PDA

Επιστροφή στο Forum : Χαμηλά Downloads και κολλήματα!!?



ss13
06-01-06, 17:48
Ρε παιδιά είναι λογικό να κατεβάζω με 25 και 26kb/s και τώρα τελευταία όταν κατεβαζώ κανένα αρχείο απο rapidshare μου σβήνει το λαμπάκι του internet και κολλάει το download!!??¨Εχω Forthnet adsl 384 με μόντεμ το WAG354G με firmware 1.01.05!Kαι απο μια μέτρηση στο Forthnet Speedtest μου βγάζει Upload 115.03kb/s kai Download 239.05κb/s!:( Mπορεί να μου πει κανείς τι να κάνω?

mastermind
06-01-06, 18:14
Θέλετε να μου πείτε οτι αρχίσαμε τα γλέντια? Λήγει η τσάμπα hol και απο βδομάδα πρέπει να τα σκάσω...
Ισως ναναι μια καλή ευκαιρία μιας που μάζεψε πελάτες να κάνει και μια αναβάθμιση μην πήξουμε.

Θα ήταν προτιμητέο να αναφέρετε κέντρο dslam ωστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Το λέω γιατι σε άλλο νήμα, κυρίως τέτοια κολληματα εμφανίζονταν στην βόρεια Ελλάδα.

29gk
06-01-06, 19:19
Δεν ξερω την περιοχη σας αλλα αυτη η κατασταση ( dows 19-23 και up 10-11) για μενα που ειμαι στο τηλ. κεντρο Αγ.Βαρβαρας Αιγαλεω ειναι μονιμη απο τον Σεπτεμβριο με 384 πακετο. Η συνδεση μου ληγει τον Ιανουαριο και εχω σκοπο να δοκιμασω την 512 η να αποχωρησω απο την Forthnet αν δεν διορθωσουν την κατασταση. Προσωπικα μονο 1 - 2 φορες ειδα 40αρια και αυτο πολυ νωρις το πρωι

slaughter
06-01-06, 19:23
Αν εχεις πολλες συνδεσεις μπορει να κολλαει το router σου!
Else εχει προβλημα η γραμμη σου κ οχι η Forthnet. Αν με το που κολλαει δεν μπορεις να μπεις ουτε στο setup του router φτεεει το router ή οι drivers της καρτασ δικτυου σου!
Αν κολλαει ολο το συστημα τοτε φτεει το PC σου!

vaso7
07-01-06, 00:21
Εμένα αυτό που συμβαίνει είναι εντελώς παράξενο. Ενώ στο speedtest βγάζει 114,5upload και 334,5 download (η σύνδεση είναι 4νετ 384/128) μεσω firefox κατεβάζω με μάξιμουμ 20κβ! Μια φορά έπιασα 40αρι και απο τότε μόνο οταν χρησιμοποιώ το download express. Οι τιμές στο speedtest μου φαίνονται φυσιολογικές.
Εσείς τι γνώμη έχετε?

nnn
07-01-06, 01:09
Ναι το speedtest δείχνει κανονικό.
Από το ftp της Forthnet με πόσο μπορείς να κατεβάσεις ?

ss13
07-01-06, 11:41
Εμένα που δεν είναι φυσιολογικές οι τιμές απο το speedtest τι να κάνω?Πάντως απο το ftp της Forthnet κατέβαζα με 40kb/s και απο άλλα maximum 30kb/s πως γίνεται αυτό?:cry:

ctouris
07-01-06, 12:54
Βρε παιδιά, μήπως αξίζει να πάμε σε 512 με την τρέχουσα προσφορά της Forthnet;

Βγαίνει περί τα 29 ευρά το μήνα στο 1Βill με όλα πληρωμένα...

