Επιστροφή στο Forum : Λογαριασμός οτε
iron_Druid
06-01-06, 16:39
Σηεμρα ηρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ 1η φορά με την ADSL. Για δείτε και πείτε μου τι πληρώνω καθε μήνα και ποια είναι τα έξοδα της 1ης μονο φορας.
ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ADSL ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Π1) [03/12/2005-31/01/2006] -> 30,74Ευρώ
ΤΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ADSL -> 34,99Ευρώ
OTENET onDSL Home Μηνιαίο Τέλος [03/12/2005-31/01/2006] -> 36,54Ευρώ
Λογικα τα Παγια τέλη και το τέλος Ενεργοποιήσης, τα πληρώνω μονο την πρώτη φορα, αφού τον μήνα, η ADSL 384 (αορίστου χρόνου, και χωρις χρονο-χρεωση και ογκοχρέωση) από τον OTE στοιχίζει 35 Ευρω.
Το πάγιο τέλος είναι.... πάγιο :p
Το πληρώνεις σε κάθε λογαριασμό και είναι σταθερή η αξία του.
Μόνο το τέλος ενεργοποίησης πληρώνεις εφάπαξ (μόνο την πρώτη φορά).
Όσο για την οικονομική διαφορά σε σχέση με αυτά που περίμενες να πληρώσεις, πρόσεξε πως οι τιμές που σε χρεώνουν είναι για 2 μήνες (Δεκέμβρης 2005-Ιανουάριος 2006) και όχι για έναν ;)
iron_Druid
06-01-06, 16:55
Δηλαδή τώρα πλήρωσα και τον Ιανουάριο ;
Ναι, πλήρωσες Δεκέμβριο-Ιανουάριο
iron_Druid
06-01-06, 17:08
Τι βλακεια είναι αυτο... Ούτε σπίτι να νοίκιαζα... Αντε να τελειωσω το σχολειο να παω στο εξωτερικο να ησυχάσω ρε γμτ με τον χχχχ ΟΤΕ τους μεσα !!!
ναι, είναι τόσο καλές οι υπηρεσίες τους, που πρέπει να τις προπληρώνεις
παιδια το παγιο ενεργοποιησης που πληρωνουμε μονο την πρωτη φορα ισχυει εκ νεου αν ζητησουμε αναβα8μιση γραμμης? το ρωταω γιατι πριν 2 μηνες ειχα κανει 2 αναβαθμισεις (σε χρονικο διαστημα 20 ημερων) απο 384 σε 512 και τελος 1024..και οταν ηρθε ο λογαριασμος μου χρεωσαν τις ενεργοποιησεις και των 2 αναβαθμισεων! ειναι σωστο αυτο η με χρεωσαν λαθος? αν ξερει καποιος ας μου απαντησει plz
δεν υπαρχει χρεωση αναβαθμισης, Η αναβαθμιση γινεται δωρεαν. Απλα σε χρεωσαν με παγιο 512 για οσο εκανες χρηση της 512 και μετα για την 1024
καλησπέρα,
αν αναβαθμίσω τηνγραμμή μου από 384 σε 512 (έχω Ondsl home 384/128 αορίστου χρόνου) θα πληρώσω? αν ναι πόσο? επίσης θα έχω βελτίωση στην ταχύτητα μου?
Δεν θα χρεωθείς τίποτα για την αναβάθμιση και η ταχύτητα σου θα βελτιωθεί. Εκτός και αν τώρα είναι πολύ καλή και η διαφορά δεν θα είναι σημαντική.
συνήθως κατεβάζω σταθερά με 36-37 KB/s , αν φτάσω το 41-42 KB/s θα είμαι τρισευτυχισμένος! Το θέμα είναι να μην χειροτερέψουν τα downloads μου.Δεν πιστεύω να με ζητήσουν να αλλάξω και την συνδρομή μου από 384/128 σε 512/128.
Φαντάζομαι ότι έχεις την γραμμή ADSL στo όνομα σου. Τότε θα μιλήσεις μόνο με ΟΤΕ, θα γίνει η αναβάθμιση, και στον ISP σου(Otenet) δεν πέφτει λόγος. Όσο για τις ταχύτητες..χμ..μην σε πάρω και στον λαιμό μου..
Μια ερωτηση, εχω παρει το Ondsl kit πριν λιγες μερες (512/128) και σκεφτομαι να κανο αναβαθμιση σε 1024/256 , τι θα πληρωσω περισσοτερο τωρα που ειμαι ακομα στους 2+2 μηνες δωρο που δινει η προσφορα, λογικα θα πληρωσω τη διαφορα στα 2 παγια που εχω πληρωσει μαζι με την αγορα του πακετου ετσι? Επισης, μια ηλιθια ερωτηση, οταν ερχετε ο λογαριασμος του Οτε, εγω θα πληρωνω παγιο σταθερου παγιο dsl , και τελος επιπλεον για παροχη adsl????
Μια ερωτηση, εχω παρει το Ondsl kit πριν λιγες μερες (512/128) και σκεφτομαι να κανο αναβαθμιση σε 1024/256 , τι θα πληρωσω περισσοτερο τωρα που ειμαι ακομα στους 2+2 μηνες δωρο που δινει η προσφορα, λογικα θα πληρωσω τη διαφορα στα 2 παγια που εχω πληρωσει μαζι με την αγορα του πακετου ετσι? Επισης, μια ηλιθια ερωτηση, οταν ερχετε ο λογαριασμος του Οτε, εγω θα πληρωνω παγιο σταθερου παγιο dsl , και τελος επιπλεον για παροχη adsl????
Για τους 4 μήνες δεν θα πληρώσεις τίποτα παραπάνω στον λογαρισμό του ΟΤΕ. Ούτε θα δεις κάτι διαφορετικό. Είναι όλα πληρωμένα με την αγορά του OndslKit. Αν μετά συνεχίσεις με Otenet θα σου έρχεται άλλος λογαρισμός που είναι άλλη ιστορία.
Για την αναβάθμιση δεν ξέρω τι παίζει σ' αυτήν την περίπτωση.
καλησπερα:)
εαν μετα την ληξη (εχω conn-x 512) θελησω να κρατήσω την γραμμή στα 512 και τον παροχέα να τον έχω στα 384...τι χρέωση θα έρχεται στον λογαριασμό μου κάθε μήνα??? :(
ευχαριστώ:oneup:
Μπορώ να έχω μια σύνδεση 1024 να μην πληρωνω πάγιο στον πΟΤΕ κ να πληρώνω στον provider συνδρομή για PSTN για όσο καιρό Θέλω ???? :P :P :P ΧΧΧΧ τον ΟΤΕ μου μέσα...Μας έχουν καταντήσει λογιστές με τα κόλπα τους κ τισ αλχημίες τουσ!!!!
Εγώ θέλω μια εντούρο, και ενα διαμερισματάκι στα πατήσια !!
:p
Να αλλάξουμε το τόπικ σε "Μπορώ να έχω..."?:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.