Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2009
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
George_Prix
08-04-09, 10:03
Σχεδον εφτασε η ωρα για τον πρωτο αγωνα του MotoGP 2009. :clap:
Το προγραμμα για φετος ειναι το παρακατω.
54501
Στο αρχικο προγραμμα υπηρχε ακομα ο αγωνας της Ουγγαριας στις 20 Σεπτεμβριου, αλλα οι οργανωτες δηλωσαν οτι μαλλον δε θα εχουν ολοκληρωθει οι εργασιες στην πιστα και ζητησαν να ακυρωθει ο αγωνας.
Εδω (http://en.wikipedia.org/wiki/2009_Grand_Prix_motorcycle_racing_season) (wikipedia) λεει καποιες ακομα συνοπτικες πληροφοριες οπως οι συνθεσεις των ομαδων και διαφορα αλλα.
Και φυσικα στο official site του MotoGp ( http://www.motogp.com ) μπορουμε να διαβαζουμε πολυ αναλυτικοτερα τα νεα. ;)
Ας ελπισουμε να εχουμε μια καλη και ανταγωνιστικη χρονια για ολους και ας δουμε καμποσους αναβατες να παλευουν για τη νικη.
Ελπιζω παρα τις διαφορετικες μας προτιμησεις, να σεβομαστε τη γνωμη των υπολοιπων.
Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε. :yahoo:
Καλή αγωνιστική χρονιά και από εμένα :oneup:
μεταδόσεις από τον ΣΚΑΙ
Στην παρουσίαση και το σχολιασμό των αγώνων οι δημοσιογράφοι Θανάσης Χούντρας και Δημήτρης Διατσίδης.
Σάββατο 23:45 MOTO GP: ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡ
Κυριακή 22:30 MOTO GP LIVE :ΚΑΤΑΡ
Γιατρός και τα μυαλά στα κάγκελα ωρέ :twisted:
George_Prix
11-04-09, 02:12
Mε το δεξι ξεκινησε τα ελευθερα της Παρασκευης ο Stoner.
Φετος προβλεπεται να διασυρει τον Hayden οπως περσι διεσυρε τον Melandri.
Kαι μιλαμε οτι και οι 2 ειχαν καλο ονομα πριν καβαλησουν την ιδια μηχανη με το φαινομενο Stoner.
1 C. STONER AUS Ducati Marlboro Team 1'57.053
2 V. ROSSI ITA Fiat Yamaha Team + 0.386
3 C. EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 + 0.782
4 J. LORENZO SPA Fiat Yamaha Team + 1.219
5 A. DE ANGELIS RSM San Carlo Honda Gresini + 1.399
6 L. CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP + 1.415
7 M. KALLIO FIN Pramac Racing + 1.446
8 A. DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team + 1.453
9 M. MELANDRI ITA Hayate Racing Team + 1.704
10 R. DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP + 1.718
11 J. TOSELAND GBR Monster Yamaha Tech 3 + 1.797
12 T. ELIAS SPA San Carlo Honda Gresini + 2.041
13 N. HAYDEN USA Ducati Marlboro Team + 2.105
14 C. VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP + 2.295
15 Y. TAKAHASHI JPN Scot Racing Team MotoGP + 2.384
16 S. GIBERNAU SPA Grupo Francisco Hernando + 3.542
17 N. CANEPA ITA Pramac Racing + 3.544
18 D. PEDROSA SPA Repsol Honda Team + 4.382
Τα σπασε το νυχτερινό qualify... :respekt:
Πρώτος ο Stoner, μισό δευτερόλεπτο πίσω ο γιατρός
"Τρομακτικό" high siding για τον Hayden αλλά τι περίμενε με το backward braking style που έχει :p...
George_Prix
12-04-09, 07:57
1 C. STONER AUS Ducati Marlboro Team 1'55.286
2 V. ROSSI ITA Fiat Yamaha Team + 0.473
3 J. LORENZO SPA Fiat Yamaha Team + 0.497
4 A. DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team + 0.691
5 L. CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP + 0.863
6 C. EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 + 0.908
7 R. DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP + 1.072
8 C. VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP + 1.207
9 A. DE ANGELIS RSM San Carlo Honda Gresini + 1.504
10 M. KALLIO FIN Pramac Racing + 1.566
11 M. MELANDRI ITA Hayate Racing Team + 1.676
12 T. ELIAS SPA San Carlo Honda Gresini + 1.939
13 J. TOSELAND GBR Monster Yamaha Tech 3 + 2.224
14 D. PEDROSA SPA Repsol Honda Team + 2.443
15 S. GIBERNAU SPA Grupo Francisco Hernando + 2.613
16 N. HAYDEN USA Ducati Marlboro Team + 2.929
17 Y. TAKAHASHI JPN Scot Racing Team MotoGP + 3.498
18 N. CANEPA ITA Pramac Racing + 3.713
Μιλαμε οτι τελικα η Ducati πρεπει να εχει για μια ακομα φορα μια απο τις χειροτερες μηχανες. ;)
Οπως ολα τα τελευταια χρονια, αν εξαιρεσουμε το Stoner, ο ομοσταβλος του ειναι στις τελευταιες θεσεις. Τωρα για παραδειγμα ο Hayden ειναι σχεδον 3" πισω.
Οταν τα ελεγα περσι, μερικοι βγαζανε κουλo το Melandri.
Φετος λογικα τα ιδια θα λενε για το Hayden.
Και μιλαμε φυσικα για δυο αναβατες που ειχαν πολυ καλο ονομα.
Πριν τους το τσαλακωσει ο Stoner. :p
Kαι υστερα λενε μερικοι πως εχει πτωσεις ο Stoner.
Φυσικο ειναι. Αν πηγαινει περα απο τα ορια αυξανονται οι πιθανοτητες. :rtfm:
Το Stoner ομως τον φοβαμαι πολυ για τον αγωνα αυριο λογω του εγχειρισμενου χεριου του. Ολο το χειμωνα δεν εκανε σε καμια φαση πανω απο 7 συνεχομενους γυρους, γιατι ειχε ενοχλησεις. Μακαρι να αντεξει. :)
1η νίκη για το γιατρό σ,ημερα!!!!!
αντε καλή αρχή να χουμε....o ducatistas stoner αν και αρκετα γρήγορος (η μηχανή του)δεν θα αντέξει για πολύ και θα συμβιβαστεί με τη 2 θέση...
φιλικά πάντα Rossi rules:p:p:p
George_Prix
12-04-09, 13:34
αντε καλή αρχή να χουμε....o ducatistas stoner αν και αρκετα γρήγορος (η μηχανή του)δεν θα αντέξει για πολύ και θα συμβιβαστεί με τη 2 θέση...