Η ίδια τιμή δεν είναι αν πληρώνεις ξεχωριστά στον ΟΤΕ τη γραμμή 512 και τη σύνδεση στη Forthnet;

vaso7
08-01-06, 00:09
Από το ftp της 4νετ κατεβάζω με 40κβ! Δεν ξέρω τι γίνεται και από το sport24 που κατέβασα κάτι ήταν με 40 αλλά από gmail το ανώτερο είναι 20κβ! Δηλαδή το δικό μου πιο πολύ παραπέμπει σε πρόβλημα ταχυτήτων των site παρά δικό μου? Εγώ για καλό και για κακό σε όλα χρησιμοποιώ το download express και είναι συνέχεια στα 42κβ. Στα torrents όμως σέρνεται με ταχύτητες που εναλλάσονται αστραπιαία από τα 5-15κβ.

NoYmErOs
08-01-06, 10:42
Από το rapidshare πολύ λίγες φορές κατάφερα να κατεβάσω κάτι… όλο προβλήματα είναι και όταν καταφέρω να κάνω κάτι να ξεκινήσει πάντα με 5-10 kb/sec..

Hwoarang
08-01-06, 12:44
Μία λύση να διορθωθεί η γραμμή είναι να καλέσετε τον ΟΤΕ στο 124 νομίζω και να ζητήσετε καθαρισό γραμμής το οποίο γίνεται αμέσως έναντι μίας χρηματικής επιβάρυνσης στον λογαριασμό του ΟΤΕ

nnn
08-01-06, 12:48
Μία λύση να διορθωθεί η γραμμή είναι να καλέσετε τον ΟΤΕ στο 124 νομίζω και να ζητήσετε καθαρισό γραμμής το οποίο γίνεται αμέσως έναντι μίας χρηματικής επιβάρυνσης στον λογαριασμό του ΟΤΕ
Μάλλον εννοείς το 121,Κέντρο Βλαβών.
Αν έχεις υπόψη σου και το κόστος αν υπάρχει πες μας το.

konstpan
08-01-06, 12:58
Ρε παιδιά είναι λογικό να κατεβάζω με 25 και 26kb/s και τώρα τελευταία όταν κατεβαζώ κανένα αρχείο απο rapidshare μου σβήνει το λαμπάκι του internet και κολλάει το download!!??¨Εχω Forthnet adsl 384 με μόντεμ το WAG354G με firmware 1.01.05!

Όσον αφορά τις αποσυνδέσεις του router δες εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=26551.

Hwoarang
08-01-06, 13:09
Μάλλον εννοείς το 121,Κέντρο Βλαβών.
Αν έχεις υπόψη σου και το κόστος αν υπάρχει πες μας το.

Δυστυχώς δεν ξέρω φίλε μου. Πάντως η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στέλνουν ένα DC ρεύμα στην γραμμή σου ώστε να αποφορτιστεί απο διαφορες μαλ.... και μετά επανέρχεται αμέσως. Λογικά δεν θα ξεπερνάει τα 2-3 ευρώ

babality
08-01-06, 21:14
Αν εχεις πολλες συνδεσεις μπορει να κολλαει το router σου!
Else εχει προβλημα η γραμμη σου κ οχι η Forthnet. Αν με το που κολλαει δεν μπορεις να μπεις ουτε στο setup του router φτεεει το router ή οι drivers της καρτασ δικτυου σου!
Αν κολλαει ολο το συστημα τοτε φτεει το PC σου!
Χμμμμ. Μαλλον δεν σοβαρολογεις φιλε μου σε αυτα που λες.
Καλα φυσικα δεν θελω να σε προσβαλω αλλα μαλλον τυφλος θα εισαι για να λες αυτα που λες. Συγνωμη κι ολας αλλα δεν βλεπεις ΟΛΑ τα thread που εχουν δημιουργηθει γυρω απο το φιασκο της Forthnet? Αυτη την στιγμη μιλαμε για την πιο ασταθη εταιρεια στο γρηγορο internet:lol: αλλα και την εταιρεια με τα περισσοτερα παραπονα. Μην μου πεις οτι περισσοτερος κοσμος=περισσοτερα παραπονα, γιατι αν τσεκαρεις ΧΟΛ θα δεις οτι ηδη εχει περισσοτερη πελατεια. Οταν ειχα εγω θυμαμαι τη τσαμπατζιδικη του ΡΑΜ δεν ειχα οχι παραπονο ουτε μια ασταθεια. Τωρα μια 20dl μια 30 μια 19 με 512:evil:. Των σκυλιων το ρεζιλι. Ερχεσαι εσυ λοιπον καλε μου φιλε και μου λες οτι φταινε ολοι εκτος της Forth.
Οκ φιλε μεσα απο τη Forth:thumbsup1

