαρια.
-Ο Pedrosa, κερδισε γιατι ηταν μπροστα στους συμπατριωτες του και ηθελε τη νικη περισσοτερο απο τους αλλους...
-ο Rossi δεν ειχε λογο να πιεσει για τη νικη...
-Και ο πιτσιρικας μαλλον ταρακουνηθηκε με την παραλιγο πτωση του και χαλαρωσε στη συνεχεια...
Αντε να δουμε πως θα περασει ο καιρος τωρα μεχρι το νεο πρωταθλημα. :rant:
supermario
09-11-09, 11:21
Αντε να δουμε πως θα περασει ο καιρος τωρα μεχρι το νεο πρωταθλημα. :rant:
Με αυτο εδω!! (http://www.amazon.co.uk/Capcom-MotoGP-08-PC/dp/B001FSJ9FS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1257754838&sr=1-3)
George_Prix
09-11-09, 12:34
Με αυτο εδω!! (http://www.amazon.co.uk/Capcom-MotoGP-08-PC/dp/B001FSJ9FS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1257754838&sr=1-3)
Mη με κολαζεις με τετοια. :p
Πανω που το πηρα αποφαση οτι σταματαω τα παιχνιδια και πουλησα μεχρι και την τιμονιερα μου... :whistle:
Δεν ειμαι εγω για τετοια, γιατι αν κολλησω δεν ξεκολλαω με τιποτα. :oops:
ROSSI: "Ή εγώ, ή ο Lorenzo το 2011!"
Σε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφους του BBC, πριν τον αγώνα της Valencia, ο Valentino Rossi προειδοποίησε ότι η Yamaha θα πρέπει να διαλέξει για το 2011, αν θέλει να κρατήσει εκείνον στην ομάδα ή τον Jorge Lorenzo.
Ο Lorenzo ήταν ο μεγαλύτερος φετινός αντίπαλος του Ιταλού και ταυτόχρονα, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ο δυσκολότερος που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του. Επίσης, μέσα στη χρονιά ο Rossi είχε εκφράσει επανειλλημένα τη δυσαρέσκειά του για την άνοδο του Ισπανού μέσα στην ομάδα της Yamaha.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=3126
Λετε να δουμε τον ροσι στην ducati απο το 2011?:hmm: Παντως μονο κακη εντυπωση προκαλει ολη αυτη η συμπεριφορα του ροσι για τον λορεντζο.
George_Prix
09-11-09, 14:16
Λετε να δουμε τον ροσι στην ducati απο το 2011?:hmm: Παντως μονο κακη εντυπωση προκαλει ολη αυτη η συμπεριφορα του ροσι για τον λορεντζο.
Kαι τι δε θα εδινα για να τρεχουν στην ιδια ομαδα Stoner-Rossi. :clap:
Κόλαση George......:twisted:
Όποιος είδε την συνέντευξη του Doohan χθές νομίζω ότι κατάλαβε τι τρέχει με τους Ροσσι-Λορένθο στην ίδια ομάδα....:cool:
του χρονου δλδ θα ειναι διδυμο Ροσσι-Χορχε?
Rebel Scum
09-11-09, 15:15
+1 Κόλαση!!
Σιγουρα προκαλει κακη εντυπωση αυτη η συμπεριφορα....
Και φετος ο Ροσσι επαιρνε την καλυτερη μηχανη σε σχεση με τον μικρο και δεν ηθελε να τον κοντραρει στα ισια.
Μακαρι, αλλα δεν!
Δεν νομιζω οτι θα τολμουσε κατι τετοιο ο Ροσσι.
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 0 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ας ελπισουμε φετος να παιζουν με ιδιους ορους και οχι να παιρνει και παλι ο Ροσσι την καλυτερη μηχανη.
Rebel Scum
09-11-09, 15:17
Ναι παραμένουν και οι δυο Yamaha...για το 2011 γίνεται όλος ο ντόρος...ο Ντόκτορας μέχρι τι ηλικία σκοπεύει να τρέχει; Γνώμη μου είναι πως η Yamaha θα επιλέξει τον μικρό(σε ηλικία).