Πως φαινεται οτι ακους πολυ Διατσιδη. :rofl:
Φιλε μου για να αποφυγω κατι σχολια σαν το δικο σου προσπαθησα να αναλυσω οτι η Ducati ειναι μετριοτατη για μια ακομα χρονια.
Αυτα που βλεπετε εδω και χρονια, δεν ειναι Ducati...
...Stoner ειναι.
Αν θελετε να δειτε ποσο γρηγορες ειναι οι Ducati, βγαλτε στην ακρη το φαινομενο Stoner και δειτε τις επιδοσεις των υπολοιπων αναβατων με την ιδια μηχανη.
Μιλαμε οτι εδω και χρονια, οι υπολοιποι παιζουν σταθερα στις τελευταιες θεσεις.
Απλα μαθηματικα ειναι τα πραγματα και καθεστε και ακουτε τον ασχετο το Διατσιδη που ειναι ο πιο κολλημενος που εχει περασει απο την Ελληνικη τηλεοραση. :down:
daywalker06
12-04-09, 13:56
+1 :oneup: :oneup:
Rebel Scum
12-04-09, 16:08
O Stoner (τι όνομα κι αυτό) πραγματικά είναι μεγάλος αναβάτης παροτι διαφωνώ με το ότι η Ducatti είναι μετρια μηχανή. Πιστευω είναι μια εξίσου καλή μηχανή με της Yamaha και με την οποία ο Αυστραλος έχει δέσει απόλυτα. Όλη η ομάδα δουλευει για αυτον και το αντίθετο (όπως τις εποχές Schumacher - Ferrari).
Βέβαια έχει πιστέυω ακόμη δρόμο μέχρι να φτάσει το επίπεδο του Γιατρού. Κυρίως στο θέμα προσωπικότητα και ψυχολογία μέσα στον αγώνα. Ο Rossi πραγματικά σε κάποιες στιγμές ανέρχεται σε οδηγικά επίπεδα που ζαλίζουν.
10.30 το βράδυ στο Quatar!
Έ-ε-ερχεται!
Εγω νομίζω ότι ο γιατρός θα βγει. 2η θέση ήταν χθες που κοιταξα στο ΣΚΑΙ.
Συμφοφουριτες χαιρετω, George δεν εχεις αδικο στα γραφομενα σου. Ο Stoner εχει τσαγανο, το παλευει μεσα στον αγωνα περισσοτερο απο τους περισσοτερους αγωνιζομενους. Μολις εφυγε απο την honda του εκατσε τελεια η ducati ηρθε και εδεσε οπως λενε. Ταιριαξε η ducati με το στυλ οδηγησης του οπως δεν συνεβαινε οταν ηταν στη honda τον πρωτο χρονο, οπου και ειχε καταστρεψει 13 μηχανες καθως και 13 πτωσεις απο τις οποιες βγηκε αλωβητος (θεο ειχε).ΑΥΤΗ του η ενταση να εντεινει την προσπαθεια του γυρω με τον γυρω του κοψε το πρωταθλημα περισυ αφου τα κανε θαλασσα σε 3 αγωνες και ενω βρισκοταν και στους 3 πρωτος. Καπου πρεπει να ριχνει το ρυθμο γιατι ειναι κριμα να χανει τζαμπα. Τωρα απο την αλλη ο γιατρος ειναι ο μοναδικος αναβατης μα και για οποια εταιρεια και να ετρεξε μας κουφανε ολους, εχει και τον jeremy αρχημηχανικο. Παιδες sorry για το μακροσκελες κειμενο
George_Prix
12-04-09, 16:54
O Stoner (τι όνομα κι αυτό) πραγματικά είναι μεγάλος αναβάτης παροτι διαφωνώ με το ότι η Ducatti είναι μετρια μηχανή. Πιστευω είναι μια εξίσου καλή μηχανή με της Yamaha και με την οποία ο Αυστραλος έχει δέσει απόλυτα. Όλη η ομάδα δουλευει για αυτον και το αντίθετο (όπως τις εποχές Schumacher - Ferrari).
Βέβαια έχει πιστέυω ακόμη δρόμο μέχρι να φτάσει το επίπεδο του Γιατρού. Κυρίως στο θέμα προσωπικότητα και ψυχολογία μέσα στον αγώνα. Ο Rossi πραγματικά σε κάποιες στιγμές ανέρχεται σε οδηγικά επίπεδα που ζαλίζουν.
Φιλε απλα θα σου τονισω μερικα πραγματακια που μαλλον σου διαφευγουν...
1) Αν ηταν εξισου καλη μηχανη με τη Yamaha, δε θα ηταν ολοι οι υπολοιποι που καβαλανε Ducati 2-3" πισω απο τους πρωτους, εδω και χρονια.
2) Οπως φυσικα και ολη η ομαδα δουλευει για το Rossi, αλλα δε βλεπουμε το Rossi να ριχνει 2-3'' στους υπολοιπους με Yamaha, αλλα 2-3 δεκατα.
3) Στις εποχες Schumi-Ferrari που ανεφερες, πραγματι γινοταν αυτο που λες, αλλα και παλι η διαφορα με τους ομοσταβλους ηταν 2-3 δεκατα και οχι 2-3".
4) To θεμα προσωπικοτητα δεν το σχολιαζω καν, γιατι δεν ξερω προσωπικα κανεναν απο τους δυο και απλα αρκουμαι σε αυτα που βλεπω στην πιστα. Απλα δεν εχουν ολοι καψουρα με την καμερα οπως ο Rossi, αλλα αυτο δεν τους κανει "μικροτερους" σαν ανθρωπους. Ο Stoner προτιμαει να μιλαει μεσα στην πιστα.
5) Η ψυχολογια μεσα στον αγωνα που λες, ειναι πραγματι μεγαλη υποθεση και ο Stoner δειχνει να εχει πολλα τσουβαλια. Τωρα αν καποιος βγει και πει για τις πτωσεις του απαντησα ηδη. Και ο Stoner αν πηγαινε στο 80% του οριου, θα γυρνουσε μεσα στην πιστα επι 2356 γυρους χωρις να πεσει.
Αλλα για να κυνηγας 1η θεση με ενα χρεπι σαν τη Ducati, σημαινει οτι ρισκαρεις πολυ να πεσεις.
Η αλλη λυση θα ηταν να τερματιζει πισω απο τη 15η θεση, οπως βλεπουμε εδω και χρονια τους υπολοιπους με την ιδια μηχανη.