cynic
08-01-06, 21:20
forthnet 512/128 σε οτε 512.Η ξευτιλα της forthnet συνεχιζεται καθημερινα με νεες περιπετειες...Ενω απο τις 23 του Δεκεβρη που εβαλα το 3+3 πακετο τους ολα ηταν χαλια, με σκαπανεβασματα στα downloads, συνεχομενα test σε torrents, ftps, speedtests, cod2 που εδειχναν την καταντια τους (Για αναλυση των προβληματων, απλα δειτε ολα τα posts στο forthnet thread αυτες τις μερες...) χθες και σημερα ειχαμε και συνεχεια...Αν εχω αρκετες συνδεσεις, πχ απο 50 και πανω αλλαζει η ΙΡ.Χθες αλλαξε 4 φορες...Το router ειναι το usr 9106 με το οποιο 3μηνες με τη τζαμπα ΗΟL ειχα μονιμως 45-48 στην 512 γραμμη μου με connections απο 100 και πανω.Forthnet λοιπον...κορυφη.

nnn
08-01-06, 21:21
Χμμμμ. Μαλλον δεν σοβαρολογεις φιλε μου σε αυτα που λες.
Καλα φυσικα δεν θελω να σε προσβαλω αλλα μαλλον τυφλος θα εισαι για να λες αυτα που λες. Συγνωμη κι ολας αλλα δεν βλεπεις ΟΛΑ τα thread που εχουν δημιουργηθει γυρω απο το φιασκο της Forthnet? Αυτη την στιγμη μιλαμε για την πιο ασταθη εταιρεια στο γρηγορο internet:lol: αλλα και την εταιρεια με τα περισσοτερα παραπονα. Μην μου πεις οτι περισσοτερος κοσμος=περισσοτερα παραπονα, γιατι αν τσεκαρεις ΧΟΛ θα δεις οτι ηδη εχει περισσοτερη πελατεια. Οταν ειχα εγω θυμαμαι τη τσαμπατζιδικη του ΡΑΜ δεν ειχα οχι παραπονο ουτε μια ασταθεια. Τωρα μια 20dl μια 30 μια 19 με 512:evil:. Των σκυλιων το ρεζιλι. Ερχεσαι εσυ λοιπον καλε μου φιλε και μου λες οτι φταινε ολοι εκτος της Forth.
Οκ φιλε μεσα απο τη Forth:thumbsup1
Όπως λες εσύ και όλοι μας την άποψη του έτσι την είπε και εκείνος.
Να λείπουν παρακαλώ οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

Κανόνες Λειτουργίας.
http://www.adslgr.com/forum/faq.php?faq=adslgr_rules#faq_adslgr_rules_content

cynic
08-01-06, 21:25
Oι χαρακτηρισμοι για τη forthnet ελπιζω να επιτρεπονται ομως...μιας και τους πληρωνουμε...

babality
08-01-06, 21:27
Όπως λες εσύ και όλοι μας την άποψη του έτσι την είπε και εκείνος.
Να λείπουν παρακαλώ οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.
Δεν ειπε απλα αποψη φιλε μου ηταν και σιγουρος.
Κοιτα το post καλυτερα σε παρακαλω.;)
Απλα ας συμμεριστουμε ολον τον κοσμο που δινει τα λεφτα του χωρις λογο ουσιαστικα και να μην κοιταμε μονο τους τυπους.
Ευχαριστω!