Παιδια δεν περιμενα τετοια αντιδραση απο τον Ροσσι..Τον ειχα για πιο τρελλιαρη και πιο υπερανω...!!!
Εγω πιστευω οτι το 10 θα χασει απο τον Λορενζο και θα φυγει απο την ομαδα μονος του.Τωρα για να παει στον πιτσιρικα Στονερ στην ιδια ομαδα...χλωμο....
Καλη φαση θα ηταν το 2011 να παει ο Στονερ στην Γιαμαχα...ετσι να παει ο Ροσσι με κανενα παιδακι για τιμ μειτ στην Ντουκατι..
Ονειρα ε?
Μάλλον δεν είδατε την συνέντευξη του Μικ......:rolleyes:
George_Prix
09-11-09, 15:35
Γενικα ισχυει το εξης...
Εχουμε 3 TOP ομαδες......(Yamaha-Honda-Ducati)
Εχουμε 3 ΤΟΡ οδηγους.....(Rossi-Lorenzo-Stoner)
Η λογικη λεει πως ο καθενας θα μεινει σε μια ομαδα.
Οσο και να θελουμε εμεις να τους βλεπουμε να σφαζονται με την ιδια μηχανη για να βγαζουμε τα συμπερασματα μας, δεν το βλεπω να γινεται.
Και κακα τα ψεματα, το παρελθον σε F1 και MotoGP, λεει οτι αυτη η κοντρα κανει κακο στην ομαδα και στους ιδιους τους οδηγους που ξεκατινιαζονται μεταξυ τους και κραζει ο ενας τον αλλο. :lol:
Μεταξύ μας εγώ George θέλω να δώ μια άλλη "κόλαση"....Αλόνσο και Ρόσσι στην Φερράρι το 2011...:lol:
George_Prix
09-11-09, 16:15
Μεταξύ μας εγώ George θέλω να δώ μια άλλη "κόλαση"....Αλόνσο και Ρόσσι στην Φερράρι το 2011...:lol:
Πιστευω ακραδαντα οτι ο Rossi εχει την ταχυτητα μεσα στο DNA του και οτι και να παρει θα πηγαινει γρηγορα, αλλα δε νομιζω να υπηρχε καμια κοντρα μεταξυ τους.
Ο Alonso θα κερδιζε, γιατι εκτος οτι ειναι και αυτος πολυ ταλαντουχος, εχει γραψει απο μικρο παιδακι πολλες χιλιαδες εργατοωρες στους 4 τροχους.
Αυτες οι εργατοωρες δεν αναπληρώνονται οσο ταλεντο και να εχει καποιος αλλος ο οποιος δεν εχει εμπειρια στο συγκεκριμενο αθλημα. ;)
Απο εκει και περα, σιγουρα για καποιον που εχει οδηγησει 1-2 φορες στη ζωη του F1, πιστευω οτι ο γιατρος θα πετουσε. :oneup:
Ακούγεται ότι κάποτε στο Φιοράνο έγραφε χρόνους πολύ κοντά στου Μιχαλάκη........τέλος για να μην πρήζω και τους άλλους:)
George_Prix
09-11-09, 16:25
Ακούγεται ότι κάποτε στο Φιοράνο έγραφε χρόνους πολύ κοντά στου Μιχαλάκη........τέλος για να μην πρήζω και τους άλλους:)
Αν θυμαμαι καλα, ηταν 2-3 sec πισω απο το Μιχαλακη. :respekt:
Φανταστικη επιδοση για "αρχαριο" αλλα να ξερεις πως τα 2 πρωτα sec που τους χωριζανε παλευονται...
Το τελευταιο δευτερολεπτο ειναι που κατεβαινει χιλιοστο χιλιοστο και μετα απο εκατονταδες γυρους. ;)
Θα ψάξω να βρώ την πηγή που το είχα διαβάσει γιατί νομίζω ότι η διαφορά τους ήταν αρκετά μικρότερη...:hmm:
Το βρήκα...σόρυ George μπορεί να μην σου αρέσει αλλά αυτό λέει το άρθρο....