Για να καταλαβετε οτι δεν εστιαζω στην κοντρα Stoner-Rossi απλα βγαλτε εντελως απο τα αποτελεσματα αυτους τους δυο και δειτε τι αποτελεσματα φερνουν οι υπολοιποι αναβατες με Ducati-Yamaha. :rtfm:
Με απλα μαθηματικα, βλεπουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα αναμεσα στις μηχανες.
Για να μην παρεξηγηθω κιολας, θα τονισω οτι σεβομαι αφανταστα το Rossi και πιστευω οτι πιθανοτατα κανενας αλλος δε θα καταφερει να σπασει τα ρεκορ του. :)
Απλα προτιμω το Stoner. :clap:
George χαιρομαι γιατι τα λες πολυ σωστα. Η Ducati ανεκαθεν ειχε σοβαρο προβλημα με το πλαισιο της το οποιο προσπαθησε οταν ηταν ακομη στα 1000cc να το λυσει φτιαχνοντας μεσα σε μια χρονια 4 διαφορετικα πλαισια για να δει πιο λιγοστευει τις ταλαντωσεις του πανισχυρου κινητηρα της. Ποτε δε θα ξεχασω τον Capirrossi που στην ευθεια στην ιταλια ειχε πιασει 339km και η μηχανη ταλαντευοταν, αν ειναι δυνατον.Χρυσαφι το βαρος τους πρεπει να τους πληρωνε η εταιρεια που οδηγουσαν το χαρο τους στη πιστα. Μετα στα 800cc με την εξεληξη των ηλεκτρονικων διορθωθηκε αρκετα η κατασταση στη ducati, συνεπεσε και η μεταγραφη του Stoner και αρχισε μια νεα εποχη για την εταιρεια. Το σταυρο της να κανει μην κανει συμβολαιο ο stoner με αλλη εταιρεια γιατι τοτε, φτου και πο την αρχη.
Άκυρος ο αγώνας λόγω βροχής. :down::evil:
Αύριο πάλι...
George_Prix
12-04-09, 23:36
Άκυρος ο αγώνας λόγω βροχής. :down::evil:
Αύριο πάλι...
Μας ξενερωσαν μια χαρα.
Και το αυριο απο οτι καταλαβα δεν ειναι σιγουρο. :(
Το ανεκδοτο του "αγωνα" το ειπε φυσικα παλι ο Διατσιδης.
"Σιγουρα ρωτησαν το Rossi για το τι θα κανουν" :rofl:
Εκατσα μετα απο καιρο να δω κ εγω motogp κ μας τα χαλασε ο καιρος...
Το ανεκδοτο του "αγωνα" το ειπε φυσικα παλι ο Διατσιδης.
"Σιγουρα ρωτησαν το Rossi για το τι θα κανουν" :rofl:
Α, ναι! Τρομερό! :rofl::rofl:
Αυτος ο Διατσιδης ειναι ο ιδιος καραγκιοζης που ηταν κ στην ΕΤ3?
George_Prix
13-04-09, 00:24
Αυτος ο Διατσιδης ειναι ο ιδιος καραγκιοζης που ηταν κ στην ΕΤ3?
O OΛΟΙΔΙΟΣ :rant:
Rebel Scum
13-04-09, 01:31
Φίλε George δεν είμαι ειδήμων του MotoGP οπότε σέβομαι αυτά που λες γιατί από οτι καταλαβαίνω ασχολείσαι.
Απλά αναφέρω κάποια πράγματα με βάση 1-2 αφιερωματα που έχω δει για την Ducatti και κάποιους αγώνες πέρυσι και προπερσι(που το πηρε) ο Stoner.
Το ότι οι ομοσταβλοι του αυστραλου είναι τόσο πίσω πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι για τις δυνατότητες της μηχανης(την έλλειψή τους ίσως) ή για τις δυνατότητες του Stoner (που αν κρίνουμε από αυτό που λες πρέπει να είναι διαστημικος). Η λέξη χρέπι πάντως που χρησιμοποίησες μου ακούγεται υπερβολική.
Το ότι ο Stoner μπορεί να έχει δέσει καλά με το μηχάνημα και η ομάδα να δουλεύει για αυτόν και όχι για τους υπολοίπους δεν μπορώ να το αποκλείσω γιατί απλά πιστεύω θα ήταν αδύνατο να κερδισει τιτλο με κακη μηχανή όσο καλός και να είναι (που πραγματικά είναι).
Όταν μιλάω για προσωπικότητα μιλάω πάντα οδηγικά, δε με ενδιαφέρει το, διασκεδαστικό κατά τα άλλα, σταριλικι του γιατρού.
Ο Stoner από όσο έχω δει είναι μέγας όταν προηγείται ,δίνει ρυθμο στο αγώνα και επιβάλλει το φρενηρη ρυθμό του. Όταν όμως δεν του κάθεται τον βλέπω να παραιτείται ή τελοσπάντων να μην έχει το σθένος να αντεπιτεθει.
Αντίθετα ο Rossi ακόμα και ότνα είναι πίσω δείχνει να έχει μέσα του ατελείωτα αποθεματα. Οι επιθέσεις του μου έχουν μεινει αξέχαστες.
Μουφια!
Και ειχα στηθει στην TV να απολαυσω...
Τι ξεκινημα πρωταθληματος και αυτο... Πρωτος νυκτερινος αγωνας, με καρεκλοποδαρα στην... ερημο!!!
ΥΓ. αντε να δουμε τον γιατρο.
George_Prix
13-04-09, 09:15
Μουφια!
Και ειχα στηθει στην TV να απολαυσω...
Τι ξεκινημα πρωταθληματος και αυτο... Πρωτος νυκτερινος αγωνας, με καρεκλοποδαρα στην... ερημο!!!
ΥΓ. αντε να δουμε τον γιατρο.
Και να φανταστεις φιλε, οτι στατιστικα στο Καταρ, βρεχει 3 φορες το χρονο. :rant:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 8 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Φίλε George δεν είμαι ειδήμων του MotoGP οπότε σέβομαι αυτά που λες γιατί από οτι καταλαβαίνω ασχολείσαι.
Απλά αναφέρω κάποια πράγματα με βάση 1-2 αφιερωματα που έχω δει για την Ducatti και κάποιους αγώνες πέρυσι και προπερσι(που το πηρε) ο Stoner.
Το ότι οι ομοσταβλοι του αυστραλου είναι τόσο πίσω πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι για τις δυνατότητες της μηχανης(την έλλειψή τους ίσως) ή για τις δυνατότητες του Stoner (που αν κρίνουμε από αυτό που λες πρέπει να είναι διαστημικος). Η λέξη χρέπι πάντως που χρησιμοποίησες μου ακούγεται υπερβολική.