Erevodifwntas
08-01-06, 21:48
είμαι και εγώ στο ίδιο DSLam με τον ss13. παρατηρώ ακριβώς την ίδια συμπεριφόρα: το πρωί πιάνω 40άρια και την υπόλοιπη μέρα 20. θεωρώ ότι φταίει το DSLam και όχι η Forthnet (ένας φίλος από τη γλυφάδα χτυπά κορυφή συνέχεια και δεν έχει disconnects -το DSLam του όμως είναι άδειο). Ο ΟΤΕ δεν έχει καμιά υποχρέωση για την ποιότητα των υπηρεσιών του? τι και αν ειναι πύχτρα το DSLam? ας έβαζε περισσότερα... (αν κάνω λάθος please inform me).

JoeBar
08-01-06, 23:21
Και εγώ παιδιά που δοκίμασα μια 512 forthnet από ένα φίλο μου που διαμαρτυρόταν για χαμηλές ταχύτητες, τα είδα τα πράγματα πολύ σκούρα. :thumbdown
Ασταθές download από 25-40kb/s και ποτέ παραπάνω. Ακόμα και από ftp.ntua δεν ανέβαζε πάνω από 38kb/s! :shock:
Nα σημειωθεί οτί την ίδια στιγμή και οι δύο βλέπαμε 48άρια με την τσαμπέ της HOL.
Με βλέπω να πληρώνω χρυσή την 512... :-k

ss13
09-01-06, 13:46
Πάντως απο μια αλλαγή που έκανα RFC 2364 PPPoA σε RFC 2516 PPPoE παρατήρησα οτι δεν μου κόλλησε πάλι το router και μου φαίνεται οτι βελτιώθηκαν και οι ταχύτητες!

Adsl3
09-01-06, 15:44
Από το rapidshare πολύ λίγες φορές κατάφερα να κατεβάσω κάτι… όλο προβλήματα είναι και όταν καταφέρω να κάνω κάτι να ξεκινήσει πάντα με 5-10 kb/sec..

Από το rapidshare κατεβάζω στα 30 με 35 kb/s χαλαρά μέσω firefox και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος οσο αφορά την ταχύτητα και την σταθερότητα της forthnet.

sepultribe
09-01-06, 15:49
Από το rapidshare κατεβάζω στα 30 με 35 kb/s χαλαρά μέσω firefox και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος οσο αφορά την ταχύτητα και την σταθερότητα της forthnet.
δεν θα επρεπε να εισαι. αντι για 30-35 θα πρεπε να ειχες 35-45, αλλα τελοσπαντων

gpelekanos
09-01-06, 23:34
ενω εδω http://www.testmy.net/ βλεπω 38 σε dc torent και firefox δεν βλεπω πανω απο 25!!!!!

Tι πατατα ηταν αυτη που φαγαμε;;;; ελπιζω να αλλαξει κατι στους επομενους 6 μηνες :-)

Να φανταστειτε οτι και το MSN μου κανει disconnect...
To skype εχει μεγαλη καθυστερηση.

Σερρες.

slaughter
10-01-06, 13:06
ενω εδω http://www.testmy.net/ βλεπω 38 σε dc torent και firefox δεν βλεπω πανω απο 25!!!!!

Tι πατατα ηταν αυτη που φαγαμε;;;; ελπιζω να αλλαξει κατι στους επομενους 6 μηνες :-)

Να φανταστειτε οτι και το MSN μου κανει disconnect...
To skype εχει μεγαλη καθυστερηση.

Σερρες.

To MSN με το torrent πολλες φορες πεφτει! Οσο για τις καθηστερισεις του skype πρεπει να δεις κ ο αλλος που καλεις τι κατασταση γραμμης κ συνδεσεις εχει!!


