PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιός θα σηκωσει την κούπα?

Σελίδες : [1] 2

pana8a
13-04-09, 22:48
1η Μαϊου θα πίνω...

murray
13-04-09, 22:54
1η Μαίου κι εγώ το ίδιο θα πίνω... Αλλά φοβάμαι ότι την 3η Μαίου δεν θα πηγαίνει κάτω τίποτα.... Είτε Barcelona είτε CSKA, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα στον τελικό, όποια και απ' τις δύο ελληνικές ομάδες και αν προκριθεί (αφήνουμε και μια πισινή για την περίπτωση που προκριθεί ο Ολυμπιακός - χλωμό μεν :p , αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Προσωπικά, ψήφισα CSKA, νομίζω είναι το φαβορί για φέτος.

Tiberius
14-04-09, 13:21
Oλυμπιακός, έχει καλύτερη ομάδα απο τους υπόλοιπους και πιστεύω οτι θα το σηκώσει.

MNP-10
14-04-09, 14:09
Αν και δεν εχω ιδεα τι παιζει φετος στο μπασκετ, ψηφισα CSKA :p

lukasbayern
14-04-09, 14:10
........Auto merged post: lukasbayern πρόσθεσε 0 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Oλυμπιακός, έχει καλύτερη ομάδα απο τους υπόλοιπους και πιστεύω οτι θα το σηκώσει.
Α, είσαι άσχετος εσύ:respekt:

Tiberius
14-04-09, 14:33
Α, είσαι άσχετος εσύ:respekt:

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός έχει όλα τα κότσια να χτυπήσει στο μπάσκετ τον Παναθηναικό.

Rebel Scum
14-04-09, 15:25
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός έχει όλα τα κότσια να χτυπήσει στο μπάσκετ τον Παναθηναικό.

Άντε τον Παναθηναϊκό λόγω εντοπιότητας να μπορεσει να τον κερδίσει παρότι δεν έχει ακόμα τοσο καλή ομάδα...πιστέυεις ότι έχει καλύτερη ομάδα από CSKA και Μπαρτσα; Αν ναι απατάσαι.

Tiberius
14-04-09, 16:05
Άντε τον Παναθηναϊκό λόγω εντοπιότητας να μπορεσει να τον κερδίσει παρότι δεν έχει ακόμα τοσο καλή ομάδα...πιστέυεις ότι έχει καλύτερη ομάδα από CSKA και Μπαρτσα; Αν ναι απατάσαι.

Εννοείται τότε οτι τα ίδια ισχύουν και για όσους λένε οτι θα το σηκώσει ο Παναθηναικός.

Rebel Scum
14-04-09, 16:15
Εννοείται τότε οτι τα ίδια ισχύουν και για όσους λένε οτι θα το σηκώσει ο Παναθηναικός.

Οπότε εσύ λες Ολυμπιακός για αντίδραση;

Tiberius
14-04-09, 16:20
Οπότε εσύ λες Ολυμπιακός για αντίδραση;

Το λέω γιατί είμαι Ολυμπιακός στο μπάσκετ τον υποστηρίζω, πιστεύω στην ομάδα μου που έχει δείξει την καλύτερη εικόνα φέτος και τον προπονητή της.

pana8a
14-04-09, 16:57
Το λέω γιατί είμαι Ολυμπιακός στο μπάσκετ τον υποστηρίζω, πιστεύω στην ομάδα μου που έχει δείξει την καλύτερη εικόνα φέτος και τον προπονητή της.

Σίγουρα έχει ανέβει ο Ολυμπιακός αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει τον Παναθηναικό.

Burning Skies
14-04-09, 17:03
Αν διατηρήσει τον χαρακτήρα που έχει δείξει φέτος:
Ολυμπιακός.

Rebel Scum
14-04-09, 17:31
Τελοσπάντων για εμένα το να το πάρει η ομάδα μου δίνω σχετικά λίγες πιθανότητες...να το πάρει ο Ολυμπιακός ακόμη λιγότερες.

pana8a
16-04-09, 18:19
Τελοσπάντων για εμένα το να το πάρει η ομάδα μου δίνω σχετικά λίγες πιθανότητες...να το πάρει ο Ολυμπιακός ακόμη λιγότερες.