Το ότι ο Stoner μπορεί να έχει δέσει καλά με το μηχάνημα και η ομάδα να δουλεύει για αυτόν και όχι για τους υπολοίπους δεν μπορώ να το αποκλείσω γιατί απλά πιστεύω θα ήταν αδύνατο να κερδισει τιτλο με κακη μηχανή όσο καλός και να είναι (που πραγματικά είναι).
Όταν μιλάω για προσωπικότητα μιλάω πάντα οδηγικά, δε με ενδιαφέρει το, διασκεδαστικό κατά τα άλλα, σταριλικι του γιατρού.
Ο Stoner από όσο έχω δει είναι μέγας όταν προηγείται ,δίνει ρυθμο στο αγώνα και επιβάλλει το φρενηρη ρυθμό του. Όταν όμως δεν του κάθεται τον βλέπω να παραιτείται ή τελοσπάντων να μην έχει το σθένος να αντεπιτεθει.
Αντίθετα ο Rossi ακόμα και ότνα είναι πίσω δείχνει να έχει μέσα του ατελείωτα αποθεματα. Οι επιθέσεις του μου έχουν μεινει αξέχαστες.
@Rebel Scum οπως ξαναειπα, σεβομαι απιστευτα το γιατρο, απλα υποστηριζω το Stoner.
Ολα αυτα που γραφω, δεν τα γραφω τοσο για να βαλω σε μια ζυγαρια τους Stoner-Rossi και να αποδειξω ποιος ειναι ο καλυτερος.
Απλα τα γραφω για να σταματησουν μερικοι την απαξιωση του οποιουδηποτε αντιπαλου τους.
Πρωτος αστειος ειναι για παραδειγμα ο Διατσιδης, που οποτε παει καλα ο Stoner μιλαει για τα ηλεκτρονικα της Ducati και οποτε παει καλα ο Rossi ειναι απλα δικο του κατορθωμα.
Που τα λες ρε Καραμητρο αυτα τα πραγματα στην TV?
Στην TV απο την οποια πολυς κοσμος διαμορφωνει αποψη αναλογα με αυτα που ακουει.
Κοιτα πρωτα τι κανουν ολοι οι υπολοιποι με την ιδια μηχανη και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου για το ποσο καλη ειναι. :rtfm:
Φυσικα σαν το Διατσιδη ειναι πολυς κοσμος ακομα, που νομιζει οτι ο δικος τους ειναι ο Θεος κα ολοι οι υπολοιποι ειναι σκ@τ@. :down:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 97 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ζωντανα σημερα στις 9.00 ο αγωνας. :clap:
http://www.skai.gr/master_story.php?id=117494
Rebel Scum
13-04-09, 10:45
Εκεί ναι...το να απαξιώνεις ένα παγκόσμιο πρωταθλητη λόγω της προτίμησης σου σε κάποιον άλλο είναι γελοίο.
Στην F1 δε συμπαθώ καθόλου τον Hamilton...αυτό όμως δε σημανει ότι είναι κάποιος τυχαίος. Μπορεί να θεωρώ τον Alonso το κορυφαίο αλλά σέβομαι τον Hamilton.
George_Prix
13-04-09, 12:02
Εκεί ναι...το να απαξιώνεις ένα παγκόσμιο πρωταθλητη λόγω της προτίμησης σου σε κάποιον άλλο είναι γελοίο.
Στην F1 δε συμπαθώ καθόλου τον Hamilton...αυτό όμως δε σημανει ότι είναι κάποιος τυχαίος. Μπορεί να θεωρώ τον Alonso το κορυφαίο αλλά σέβομαι τον Hamilton.
Ακριβως. :oneup:
Και εγω θεωρω top τον Alonso, αλλα οσο και να μη γουσταρω το Hamilton δε μπορω να πω κουβεντα για την ταχυτητα του.
Το παιδακι πεταει. ;)
Ζωντανα σημερα στις 9.00 ο αγωνας.
Μπας και είμαι σπίτι να δώ λίγο τον doc :oneup:
Μπας και είμαι σπίτι να δώ λίγο τον doc :oneup:
αν δε χιονίζει :whistle:
George_Prix
13-04-09, 22:17
Περιπατο ο Stoner !!! :yahoo:
Και για να μην ξεχνιομαστε η Yamaha τερματισε 2η-3η-4η. ;)
Δηλαδη ο Stoner για μια ακομα φορα κερδισε με χειροτερη μηχανη. :whistle:
Καλώς ή κακώς, αυτό ακριβώς συμβαίνει!
...
Αλλά εμένα προσωπικά δε με πειράζει καθόλου! Φαντάζεσαι να βελτιωθεί κιόλας (η Ducati);
...
Κατά τα άλλα, μου φάνηκε καλός ο αγώνας αλλά οι περισσότεροι οδηγοί ήταν κάπως συγκρατημένοι. Προβλέπονται όμως πολλές εκπλήξεις και μάχες. Καλή χρονιά!
Εμένα μου φάνηκε λίγο βαρετός ο αγώνας...από ότι φαίνεται θα έχουμε πάλι και φέτος μονομαχία Γιατρού-Πετρή.Σίγουρα σε πίστες με μικρότερες ευθείες θα δούμε λιγότερες διαφορές.....
Γενικότερα οι διαφορές σε τελική δείχνουν αρκετά πράγματα....
Πάντως ο Γιατρός από την αρχή δεν φαινόταν σε καλή διάθεση...ίσως να έφταιγαν και τα γεγονότα στην χώρα του....
George_Prix
16-04-09, 20:06
Αρχικα σκεφτηκα να μην ασχοληθω, αλλα επειδη συνεχιζεις να τρολαρεις και σε αλλα νηματα, θα σου απαντησω οπως πρεπει.
Εμένα μου φάνηκε λίγο βαρετός ο αγώνας...
Ε, φυσικα...
Εσενα οποτε δεν κερδιζει ο οδηγος σου, ποτε δε σου αρεσει ο αγωνας.
Δεν πειραζει, περαστικα. :p
από ότι φαίνεται θα έχουμε πάλι και φέτος μονομαχία Γιατρού-Πετρή.Σίγουρα σε πίστες με μικρότερες ευθείες θα δούμε λιγότερες διαφορές.....
Γενικότερα οι διαφορές σε τελική δείχνουν αρκετά πράγματα....
Απλα να σου θυμισω, οτι η Honda που ειχε 10km/h ψηλοτερη τελικη δεν υπηρχε πουθενα στον αγωνα.