:::.. Download Stats ..:::
Connection is:: 304 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 1013 kB)
Download Speed is:: 37 kB/s
Tested From:: http://testmy.net/ (server2)
Test Time:: Tue Jan 10 2006 13:09:15 GMT+0200 (GTB Standard Time)
Bottom Line:: 5X faster than 56K 1MB download in 27.68 sec
Diagnosis: May need help : running at only 80.42 % of your hosts average (forthnet.gr)

384/128 Ηλιουπολη-Αθηνα

Jojos170304
10-01-06, 13:36
Παιδιά καλησπέρα,

Έχω adsl in a box + από αρχές 12/05. Στην αρχή είχα το standard ρουτερ που έδινε μαζί η forthnet το LinkSys. Αφού κόντεψα να κοιμάμαι μπροστά στον υπολογιστή για να βρω τι φταίει, αφού είχα διαβάσει όλα τα σχετικά threads κ αφού αποφάσισα να γυρίσω στην παλιά μου Dial Up για να κατεβάσω τα mail μου διαφυλάτοντας την ψυχική μου ηρεμία αποφάσισα ότι το ρουτερ ήταν απαράδεκτο!!!!!!!!! Τι Firmware update (χαμένος μεταξύ γερμανοαγγλικών), τι live helpdesk με LinkSys, τι επικοινωνίες με forthnet κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:

Η δουλειά μου δεν ήταν να ανακαλύψω την Αμερική, ούτε να συμμαζέψω τα αμάζευτα. Επέστρεψα λοιπόν το ρουτεράκι στη forthnet και πήρα ένα D-Link. Off the record παραδέχτηκαν κ οι ίδιοι ότι είχε παραπέσει σε κάποια??? in a box + μία ελαττωματική παρτίδα LinkSys!!!!!!!!! Anyway.

Τα πράγματα διορθώθηκαν με το D-Link στο θέμα αποσυνδέσεων αλλά οι ταχύτητες παραμένουν τραγικές.

Κ εξηγώ: Περιοχή Ιλίσια - D/L περίπου στα 200 τις καλές μέρες στις ώρες αιχμής up ΟΚ στα 100 - 110.

Σε επανηλειμένες επαφές μου με forthnet έριχναν την ευθύνη στον *ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ φυσικά θεωρεί τις ταχύτητες ΟΚ κ δεν εγείρει βλάβη οπότε συμπερασματικά θα έλεγα:

Τεχνικά όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται. Νομικά όμως πεποίθηση μου αποτελεί το γεγονός ότι τα χρήματα μας δεν τα πήρε ούτε ο *ΟΤΕ ούτε κανείς άλλος παρά μόνο η Forthnet. Συνεπώς κατά την άποψη μου αφού υπόσχεται - διαφημίζει - προβάλει (χωρίς φυσικά να εγγυάται) 380/128 είναι ευθύνη της να κινήσει γη κ ουρανό (ναι κ νομικά) απέναντι στον *ΟΤΕ για να διορθωθούν τα πράγματα αν είναι ζήτημα ΟΤΕ ή εσωτερικά να δει τι θα κάνει η ίδια εάν προέρχεται ένα μέρος της ευθύνης από αυτήν.

Εν ολίγοις και για να μην κουράσω άλλο θεωρώ ότι από τη στιγμή που αγόρασα ένα προϊόν από τον Α είναι δουλειά του Α να είναι σε θέση να απολογηθεί για την παροχή χείριστης ποιότητας προϊόντος/υπηρεσίας καθώς η σχέση του με τους υποπρομηθευτές του δεν είναι δική μου ευθύνη αλλά δική του.

Συμπερασματικά θα πρότεινα πρώτα κοιτάξτε το θέμα hardware (router) για αποσυνδέσεις (αλλαγή) κ εν συνεχεία τις διάφορες ρυθμίσεις στα p2p

Jojos170304
10-01-06, 13:39
Υ.Γ.: Φυσικά DHT off κ στο D-Link, αλλά ούτε κ συζήτηση για UPnP όπως αναφέρουν όλα τα φορουμ για p2p (το είδα σε σχετικά με αζουρι) που παραπέμπει η σελίδα για χρήστες μtorrent.