21.Το 2005 πραγματοποίησε "μυστικές" δοκιμές με τη Ferrari στο Φιοράνο. Το 2006 συμμετείχε σε επίσημα τεστ της Ferrari στη Βαλένθια. Η ιστορία αναφέρει ότι ήταν 0.6 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Μίκαελ Σουμάχερ! Την εισβολή του στη Formula 1 (την οποία καλωσόρισε το βρετανικό περιοδικό Autosport ως την επιστροφή του ροκ εντ ρολ) δεν είδαν με καλό μάτι ο τιμωρημένος πλέον Φλάβιο Μπριατόρε και ο Φερνάντο Αλόνσο της Renault. Τον πρώτο τον αντιπαθεί ο Ρόσι γιατί εκπροσωπεί όσα μισεί στην F1 και τον δεύτερο δεν τον σέβεται, γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση του σε μηχανοκίνητη "μονομαχία" για να αποδειχθεί ποιος είναι ο καλύτερος. Τον περασμένο χειμώνα η Ferrari του έκανε δώρο για τον τίτλο δύο ημέρες δοκιμών στο Μουτζέλο!
http://www.sport24.gr/html/ent/641/ent.323641.asp
George_Prix
09-11-09, 18:27
Θα ψάξω να βρώ την πηγή που το είχα διαβάσει γιατί νομίζω ότι η διαφορά τους ήταν αρκετά μικρότερη...:hmm:
Το βρήκα...σόρυ George μπορεί να μην σου αρέσει αλλά αυτό λέει το άρθρο....
21.Το 2005 πραγματοποίησε "μυστικές" δοκιμές με τη Ferrari στο Φιοράνο. Το 2006 συμμετείχε σε επίσημα τεστ της Ferrari στη Βαλένθια. Η ιστορία αναφέρει ότι ήταν 0.6 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Μίκαελ Σουμάχερ! Την εισβολή του στη Formula 1 (την οποία καλωσόρισε το βρετανικό περιοδικό Autosport ως την επιστροφή του ροκ εντ ρολ) δεν είδαν με καλό μάτι ο τιμωρημένος πλέον Φλάβιο Μπριατόρε και ο Φερνάντο Αλόνσο της Renault. Τον πρώτο τον αντιπαθεί ο Ρόσι γιατί εκπροσωπεί όσα μισεί στην F1 και τον δεύτερο δεν τον σέβεται, γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση του σε μηχανοκίνητη "μονομαχία" για να αποδειχθεί ποιος είναι ο καλύτερος. Τον περασμένο χειμώνα η Ferrari του έκανε δώρο για τον τίτλο δύο ημέρες δοκιμών στο Μουτζέλο!
http://www.sport24.gr/html/ent/641/ent.323641.asp
Φιλε μου μη ζητας συγνωμη για κατι... :nono:
Οσο δεν υπαρχει εμπαθεια, ειμαι διατεθειμενος να ακουσω ολες τις αποψεις. ;)
Κοιτα τι βρηκα και εγω, που δειχνει οτι θυμαμαι καλα.
Για την ακριβεια, με το ιδιο ακριβως μονοθεσιο, ο Schumi ειχε κανει σχεδον 2.2" ταχυτερο χρονο.
Πιθανοτατα οι χρονοι που αναφερεις εσυ που ο Rossi πλησιασε κατω απο 1" τον Schumi, γινανε με διαφορετικα μονοθεσια, αφου ο Γερμανος ειχε το νεο μονοθεσιο (αλλαγη κανονισμων) που ηταν αισθητα αργοτερο απο αυτο του Rossi. ;)
Αt first glance, Rossi’s best lap (1: 12.362) appears impressive since it is less than a second slower than Schumacher’s. Crucially, however, Rossi was driving a 2004 model (F2004), arguably one of the best F1 cars Ferrari has ever produced that won 15 of the 18 races that year. Subsequent technical restrictions on later cars have reduced performance. It is more appropriate to examine Schumacher’s best time 12 months ago in the F2004. The then reigning champion lapped the Spanish track in 1:10.209, a time that puts Rossi’s efforts into proper perspective, even allowing for his lack of experience and the fitting of a less powerful engine in line with the 2006 regulations.