Η τελικη δεν ειναι η πανακεια για να βγει ο χρονος στην πιστα.
Και επιτελους καταλαβε οτι ο Stoner κανει αυτα που κανει ολα αυτα τα χρονια, ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. :rtfm:
Πάντως ο Γιατρός από την αρχή δεν φαινόταν σε καλή διάθεση...ίσως να έφταιγαν και τα γεγονότα στην χώρα του....
Τι αλλο θα ακουσουμε απο εσενα ανθρωπε μου? :hmm:
ΗΜΑΡΤΟΝ. :rofl:
Εγω ειδα το Rossi να χαζογελαει στις καμερες ολο το Σαββατοκυριακο και εσυ μας λες οτι δεν πηγαινε καλα λογω της στεναχωριας του. :lol:
Οπως σου εγραψα και στο αλλο νημα που λες τα δικα σου συνεχεια...
ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ, ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.
Εγω δυστυχως ειδα τον αγωνα αφοτου ειχα δει τα αποτελεσματα.
Και οταν συμβαινει αυτο σπανια τον ευχαριστιεμαι.
Οποτε τον πηγα λογο fast forward, μπορει να εχασα και κανενα στιγμιοτυπο (που δεν νομιζω, με αποστασεις ασφαλειας ετρεχαν) και ετσι ειδα εναν αγωνα "στα γρηγορα" και ανευ ενδιαφεροντος.
Το μονο που μου αρεσε ηταν η Suzuki. Καλη εμφανιση ειχε, εστω για λιγο.
Ο καθένας όσα καταλαβαίνει τόσα λέει δεν μπορεί περισσότερα και αυτό είναι λογικό...δεν υπάρχει θέμα συζήτησης απλώς για ξεστραβώσου και κοίτα τις διαφορές σε τελική μεταξύ Πετρή-Αμερικάνου ίσως καταλάβεις κάτι....
Ο Αμερικάνος σε δηλώσεις του είπε ότι το θέμα θέλει λίγο ψάξιμο....χεχεχεχε...
Επίσης ο Ισπανός ήταν τραυματίας εάν δεν το ήξερες....
Επίσης εγώ δεν χάνω ποτέ γιατί εγώ δεν τρέχω κύριε να μην σε πω........
Ερε Laguna Seca που σου χρειάζεται.....:rofl::rofl::rofl:
George_Prix
21-04-09, 09:53
Ο καθένας όσα καταλαβαίνει τόσα λέει δεν μπορεί περισσότερα και αυτό είναι λογικό...δεν υπάρχει θέμα συζήτησης απλώς για ξεστραβώσου και κοίτα τις διαφορές σε τελική μεταξύ Πετρή-Αμερικάνου ίσως καταλάβεις κάτι....
Ο Αμερικάνος σε δηλώσεις του είπε ότι το θέμα θέλει λίγο ψάξιμο....χεχεχεχε...
Επίσης ο Ισπανός ήταν τραυματίας εάν δεν το ήξερες....
Επίσης εγώ δεν χάνω ποτέ γιατί εγώ δεν τρέχω κύριε να μην σε πω........
Ερε Laguna Seca που σου χρειάζεται.....:rofl::rofl::rofl:
Aρχικα να σου τονισω πως δε μιλαμε για dragster που η τελικη ταχυτητα και η επιταχυνση παιζουν τον πρωταρχικο ρολο.
Επειτα να σου τονισω πως η τελικη ταχυτητα προκυπτει απο το γραναζωμα του καθενος και απο το ποσο γρηγορη εξοδο ειχε στην προηγουμενη στροφη.
Επισης να σου ξαναπω, οτι οσα βλεπεις εδω και χρονια (συμπεριλαμβανομενης της Laguna) ειναι αγωνες στους οποιους ο Stoner ειχε πολυ χειροτερη μηχανη απο το Rossi και με το ταλεντο του και μονο καταφερνε να κρατηθει κοντα ή και να τον περναει.
Για το τελος αφησα τον Hayden που ο ιδιος δηλωσε οτι ειναι απιστευτος ο Stoner και διαφορα αλλα σχολια που ποτε δεν εχει κανει αναβατης για ομοσταβλο του.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. :nono:
ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. :rofl:
Οσο για το "να μη με πεις" που λες, σε δικαιολογω....
Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα, αρχιζει να φαινεται το πραγματικο επιπεδο του καθενος.
Και εσυ ποτε δεν ειχες επιχειρηματα. Μονο ενα απιστευτο μισος προς ολους τους αντιπαλους σου. :down:
Κατα τα αλλα στο νημα της F1 ηθελες να μας πουλησεις επιπεδο μιλωντας για τις σπουδες και την εργασια σου. :p
Τι είπες τώρα ρε μεγάλε....άκου να δεις τώρα...πως δεν το πήρε χαμπάρι ο Αμερικάνος ότι του λείπουν μερικά γρανάζια ή ότι ανοίγει πιό γρήγορα το γκάζι ο Πετρής τστστστστ....μάλλον περί κρετίνου πρόκειται....το ότι δεν έχει καταφέρει η Ducati να τον "καλύψει" σωστά αεροδυναμικά ούτε περνάει από το μυαλό σου εεεε;
Και βέβαια σε μία πίστα με μεγάλες ευθείες δίνει πρόσθετο πλεονέκτημα η μεγάλη τελική θέλει πολύ για να το καταλάβεις;
Το γεγονός όμως ότι όσες φορές έχουν βρεθεί ρόδα-ρόδα ο Γιατρός με τον Πετρή ο Doc τον έχει "πάρει" ή ο άλλος έχει φάει τα μούτρα του δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και εσύ "τραγούδα" όσο θές....
George_Prix
21-04-09, 12:36
Τι είπες τώρα ρε μεγάλε....άκου να δεις τώρα...πως δεν το πήρε χαμπάρι ο Αμερικάνος ότι του λείπουν μερικά γρανάζια ή ότι ανοίγει πιό γρήγορα το γκάζι ο Πετρής τστστστστ....μάλλον περί κρετίνου πρόκειται....το ότι δεν έχει καταφέρει η Ducati να τον "καλύψει" σωστά αεροδυναμικά ούτε περνάει από το μυαλό σου εεεε;
Και βέβαια σε μία πίστα με μεγάλες ευθείες δίνει πρόσθετο πλεονέκτημα η μεγάλη τελική θέλει πολύ για να το καταλάβεις;
Το γεγονός όμως ότι όσες φορές έχουν βρεθεί ρόδα-ρόδα ο Γιατρός με τον Πετρή ο Doc τον έχει "πάρει" ή ο άλλος έχει φάει τα μούτρα του δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και εσύ "τραγούδα" όσο θές....