Sorry για το διπλό post

sarakinos
10-01-06, 15:55
Παιδιά και εγώ έχω απογοητευτεί με αυτήν την κατάσταση και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια προοπτική επέτρεπσαν κατι τέτοιο να συμβεί μιας και μόνο κέρδος δεν πρόκυτε να έχουν από την όλη υπόθεση.Τέλος πάντον...επειδή είμαι και εγώ ένας από εσας που κάναμε 6αμηνη σύνδεση Forthnet μήπως κάποιος από εσάς έχει πληροφοριθεί κάτι για βελτίωση της κατάστασης από την Forthnet.Και κάτι ακόμα που ίσος είναι λιγο χαζο,μπορούμε να διακόψουμε την συνδρομή μας πέρνοντας μέρος των χρημάτων μας πίσω?

ΣΕΡΡΕΣ

ss13
10-01-06, 22:08
Και κάτι ακόμα που ίσος είναι λιγο χαζο,μπορούμε να διακόψουμε την συνδρομή μας πέρνοντας μέρος των χρημάτων μας πίσω?
νομίζω οτι δεν γίνεται αυτό αν και δεν είμαι σίγουρος!!Πάντως απο τότε που άνοιξα το post μπορώ να πω οτι σε μένα τoυλάχiστον έχει βελτιωθεί η κατάσταση και αυτό το είδα και από μέτρηση που έκανα στο forthnet sppedtest όπου τώρα μου βγάζει upload 115kb/s και download 315.78kb/s!!:p

sarakinos
10-01-06, 22:27
αν είναι να ανοίξουμε όλοι ένα ποστ εδώ! :D

Jojos170304
11-01-06, 10:35
@ss13: Καλό θα ήταν να μας δώσεις περιοχή, ημερομηνία κ ώρα που πήρες τη μέτρηση.

Κ εγώ τις γιορτές έπιανα τέτοιες ταχύτητες!!!!!!!!

Για να μιλάμε όμως αντικειμενικά πρέπει να τεστάρουμε ταχύτητα ημέρες και ώρες αιχμής.

Οι κανονικές ταχύτητες που πιάνουμε ώρες και μέρες που είναι μικρό ποσοστό χρηστών μέσα αποδεικνύουν ότι δεν είναι βλάβη γραμμής (το πρώτο πράγμα που σου λεέι η forthnet όταν παίρνεις το helpdesk) αλλά θέμα DSLam ή/και ISP!!!!!!!

ss13
11-01-06, 12:13
Tη προηγούμενη μέτρηση την έκανα χθες γύρω στις 20:25 και μένω Πατήσια!!
Αυτή την έκανα σήμερα στις 12:15
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.91Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 325.51kb/s:thumbsup1

sarakinos
11-01-06, 14:45
Παιδιά εμένα στις Σέρρες το προβλημα δείχνει πως διορθώθηκε...κατεβάζω με 40 περιπου απο το ιντερνετ και εχο πινγκ 50 περιπου σε ον λινε παιχνιδια !!!! και οι φίλοι μου με forthnet μου είπαν το ίδιο...

Adsl3
12-01-06, 15:30
δεν θα επρεπε να εισαι. αντι για 30-35 θα πρεπε να ειχες 35-45, αλλα τελοσπαντων
το βραδάκι όχι και μαυρα μεσάνυχτα σταθερά 43 νομίζω οτι είναι καλά.:roll:

octap
12-01-06, 19:50
Δύο χρόνια τώρα με dsl στο Καματερό μάλλον είμαι (...ήμουν) απο τους τυχερούς.
1.5 χρόνο περίπου με Forthnet δεν έπεφτα κάτω απο 46kb/s με συχνό φαινόμενο το 47kb/s+.
Έτυχε να βάλω 3 μήνες Sparknet μέσα στο καλοκαίρι για τον απλό λόγο ότι κάποιος φίλος μου έδωσε ένα πακέτο free, και οι ταχύτητες τότε πέσανε στα 45kb/s (για τους περισσότερους εδω μαλλον πολύ καλές ακόμα).
Μετά ήρθε το RAM και οι 3 μήνες στην HOL. Λόγω μαζικής μεταφοράς πολλών χρηστών στην HOL και λόγω του ότι σαν free περίμενα χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες, τα 45kb/s παρέμειναν σταθερά μέχρι και σήμερα που έληξε.