Ο Παναθηναικός που έχει σαρώσει την τελευταία δεκαετία εχει ισχυρό κίνητρο να πάρει και 5ο αστέρι.

Burning Skies
16-04-09, 18:24
Υπάρχει κανένας που δεν έχει ισχυρό κίνητρο;; :hmm:

pana8a
16-04-09, 18:30
Υπάρχει κανένας που δεν έχει ισχυρό κίνητρο;; :hmm:

Όλοι έχουν κίνητρο όμως ο Παναθηναικος έχει μεγαλύτερο γιατί είναι το 5ο καθώς θα κερδίσει στον ημιτελικό και μετά θα σηκώσει κούπα στον τελικό κατι που δεν θα εχει καταφέρει ποτέ ο Ολυμπιακός.

Linus
16-04-09, 18:33
Όλοι έχουν κινητρο ομως ο Παναθηναικος εχει μεγαλυτερο γιατι είναι το 5ο
καθώς θα κερδίσει στον ημιτελικό και μετά θα σηκώσει κούπα στον τελικό κατι που δεν θα εχει καταφερει ποτε ο Ολυμπιακός.

Αν το πάμε με τις κούπες δεν έχει τόσο κίνητρο ο Παναθηναικός, τόσες έχει... :p

Το όλο θέμα είναι ότι είναι οι δύοι αιώνιοι(αιώνιοι στο μπάσκετ.... τέλοσπαντων) στον ημιτελικό και υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο να περάσει για την κάθε ομάδα ;)

Burning Skies
16-04-09, 18:37
Όλοι έχουν κινητρο ομως ο Παναθηναικος εχει μεγαλυτερο γιατι είναι το 5ο

Και;;;
Ίσα ίσα που κάποιος που έχει λιγότερα μπορεί να έχει μεγαλύτερη δίψα να το πάρει.

καθώς θα κερδίσει στον ημιτελικό και μετά θα σηκώσει κούπα στον τελικό κατι που δεν θα εχει καταφερει ποτε ο Ολυμπιακός.

Τι δεν έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός;
-Να κερδίσει τον ΠΑΟ στον ημιτελικό;
-Να πάρει κύπελλο;

Ο ΠΑΟ είναι που δεν έχει κερδίσει ποτέ τον ΟΣΦΠ σε ημιτελικό. :p
Αν εννοείς να συμβούν και τα 2 παραπάνω ταυτόχρονα ούτε ο ΠΑΟ το έχει καταφέρει ποτέ αφού δεν έχει περάσει καν το 1ο στάδιο (να κερδίσει τον ΟΣΦΠ)

........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εννοείται ότι πλάκα κάνω.
Δίνω και στις 4 ομάδες ίδιες πιθανότητες και απλά αβαντάρω λίγο λόγω πάθους την δικιά μου.
Απλά δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου ρε πανάθα :p

pana8a
16-04-09, 18:55
Ίσως δεν το έθεσα σωστά πριν.Αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Παναθηναικό και μετά να σηκώσει στον τελικό κούπα.

Burning Skies
16-04-09, 19:18
Ίσως δεν το έθεσα σωστά πριν.Αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Παναθηναικό και μετά να σηκώσει στον τελικό κούπα.

Σωστό.

Με αυτή τη λογική όμως (που είναι εσφαλμένη) ούτε ο ΠΑΟ έχει τύχη διότι δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό σε final four.

Η λογική σου δηλαδή ουσιαστικά φέρνει τον Ολυμπιακό τελικό, όπου θεωρείς δεδομένο ότι θα χάσει.

Αυτά λέει η προϊστορία μόνο που δεν παίζει μπάσκετ η προϊστορία.

aroutis
17-04-09, 00:08
Ψηφισα CSKA, θεωρώ ότι ειναι το λογικό φαβορί. Χωρίς φυσικά να υποτιμάμε μια Barca.