Δε θα σε βαλω στη διαδικασια να σκεφτεις το ποσο ρολο παιζει η γεωμετρια μιας μηχανης και το ποσο ευκολα βγαινουν τα αλογα στην πιστα.
Ειναι σαφες οτι δεν εχεις την απαιτουμενη αγωνιστικη παιδια ωστε να το καταλαβεις.
Απλα θα στα πω με απλα μαθηματικα του δημοτικου.
Βγαλε στην ακρη εντελως το Rossi και το Stoner και δες τι κανουν οι υπολοιπες Yamaha και Ducati.
Αν και παλι δε μπορεις να καταλαβεις το ποσο καλυτερη μηχανη ειναι η Yamaha ΟΛΑ τα τελευταια χρονια, απλα λυπαμαι.
Και δε λυπαμαι εσενα, λυπαμαι τον εαυτο μου, που νομιζα οτι τοσο απλα πραγματα εχω τη δυνατοτητα να τα εξηγησω σε ολους. Απλα στην περιπτωση σου, θα εχω χασει το χρονο μου. :whistle:
...
Απλα θα στα πω με απλα μαθηματικα του δημοτικου.
Βγαλε στην ακρη εντελως το Rossi και το Stoner και δες τι κανουν οι υπολοιπες Yamaha και Ducati....
Ουτε αυτο θα καταφερει να κανει...
George_Prix
21-04-09, 15:12
Ουτε αυτο θα καταφερει να κανει...
Συ ειπας !!! :oneup:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 78 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
1)Βλέπω απέκτησες και δεξιό ψάλτη...άντε και αριστερό για να κλείσει το τρίο....το έπιασες το υπονοούμενο έτσι....;
2)Τελικά δεν έχεις απαντήσει εσύ ποιόν θεωρείς καλύτερο οδηγό από τους δύο.....αλλά λες τα γνωστά "ναι μεν αλλά"....
3)Και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας η Ducati μπορεί και σπρώχνει ένα μόνο μηχανάκι ενώ o Γιαπωνέζος μπορεί να εξελίσει ταυτόχρονα δύο και τρείς μηχανές οπότε.....τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....
4)τι να σου πω ρε καημένε που θέλεις να μου πουλήσεις και εξυπνάδα....δίπλωμα μοτοσυκλέτας τουλάχιστον έχεις;
1)Κανε ενα κοπο να διαβασεις τι κοντρα εχουμε ολο το πρωινο με το haHa στο νημα της F1 και μετα θα δεις ποσο αστειοτητα ηταν αυτο που ειπες.
Απλα μερικοι φορανε παρωπιδες σαν εσενα και μερικοι αλλοι λενε τη γνωμη τους αναλογα με την περιπτωση.
Στο συγκεκριμενο θεμα, η γνωμη μου συμπιπτει με του haHa. :rtfm:
2)Εχω πει τη γνωμη μου πολλες φορες.
Το οτι δεν την εχεις καταλαβει ακομα, δειχνει οτι εχεις ενα προβληματακι, στο οποιο πολυ φοβαμαι οτι δεν υπαρχει λυση. :whistle:
3)Τι αλλη ασχετοσυνη θα ακουσουμε. :rofl:
Το εξοδο ειναι να εξελιχθει μια μηχανη. Εφοσον εχει φτιαχτει μια καλη, δεν ειναι κοστος να κανουν ολοιδια και τη μηχανη του ομοσταβλου.
Οπως σου ξαναειπα δεν εχεις παιδία πανω στο μηχανοκινητο αθλητισμο, για αυτο εκτιθεσαι απο μονος σου. :lol:
4)Βλεπω αρχισες παλι τις προσωπικες επιθεσεις ε?
Και υστερα παραπονιεσαι για λογοκρισια απο τη συντονιστικη ομαδα του forum που σου σβηνει μηνυματα. :down:
Για να σου λυσω την απορια θα σου πω οτι απο μικρο παιδι μεγαλωσα πανω και μεσα σε οχηματα και μαλιστα υπηρξα αγωνιζομενος με διακρισεις.
Αν και αυτο δεν εχει καμια σχεση με τη συζητηση μας. Η αντιληψη του να καταλαβαινει καποιος αυτα που βλεπει στους αγωνες, δεν εχουν καμια σχεση με το αν οδηγει το συγκεκριμενο οχημα.
Μερικα πραγματα ή "τα εχεις" ή "δεν τα εχεις".
Και εσυ "ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ" και μας το φωναζεις ο ιδιος συνεχεια. :clap:
Doctor: 2 χρόνια στα 125 ένα ΠΠ
2 χρόνια στα 250 ένα ΠΠ
2 χρόνια στα 500 ένα ΠΠ
7 χρόνια στα Moto GP πέντε ΠΠ
Πετρής :3 χρόνια στα 125 κανένα ΠΠ
2 χρόνια στα 250 κανένα ΠΠ
3 χρόνια στα Moto GP ένα ΠΠ
Ορίστε το φαινόμενο:p......τα υπόλοιπα βαριέμε να τα σχολιάσω ευπρεπώς.....:closed:.
George_Prix
25-04-09, 08:09
Σαν πολλα Yamaha να μαζευτηκανε στις πρωτες θεσεις στα ελευθερα της Παρασκευης και του Σαββατου... :hmm:
FP1
55198
FP2
55199
George_Prix
26-04-09, 00:42
Ακυρωθηκαν λογω βροχης οι κατατακτηριες και η καταταξη προεκυψε απο τον καλυτερο χρονο του καθε αναβατη στα ελευθερα της Παρασκευης ή του Σαββατου.
Καθε φορα που βρεχει οι αναβατες καθονται στα pits. Δε λεω, σημαντικη η ασφαλεια τους, αλλα λογω της επικινδυνoτητας τους αθληματος πληρωνονται τοσο καλα. :whistle:
Τα ιδια ειδαμε και στην F1 φετος...:down:
H πρωτη 10αδα εχει ως εξης...