Ολοκληρο το αρθρο...( http://www.buzzle.com/editorials/2-5-2006-88162.asp )
Οπως και να εχει, αυτες οι συγκρισεις ειναι χοντροκομενες, γιατι ασφαλεις συγκρισεις βγαινουν ΜΟΝΟ την ιδια μερα με τις ιδιες ακριβως συνθηκες θερμοκρασιας, υγρασιας, καταστασης πιστας απο στρωμενο λαστιχο κτλ κτλ.
Εχουμε δει στην F1 που τρεχουν στην ιδια πιστα σε δοκιμες και αγωνα (σε διαφορετικη εποχη) να παιζουν διαφορες καμποσων δευτερολεπτων αναλογα με την ημερα που ελαβε χωρα η καθε χρονομετρηση.
Το θεμα δεν ειναι το αν ο Rossi ηταν 1 ή 3 δευτερολεπτα πισω.
Οπως και να εχει πηγαινε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Αλλα οπως σου ειπα παλι, απο το να κερδισει καποιος οδηγος τις εντυπωσεις με το να κερδισει αγωνες, εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
Και εκτος απο τα τελευταια δεκατακια που οπως σου ειπα ροκανιζονται χιλιοστο χιλιοστο μετα απο εκατονταδες γυρους...
μην ξεχνας οτι οι νικες ερχονται απο καποιον που κανει αυτους τους χρονους σε ΚΑΘΕ γυρο. Ε, αυτη η σταθεροτητα στο γυρολογιο ερχεται μονο μετα απο απιστευτες ωρες προπονησης.
Αν ξεκινουσε ο Rossi απο μικρος στους 4 τροχους, πιστευω ακραδαντα οτι θα ξεχωριζε.
Τωρα κερδιζει με το σπαθι του τις εντυπωσεις, αλλα πιστευω οτι ειναι αργα για νικες και τιτλους... :)
Αν ξεκινουσε ο Rossi απο μικρος στους 4 τροχους, πιστευω ακραδαντα οτι θα ξεχωριζε.
Τωρα κερδιζει με το σπαθι του τις εντυπωσεις, αλλα πιστευω οτι ειναι αργα για νικες και τιτλους... :)
Συμφωνω και 'γω απολυτα.
Αλλα σιγουρα θα ηθελα να τον δω σε εναν αγωνα (μετα απο καποια προετοιμασια κανενα μηνα π.χ) γιατι ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θεση θα επαιρνε.
George εσυ σε ποια θα πονταρες? Προσωπικα χωρις να ειμαι ειδικος καπου στην μεση.
Ολα αυτα με ενα καλο μονοθεσιο.
George_Prix
09-11-09, 20:28
Συμφωνω και 'γω απολυτα.
Αλλα σιγουρα θα ηθελα να τον δω σε εναν αγωνα (μετα απο καποια προετοιμασια κανενα μηνα π.χ) γιατι ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θεση θα επαιρνε.
George εσυ σε ποια θα πονταρες? Προσωπικα χωρις να ειμαι ειδικος καπου στην μεση.
Αν και αυτα τα συμπερασματα ειναι καπως χοντροκομενα...
συμφωνω μαζι σου πανω κατω.
Σε απολυτο χρονο σιγουρα θα εκανε μερικους πολυ καλους γυρους, αλλα η σταθεροτητα να επαναλαμβανεις τον ιδιο οριακο γυρο σε ολοκληρο τον αγωνα, δε χρειαζεται μονο ταλεντο αλλα και πολυ εξασκηση που λειπει του Rossi.
Οπως και να εχει, ο Iταλος "το εχει". :respekt:
Συμφωνω και 'γω απολυτα.