Από τις Ελληνικές ομάδες , ο ΟΣΦΠ είναι πιο λογικό να έχει ελπίδες, ως πλέον πεινασμένος σε σχέση με τον κορεσμένο ΠΑΟ.

haHa
17-04-09, 03:31
Εγω αυτην την Cska δεν την εχω φετος ποτε σε ενα πραγματικο δυσκολο παιχνιδι...
Στο μονο δυσκολο που ειχε (εκτος εδρας με την Σιενα) εχασε 20 ποντους..
Δεν μου θυμιζει την ομαδα που σαρωνε περυσι.

Αντιθετα ΠΑο κ Μπαρτσα μου φαινονται πιο δυνατοι. Ο ΟΣΦΠ εχει πολυ ανεβασμενη ψυχολογια κ διψα κ ειναι κ αυτος δυνατη ομαδα.

Θα εχουμε πιστευω ενα απο τα καλυτερα φιναλ4!

pana8a
17-04-09, 15:55
Σωστό.

Με αυτή τη λογική όμως (που είναι εσφαλμένη) ούτε ο ΠΑΟ έχει τύχη διότι δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό σε final four.

Η λογική σου δηλαδή ουσιαστικά φέρνει τον Ολυμπιακό τελικό, όπου θεωρείς δεδομένο ότι θα χάσει.
Η λογική μου είναι οτι ο Παναθηναικός εχεί ισχυρό κινητρο γιατί εχεί αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό που ποτέ δεν τον έχει κερδίσει σε final four. Άρα σε μια ομάδα που εχει σαρωσει την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη τις δινεται ενα κινητρο(να κερδίσει τον ημιτελικό) και να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ο αντιπαλος. Υποθετικά αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν θα υπήρχε αυτό το κίνητρο. Ουσιαστικά η κατάκτηση του συγκεκριμένου final four είναι απο τις λίγες επιτύχιες που έχουν απομείνει για να πραγματοποιησει η συγκεκριμένη ομάδα.

Αυτά λέει η προϊστορία μόνο που δεν παίζει μπάσκετ η προϊστορία.Σωστό.

Η προιστορία στην συγκεκριμένη περίπτωση δίνει στον Παναθηναικό την φιλοδοξία για να κατακτήσει κάτι καινούριο.

hammer21
17-04-09, 16:32
Γιατι σε καθε ποστ ανεβαζεις και μια φωτο σχετικη με τον ΠΑΟ?:hmm:

Burning Skies
17-04-09, 16:56
Ρε πανάθα ο καθένας καίγεται για την κούπα για διαφορετικούς λόγους.Απλώς η λογική λέει ότι ο ΟΣΦΠ διψάει λίγο περισσότερο (τόσα χρόνια έχει να πάρει τίτλο).

Αν ξαναβάλεις φωτο του ΠΑΟ (μπλιαχ) θα ανεβάσω την φάτσα του Τσουκαλά. :p

aroutis
17-04-09, 19:37
Αν ξαναβάλεις φωτο του ΠΑΟ (μπλιαχ) θα ανεβάσω την φάτσα του Τσουκαλά.Θα σε κάνω report για οffensive post αν το κάνεις αυτό! :rofl:

pana8a
18-04-09, 00:27
Αν ξαναβάλεις φωτο του ΠΑΟ (μπλιαχ) θα ανεβάσω την φάτσα του Τσουκαλά. :p

Σωστός:oneup:
Βάλε καλύτερα μια του Τσουκαλά, μια του προέδρου σου, μια του Θωμά, μια του Γκαγκάτση και μια τις παράγκας για να μην ξεχνάμε και πως παίρνετε πρωταθλήματα στο ποδοσφαιρο.

Burning Skies
18-04-09, 07:24
Βάλε καλύτερα μια του Τσουκαλά, μια του προέδρου σου, μια του Θωμά, μια του Γκαγκάτση και μια τις παράγκας για να μην ξεχνάμε και πως παίρνετε πρωταθλήματα στο ποδοσφαιρο.

Ωπ νάτος. Θα βάλω μία καλύτερη τότε.