Εχτές είχα κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για αναβάθμιση της γραμμής και σήμερα μετά την δουλειά βρήκα το modem συντονισμένο στα 512 (σε μια μέρα ε; Είπαμε είμαι απο τους τυχερούς) και την HOL ληγμένη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ λοιπόν στην Forthnet για 512/128 και 3+3 αφού πρώτα δοκιμάσω ένα demo. Τηλεφωνάκι λοιπόν και σε 10 λεπτά ήμουν μέσα με Forthnet.

Και εκεί άρχισε η προσγείωση...
lag στο browsing
60kb/s αλλά και 35kb/s απο ftp (αστάθεια)
streamed videos....πολλές διακοπές και re-buffer ακόμα και σε 256Kbps streams

Δεν θα ρωτήσω τι συμβαίνει...αλλώστε το ρωτάνε καθημέρινα ένα σωρό παιδιά εδώ.

Απλά θα πω...μπας και κάναν το μπαμ στις τιμές χωρίς να έχουν την υποδομη πρώτα?
Η Forth πχ σύμφωνα με το bandwidth πανελλαδικά μπορεί να σηκώσει 3500 συνδέσεις του 1Mbps. Όχι δεν κατεβάζουν όλοι οι χρήστες στο full 24/7 αλλά φαντάζομαι ότι αν αθροιστούν οι 384's, οι 512's, και 1024's χρήστες της μου φαινέται δύσκολο να μην ξεπερνούν κατά πολύ σαν "ονομαστικό bandwidth" το πραγματικό της Forth...

Πολύ καλό το 3+3 αλλά για να δούμε και κανένα άλλο demo...

alexandros77
12-01-06, 23:53
Γεια χαρα παιδες,ειμαι καινουργιος εδω,

Ειμαι και εγω ενα απο τους πολους δυσαρεστημενους της forthnet(3+3)
Εχω την συνδεση DSL/384 εδω και μια εβδομαδα,και στο dsl test της forthnet δεν πιανω πανω απο 180!

ΕΡΩΤΗΣΗ>>> Ξερει καποιος αν μπορω να γυρισω την γραμμη-συνδεση απο aDSL-in-a-box 384 3+3 , σε 512????? Ειναι εφικτο κατι τετοιο?
Και αν ναι.. κοστος?

Τhanks προκαταβολικα.

octap
13-01-06, 12:20
Στην Forthnet σχεδόν τα πάντα γίνονται...
Δεν έχεις παρά να πάρεις ένα τηλέφωνάκι και να δεις αν πληρώνοντας κάποια διαφορά μπορείς να ανεβάσεις...

karystos
13-01-06, 13:37
Εγω με Netkey256kb, κατεβαζω σταθερα με 32κβ:D .Δεν εχω κανενα παραπονο μια χαρα εταιρεια ειναι.

ctouris
13-01-06, 14:12
Γεια χαρα παιδες,ειμαι καινουργιος εδω,

Ειμαι και εγω ενα απο τους πολους δυσαρεστημενους της forthnet(3+3)
Εχω την συνδεση DSL/384 εδω και μια εβδομαδα,και στο dsl test της forthnet δεν πιανω πανω απο 180!

ΕΡΩΤΗΣΗ>>> Ξερει καποιος αν μπορω να γυρισω την γραμμη-συνδεση απο aDSL-in-a-box 384 3+3 , σε 512????? Ειναι εφικτο κατι τετοιο?
Και αν ναι.. κοστος?

Τhanks προκαταβολικα.

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι πριν λήξη η διάρκεια ου πακέτου.

Ράτησα και εγώ στη Forthnet για αυτό!

:(

@ ADSLgr.com All rights reserved.