Να σου πω εγω:
εστω οτι ολοι οι οδηγοι οδηγουσαν το ιδιο μονοθεσιο.
Τοτε ο Ροσσι θα τερματιζε για εμενα σιγουρα τελευταιος..
Αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα.
Δεν μπορει να ανταγωνιστει στα 30κατι του τους αλλους που οδηγουν μονοθεσια απο τα 17 τους.(και γενικοτερα τετρατροχα απο τα 7 τους)
Εδω ο Φιζικελα (που δεν ειναι ουτε ο καλυτερος ουτε ο χειροτερος πιλοτος) με ενα καλουτσικο μονοθεσιο, τερματιζε σχεδον τελευταιος, γιατι απλα δεν ειχε προσαρμοστει στο συγκεκριμενο μονοθεσιο.
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σας...αλλά πάντως σκεφτήτε ότι ο τύπος έχει "πάρει" τον αλησμόνητο Colin McRae σε "μονομαχία" με παρόμοια WRC αυτοκίνητα..:)
George_Prix
10-11-09, 10:15
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σας...αλλά πάντως σκεφτήτε ότι ο τύπος έχει "πάρει" τον αλησμόνητο Colin McRae σε "μονομαχία" με παρόμοια WRC αυτοκίνητα..:)
Οπως ειπα πολλες φορες ο Rossi εχει την ταχυτητα στο DNA του. :respekt:
Αλλα για να υπερασπιστω λιγο και το McRae, να πω οτι ο Rossi ετρεχε με Subaru και ο Colin με το χειροτερο αυτοκινητο WRC δηλαδη με Skoda.
Αυτο βεβαια δε μειωνει ΚΑΘΟΛΟΥ την επιδοση του Γιατρου γιατι ακομα και λιγο πισω να τερματιζε παλι θα σημαινε πολλα. ;)
Aπο την αλλη οπως ξαναειπα, η F1 ειναι εντελως διαφορετικη υποθεση και θελει πολυ συγκεκριμενη οδηγηση που μαθαινεται ΜΟΝΟ με μονοθεσιο ή με Kart.
Παντως μακαρι να πηγαινε ο Rossi στην F1, για να μας λυθουνε οι αποριες και κυριως για να τραβηξει κοσμο στο αθλημα.
Ειτε συμπαθει καποιος το Rossi ειτε οχι, το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει πολλα εκατομμυρια φιλους.
Και στη δυσκολη περιοδο που περναει η F1, κατι τετοια ονοματα οπως του Γιατρου ειναι βαλσαμο στις πληγες της. :)
supermario
10-11-09, 10:16
Μάλλον δεν είδατε την συνέντευξη του Μικ......:rolleyes:
Εχεις κανενα λινκ για τη συνεντευξη;;;
Την είδα στον ΣΚΑΙ μετά το τέλος του αγώνα και συνέκρινε την τότε κόντρα που είχε με τον Crivillie με αυτό που γίνεται τώρα μεταξύ Ρόσσι και Λορένθο...δεν ξέρω εάν υπάρχει κάπου κανένα link...:hmm:ίσως τα δείξει πάλι την Παρασκευή το βράδυ....:hmm:
supermario
10-11-09, 11:03
Την είδα στον ΣΚΑΙ μετά το τέλος του αγώνα και συνέκρινε την τότε κόντρα που είχε με τον Crivillie με αυτό που γίνεται τώρα μεταξύ Ρόσσι και Λορένθο...δεν ξέρω εάν υπάρχει κάπου κανένα link...:hmm:ίσως τα δείξει πάλι την Παρασκευή το βράδυ....:hmm:
Οκ, ευχαριστω.
George_Prix
10-11-09, 11:08
Μηπως εννοεις ΑΥΤΗ (http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2009/October/oct2109-doohan-lorewnzo-will-get-stronger/?&R=EPI-119437)? :hmm:
Οχι...νομίζω ήταν τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ....:hmm: αργά το βράδυ της Παρασκευής δείχνει πάλι highlights της Κυριακής αλλά δεν ξέρω εάν δείξουν πάλι την συνέντευξη...