Gothic
18-04-09, 08:56
Και πολύ άργησες... :p

Bayern7
18-04-09, 10:51
Βαζέλα πάει τελικό με τις ευχές όλων μας να το σηκώσει! :D

Νικαετός
19-04-09, 23:50
Αν έχουμε να πούμε κάτι για το φάιναλ φορ, καλώς . Αλλιώς...ξεχάστε το καλύτερα. :evil:

pana8a
19-04-09, 23:59
Αν έχουμε να πούμε κάτι για το φάιναλ φορ, καλώς . Αλλιώς...ξεχάστε το καλύτερα. :evil:

Έγω δεν εχώ να πώ κάτι άλλο μέχρι 1η Μαϊου.:p

Burning Skies
20-04-09, 00:14
Έγω δεν εχώ να πώ κάτι άλλο μέχρι 1η Μαϊου.:p

Μην το δένεις και κόμπο ότι τότε θα έχεις την διάθεση να επανέλθεις. :p

pana8a
20-04-09, 16:38
Μην το δένεις και κόμπο ότι τότε θα έχεις την διάθεση να επανέλθεις. :p

Πιστεύω οτι την 1η Μαϊου θα κάνουμε πάρτυ και σίγουρα θα έχω διάθεση να επανέλθω.
Έσυ θα έχεις δίαθεση?

Burning Skies
20-04-09, 17:27
Πιστεύω οτι την 1η Μαϊου θα κάνουμε πάρτυ και σίγουρα θα έχω διάθεση να επανέλθω.
Έσυ θα έχεις δίαθεση?

Μην έχεις τόσο σίγουρο το πάρτι. Είναι σοφό να μην υποτιμάς ποτέ τον αντίπαλο σου.
Εγώ πάντως θα επανέλθω ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως αποτελέσματος. ;)

pana8a
20-04-09, 17:56
Μην έχεις τόσο σίγουρο το πάρτι. Είναι σοφό να μην υποτιμάς ποτέ τον αντίπαλο σου.
Εγώ πάντως θα επανέλθω ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως αποτελέσματος. ;)

Σκοπός μου δεν είναι να υποτιμίσω κάνεναν, μάλιστα θα υποστηριξω τον Ολυμπιακό αν χάσουμε(λέμε και καμιά μ@$@#*α να περάσει η ώρα) γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.:p

Burning Skies
20-04-09, 18:20
Σκοπός μου δεν είναι να υποτιμίσω κάνεναν, μάλιστα θα υποστηριξω τον Ολυμπιακό αν χάσουμε(λέμε και καμιά μ@$@#*α να περάσει η ώρα) γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.:p

Ωραίος :oneup:

Gila1899
01-05-09, 23:54
Μεγάλα παιχνίδια και οι 2 ημιτελικοί. Πολύ ωραίο μπάσκετ από τις αναμφισβήτητα καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Οσο για τον ελληνικό "εμφύλιο" ο Ολυμπιακός μου φάνηκε άξιος της μοίρας του, καθώς όποτε ήταν να περάσει μπροστά έχανε όλα τα κρίσιμα καλάθια όπως άλλωστε και την τελευταία επίθεση. Δίκαια ο ΠΑΟ στον τελικό.

Μακάρι να δούμε ένα πολύ μεγάλο τελικό.:oneup:

arial
01-05-09, 23:56
Ο Παναθηναικος φυσικα θα το παρει και αυτο το κυπελλο .

Burning Skies
02-05-09, 00:03
Μπράβο στον ΠΑΟ.

Καλή επιτυχία στον τελικό. :oneup:

pana8a
02-05-09, 00:08
Μεγάλα παιχνίδια και οι 2 ημιτελικοί. Πολύ ωραίο μπάσκετ από τις αναμφισβήτητα καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Οσο για τον ελληνικό "εμφύλιο" ο Ολυμπιακός μου φάνηκε άξιος της μοίρας του, καθώς όποτε ήταν να περάσει μπροστά έχανε όλα τα κρίσιμα καλάθια όπως άλλωστε και την τελευταία επίθεση. Δίκαια ο ΠΑΟ στον τελικό.