Starting positions for Sunday's races (based on the combined practice times)
1. Valentino Rossi (Ita) Yamaha 1 min 48.545 secs
2. Casey Stoner (Aus) Ducati @ 0.056 sec
3. Jorge Lorenzo (Spa) Yamaha @ 0.420 sec
4. Chris Vermeulen (Aus) Suzuki @ 0.837 sec
5. Colin Edwards (USA) Yamaha @ 1.152 sec
6. Loris Capirossi (Ita) Suzuki @ 1.435 sec
7. Andrea Dovizioso (Ita) Honda @ 1.485 sec
8. Marco Melandri (Ita) Kawasaki @ 1.578 sec
9. Toni Elias (Spa) Honda @ 1.664 sec
10. James Toseland (GB) Yamaha @ 1.797 sec
George_Prix
27-04-09, 08:54
Δεν ειδε κανενας τον αγωνα? :hmm:
Γενικα πολυ νεκρα βλεπω οσον αφορα τα MotoGP. :whistle:
Μπραβο στον πιτσιρικα το Lorenzo. :oneup:
Aπο τις πρωτες του εμφανισεις ειχε δειξει οτι μπορει να σταθει παρα πολυ καλα διπλα στο Rossi, αλλα μετα απο τον σοβαρο τραυματισμο του, περσι δεν καταφερε να κανει καλη χρονια.
Φετος δειχνει να στεκεται πολυ καλυτερα και μαλιστα εχθες προσπερασε στα ισια το γιατρο και επειτα δεν απειληθηκε καθολου. ;)
Ανεβασμενες και οι Honda. Επιτελους, γιατι ειναι απο τα εργοστασια που δε γινεται να τα βλεπουμε να σερνονται. :)
Η Ducati δειχνει να ειναι πολυ πισω για μια ακομα χρονια. Σιγουρα θα ελθουν και πιστες που θα της καθονται καλυτερα, αλλα γενικα ειναι αργοτερη απο τους πρωτους σε απολυτη ταχυτητα. :(
1 25 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team Yamaha 43'47.238 157.886
2 20 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha 43'48.542 157.808 1.304
3 16 3 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 43'51.001 157.661 3.763
4 13 27 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team Ducati 43'52.929 157.545 5.691
5 11 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 43'56.445 157.335 9.207
6 10 33 Marco MELANDRI ITA Hayate Racing Team Kawasaki 44'17.793 156.071 30.555
7 9 65 Loris CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 44'19.994 155.942 32.756
8 8 36 Mika KALLIO FIN Pramac Racing Ducati 44'26.654 155.553 39.416
9 7 52 James TOSELAND GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 44'30.344 155.338 43.106
10 6 7 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 44'30.483 155.330 43.245
11 5 14 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP Honda 44'32.072 155.237 44.834
12 4 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 44'33.778 155.138 46.540
13 3 15 Alex DE ANGELIS RSM San Carlo Honda Gresini Honda 44'40.763 154.734 53.525
14 2 88 Niccolo CANEPA ITA Pramac Racing Ducati 45'09.042 153.119 1'21.804
15 1 24 Toni ELIAS SPA San Carlo Honda Gresini Honda 44'25.681 149.126 1 Lap
Καλύτερος αγώνας από τον προηγούμενη φασολάδα και αποδείχθηκε σωστός ο Γιατρός σχετικά με τον Χόρχε και τις ικανότητές του για φέτος.
Ο Γιατρός δεν μπορούμε να πούμε ότι απογοήτευσε αλλά φάνηκε ότι φέτος και με την αναμενόμενη άνοδο του Pedro μάλλον θα δυσκολευτεί περισσότερο.....βούτυρο στο ψωμί του και χαρά σε εμάς για ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα:)
Το κόκκινο δίδυμο για άλλη μια φορά έδειξε ότι χρειάζεται βολική πίστα για να φανεί....
George_Prix
28-04-09, 07:51
Το κόκκινο δίδυμο για άλλη μια φορά έδειξε ότι χρειάζεται βολική πίστα για να φανεί....
Aρχικα να τονισουμε για χιλιοστη φορα, οτι δε υπαρχει κοκκινο διδυμο της Ducati και ουτε αλλες δορυφορικες ομαδες της Ducati. :nono:
Απο εκεινο το στρατοπεδο, υπαρχει ΜΟΝΟ ο Stoner και μετα το χαος.
Αν δεν υπηρχε αυτος, θα βλεπαμε ολες τις Ducati στις τελευταιες θεσεις εδω και πολλα χρονια και δε θα γινοταν καν η συζητηση για βολικες πιστες, για τα ηλεκτρονικα της και για το δυνατο της κινητηρα. ;)
Απο την αλλη μερια, η Yamaha αποτελει την καλυτερη μηχανη και αυτο αποδεικνυεται απο τις επιδοσεις των υπολοιπων αναβατων της, που ακομα και να ελειπε ο Rossi, παλι θα κερδιζανε νικες και πιθανον τιτλους.
Βεβαια ο γιατρος με το ταλεντο του, κανει πιο απλα τα πραγματα... :)
Δίδυμο εννούσα Stoner/Ducati........
Το ότι έχουν προσανατολίσει και στηρίξει την moto τους πάνω σε έναν αναβάτη εσύ το χαρακτηρίζεις μαγκιά του οδηγού και όχι αποτυχία της ομάδας τους…εσύ θέλεις να το βλέπεις έτσι τι να κάνουμε τώρα ,όμως είδες τι έκανε ο Melandri σε πιό ‘οδηγική’ πίστα με moto που στην ουσία δεν εξελίσσεται εδώ και μήνες....έ;
George_Prix
28-04-09, 09:05
Δίδυμο εννούσα Stoner/Ducati........
Το ότι έχουν προσανατολίσει και στηρίξει την moto τους πάνω σε έναν αναβάτη εσύ το χαρακτηρίζεις μαγκιά του οδηγού και όχι αποτυχία της ομάδας τους…εσύ θέλεις να το βλέπεις έτσι τι να κάνουμε τώρα ,όμως είδες τι έκανε ο Melandri σε πιό ‘οδηγική’ πίστα με moto που στην ουσία δεν εξελίσσεται εδώ και μήνες....έ;
Ενω στη Yamaha... δεν ειναι ολη η ομαδα πανω απο το Rossi... :rofl:
Φιλε μου, το στησιμο μης μηχανης ή ενος μονοθεσιου F1 στα μετρα του ενος απο τους δυο οδηγους, δεν ειναι πανω απο 2-3 δεκατα το γυρο. Λαμπρο παραδειγμα η περιπτωση Schumi, που αν και καλυτερος οδηγος, αν και παντα ολη η ομαδα ηταν απο πανω του, τοσο εριχνε στους μετριους ομοσταβλους του. ;)
Οσο για το Melandri, περσι ηταν κατα μεσο ορο, πανω απο 2sec το γυρο αργοτερος απο το Stoner. :rtfm:
Ενω στη Yamaha... δεν ειναι ολη η ομαδα πανω απο το Rossi... :rofl:
Φιλε μου, το στησιμο μης μηχανης ή ενος μονοθεσιου F1 στα μετρα του ενος απο τους δυο οδηγους, δεν ειναι πανω απο 2-3 δεκατα το γυρο. Λαμπρο παραδειγμα η περιπτωση Schumi, που αν και καλυτερος οδηγος, αν και παντα ολη η ομαδα ηταν απο πανω του, τοσο εριχνε στους μετριους ομοσταβλους του. ;)
Οσο για το Melandri, περσι ηταν κατα μεσο ορο, πανω απο 2sec το γυρο αργοτερος απο το Stoner. :rtfm:
άλλο πράγμα τα μονοθέσια και άλλο πράγμα η μοτοσυκλέτα, το στήσιμο στα μέτρα ενός μπορεί να καταστρέψει κυριολεκτικά τους χρόνους άλλου οδηγού.