Ο Alonso «περιμένει» τον Rossi (http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=3554)
O Fernando Alonso της Scuderia Malboro Ferrari, σε αποκλειστική για την Ελλάδα συνέντευξη για τον www.racingplanet.tv, στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, είπε χαρακτηριστικά: «Αν έλθει του χρόνου ο Rossi στην Ducati, θα δούμε, μπορεί να κανονίσουμε κάτι», αναφερόμενος στη γνωστή κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους, από τότε που ο Ισπανός οδηγός δήλωσε ότι αν πάρει μια MotoGP μοτοσυκλέτα θα καταφέρει να τερματίσει μέσα στην 5αδα.
http://www.motograndprix.gr/_image.ashx?w=510&h=380&s=1&p=gmcms/media/1_MotoGP/TELEYTAIA%20NEA/IANOYARIOS/4%201%20al%20desmo.JPG
http://www.kitrinomavro.gr/board/images/smilies/5.gifhttp://www.kitrinomavro.gr/board/images/smilies/5.gif Για να μη ξεχνιωμαστε... http://www.kitrinomavro.gr/board/images/smilies/pirate.gifhttp://www.kitrinomavro.gr/board/images/smilies/pirate.gif
Και που να του έρθει ο Ρόσσι στη Φερράρι...πάει εγκεφαλικό θα πάθει.....:twisted::twisted::twisted:
George_Prix
18-01-10, 15:15
Και που να του έρθει ο Ρόσσι στη Φερράρι...πάει εγκεφαλικό θα πάθει.....:twisted::twisted::twisted:
Ας φροντισει ο Rossi να μην παθει κανενα εγγεφαλικο φετος απο το Lorenzo και αν παει καποτε στη Ferrari βλεπουμε τι θα γινει με τον Alonso. :twisted::twisted::twisted:
Κάτσε όμως πρώτα να συνέλθει από το περσινό εγκεφαλικό του ο Λορένθος και μετά βλέπουμε....:p
George_Prix
18-01-10, 23:24
Κάτσε όμως πρώτα να συνέλθει από το περσινό εγκεφαλικό του ο Λορένθος και μετά βλέπουμε....:p
Φιλε ο Γιατρος κερδισε και χαλαλι του.
Απο εκει και περα, ειτε σου αρεσει ειτε οχι, κοντα στο εγκεφαλικο περσι εφτασε ο Rossi και οχι ο Lorenzo.
Ο πιτσιρικας δεν ειχε να χασει ΤΙΠΟΤΑ και εφτασε πολυ κοντα στο να κερδισει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Επισης καταφερε να βαλει το γιατρο να κανει την κοτα λεγοντας οτι "ή εγω ή αυτος"
Τελος απεδειξε πως με ιδια μηχανη μπορει να παιξει και να κερδισει το γιατρο.
Εκει που εχασε κατα κρατος ηταν στον τομεα της εμπειριας, αφου εχασε τον τιτλο απο δικα του λαθη.
Αλλα η εμπειρια ερχεται με τα χρονια.
Υπομονη να τον δουμε και του χρονου, λιγο πιο εμπειρο, με λιγο καλυτερη ψυχολογια και ΕΛΠΙΖΩ με την ιδια μηχανη. :whistle:
Eσπασε το χερι του ο lorenzo σε δοκιμες motocross και χανει μερος των δοκιμων,κακο αυτο και ατυχια.
Ο 22χρονος αναβάτης οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην πίστα Motocross που βρίσκεται κοντά στο Montmelo, κατά τη διάρκεια της συνηθισμένης προπόνησής του. Δυστυχώς, σε μια αργή στοροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε με περίπου 30km/h, τραυματίζοντας το χέρι του κατά την προσγείωση.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=3783
George_Prix
13-03-10, 20:01
Ανοιξα νεο θεμα για το 2010.
Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα. :yahoo:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=3373073#post3373073
@ ADSLgr.com All rights reserved.