Μακάρι να δούμε ένα πολύ μεγάλο τελικό.:oneup:
Πιστευω οτι ητάν ο καλύτερος Ολυμπιακος που έχουμε δεί τα τελευταία χρονία.
Ο Παναθηναίκος ήταν μέτριος.
Δίκαια ο Π.Α.Ο στον τελικό.:clap::clap::clap::clap:

DaveMurray
02-05-09, 00:11
Πάντως πλάκα πλάκα, όντως ο Ολυμπιακός, από πεθαμένος που ήταν στο μπάσκετ αρκετά χρόνια, έδειξε, ότι μόνο πεθαμένος δεν είναι.... Πλέον τον θεωρώ ίσάξια ομάδα σε όλα με την πανάθα μας.... Στο μπάσκετ.... Και αυτό, είναι πάρα πολύ καλό, από πολλές απόψεις.....

Αποκτά ξανά ενδιαφέρον το μπάσκετ.... Πρέπει να έχεις ισάξιες ομάδες, με ίδια δυναμική, για να έχεις ενδιαφέρον.... Το μπάσκετ εδώ και κάποιο καιρό, αποκτά σιγά σιγά την παλιά του αίγλη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.....

NiKapa
02-05-09, 19:43
1η Μαϊου θα πίνω...

Ευχομαι αυριο το βραδυ να μην πινεις ..
Αντε εβαλα και την καλυτερη Ρωσικη βοτκα..
Μακαρι να το παρει ο Παο ..:)

Jacarta
02-05-09, 19:47
Να το πάρει η ομάδα, που η χώρα της θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι ολόκληρο το κομμάτι γης, το οποίο φαίνεται στο γεωγραφικό χάρτη.

Πραγματικά καλή επιτυχία σε αυτήν την ομάδα.:cool:

Gila1899
03-05-09, 23:01
Είχε δεν είχε το έκανε θρίλερ, αλλά τελικά το πήρε.:oneup:

Γειά σου ρε Γκαστόνε, ήμουν σίγουρος ότι η τύχη(δεν αμφισβητείται η ικανότητα του βέβαια) του συγκεκριμένου ανθρώπου θα μιλούσε και πάλι στο τέλος.:rofl:

Συγκλονιστικός τελικός, μπράβο στον ΠΑΟ για την κατάκτηση του τροπαίου.:oneup::clap:

megahead13
03-05-09, 23:03
:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Burning Skies
03-05-09, 23:16
Πολλά :respekt: στον βάζελο!! Άντε και το πρωτάθλημα δικό μας :p

Linus
04-05-09, 00:47
Συγχαρητήρια στην ομάδα.. :oneup:

Όχι άλλη υποκρισία, έλεος :down:

antreas9
04-05-09, 10:11
Η δημοσκόπηση πρέπει να κριθεί άκυρη, άκαιρη, παράνομη, καταχρηστική, και κυρίως ΕΓΚΑΘΕΤΗ!
Είναι δυνατόν να είναι η ομάδα του ζοτς σε φάιναλ4, και να τίθεται ζήτημα δημοσκόπησης, προκειμένου να εκτεθούν όσοι μη γνωρίζοντες από μπάσκετ, επιλέξουν κάτι άλλο?
Καταγγελία ΤΩΡΑ!!!!
Τα πάντα όλα!!

Tiberius
04-05-09, 10:12
Συγχαρητήρια για τον Παναθηναικό για την μεγάλη κούπα αλλά όπως είχα τονίσει στην αρχή θα μπορούσε άνετα να το πάρει ο Ολυμπιακός.
Τον Ολυμπιακό τον κέρδισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στον πόντο απο καθαρή τύχη ενώ την ΤΣΣΚΑ την κέρδισε με μεγάλη άνεση, κάτι που σημαίνει οτι άν είχε ελάχιστη τύχη ο Ολυμπιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι θα μπορούσε και αυτός να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ σηκώνοντας την κούπα.
Τώρα γιατί συνετρίβη απο την μπαρτσελόνα?
Απλά αδιαφόρησε εντελώς και η Μπαρτσελόνα που ήθελε απο την αρχή να χτυπήσει σκληρά το παιχνίδι δέν του το συγχώρησε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.