μα τι στο καλό, οδηγείτε μοτοσυκλέτες ή γράφετε ότι να είναι?
κακό γεράκι όσον αφορά εμένα I rest my case.....:cool:
Αυτό σημαίνει ότι ο Melandri είναι, ας το πούμε, «χειρότερος οδηγός» από το Stoner κατά 2 secs ανά γύρο; Για θυμήσου λίγο πως οδηγούσε πριν πάει στη Ducati.
Δε μπορώ να κατανοήσω την εμμονή σας να «αποδείξετε με μαθηματική ακρίβεια» πόσο τις εκατό οφείλεται στη μηχανή και πόσο στον αναβάτη, όταν μάλιστα δεν έχετε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα!
Σαφώς και ο Stoner μπορεί να οδηγήσει τη Ducati με τρόπο που κανένας έως τώρα δεν έχει καταφέρει, αλλά αυτό δεν αποδεικνύει ούτε ότι η Ducati δεν έχει καλή μηχανή ούτε ότι οι υπόλοιποι οδηγοί είναι άχρηστοι..
George_Prix
28-04-09, 18:21
άλλο πράγμα τα μονοθέσια και άλλο πράγμα η μοτοσυκλέτα, το στήσιμο στα μέτρα ενός μπορεί να καταστρέψει κυριολεκτικά τους χρόνους άλλου οδηγού.
Συμφωνω απολυτα πως οποιος εχει ενα οχημα προσαρμοσμενο στο οδηγικο του στυλ εχει πλεονεκτημα.
Aπο εκει και περα, εχω μερικες πολυ απλες ερωτησεις...
1) Απο που προκυπτει οτι στις μοτοσυκλετες, το πλεονεκτημα που εχει ο No1 οδηγος (με τη μηχανη στημενη στα μετρα του) ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που εχει ο No1 οδηγος σε μια ομαδα F1?
Eγω παντως παρακολουθω αγωνες απο μικρο παιδι (σχεδον 25 χρονια) και ποτε δεν ειδα αλλον οδηγο/αναβατη να εχει τοσο τεραστια διαφορα απο τους ομοσταβλους οσο εχει ο Stoner. Και μιλαμε για top ομοσταβλους οπως ο Capirossi, o Melandri και φετος ο Hayden. :whistle:
2) O Stoner πηγε στην Ducati για πρωτη χρονια το 2007, πατησε τον πολυ Capirossi και παιρνοντας υπερδιπλασιους βαθμους απο τον Ιταλο, κερδισε και τον τιτλο.
Υπαρχει κανενας που να πιστευει οτι η Ducati, εφερε τον πιτσιρικα Stoner σαν Νο1 στην ομαδα και εβαλε No2 τον παλιο Capirossi που μαλιστα την προηγουμενη χρονια ειχε παει παρα πολυ καλα και ειχε τερματισει 3ος το πρωταθλημα?
Κανενας λογικος ανθρωπος δε μπορει να ισχυριστει κατι τετοιο. Η μηχανη ηταν στημενη στα μετρα του Capirossi και απλα ο Stoner τον κερδισε κατα κρατος.
3) Αν ακομα συζηταμε για το κατα ποσο ειναι η μηχανη στημενη στα μετρα του Stoner, δεν υπαρχει καν λογος να ψαχνουμε το τι γινεται στη Yamaha. :p
Eκει ολη η ομαδα, οι μηχανικοι, οι γυναικες τους, τα παιδια τους, ακομα και οι καθαριστριες περιστρεφονται γυρω απο το Rossi.
Kαι φυσικα ο Ιταλος το αξιζει.
Αλλα πιστεψτε με, η μοτοσυκλετα στα μετρα ενος αναβατη, δε δινει πανω απο 2-3 δεκατα σε σχεση με τον ομοσταβλο του. Αυτοι οι οδηγοι εχουν τετοια προσαρμοστικοτητα που αν δεν ειναι η μηχανη στα μετρα τους, ερχονται οι ιδιοι στα μετρα της μηχανης.;)
μα τι στο καλό, οδηγείτε μοτοσυκλέτες ή γράφετε ότι να είναι?
Οπως ειπα και λιγα μηνυματα πριν, οδηγω απο πολυ μικρος μοτοσυκλετα, αλλα κατα την αποψη μου αυτο παιζει ελαχιστο ρολο.
Και ο πατερας μου οδηγει αυτοκινητο και μηχανη τα διπλασια χρονια απο εμενα, αλλα αυτα που καταλαβαινει ειναι αυτα που λεει ο Πουρναρακης στην F1 και ο Διατσιδης στα MotoGP.
Kαι απο οτι εχω καταλαβει, η δυναμη της TV ειναι τοσο μεγαλη, που ακομα και μερικοι που μας το παιζουν ειδικοι, απλα παπαγαλιζουν τις αστειοτητες που ακουνε στο χαζοκουτι. :down:
Ναι ναι καλα καταλαβατε, οτι ο Stoner κερδιζει απο τα ηλεκτρονικα της Ducati, απο την τελικη της ταχυτητα και ενα καρο αλλες αστειοτητες. :rtfm:
Ο Stoner κυριοι κερδιζει, γιατι δεν υπαρχει αλλος που να μπορει να κινηθει ταχυτερα με το ιδιο οχημα.
Και να σας προλαβω γιατι προβλεπεται να ακουσουμε παλι τα ιδια και τα ιδια αν δεν παρει φετος τιτλο ο Stoner.
Εγω δεν κρινω τοσο πολυ εναν οδηγο απο τις νικες και απο τα πρωταθληματα αλλα κυριως απο την κοντρα με τον ομοσταβλο του.
Περσι ο Alonso που υποστηριζω στην F1, βγηκε μολις 5ος στην τελικη καταταξη, αλλα ολες οι εφημεριδες, τα sites και τα forums, τον ψηφησαν σαν οδηγο της χρονιας. :respekt:
@ ADSLgr.com All rights reserved.