PDA

Επιστροφή στο Forum : Λουφα την Παρασκευη

mavlok
03-01-06, 20:15
Παιδες λεμε με τον Pelasgian να παμε την Παρασκευη 6/1 σινεμα - μαλλον για τις "Σειρηνες του Αγαιου" του Περακη (αν και απο αυτα που εχω ακουσει σε σχεση με το πρωτο δεν εχω καλο προαισθημα). Μια και ειναι σε τρεις μερες σκεφτηκαμε να ενημερωσουμε εδω τους θαμωνες, so οποιος κανει κεφι να ερθει ας το πει.

ps. Παρεπιπτοντως, αν οποιοσδηποτε εχει να προτεινει καποια ταινια που εχει δει προσφατα και του αρεσε πολυ ας το κανει, τα φοβαμαι τα sequels...

harrygr
03-01-06, 20:38
Σε ποιο σινεμά?

mavlok
03-01-06, 20:56
Δεν εχουμε αποφασισει, αν ερθει κι αλλος κοσμος μαλλον σε καποιο που να βολευει τους πιο πολλους. Ανοιχτο ειναι ακομα.

paketwmenh
06-01-06, 00:14
Δε μπορώ να σας κάνω την τιμή, εορτάζω...:D

pelasgian
06-01-06, 00:21
Να έρθεις μαζί με τα γλυκά!

paketwmenh
06-01-06, 00:51
αχ..είστε πολύ κακοί..και τι θα κάνω με τους καλεσμένους μου?:cry:

pelasgian
06-01-06, 01:49
Εσύ τίποτα, εμείς θα φάμε τα γλυκά τους!
ΚΑΙ θα έχουμε και την εορτάζουσα!

Δεν μπορείς να βάλεις ένα κασκαντέρ να κάνει τα εορταστικά;

paketwmenh
06-01-06, 01:53
λες ε?ε θα το σκεφτώ λοιπόν...πολύ ωραία ιδέα..;)

chica_loca
06-01-06, 01:58
Μαλλον θα πρεπει να κλεισω τα εισητηρια απο νωρις (σημερα) ,γιατι προβλεπε Κοσμοσυρροή στις κινηματογραφικές αίθουσες ..θα παμε επιτελους να δουμε και εμεις λουφα κ παραλλαγή :roll: .Καλα να περασετε ολοι οτι και αν κανετε!!!

Agent M
06-01-06, 02:20
Μαλλον θα πρεπει να κλεισω τα εισητηρια απο νωρις (σημερα) ,γιατι προβλεπε Κοσμοσυρροή στις κινηματογραφικές αίθουσες ..θα παμε επιτελους να δουμε και εμεις λουφα κ παραλλαγή :roll: .Καλα να περασετε ολοι οτι και αν κανετε!!!
Εγώ την Τρίτη που πήγα και το είδα στο Village Park στο Ρέντη γινόταν ο ΧΑΜΟΣ!!! :evil:
Είχαν κλείσει κιόλας το δρόμο και πάρκαρα γύρω στο 1,5 χιλιόμετρο. :mad:
Τέρμα Πέτρου Ράλλη! Γι' αυτό λοιπόν προσοχή στο που και στο πως θα πάτε! :D;)
Καλά να περάσετε! Το εργάκι έχει πλάκα. :thumbsup1

megahead13
06-01-06, 15:07
ps. Παρεπιπτοντως, αν οποιοσδηποτε εχει να προτεινει καποια ταινια που εχει δει προσφατα και του αρεσε πολυ ας το κανει, τα φοβαμαι τα sequels...
Προτείνω ανεπιφύλακτα την "Νεκρή Νύφη"...

chica_loca
06-01-06, 15:25
:thumbdown King Kong :thumbdown

megahead13
06-01-06, 16:18
Δε μπορώ να σας κάνω την τιμή, εορτάζω...:D
Χρόνια πολλά!! :thumb_dup

pelasgian
07-01-06, 04:53
Λοιπόν το είδαμε, να πάτε. Έχει ΠΟΛΥ φάση.

Μετά από ΠΟΛΥ καιρό πήγα να δω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταινία.
Και σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ κινηματογράφο.

Και επειδή έπαθα ένα overdose εθνικής παλιγεννεσίας, πήγαμε μετά και ακούσαμε «βαβούρα» στο Mike's Irish Pub κάτω από το πύργο.

Ωραία, ωραία.

mavlok
07-01-06, 13:51
Οντως ειχε αρκετο γελιο το εργακι, δεν το περιμενα.

Αλλα κι ο Βαβουρας μορφή... Και το μαγαζακι πολυ καλο, εκει πρεπει να γινει η επομενη after μαζικη. Αεροπλανα θα σας κανουμε... :twisted:

chica_loca
07-01-06, 22:20
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με την ταινία. Ίσως να μην καταλαβαίνω το ελληνικό χιούμορ (κατ’ εμένα βλακεία).Και από σενάριο, τι να πω…έσκιζε :thumbdown !!

NoYmErOs
08-01-06, 00:11
Δεν βλέπω ταινίες στον κινηματογράφο.. τις κατεβάζω ;p
τί το έχουμε το aDSL... :lol:

Παναγία μου.. άκου Βάβουρα… αντί να πάτε σε κανα Γονίδη ....

Agent M
08-01-06, 21:35
Οντως ειχε αρκετο γελιο το εργακι, δεν το περιμενα.

Αλλα κι ο Βαβουρας μορφή... Και το μαγαζακι πολυ καλο, εκει πρεπει να γινει η επομενη after μαζικη. Αεροπλανα θα σας κανουμε... :twisted: Συγνώμη αλλά μιλάμε για τον ΤΖΩΝΥ ΒΑΒΟΥΡΑ;;;;;;;;
OMG αυτό πρέπει να το δω!

Τον τύπο τον είχα δει το καλοκαίρι στη Λευκάδα και βγήκαμε και φωτογραφία μαζί! Μεγάλη μορφή στο καλλιτεχνικό στερέωμα! :D :thumb_dup:respekt::worthy:

TheCondor
09-01-06, 04:59
Λοιπόν το είδαμε, να πάτε. Έχει ΠΟΛΥ φάση.

Μετά από ΠΟΛΥ καιρό πήγα να δω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταινία.
Και σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ κινηματογράφο.

Και επειδή έπαθα ένα overdose εθνικής παλιγεννεσίας, πήγαμε μετά και ακούσαμε «βαβούρα» στο Mike's Irish Pub κάτω από το πύργο.

Ωραία, ωραία.

Συχναζεις εκει??? Εγω παντως πηγαινω που και που, ειναι ωραιο μαγαζακι.

mavlok
09-01-06, 13:01
Συγνώμη αλλά μιλάμε για τον ΤΖΩΝΥ ΒΑΒΟΥΡΑ;;;;;;;;

yup... μονο που δεν παιζει συνεχεια εκει, one off ηταν.

Αποσπασμα:
"Το επομενο κομματι το ειχαμε γραψει πριν πολλα χρονια, τοτε που ειχα μαλλια, για το soundtrack μιας ταινιας που πηρε δυο Oscar.

Εμεις πηραμε τρια Marlboro..." :thumb_dup

@ ADSLgr.com All rights reserved.